28
mar
Seneste opdatering: 28/3-24 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Canada tilbød hende MAID – “Medical assistance in dying” To gange!

Dr. Mc Cullough som hun fortæller sin  historie til, siger at spike-proteinet forĂĄrsager skaden pĂĄ rygmarven, og fortæller hende, hvordan hun kan angribe proteinet med hans anti-spike protocol. 37-ĂĄrige Kayla er helt invalideret af det, man kalder “quadriplegia,” der falder ind under en af flere former for rygmarvskader. Hun er heldig, at hun kan løfte sine arme og hjælpe sig noget at sit tøj pĂĄ. Det kan de færreste.

Da det skete, var hendes far i færd med at dø pĂĄ et plejehjem, og da hun blev lammet fra nakken og ned, sagde en læge til hende, at det var psykisk. “Det sker ofte nĂĄr man er ophidset.” Men hun har en lydoptagelse af en anden hæderlig læge, der fortæller hende, at det er vaccinen.  Hun er en stærk og tapper kvinde, og man fĂĄr et billedmæssigt indtryk af det, i denne korte video.

Gregg Reese siger: “Hvis du røres af denne historie, har du stadig et hjerte. Alle mennesker der lever i dag, er enten ofre for dette eller vidner til det. Menneskeligt er det den værste forbrydelse nogensinde, værre end atombomben.”

Kayla sidder i dag i rullestol og mĂĄ have en ‘service-hund,’ som donorer har gjort det muligt for hende at købe. Se Service Dog & Wheelchair Van for Kayla Pollock og Canadian Woman Sues Moderna After Covid Booster Causes Quadriplegia. Hendes hjemmeside hedder Operation Kayla. – Den canadiske regerings forklaring af MAID: Medical assistance in dying: Overview.

PĂĄ sin X-Twitter skriver hun

This is my 9 year old son meeting my new service dog for the first time. We are almost at our goal

Here is the update on my new service dog and her name reveal. Thank you all from the bottom of my heart. First goal met.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
16 days ago

Glædelig Påske https://www.bitchute.com/video/c9kKcSpenrJV/ til jer her, som læser Steens glimrende blog.

Dragen
Dragen
16 days ago
Reply to  Nielsen

Tak . Og i lige mĂĄde til dig . Rigtig god PĂĄske.

Nielsen
Nielsen
16 days ago
Reply to  Dragen

Tak skal duhave. Og pĂĄ forhĂĄnd tak til andre, som replicerer til min kommentar.

Trods forår bliver det mørkere
Trods forår bliver det mørkere
16 days ago
Reply to  Nielsen

I mange lande er politik ikke meget andet end bedrag, svindel, humbug, hykleri, løgn, bluff, bluf og atter bluff. Indvandring er ikke berigende, men belastende. Co2 er ikke farlig, men uskadelig, nyttig og livsvigtig. Ligestilling handler ikke om retfærdighed, men om at de politiserende feminister er magtsyge og vil rage magt, penge og fede, nemme jobs poster til sig. Familieretten drejer sig ikke om ret, men om u-ret og tyrannisering af mænd og børn, og om undergravning af familieværdierne. De ĂĄbne grænser gælder ikke kun handel og hygge, men om opløsning og fjernstyring af nationerne. Sundhed og “vacciner” handler ikke… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
15 days ago
Reply to  steen

Du må da gerne bringe 9/11 på banen engang imellem. Det er ikke noget jeg har fulgt synderligt med i, jeg har været optaget af Olof Palme efterforskningen mv. men jeg går ud fra at 9/11 er propfyldt med løgn og latin lige som alt det andet.

Bortset fra det så ønsker jeg dig en rigtig god påske kære Steen.

Svend Giønge
Svend Giønge
15 days ago

Som i enhver forbrydelse følg pengene !
En genial time. https://corbettreport.com/911-trillions-follow-the-money-video/

H.P.
H.P.
15 days ago

Jeg plejer at kalde det løgn og latrin.

Nielsen
Nielsen
16 days ago

Egentlig er det os, som burde tilbyde magthaverne medical assisted death. Jeg kan tænke mange mediciner, som har en effect. Som Dr. Rochelle Valensky siger: It’s safe and effective.

Anders Bo
Anders Bo
16 days ago

Ja han giver den – sgu – gas, ham Castro. Nu kan man ogsĂĄ blive idømt en bøde pĂĄ $ 50.000 efter anonym anmeldelse, hvor den anmelderen – stadig anonym – fĂĄr halvdelen. Det fĂĄr jo bananrepublikker til at ligne sammentømmerede retsstaten. Er jeg den eneste, der har bidt mærke i det officielle Frankrigs 70.000 Hydroxyclorokin-dødsfald? DĂ©t fjerner jo behændigt det samme antal fra “Pfizersk Pharmageddon”, og sĂĄ er der jo det mindre, at blive straffet for. Gad vide efterhĂĄnden om alle massemorderne, kan undgĂĄ retsforfølgelse, ved at dække over hinaHOV… Er det ensomme ulve, jeg høre hyle i det… Read more »

Ole
Ole
16 days ago
Reply to  Anders Bo

Og her er der sĂĄ et udsagn, som burde bakkes op af et link

Anders Bo
Anders Bo
16 days ago

OT

Jeg tror, det er første gang i dette årtusinde, jeg har grædt!
Disse 1:17 er hjerteskærende medrivende, men døm selv =>

https://www.bitchute.com/video/I9Rk0s520WCL/

Ole
Ole
16 days ago
Reply to  Anders Bo

Igeo et link uden nogen beskrivelse. Beder du ogsĂĄ mennesker ude i den fysiske verden om at se noget uden at beskrive hvad det er?

Anders Bo
Anders Bo
15 days ago
Reply to  Ole

Æd nu dit eget opkast, i stedet for at smøre det ud over hele fladen.
For 1:17 brugte du jo ik-K, vel…

Ole
Ole
14 days ago
Reply to  Anders Bo

Jeg spilder heller ikke min tid pĂĄ spam og reklamer. Brug for helvede 20 sekunder pĂĄ at deklarere dine ĂĄh sĂĄ vigtige links, spade

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x