28
mar
Seneste opdatering: 28/3-24 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Canada tilbĂžd hende MAID – “Medical assistance in dying” To gange!

Dr. Mc Cullough som hun fortĂŠller sin  historie til, siger at spike-proteinet forĂ„rsager skaden pĂ„ rygmarven, og fortĂŠller hende, hvordan hun kan angribe proteinet med hans anti-spike protocol. 37-Ă„rige Kayla er helt invalideret af det, man kalder “quadriplegia,” der falder ind under en af flere former for rygmarvskader. Hun er heldig, at hun kan lĂžfte sine arme og hjĂŠlpe sig noget at sit tĂžj pĂ„. Det kan de fĂŠrreste.

Da det skete, var hendes far i fĂŠrd med at dĂž pĂ„ et plejehjem, og da hun blev lammet fra nakken og ned, sagde en lĂŠge til hende, at det var psykisk. “Det sker ofte nĂ„r man er ophidset.” Men hun har en lydoptagelse af en anden hĂŠderlig lĂŠge, der fortĂŠller hende, at det er vaccinen.  Hun er en stĂŠrk og tapper kvinde, og man fĂ„r et billedmĂŠssigt indtryk af det, i denne korte video.

Gregg Reese siger: “Hvis du rĂžres af denne historie, har du stadig et hjerte. Alle mennesker der lever i dag, er enten ofre for dette eller vidner til det. Menneskeligt er det den vĂŠrste forbrydelse nogensinde, vĂŠrre end atombomben.”

Kayla sidder i dag i rullestol og mĂ„ have en ‘service-hund,’ som donorer har gjort det muligt for hende at kĂžbe. Se Service Dog & Wheelchair Van for Kayla Pollock og Canadian Woman Sues Moderna After Covid Booster Causes Quadriplegia. Hendes hjemmeside hedder Operation Kayla. – Den canadiske regerings forklaring af MAID: Medical assistance in dying: Overview.

PĂ„ sin X-Twitter skriver hun

This is my 9 year old son meeting my new service dog for the first time. We are almost at our goal

Here is the update on my new service dog and her name reveal. Thank you all from the bottom of my heart. First goal met.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
30 days ago

GlĂŠdelig PĂ„ske https://www.bitchute.com/video/c9kKcSpenrJV/ til jer her, som lĂŠser Steens glimrende blog.

Dragen
Dragen
30 days ago
Reply to  Nielsen

Tak . Og i lige mÄde til dig . Rigtig god PÄske.

Nielsen
Nielsen
30 days ago
Reply to  Dragen

Tak skal duhave. Og pÄ forhÄnd tak til andre, som replicerer til min kommentar.

Trods forÄr bliver det mÞrkere
Trods forÄr bliver det mÞrkere
29 days ago
Reply to  Nielsen

I mange lande er politik ikke meget andet end bedrag, svindel, humbug, hykleri, lĂžgn, bluff, bluf og atter bluff. Indvandring er ikke berigende, men belastende. Co2 er ikke farlig, men uskadelig, nyttig og livsvigtig. Ligestilling handler ikke om retfĂŠrdighed, men om at de politiserende feminister er magtsyge og vil rage magt, penge og fede, nemme jobs poster til sig. Familieretten drejer sig ikke om ret, men om u-ret og tyrannisering af mĂŠnd og bĂžrn, og om undergravning af familievĂŠrdierne. De Ă„bne grĂŠnser gĂŠlder ikke kun handel og hygge, men om oplĂžsning og fjernstyring af nationerne. Sundhed og “vacciner” handler ikke… Read more »

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
29 days ago
Reply to  steen

Du mÄ da gerne bringe 9/11 pÄ banen engang imellem. Det er ikke noget jeg har fulgt synderligt med i, jeg har vÊret optaget af Olof Palme efterforskningen mv. men jeg gÄr ud fra at 9/11 er propfyldt med lÞgn og latin lige som alt det andet.

Bortset fra det sÄ Þnsker jeg dig en rigtig god pÄske kÊre Steen.

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
29 days ago

Som i enhver forbrydelse fĂžlg pengene !
En genial time. https://corbettreport.com/911-trillions-follow-the-money-video/

H.P.
H.P.
29 days ago

Jeg plejer at kalde det lĂžgn og latrin.

Nielsen
Nielsen
30 days ago

Egentlig er det os, som burde tilbyde magthaverne medical assisted death. Jeg kan tĂŠnke mange mediciner, som har en effect. Som Dr. Rochelle Valensky siger: It’s safe and effective.

Anders Bo
Anders Bo
30 days ago

Ja han giver den – sgu – gas, ham Castro. Nu kan man ogsĂ„ blive idĂžmt en bĂžde pĂ„ $ 50.000 efter anonym anmeldelse, hvor den anmelderen – stadig anonym – fĂ„r halvdelen. Det fĂ„r jo bananrepublikker til at ligne sammentĂžmmerede retsstaten. Er jeg den eneste, der har bidt mĂŠrke i det officielle Frankrigs 70.000 Hydroxyclorokin-dĂždsfald? DĂ©t fjerner jo behĂŠndigt det samme antal fra “Pfizersk Pharmageddon”, og sĂ„ er der jo det mindre, at blive straffet for. Gad vide efterhĂ„nden om alle massemorderne, kan undgĂ„ retsforfĂžlgelse, ved at dĂŠkke over hinaHOV… Er det ensomme ulve, jeg hĂžre hyle i det… Read more »

Ole
Ole
30 days ago
Reply to  Anders Bo

Og her er der sÄ et udsagn, som burde bakkes op af et link

Anders Bo
Anders Bo
30 days ago

OT

Jeg tror, det er fĂžrste gang i dette Ă„rtusinde, jeg har grĂŠdt!
Disse 1:17 er hjerteskĂŠrende medrivende, men dĂžm selv =>

https://www.bitchute.com/video/I9Rk0s520WCL/

Ole
Ole
30 days ago
Reply to  Anders Bo

Igeo et link uden nogen beskrivelse. Beder du ogsÄ mennesker ude i den fysiske verden om at se noget uden at beskrive hvad det er?

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Ole

Æd nu dit eget opkast, i stedet for at smþre det ud over hele fladen.
For 1:17 brugte du jo ik-K, vel…

Ole
Ole
28 days ago
Reply to  Anders Bo

Jeg spilder heller ikke min tid pÄ spam og reklamer. Brug for helvede 20 sekunder pÄ at deklarere dine Äh sÄ vigtige links, spade

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x