27
mar
Seneste opdatering: 28/3-24 kl. 1749
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lara Logan gengiver sikkerhedskilder, hun har talt med

Det 100.000 tons store, 300 meter lange containerskib ramte i nat en hovedfærdselsåre på USA’s østkyst, den lange Francis Scott Key bridge over dybvandshavnen, der styrtede sammen. Baltimores havn er central i USA’s økonomi. Det er ikke hendes egne spekulationer, hun gengiver, men hendes kilder indenfor Bidens korrupte regering, og jeg går ud fra, at et cyberangreb betyder, at skibets computer bliver overtaget fra havnelodsen. Mandskabet fortæller, at “de havde mistet kontrol med skibet.” Der var to lodser ombord, kaptajnen er ukrainer og besætningen på 22 er indere. Det ejes af Grace Ocean Ptd Ltd og er chartret ud til Mærsk.

Det der foranlediger interviewet hos Steve Bannon, er hendes  X-Twitterindlæg, fra i går aftes. Skibet m/s Dali forlader pludselig sejlrenden 500 meter inden det rammer  pylonen på broen. Man ser at det retter kursen til som for at ramme præcist. På grund af argumenterne, og fordi det er hende, tager jeg hende fuldstændigt alvorligt indtil vi får bevist noget andet. Se den bevægelige gengivelse af sejlruten på Vesselfinder herunder.

Redacted: This is a Black Swan event

Kalder general Mike Flynn det. “Se på skibets computere, se på kaptajnen, han er ukrainer.”

General Mike Flynn

Salvador (m.s.) Dali: The Broken Bridge and the Dream

Ikke fordi jeg er okkult anlagt, men det er da lidt af et tilfælde

Salvador Dali Museum

 

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DavidK
DavidK
17 days ago

Ved en pressekonference, hvor Biden lovede at den føderale stat vil financiere en ny bro, fortalte han pressen at han havde krydset broen “many many times commuting from the state of Delaware either by train or by car“. Desværre for Biden har broen aldrig haft et jernbanespor. Havde det været Trump, havde det været tophistorie på samtlige danske avisers hjemmesider …

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
17 days ago
Reply to  DavidK

Gammel nyhed. Den teknik har MSM brugt siden 2016 fx. da Trump skulle gå ned af en isglat rampe iført glatte lædersko (som de med vilje have undladt at salte) begynde spekulationerne om Trump mon var for gammel og om hans kognitive funktioner. Kretz, det svin, var også sat på sagen.

Det var ca. omkring dette tidspunkt jeg mistede mine sidste 10 % af min tillid til MSM.

Dan Christensen
Dan Christensen
16 days ago

Din sammenligning af et eksemplar af det yderst nyttige og sympatisk husdyr med en tobenet usympatisk propagandaspreder, er en udsøgt fornærmelse af svinet.

Anders Bo
Anders Bo
16 days ago

💪 Ø-HØ-HØ! 🥳

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
16 days ago

Enig, Kretz er 100 % unyttig.

DavidK
DavidK
16 days ago
Reply to  steen

Fuckk det så underligt ud. Lagrer mest videoer, sig til hvis du skal have et eksempel. Hus efter hus brændt ned til grunden, og det er tilsyneladende ikke gået ud over de omkringliggende palmer. Det ser meget underligt ud.

Nielsen
Nielsen
16 days ago
Reply to  DavidK

Det var landgrab -tyveri af de indfødtes jord-, ved at lokke dem til at sælge. Midlet til disse brande var geoengineering. Politiet på Hawai ville ikke lade folk forlade brandene i deres biler, med det resultat at mange indebrændte i deres biler.

DavidK
DavidK
16 days ago
Reply to  steen

https://www.youtube.com/watch?v=7IxgS6rsS60

Barbra Streisand, Guilty, full album.

Dan Christensen
Dan Christensen
16 days ago
Reply to  DavidK

Fra sædvanlig upålidelig kilde forlyder det, at Biden er fuldstændig klar over, at han befinder sig på planeten Jorden, lidt efter noget man kalder år 2000. Han har også lært selv at skifte sin voksenble, når den gamle føles lidt fugtig – så der fremgang og han skal nok blive svindlet ind på præsidentposten igen til efteråret.

Anders Bo
Anders Bo
16 days ago

For et par år siden tænkte jeg, men kunne videreudvikling Dolphs “Død ved kølle” til “Død ved Tesla”. Alle render jo rundt med et radiofyr i lommen, og Teslaerne er jo predisponeret til autonom kørsel – Lidt PC- & hackerfærdigheder og OP På Ørene, Vi Er Kørende. 😈 Man kan gøre det i myldretiden, så man får 15-20 forbipasserende “med i købet”; bare for at besværliggøre opklaringen! 😇 Mit soveværelse er på 6 m^2, og der er termovinduer, hvorfor jeg alene kan varme det op med min krop. Men jeg skal da nok lige have 10 blå dåser til mit… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
17 days ago

Her er en anden teori om en tilstædeværelse dog sjældent omtalt, som har en meget stor indflydelse på Planeten og vores Klima. Husk de Nordlys der har været synlige fra Danmark og langt ned i Europa den senere tid
https://www.youtube.com/watch?v=u1VZkQR1_WU 3 minutter.

Last edited 16 days ago by Svend Giønge
Anders Bo
Anders Bo
16 days ago
Reply to  Svend Giønge

Ved dendrologi har man påvist en solstorm i midten af 1. årtusinde. Den var 10 gange større end den i midten af 1800-tallet. En sådan “hændelse” vil SMASKE tværs igennem samtlige relæer & og sikringer, og brænde for meget af.

Tak for (kold) kaffe…

Jacques
Jacques
13 days ago

Jeg ser ikke på kilden at kaptajnen er ukrainer?

Anders Bo
Anders Bo
16 days ago

Lige en hurtig strøtanke der nok er indenfor skiven.

Ukraine har intet med dette eller terrorhandlinger i Rusland at gøre. Fordi dette vil medføre for stor nedgang i international støtte.

Anders Bos 1. lov “ALT der kan opdages, bliver opdaget”.

(“nedgang i” indsat! 🤣)

Last edited 16 days ago by Anders Bo
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x