23
mar
Seneste opdatering: 23/3-24 kl. 0149
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bliver man en trussel mod Partiets magtmonopol, bliver man knust.

Af Lars Hedegaard

I 1960’erne og op til Sovjetunionens undergang i 1991 vandt den sĂ„kaldte konvergensteori udbredelse blandt Ăžkonomer og politologer bĂ„de i Vesten og i en vis udstrĂŠkning i USSR. Ideen var, at de to systemer – kapitalismen og kommunismen – var i fĂŠrd med at nĂŠrme sig hinanden, sĂ„ledes at man mĂ„ske kunne hĂ„be pĂ„ en fredeligere og mere harmonisk verden i stedet for den kolde krig, der truede med at fĂžre til et nukleart ragnarok.

SĂ„dan gik det som bekendt ikke. Den kolde krig sluttede, fordi det sovjetiske system brĂžd sammen.

Men nu er det mÄske pÄ tide at genoplive den gamle konvergensteori. Ikke fordi Sovjetunionens efterfÞlger, Rusland, nÊrmer det system, der hersker i USA, men fordi USA begynder at ligne Rusland.

Dommer Arthur Engoron, som har idÞmt Donald Trump en bÞde pÄ op mod en halv milliard dollars for en opdigtet forbrydelse, der savner fortilfÊlde i New York, udstedte i gÄr en ordre, som i realiteten indebÊrer, at han tager kontrol med Trumps selskaber. I andre lande plejer man at kalde et sÄdant skridt nationalisering uden kompensation.

Trump vil – indtil videre – eje i det mindste dele af sit forretningsimperium, men en ”Independent Director of Compliance” udpeget af den demokratiske dommer skal i mindst tre Ă„r overvĂ„ge alle finansielle transaktioner og virksomhedernes bogfĂžring. Trump-organisationen bliver pĂ„lagt at forsyne dommer Engorons vagthund med mĂ„nedlige bankudskrifter og advisere hende i god tid fĂžr stĂžrre finansielle transaktioner.

Til brug for dommer Arthur Engoron skal der udfĂŠrdiges kvartalsvise finansielle rapporter.

Hermed er forretningshemmeligheden afskaffet, og Trump-organisationen er i realiteten overtaget af agenter for New Yorks demokratiske parti. Og i sidste ende for Joe Bidens bagmÊnd. Man skal nemlig vÊre en meget stor idiot, hvis man ikke forstÄr, at alle retssagerne mod Trump er beordret og koordineret fra Det Hvide Hus.

New Yorks justitsminister, Letitia James, lagde da heller ikke skjul pĂ„ sine hensigter, fĂžr hun blev valgt. Som hun stolt erklĂŠrede, var hendes mĂ„l at knuse Trump ved at finde et eller andet at hĂŠnge ham op pĂ„. Og man kan nu nemt forestille sig, at James og hendes ven, Arthur Engoron, vil finde noget i Trump-organisationes rapporter, som de kan bruge til totalt at ruinere Trump og helst sĂŠtte ham i fĂŠngsel resten af hans levetid – som jo har vĂŠret det demokratiske partis drĂžm hele tiden.

Det system, som det demokratiske parti – herefter PARTIET – er i fuld gang med at indfĂžre, er ikke til at skelne fra tilstandene i Putins Rusland. Ligesom USA kalder Rusland sig kapitalistisk og demokratisk, men begge steder er det en kapitalisme og et demokrati af en sĂŠrlig type: Folk har skam lov at drive virksomhed, men inden for de politiske rammer, som Partiet udstikker. Bliver man en trussel mod Partiets magtmonopol, bliver man knust. Det har mange russiske oligarker mĂ„ttet sande, fĂžr de faldt ud ad et vindue eller havnede i fĂŠngsel.

I USA er Partiet allerede i gang med at udhénge enhver, der opponerer mod Biden-regimet, som hþjreekstremist, racist eller kvindehader – eller hvad det for tiden er moderne at kalde folk, man ikke kan lide. Trump er en ny Hitler, siger regimets talsménd, og alle ved jo, at man burde have elimineret Hitler, lénge fþr han kom til magten.

Under det Ă©tparti-vĂŠlde, som det demokratiske parti efterstrĂŠber, handler politik ikke om politik i den gammeldags forstand. Magthavernes handlinger har intet med folkets tarv eller landets fremtid at gĂžre, men er udelukkende dikteret af herskernes magtinteresser. Man gĂžr, hvad der skal til, for at holde kritikere nede.

NĂ„r magthaverne puster sig op med deres snak om ”klimaet”, menneskerettighederne eller deres kĂŠrlighed til nymodens seksuelle variationer, handler det hverken om klimaet, rettigheder eller sex, men om et skuespil, som de opfĂžrer for at binde godtroende borgere historier pĂ„ ĂŠrmet.

Politikerne ville nÊppe have haft held med dette amatÞrteater uden hjÊlp fra medierne, der i USA som her altid stÄr klar til at lyve for at behage deres herrer.

3.8 10 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Fatalt at end sammenligne USA med Rusland, diametrale modsĂŠtninger. Rusland har lukket og forseglet grĂŠnsen forsvarligt imod Vest, det samme burde alle vi nordiske lande gĂžre, forsegle grĂŠnserne helt og totalt som vĂŠrn imod USA & EU den islamiske immigration, ellers kommer EU-globalismen & US-imperiet at knuse os. I stedet som nu nonstop lader os fornedre og underkue, i den betragtning at vi det nordiske folk intet sted har at flygte til, ingen giver os flygtningestatus, vi det nordiske folk har allesammen fejl hudfarve. Verden udenfor EU kan kun gyse, i gru iagttage vores undergang vores ulykke og nationalstatens undergang, Rusland… Read more »

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
1 month ago

100 % enig. Og man kunne tilfĂžje, Rusland har en leder, som vil Rusland og det russiske folk, det har USA og det Ăžvrige vesten ikke, her ser regeringerne det som den vigtigste opgave at bekrige eget folk.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

100 % enig.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Vi ved, et fjÊld kan sprÊnges, og tvinges kan en elv, men altid kan et folk forgÄ, hvis regeringen vil det selv.
Hvorfor hader den danske regering sit eget folk? Kun skabede kÞtere bider den hÄnd der fodrer dem.
Vores regeringer ser det som deres vigtigste opgave at bekrige eget folk og berige det muslimske folk, som regeringerne vil erstatte os med.
30 Ärs sÄkaldt muslimsk berigelse har kun vÊret 30 Ärs overfÞrsel af danskernes indkomster til berigelse af parasitÊre danskerhadere.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det er ikke min opfattelse at regeringen hader danskerne. Regeringen bestÄr af levebrÞdspopulister, hvis ypperste mÄl er genvalg til fuld pension er optjent, for efterfÞlgende valg/udnÊvnelse til internationale poster, hvor yderligere pensioner kan optjenes.

Men regeringen vĂŠlges af et selvhadende dansk vĂŠlgerkorps.

Det “SpĂŠndende & Interessante” er at gennemsnitsvĂŠlgeren ikke vil indse, de dĂžmmer deres efterslĂŠgt til “blĂždt kĂžd” for brunsorte tykke lange(fork af red)

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Politikerne er ofte narcissistiske ignoranter; men ekstremt kompetente til at mÞve sig ind, hvor vejrhanens vÄben er bedre end harens.

H.P.
H.P.
1 month ago

Helt enig. Lars Hedegaard lider af russer derangement syndrome. Han er ude af stand til at forholde sig til virkeligheden ang. rusland. Virkeligheden er jo netop som du skriver. Putin gĂžr det enhver leder af et land bĂžr gĂžre nemlig at varetage sit eget folks interesser. Ruslands Ăžkonomi blomstrer, forholdene for russerne bliver bedre og bedre Ă„r for Ă„r. Russerne/Putin har vĂŠret fantastisk dygtige til at skabe fremgang nĂ„r man tĂŠnker pĂ„ hvor de var for 35 Ă„r siden. Usa og i det hele taget den vestlige civilisation er pĂ„ vej ud i kaos og fattigdom. Hvis man tĂŠnker sig… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  H.P.

Krigen blev et ‘waik up call’ for Rusland, sanktionerne ligefrem redder Rusland som nation, Rusland er nu blevet selvforsĂžrgende i alt. Tidligere var Rusland ligesom det nordiske folk dum og naiv, afhĂŠngig af vest den dĂ„rlige vestlig indflydelse. Rusland bliver kun stĂŠrkere for hver dag der gĂ„r, idag er Rusland stĂŠrkere end dengang under Sovjet. Krigen og sanktionerne rammer derimod EU landene hĂ„rdt, tydeligt at se i Tyskland nĂ„r den billige energi forsvinder- forsvinder ogsĂ„ storindustrien. EU er ikke lĂŠngere attraktivt for hverken Rusland eller EU’s egne borgere, for dyrt – for dĂ„rligt – for utrygt hĂŠrget af muhamedanere, vores… Read more »

Inkompetente er livsfarlige for alle omkring dem
Inkompetente er livsfarlige for alle omkring dem
1 month ago

Hvor pinligt. Mette siger nu at europĂŠerne og danskerne lĂŠnge har haft det alt for godt, og at det derfor vil vĂŠre rigtigt og retfĂŠrdigt at skĂŠre ned pĂ„ velfĂŠrd, sundhed og sociale omrĂ„der, sĂ„ skattepengene i stedet kan bruges pĂ„ granater til Ukraine. For det fĂžrste har millioner af EU-borgere lĂŠnge haft det dĂ„rligt pga. masseindvandring, kriminalitet, pervers familiepolitik, syg sundhedspolitik og asocial socialpolitik, for det andet hjĂŠlper flere granater ikke ukrainerne, men forlĂŠnger og forvĂŠrrer blot blodbadet pĂ„ begge sider, og for det tredje burde man satse pĂ„ fredsforhandlinger, bĂ„de for de almindelige ukraineres og russeres skyld. Der… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det er vel den bedste selvretfÊrdige forklaring EUtanasia kan diske op med, for at den har begÄet mandatsvig med danernes velfÊrds- & pensionsopsparing

Husker du Lykketofts “fĂŠtter-forklar-mig-rĂžv” med de kr 100.000.000.000,00 han stjal fra vores pensionsopsparing, for at prostituere vĂŠlgerne til at stemme pĂ„ Stauning?

Inkompetente er livsfarlige for alle omkring dem
Inkompetente er livsfarlige for alle omkring dem
1 month ago

PS: Hovsa, for det fjerde er det nĂŠsten sikkert
at Ukraine ikke vinder, og i sÄ fald vil det have vÊret
forgĂŠves at belaste europĂŠerne med et nedsparet og
kollapset sundhedsvĂŠsen osv.

For det sjette burde Mette koncentrere sig om at redde
danskerne fra WHO og WEF og co2 vanviddet, og om
at fÄ EU og Nato til at beskytte Europa mod islamise-
ringen og masse-invasionen sydfra.

Eller hun kunne begynde pÄ at gennemfÞre den store
genopretning af hospitalsvĂŠsnet som hun lovede i 2019.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  H.P.

BemĂŠrkninger til mit svar til Dan Christensen?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Hvis man er etnisk nordisk, og har brugbar arbejdserfaring/uddannelse – og mĂ„ske lidt opsparing med? – er man vist ganske velkommen i den del af den gamle Ăžstblok, der siger: “NEJ” til muHamedslimer-affald.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 month ago

Det er forbandet godt skrevet Lars!

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Tim Pallis

Ja , Lars’ skriv er meget stramt og ligetil . Der er meget der falder pĂ„ plads nu . Det giver mening.

Nettet tĂžr hvor andre tier
Nettet tĂžr hvor andre tier
1 month ago
Reply to  Dragen

Hvorfor har “demokraterne” i USA ikke bare regeret til fordel
for borgerne, sÄ de ikke blev udsat for en masse modgang,
ubehageligheder, forbrydelser og ulykker…?? Havde de sĂžrget
for sundhed, tryghed og ĂŠgte velfĂŠrd, ville de jo nemt kunne
have beholdt magten de nĂŠste 50-100 Ă„r, og Trump ville slet
ikke have vĂŠret et problem for democrats.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

NĂ„r USA hellere bruger bomber, end diplomati, som fint beskrevet af Arnstberg. https://swebbtv.se/w/sb5HQtpdEkBnv2kYmZSXoF USA har fĂžrt krig uafbrudt siden slutningen pĂ„ 2. verdenskrig. Det er faktisk ikke noget, som Ăžger USA’s popularitet i de u-lande, som bliver ramt af deres krigsmaskine

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Nej ,- det militĂŠr-industriellekompleks kĂžrer hele maskinen . OgsĂ„ “demokratiet”. Eller det – der i Danmark ville vĂŠre de sidste rester af et folkestyre.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Dragen

Mener du verdenssamfundet frit skal lade hutuerne terrorisere den internationale samhandel?

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Nu er det jo sĂ„ heller ikke lige hjernen, som trykker hende platfodet. UbetĂŠnksommere kĂŠlling skal man s’gu’ lede lĂŠnge efter udenfor hoppeborgens hellige haller.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Men EUtanasia tĂŠnker da fint. Den har optjent fuld pension som folketingsmedlem og nĂŠsten ogsĂ„ som minister, sĂ„… BemĂŠrkninger til mit svar til Dan Christensen?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Dem der hverken er modtagelige for fornuft eller trusler om bomber, mĂ„ jo sĂ„ finde sig i, at der bliver “afleveret vĂ„ben”! 😇

Jakob
Jakob
1 month ago

Nej for Trump var demokrat inden han skiftede hest fordi han kunne se dele af the swamp. Problemet var som han selv siger han troede ikke The swamp var sĂ„ omfattende, men den har bĂ„de greb om store dele af demokraterne og de “falske” republikanere ogsĂ„ kaldet rino’er.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det/de rigtige svar ligger sandsynligvis ovre i retning af fundamentalistisk religiÞs tro pÄ egen selvgodhed.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Hvem er de onde styrende Ă„nder i USA’s nihilistiske bevĂŠgelse, ogsĂ„ benĂŠvnt ‘demokraterne’. Der mĂ„ enten eksistere en hemmelig centralkomitĂ© eller ogsĂ„ er den ene halvdel af USA’s befolkning blevet kollektivt rablende sindssyge.
Man kan ikke meningsfuldt vĂŠre demokratisk indstillet og samtidig vĂŠre totalitĂŠrt afbĂžjet, som det observeres i dag i USA. Oligarkerne skjuler sig bag anonyme hĂ„ndlangere, sĂ„ de bekender ikke klart kulĂžr, mĂ„ske fordi de sĂ„ udsĂŠtter sig selv for kritik og reduceret profit. Hvem i det militĂŠr-industrielle kompleks holde gang i dĂždsfabrikken Ukraine – kun for profittens skyld?

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Rusland er begyndt at ligne Europa og Syrien
WHO DID IT? THE TRUTH ABOUT ISIS AND THE MOSCOW TERROR ATTACK, HERE’S WHAT YOU NEED TO KNOW!!
https://www.bitchute.com/video/5747h9A1idcp/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

ISIL = ISIS = CIA = Fascism

THE CORP. BEHIND WARS, GENOCIDE, FAMINES, DRUG & HUMAN TRAFFICKING, LIES AND NWO | JORDAN MAXWELL
https://www.bitchute.com/video/oufJ7abMiPwG/

OT
AFTER SKOOL – WHY SMART PEOPLE BELIEVE STUPID THINGS
https://www.bitchute.com/video/EFxU3BWNilZk/

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

SĂ„ hellere forebygge respiratoriske virussygdomme =>

https://m.facebook.com/composer/

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det gĂ„r over min forstand, jeg kan fĂ„ 3 – TRE! – minusser for den.
Steen mĂ„ foretage sig noget for “at rydde op”, for ikke at miste trovĂŠrdigheden.

Det er faktisk GULD, Mercola her lĂŠgger for dagen.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Og om jeg ikke lige ogsÄ fik en hurtig én her.
Jeg forestiller mig ikke det er befordrende, for lysten til at deltage i dialogen, at der er et “diagnosevĂŠrdigt individ” lĂžs pĂ„ siden…

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x