29
mar
Seneste opdatering: 29/3-24 kl. 0410
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den transatlantiske slavehandel omfattede 11 millioner sorte, den muslimske 100 mio.

Af Lars Hedegaard

FN’s generalsekretær, den portugisiske socialist Antonio Guterres, benytter FN’s ”Internationale Dag til Ihukommelse af Slaveriets Ofre” til at forlange kompensation for den transatlantiske slavehandel som en måde, hvorpå man kan sone fortidens synder og bekæmpe ”systematisk racisme og hvidt overherredømme”.

Han er således i fin samklang med Biden-administrationen, der ikke har meget andet at gå til valg på end beskyldninger mod USA’s hvide for at være onde og ansvarlige for, hvad nogle af deres forfædre gjorde for 150 år siden.

Interessant nok nævner Guterres kun den transatlantiske slavehandel, som ifølge de seneste udregninger omfattede 11 millioner sorte, der blev indfanget af andre sorte og solgt til hvide slavehandlere.

Den muslimske slavehandel, der begyndte ca. 1000 år før den transatlantiske, og formentlig ramte over 100 millioner afrikanere, skal Guterres nok holde fingrene fra, for hvem tør sætte sig op mod 57 muhamedanske lande, der i modsætning til USA og Europa aldrig har beklaget deres ugerninger?

Og hvem skulle i øvrigt modtage erstatning som efterkommere af de afrikanere, der blev fragtet til de muhamedanske slavemarkeder? Langt de fleste var kvinder, der blev brugt som sexslaver, og hvis de fik børn, blev de kvalt ved fødslen. De sorte mænd blev kastreret ved ankomsten til Islams Hus.

Der er således ikke noget at komme efter. Alt er glemt, og FN kan koncentrere sig om at pege fingre ad hvide mænd, som organisationen jo også er bedst til.

Outreach Programme on the Transatlantic Slave Trade and Slavery

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
15 days ago

Halvanden til to millioner europæere blev bortført af muslimske pirater fra år 1500 – 1830erne. England, Frankrig, Holland, Spanien og Italien var plaget af dette pirateri i kystbyer. Også Island og Færøerne oplevede razziaer – hvor muslimske pirater angreb og bortførte mænd kvinder og børn. Kvinderne blev solgt til slaveri i haremmer – lyshårede kvinder var særligt attraktive og kunne sælges for en net sum. Mændene sat på galajerne og roede sig ihjel under kummerlige forhold eller arbejdede sig ihjel i miner – børnene blev ofte kastreret – og hvis de overlevede denne operation kunne som eunukker vogte kvinderne i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
15 days ago
Reply to  steen

Kærstede for 1/4 århundrede siden på en dansk ungmø med færøske aner. Frøkenen var mørk i huden; der havde været “noget tyrker” i en formor.

Limewood
Limewood
15 days ago
Reply to  steen

Lektor nu emeritus ved Viborg Katedralskole Jørgen Grimstrup udgav 2009 bogen “Laurids”, der i romanform på over 300 sider skildrer hovedpersonens oplevelser. Den er på solid grund i mht. kilderne: I 1627 overfalder tyrkiske sørøvere Vestmannaøerne, hvor den 17-årige latinskoledreng Laurids opholder sig. Sammen med de overlevende islændinge føres han til slavemarkedet i Algier, hvor han sælges som slave. Laurids bliver sat til at arbejde i stenbruddet, hvor livet er det rene helvede. Han ser kristne omvende sig til islam for at slippe for slavetilværelsen, og tit er han ved at opgive ævred, men aldrig slipper tanken om flugt ham,… Read more »

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
15 days ago
Reply to  Limewood

Anbefaler at anskaffe sig bogen 175 sider “Slaveriet indenfor islam” udgivet 2013 af Grundlovsforeningen Dansk Kultur – forfatter Kirsten Valeur, ISBN 978-87-91107 – 38 – 2.
Bogen kommer vidt omkring bl.a. Inspiration fra muslimsk slaverisystem, Islamisk slaveri i Afrika, Slaveri i Indien, Slaver fra Europa, Slaveriet findes og accepteres i den islamiske verden. Den transatlantiske slavehandel varede 350 år den muslimske 1300-1400 år og stadig finder sted.

Kristian
Kristian
14 days ago
Reply to  Limewood

Muslimerne tog også op fra Krim og andre dele af Osmannerriget og hentede russiske slaver i stort tal. Bl.a. dette gjorde det magtpåliggende for russerne at tage Krim og sortehavskysten.

Limewood
Limewood
14 days ago
Reply to  Kristian

For ikke at tale om de børn på Balkan, Grækenland og Anatolien, der blev tvangsfjernet fra deres forældre og bortført til Sultanens palads i Konstantinopel – hvor de blev tvangskonverteret og indrulleret i som Sultanens prætorianer-garde dvs. Janitsharerne. En praksis som begyndte i 1300-tallet og er en slags jizya/tribut (jvf. koranens sura 9.29).

Morten Dreyer
Morten Dreyer
15 days ago

Muslimerne tog også ca 1 mio europæer som slaver. Skal deres efterkommere også erstattes ?

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
15 days ago
Reply to  Morten Dreyer

Ja, og nu ønsker muslimerne/ islamisterne at følge deres tidligere vellykkede røvertogter op med at tage alle europæerne som slaver. Og da de muslimske lande i dag har flertal i FN, efter at en række afrikanske og arabiske lande er blevet optaget, kan FN bruges til at påvirke EU-damerne og EU landenes regeringer i den “rigtige” retning, så migranter tildeles større rettig- heder fra dag 1, end landenes egne indbyggere. I lande som England, Sverige og Tyskland er man allerede ved at styrke den muslimske magt via borgmester- og minister poster. Se Hodja om de utrolige forhold i England og… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

For at styrke integrationen af muslimer i Danmark, bør man give alle herboende muslimer gratis medlemsskab af “Dansk svineavlerforening”. Her kan de få indflydelse på denne vigtige produktion i Danmark – måske de kan skaffe kunder i de muslimske lande for den verdensberømte danske bacon? Så ved de også meget mere om Danmark og beriges af vores høje kulinariske niveau.

ulf
ulf
6 days ago

det er ikke lov å si det jeg føler eller vet- jeg leser hele døgnet – aviser og bøker og ser at skolelærdommen fra barn og ungdom er ufullstendig og falsk

Nils
Nils
10 days ago

Fase 1. En gruppe defineres og demoniseres. Fase 2. Gruppen ilegges en pengestraff den ikke kan betale. Fase 3. Dens eiendom konfiskeres og fordeles til rivaliserende gruppe for symbolsk pris. Fase 4. De demoniserte sendes til utryddelse.

Anders Bo
Anders Bo
15 days ago

Lars forsøg på at bruge historisk fakta som argument, er jo omtrent lige så ligemeget*, som når jeg forsøger at argumentere med er pestilenser med nedenstående link…

* nøgleord: slå, vand og gås.

https://www.document.dk/2024/03/19/den-besatte-vestbred-en-historisk-og-folkeretlig-oversigt/

Limewood
Limewood
15 days ago
Reply to  Anders Bo

Man kan ikke argumentere med folk, der ikke anerkender modparten som ligeværdig. Man kan ikke ikke argumentere med folk, der prøver at udslette den anden part.
På arabisk dækkes dette doktrin: al wa´la, w´al ba´ra – Elsk det gode (muslimerne/os) – had det dårlige (alle andre/dem).

Anders Bo
Anders Bo
15 days ago
Reply to  Limewood

Det er jo evident at koranen er en kombineret drabs- og terrormanual, hvorfor det at iSlam under iagttagelser af grundlovens paragraffer om religion kan anerkendes som beneficeret religiøst samfund jo en forbrydelse mod Danmarks etniske befolkning.

Limewood
Limewood
14 days ago
Reply to  Anders Bo

Muhammeds gerninger (hadith) og koranen er manualen. Og deres trobekendelse siger det hele. Troen er ideologi og ideologien er troen. Plus en massiv imperialisme – og troen på Muhammeds alter ego “allah”.

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago
Reply to  Limewood

Bevis for, at det radikale venstres ledelse er ‘hadforbrydere’:
Det er en ‘hadforbrydelse’ at ønske alt ondt for en bestemt gruppe; eksempelvis muslimerne – men så må det radikale venstres ønske om alt ondt for ‘hadforbrydere’ også være en ‘hadforbrydelse’. Altså er det radikale venstre ‘hadforbrydere’;
Quod erat demonstrandum.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x