25
mar
Seneste opdatering: 25/3-24 kl. 0706
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto: Gorm Kallestad / NTB  Relativt unge mennesker falder om og dør, uden varsel. I mine 30 år i faget har jeg aldrig oplevet noget lignende.

 Flere dør uventet

Af: Jelena Bonner 

Sådan opsummerer en bedemand, i en by i det centrale Sverige, den aktuelle situation. Vi kan kalde ham Stefan, og han har arbejdet i faget i mere end tredive år, og taget hånd om, og begravet, tusindvis af mennesker. Vi snakker efter lukketid, men han har ikke rigtig fri. Ringer arbejdstelefonen, tager han den; en person, der dør i hjemmet, skal afhentes uanset om det er en hverdag eller helligdag.

Lige nu er der også et stort pres på tjenesterne. “Normalt dør de fleste, i de varme sommermåneder, eller i løbet af den kolde vinter, simpelthen fordi gamle, syge og skrøbelige mennesker er følsomme over for ekstrem varme og kulde”, forklarer Stefan. Men nu er der sket noget. Flere dør, og de, der dør, er yngre.

Det, der gør forskellen mellem “før” og “efter”, er pandemien. Eller rettere: afslutningen på pandemien. Stefan fortæller om, hvad han tror, ​​han lagde mærke til:

– Langt de fleste begravelser har gennem årene heldigvis været relativt ukomplicerede. Der har været gamle, og ofte syge mennesker, der er døde, de fleste over 80 år. Så er døden ikke en katastrofe, selvom den er trist. Så har der selvfølgelig været nogle, der er blevet syge, været udsat for ulykker eller valgt at gå på pension. Men de har været få i den store sammenhæng. Men nu…

Stefan bliver stille og ser ud til at søge efter det rigtige ord.

– Nu er det anderledes. Flere mennesker dør, der er ingen toppe, men et konstant højtryk. Og de, der dør, er yngre, ikke “firs-årige”, men også mange i halvtredserne eller tresserne, eller endda yngre, som var helt raske. Eller i hvert fald uden kendte sygdomme.

Nu er det lige så almindeligt, at en midaldrende dør pludseligt, som at nogen dør af alderdom. I hvert fald i den by, hvor Stefan arbejder, og han fortæller, at flere kolleger har lignende oplevelser.

 Ekstremt fremadskridende kræft

Da jeg spørger efter eksempler, fortæller Stefan mig om nogle dødsfald fra de sidste par uger: To mennesker, der gik i seng om aftenen, men aldrig vågnede igen. En person, der lå død i sofaen, da hans partner kom hjem fra arbejde. En person, der kollapsede på arbejdet – og døde. Alle var arbejdende og midaldrende.

Så fortæller han om en dødsårsag, der bliver mere og mere almindelig: ekstremt fremadskridende kræft. Ifølge Stefan er det i dag ikke usædvanligt, at der går en eller to måneder, nogle gange endda kortere, fra den første kontakt med en læge, til personen dør. Sundhedsvæsenet har ikke engang tid til at igangsætte behandling, fordi tumorerne vokser så hurtigt. Selvom kræft har været en af ​​de mest almindelige dødsårsager i mange år, er det farten, der overrasker ham nu.

Stefan understreger, at selvom sorgen ikke er hans, så ser han, hvordan pårørende bliver ramt af så pludselige dødsfald, som ingen i familien har forudset.

Jeg mener… Ingen går og forventer, at nogen dør, men man er stadig mere mentalt forberedt på, at en 85- eller 90-årig går bort, end en 45-årig. Og at en ellers rask 50-årig tager på sundhedscentret for at bede om hostemedicin mod det, de tror er forkølelse, og nogle uger efter sidder familien her og vælger en kiste, fordi “forkølelsen” var galopperende kræft. .. Det skete praktisk talt ikke for et par år siden, men i dag er det ikke usædvanligt.

Stigningen i antallet af afdøde har også konsekvenser for landets menigheder, der har ansvaret for at skaffe begravelsespladser til alle der dør, og bisættelse, når pårørende ønsker en svensk kirkebegravelse. Antallet af tidspunkter afsat for begravelserne tilpasses det behov, der har været tidligere. Selvom flere og flere pårørende vælger ikke-kirkelige begravelser eller bisættelser, i overensstemmelse med andre religioners praksis, er der ofte ikke nok tidspunkter afsat til begravelserne der skal foretages i menighederne.

Senest i dag måtte jeg ringe til en menighed, og bede dem om at arrangere en ekstra tid for begravelse, da de fire ugentlige, fastsatte tidspunkter, allerede er taget til efter påske. Og begravelsen skal finde sted inden for en måned efter dødsfaldet, siger loven.

Stefan vil ikke spekulere i årsagerne til denne pludselige overdødelighed, som afspejles i alle vestlige landes statistikker.

– Nej det gør jeg ikke. Jeg har ikke noget svar på det spørgsmål. Men der er sket noget, det er det. Selvfølgelig har jeg mine tanker. Mon det snart vender tilbage til normalen, eller vil det fortsætte sådan?

Document.no: Flere end sædvanligt gravlægges : – Flere dør uventet

Dr. Peter McCullough: “Pregnant American Mothers Are Now Dying at Alarming Rates”

Dr. Peter McCullough, a leading American cardiologist, warns that deaths of pregnant mothers started skyrocketing in early 2021.

“The maternal mortality rate for 2021 was 32.9 deaths per 100,000 live births, compared with a rate of 23.8 in 2020 and 20.1 in 2019.” That’s a 38.2% increase compared to 2020 and a 63.7% increase from 2019.

McCullough notes that the spike started in 2021 after the public rollout of Covid mRNA shots. He highlights that doctors were told to vaccinate pregnant women “at any point during pregnancy.” Testifying about the issue, McCullough remarked:

This increase in maternal deaths has “erased four decades of progress in obstetrics.

“And in that manuscript, there’s no mention of COVID, and there’s no mention of the vaccines.

“They’re simply reporting this bad news that pregnant American mothers are now dying at alarming rates.

“This is in a US federal government publication.

“I think everybody listening to this should be alarmed.”
Dr. Peter McCullough: “Pregnant American Mothers Are Now Dying at Alarming Rates”

Spontane aborter

Jeg faldt over et tilfældigt Facebookindlæg med disse kommentarer

Min ene datter har taget 2 og aborteret, dog blevet gravid igen efterfølgende og skal føde i maj. Derudover har 7 af hendes veninder aborteret eller tabt deres gravidite det er voldsomt mange

Jeg er zoneterapeut og oplever et stigende antal kvinder i min klinik, som har aborteret flere gange, og de fortæller også om veninder, der oplever det samme. Desværre oplever jeg også nogle, som har fået senaborter grundet misdannelser. Alle har fået 1 eller flere af “eksperimentet”.

Snakkede med en kvinde i går som fortalte at hun havde kendskab til 5 kvinder som aborterede  sprøjterne gør deres arbejde, desværre

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Vi har været udsat for en helt ubegribeligt forbrydelse og gerningsmændene ser ikke ud til at blive straffet.

Jeg bringer ikke overdødeligheden op længere, det er at tale for døve øren, jeg mødes af ligegyldighed.

Ufatteligt.

H.P.
H.P.
2 months ago

Vi er nødt til at fortælle om det , højt og tydeligt. Jeg talte med en dame , hun er iøvrigt sød og charmerende, på kirkegården hvor jeg arbejder. hun og hendes familie har taget sprøjterne. Hun bragte emnet på bane ved at nævne alle de mange dødsfald hvortil jeg svarede: det er de forbandede sprøjter. Hun tog det meget pænt og vi fik en kort snak om det, hun vidste tydeligvis ikke hvordan hun skulle forholde sig til det.
Hendes afskedsreplik var : nu har vi fået noget at tale om hjemme ved spisebordet.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  H.P.

Jeg har lignende erfaringer . De fleste tror , de har modtaget almindelige vacciner . De forstår ikke – og ved ikke hvad de eksperimentelle injektioner gør ved kroppen .

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
Reply to  Dragen

Præcis, folk fatter simpelthen ikke at der er tale om omprogrammering af immunforsvaret. Jeg talte med en knægt på 13 år om det (og hans forældre) forældrene gled hurtigt af på emnet, men knægten sagde: en ting er sikkert, det (vaccinerne) har skadet immunforsvaret.

Ja sandheden kommer fra børn og fulde folk.

Trods forår bliver det mørkere
Trods forår bliver det mørkere
2 months ago

Ja, det haster med at få nettets afslørende oplysninger
bragt videre ud. Kan det ske via X, Instagram, Telegram
eller andre medier, eller er der kun uddeling af pjecer og
flyveblade tilbage? Eller kan det nytte at ringe og skrive
til nogle af de 179?

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Ja, børn og fugle kvidre…

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  steen

.. google….For øjeblikket kan jeg slet ikke komme på swebbtv v.hj.a gooogle . Jeg ved ikke om det er noget generelt . Men jeg har da overvejet …..? Jeg bruger duckgo istedet . Og det går fint. Jeg ved heller ikke hvor De skulle vide det fra . Det kræver at man er motiveret – og hvem er det , hvis man er jabb’ed? . Og så kræver det tid . Og så måske også , at man ikke er helt så fast i kødet som de fleste er , mht TROEN på myndighederne eller lægemidler der aldrig har været… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Dragen

Det er jo fordi Mette Eutanasia & Magnus Minus kaldte det/den for vaccinerer, i stedet for DNA-terapi.
“Spændende & Interessant” om kæledyrene vil sætte familie og vender på spil ved misforstået loyalitet overfor massemorderne i blandt magthaverne.

Og som jeg plejer opfordrer jeg ikke til noget – som helst – ulovligt!

Trods forår bliver det mørkere
Trods forår bliver det mørkere
2 months ago

Vi udsættes efterhånden for en lang række af politiske overgreb
og stort anlagte løgnekampagner. Derfor er det blevet vigtigt at
orientere sig via Hodja, Snap, 24nyt og Den korte. Dette århundrede
bliver måske det værste nogensinde i Vestens historie. Magtmisbrug
og bluff i store mængder lægger op til ufattelige rædsler. Og vi taler
ikke om noget teoretisk eller måske kommende, for ondskaben har
været i gang i flere år, og vi står nu tæt på en afgrund så dyb, at den
kan opsluge hele Europa og USA med.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Du har så evigt ret. Jeg reklamerer også ofte for kanalerne på youtube fx. Dr. John Campbell, Redacted, The Duran osv.

Jeg lytter altid til Alexander Mercouris’ egen kanal om aftenen når jeg ligger i min seng. Han er en fantastisk analytiker.

Jeg går ud fra at de færreste følger mine anbefalinger, men så må vi jo ud med flyveblade og den slags.

Problemet er blot at de fleste skal høre det fra Steffen Kretz og co. før det er en sandhed for dem. Desværre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Her i kategorien at selv en blind høne finder et korn, dennegang et guldkorn, her til morgen på den tyske msm “nyhedskanal” WELT igen de samme “eksperter” der efter alle års misinformation, imod alle odds nu er kommet frem til den konklusion: at det at bære mundbind har vist sig at være langt farligere end selveste covid19 virusinfektionen. Det siger sig selv, at ved tvang pålægge befolkningen at bære mundbind, alle de astmatiske følgesygdomme tvang har påført befolkningen, udslæt, eksem, infektioner, skimmel, svamp, lunge – hjertesygdomme, hjernebetændelse, bakterier, hudsygdomme, virus, kronisk betændelse, knonisk smerte, uhelbredelige infektioner………..ect.ect… vi må allesamme være… Read more »

Trods forår bliver det mørkere
Trods forår bliver det mørkere
2 months ago

Kortvarig brug af næse-mund bind skader næppe. Kirurger
bruger det dagligt, og det gør malere, autolakerere og mange
industri- og landbrugsarbejdere også. Men alt viser at de
hastefremstillede “vacciner” er skyld i mange, mange tragedier.
Se Hodjas blog i dag om “Provokationer i Sverige”, en rystende
og skræmmende artikel om hvordan det nok også bliver i vores
eget land om kort tid.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Ja det ville jeg også om jeg skulle autolakerer, eller for en dag landbrugsarbejder køre gylle ud, helst have en maske den dyre af slagsen der beskytter mig mest muligt, og så iøvrigt hurtigst muligt få den gylle kørt ud. Her må vi huske at det skete ved tvang, havde det være frivilligt havde situationen set anderledes ud. Selv syntes jeg uhyggeligt de der lod sig covidvaccinerer, om de efterfølgende gik rundt med mundbind på, udånder spike protein, og indånder spike protein, udånder og indånder, at efter min mening må immunforsvaret komme på overdrive, utroligt nok de der overlevede noget… Read more »

Last edited 2 months ago by Jan Ulrik Friis
Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
2 months ago

Danmarks Statistik opdatere heller ikke længere, det eneste vi ved er hvad det ikke er!

https://www.statistikbanken.dk/dodc2

Poul
Poul
2 months ago

Man skulle tro at det også ville være rimeligt ligetil for alle de såkaldt “alternative” medier herhjemme at spørge en bedemand i danmark om hvor mange de begraver i dag i forhold til for 3 år siden ikke?

Men det er åbenbart stadig for meget at forlange.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Poul

Jeg kan godt fortælle dig hvad bedemændene siger og det er det samme som den svenske bedemand. De vrider sig og taler i kodesprog men det er det samme de siger.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  H.P.

Og en anden ting. Hvis en bedemand siger det kan man regne med at det er rigtigt. Det ligger i selve faget at man er blid, afdæmpet, diskret, lytter mere end man taler, prøver at berolige og taler tingene ned og ikke op.
Så igen, hvis en bedemand siger at der er noget galt er der virkelig noget om snakken

Last edited 2 months ago by H.P.
Poul
Poul
2 months ago
Reply to  H.P.

Ja jeg kan se i din anden kommentar at du arbejder på en kirkegård, så kan du jo gøre hele danmark en tjeneste ved at finde de tal frem og sende dem til steen/snaphanen på mail: snappost@yahoo.dk så han kan offentliggøre dem her. Han vil sikkert også gerne holde dig anonym hvis du ønsker det.

Eller vrider du dig også når det bliver konkret? Det håber jeg ikke.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Poul

Hvilke tal, sådan helt konkret ? Jeg kan ikke med sikkerhed sige at det vi på min arbejdsplads oplever er repræsentativt for hele landet. Men jeg har faktisk skrevet om det før. Jeg har selvfølgelig ikke tallene for den enkelte bedemandsforretning.

Last edited 2 months ago by H.P.
H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Poul

Det der er interessant er hjemmesiden folkekirken i tal der viser hvor mange der er blevet begravet/bisat hvert enkelt år. Det man så skal tage med i betragtning er at antallet af folk der bliver begravet/bisat uden medvirken af folkekirken er stigende. Hvis man ser på tallene efter 2020 hvor vi havde plandemien er de stigende med 2000 i 2021 og 2500 i 2022 hvilket ifølge al erfaring er ulogisk da tallene efter en epidemi, hvor alle de svage dør , burde være faldene.

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
2 months ago
Reply to  Poul

Det er penge i kassen for dem, det er svært at forstå noget, når din indkomst afhænger af, at du ikke forstår det.

Dragen
Dragen
2 months ago

Ved MSM det ?. At der dør flere? .

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Dragen

De VIL ikke vide det ! De gør som små børn, stikker fingrene i ørerne lukker øjnene og siger meget højt LA-LA-LA-LA-LA

Ole
Ole
2 months ago
Reply to  Dragen

Jo, og de har fundet forklaringen: Senfølger af Covid

trackback

[…] henviser – anekdotisk ganske vist – til de mange spontane aborter i Danmark, jeg linkede til i går. Er det ganske enkelt “pandemiens” depopulationsdagsorden* vi ser gennemført i disse blik ind […]

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
trackback

[…] Denne artikkelen er klippet fra Snaphanen […]

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Sjov overskrift i øvrigt. For jeg husker ikke så langt tilbage, så hvordan døde jeg tidligere? 🤔

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Tilfældigheder. Intet at se her. Passer gaden.

Fransk regeringsforskning har lige fastslået, 70.000 er døde af hydroxyclorokin. Hydroxyclorokin var i håndkøb i Frankrig frem til oktober 2019; spændende & Interessant sammenfald.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x