29
mar
Seneste opdatering: 29/3-24 kl. 0630
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som man kan se på kødpriserne, og på de Radikales “klimaskat på oksekød” (en mørbrad synes de skal koste 40 kroner mere), så er laboratoriekød noget vi kan vente os. De tror virkelig på det, men kommer vi til at se Mette Frederiksen og Klaus Schwab spise snudebiller til daglig?

Insekter er allerede ved at snige sig ind i mange fødevarer. At to millioner i verden spiser dem, gør de af nød, og vi har ingen som helst diskussion om, at det ikke er egnet menneskeføde. Jeg fandt et Facebook-indlæg, der forklarer hvorfor insekter er skadelige for mennesker. Hun skriver ikke som en drøm, men hun har undersøgt det, hun skriver om, hvilket jeg mistænker er mere end de Radikale har gjort:

Menneskets tarme kan ikke nedbryde Kitin. Du får betændelsestilstande

Kitin er en hovedbestanddel af leddyr og insekters ydre skelet.

Rigtig mange tror ikke på at insekter er dårlige for de fleste af os. Der skrives flere artikler om hvordan indfødte rundt i alverdens regnskove spiser insekter hver dag og derfor kan vi sagtens leve af dem. Samt at der skrives omkring svampe, som en god og nærende proteinkilde, som også indeholder kitin. Og kitin i svampe og insekter er det samme, og derfor mener disse artikler at det kan vi sagtens leve af.

Og dette er da såmænd også ganske korrekt – for nogen mennesker….. problemet er, alt det de glemmer at skrive i de artikler, hvor de taler FOR at vi skal til at have insektmel i alt vores mad….

For det de ikke skriver er, at Forskning omkring kitin, kun kan påføres mennesker med fuldstændig balance i deres tarmsystem og som på ingen måder har overvækst af den naturligt forekommende candida svamp i tarmene.. Men hvis man dykker nærmere ned i det, så kan man nemt finde mere om det. Hvilket jeg har gjort.

Mennesker der lever i regnskovene og andre steder i verden, spiser ikke alt muligt forarbejdet mad med tusindvis af tilsætningsstoffer i , som ødelægger deres tarme, ligesom resten af verden gør Derfor kan de sagtens nedebryde kitin i både svampe og insekter.

Men Mennesker der har ubalancer i tarmsystemet, f.eks overvækst af candida eller andre ubalancer (Hvilket faktisk vil sige størstedelen af jordens befolkning) har ikke nok af et protein der kaldes FIBCD1.

Kitin kan ikke nedbrydes i vores kroppe naturligt , vi har blandt andet brug for FIBCD1 til at kunne binde kitinet og noget kaldet kitinaser og andre immunreceptorer der alt sammen genkender kitinet og hjælper med at nedbryde det og lave det om til at kunne have den positive effekt på os.

Mennesker med blot den mindste inflammatoriske tilstand eller ubalance i tarmene, vil ikke kunne omsætte kitin til noget positivt for kroppen på samme måde som mennesker med balance i tarmsystemet. Tværtimod vil kitin man indtager, så blot skabe endnu større inflammatoriske tilstande.

Det har været alment kendt i mange mange år at man ikke skal spise for mange svampe uden masser af frisk grønt sammen med , da de er enormt syre dannende for kroppen, hvilket skaber inflammatoriske tilstande, hvilket vil få de naturlige svampe i vores tarmsystem (candida) til at vokse og udskille endnu mere kitin, hvilket så igen vil skabe endnu endnu større inflammatoriske tilstande. Det vil blive en ond cirkel.

Hvis alle mennesker bare havde balance tilstand i tarmsystemet ville det ikke være så stort et problem.
Men med alle De tilsætningsstoffer der bliver tilført alt det mad folk spiser , og der er så lidt mennesker der får masser af frisk grønt til hver eneste af deres måltider, så er der virkelig mange mennesker på verdensplan der ikke har fuld balance i deres tarmsystem.

Og det store problem bliver, når de begynder at bruge det som fyldstof i alverdens mad, fordi det er billigt, så begynder folk at indtage det mange gange om dagen i alt for store mængder og så vil det helt bestemt skabe ubalance. Frem for hvis det kun var 1 gang om ugen til et enkelt måltid at det bliver indtaget… Og så får vi lignende problem som vi har med hvede på verdensplan pt, hvor så mange mennesker har fået en intolerence fordi det bliver brugt som fyldstof i ALT og man derfor indtager for meget, hvilket også ødelægger balancen i tarmene. Problemet med kitin er blot, at det skaber større ubalancer, meget hurtigere end hvede gør.

Det kommer til at blive svært at undgå når de vil bruge det som fyldstof i alverdens ting, medmindre man er dygtig til at huske alle betegnelserne for hvad de forskellige insekt fyldstoffer bliver kaldt , hvis man vil spise processeret mad. Fordi de bliver ikke kaldt insekter, de hedder alle mulige navne (ofte står det latinske navn med et dansk navn bagved) og i nogle tilfælde som e-numre som vi skal til at kunne huske, hvis vi skal undgå det. Der er allerede bagere der bruger insektmel i deres brød feks.

Som jeg kan læse, så kan de ikke lige pt, finde ud af at frasortere kitinet, uden at ødelægge proteinerne og vitaminerne i resten af insekterne. Men hvis de en dag finder en metode at gøre dette fyldestgørende, så skal jeg da ikke kunne sige om vi kan leve af insekter på en sundere måde. Men uanset, så VIL det være forarbejdet kraftigt, for at dette kan lade sig gøre. Og vi ved jo alle godt, at alt forarbejdet mad aldrig vil kunne erstatte rent mad fra naturen.

Hvis du selv vil vide mere, er du velkommen til selv at dykke ordentligt ned i forskning omkring kitin i feks svampe. Jeg kommer ikke til at bruge tid på at finde det til dig. Jeg har i forvejen brugt timevis på at læse op om emnet alle mulige steder og vil ikke bruge mere tid på det. Så er du mere nysgerrig, så find tingene selv. Sådan gør vi andre også…. – rettelse, så har jeg i mit oprindelige opslag alligevel sat nogle enkelte forskningsartikler ind og andet, af det jeg lige kunne huske jeg har læst. Men dette er slet ikke fyldestgørende for alt det jeg har læst igennem for at kunne skrive dette opslag. Zafira Lyra, Facebook

Når du hører ordet “bæredygtig”, skal du afsikre din intellektuelle pistol: De Radikale BÆREDYGTIGT FORBRUG I EN GLOBAL VERDEN

“Dette er, hvad du må spise i dag”

I WEF slang hedder 15 minutters byer  C40 cities. Også dette totalitære dekret fra globalister, vil Folketinget adlyde, for de er ikke “folkets ting,” de er globalisternes forkontor. Du vil bo i et åbent fængsel, og hver dag modtage en SMS der indeholder dagens ret. Adlyder du det ikke, kan de med den til den tid indførte digitale valuta lukke din bankkonto.

Digital ID vil ændre alles liv

I Danmarks Folketing diskuterer man slet ikke globalismens statskup imod os. Det gør Malcolm Roberts

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Var det ikke fede Lars fra Græsted, ham der Nyhavns underbukser, som sagde at vi har brug for digitalisering? Eller var det krigsforbryder Rasmussen? Anders er hans navn. Følg dem på shitterX faecesbook sink ing og de fleste associale medier.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  Nielsen

Globalisterne er i virkeligheden verdens største humanister. Det er det samme med Mette fra S, Lars fra M og Traktor Troels fra V. Også partier som de Radikale, SF, EL og de “alternative”, er fulde af næstekærlige og gavmilde politikere. Når de vil diktere os hvad vi skal spise, hvordan vi skal gå klædt, hvordan skal bevæge os, hvad vi må bruge af kontanter osv., er det udelukkende fordi de vil os det godt. De vil frelse os fra os selv, de vil redde klimaet og de vil redde hele jordkloden. Det er da sødt af dem. Og husk nu… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Fra nettet:
“Soylent Green” is a 1973 American ecological dystopian thriller film,which was set in the year 1999 with the theme of overpopulation and overuse of resources leading to increasing poverty, food shortages, and social disorder.
Soylent Green is introduced as being made of plankton, but as the film unfolds, the main character discovers that it’s manufactured from dead bodies. The climax of the film contains the line “Soylent Green is people.”
Bon Appetit!

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Nielsen

Nu skal man jo ikke gør skarn uret!
Krigsforbryderen hedder ganske rigtigt Rasmussen, men fornavnet er “Poul Nyrup”.
“interventionen” i ex-Juguslavien mod de indfødte, der udøvede lovligt selvforsvar imod muHamedslimerne, var en – KLOKKEKLAR! – overtrædelse af folkeretten.

Anders Fogh Rasmussen brøde var – set med danske øjne – større end krigsforbrydelser. AFR undlod at stoppe idiosocialistisk affaldsimport af ubrugelige og utilpasselige møghamedanere til generationers overførselsindkomst med havudsigt

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Hvis man tænker lidt over planerne om at digitalisere
alt i samfundet, kan man ikke undgå at komme til den
konklusion at globalisterne og kommunisterne/ de radikale
ønsker at installere befolkningerne i EU og i USA i samfund
hvor hver eneste borger er en slave og træl for “eliten”. Det
bliver som at være i forgården til helvede.

Ingen af de gamle partier gider forsvare eller beskytte os.
Af de 179 er ca. de 150 komplet uduelige.

Piotr
Piotr
2 months ago

@ Danskernes fremtid……..

Nå, så du mener at hele 29 medlemmer på hoPPeBorgen er duelige?
Til hvad? Hvem er de? Har du navne?

Jeg kan selv nævne1 der er duelig. Der stadig har Danmark & danskerne på sinde ! Lars Böje Mathiesen.

De resterende 28 har kun taburetten for deres egen skyld.

P.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Piotr

Mth duelighed se mit svar til Danskernes… også linket.

I start-oktober ’22 svarede Lars mig på min opfordring til at kigge på Pfizer efter deres “optræden” i Mickey Mouse parlamentet “Jeg skal nok kigge på det”; hvilket han I K K E gjorde. Jeg har ellers været medlem siden ’15!

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Snart nå jeg bliver spurgt om min alder, kan jeg svare: “62 fra 62”. I følge familiestastikken har jeg 1/3 af livet tilbage, men allerede i midt-50’erne begyndte jeg at føle, Danmark ikke mere er mit samfund, og det bliver fremmed for mig – mærkelig følelse. Jeg bliver gladere og gladere, for jeg ikke fik børn – også en mærkelig følelse. Udulighedsprocenten er sandsynligvis rigtig nok. MP’erne er jo ikke udnævnt, men er på tinge fordi, de har vundet landsmesterskabet i verbalornani – så “70%-kvæg” er sandsynligt. (jeg bragte dig op på nul!) Hvis du ikke har 100 minutter, så… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Prisen for at Fjog Rasmussen blev Nato topdog var den, at Ansaldo-Bredo togfabrikken i norditalien fik 20 milliarder danske skattekroner for at levere lortetog, der ikke kunne køre og som vistnok nu er dumpet over få fattige taberlande.
En senere ansøger prøvede at få topdog jobbet i Nato ved at levere 20 millioner minkskind til modekongerne i norditailen – den gik ikke da skindende var ukurante.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  Nielsen

Videoen (se på X) bør man absolut se. Den er kort,
men klar. Den afslører planer så vanvittige, at blodet
bør fryse til is, hos normalt tænkende mennesker.
Videoen viser at globalisterne og de røde ønsker at
installere Europas og USAs befolkninger i et samfund
hvor alt er digitaliseret. Det bliver Nordkorea om igen.
Det bliver forgården til helvede. Det bliver et samfund
med statsterror mod alle almindelige borgere. Ring
eller skriv til de 179.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
2 months ago
Reply to  Nielsen

PS: Tag også kontakt til journalister og organisationer.
Inden længe vil regeringen afskaffe kontanter, og hvis
det sker, sidder vi i fælden og er færdige.

Når det er for sent vågner danskerne
Når det er for sent vågner danskerne
2 months ago
Reply to  Nielsen

Fru Olsen er 99.9% sikker på at McDonalds
burgere indeholder pulveriserede insekter.
Men hvordan kan fruen være så sikker? Svar
udbedes. Hvis det passer er vi da færdige med
at spise disse burgere. Men passer det???

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Svært at tage patent på en grisebasse.

PS og udenfor emnet, jeg undskylder, men har I lagt mærke til hvor mange bus- og trafikulykker der er:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ny-alvorlig-busulykke-i-tyskland-en-alvorligt-kvaestet/10179557

Kunne man tænke sig, at chaufførerne får et ildebefindende og kunne man tænke sig at de er “vaccineret”?

Jeg ved det ikke, men jeg ved at vi aldrig får det at vide.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Din første linje kan være rigtig nok – MEN – hvis en formastelig KLASKER fars ms Piggy i flæsket, så hun HVINER som et svin, er der sat vand over til en gang grov vold. (jeg ved godt, jeg har en nærmest poetisk magt over ordene)

Dit PS? Diagnosen hedder “Pfizersk Pharmageddon”. ☠️

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Steen må da kunne udelukke fjolset!

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
2 months ago

For at undgå kitinskjoldet skal man selvfølgelig spise insektens larvestadium. Jeg mindes Jens Bjerres film om buskmænd i Kalahari ørkenen, hvor en flot ung kvinde fandt en fed larve, som straks røg i munden, så saften løb ud ved mundvigene. – Vi får vel snart smage bøffer af melorme iblandet grønsager for at holde sammen på skidtet. Måske kan smagen være i top.. Men bag den enorme hype lurer ideologi og fanatisme inkl. bekæmpelse af drøvtyggere og planternes grovfoder, CO2. Selvfølgelig er der som altid tale om politisering vendt mod Vestens civilisation: Revolutionen. Sagen drejer sig aldrig om sagen. Hvad… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Dansk forskning i at omgå koens 4 maver, og industriel omdannelse af græs til protein er L A N G T fremme; hvilket vil gøre svineproduktion langt mere bæredygtigt- og sundere som menneske føde.
En kvindelig p hd – stadig dansk – er ligeledes langt fremme, med at omdanne restproduktet til klæde.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Er der et tænkende væsen, der her kan/vil give mig en ide om, hvorfor jeg her fortjener “MINUS”?
Hvis ikke Steen snart for styr på siden, vil jeg nok ikke deltage længere…

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  steen

Du er jo FYLDT med lüge Stein!!!
På et tidspunkt holdt du jo øje med kommentarerne, og de dumme blev IKKE bragt!!!

5. kolonnen er med på alle debatblogs.
5. kolonnen er med på alle debatblogs.
2 months ago

Det med minus 1 ved en kommentar, er ikke det samme
som at den er dårlig. Tegnet viser i mange tilfælde blot
at en radiGAL eller nyttig idiot har været forbi.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Hvis Mette Frederiksen og Klaus Schwab skal spise insekter, er det kannibalisme – og så skal det først gøres lige så lovligt som det er tovligt.
Hvis der er flere mennesker på denne jord end der kan brødfødes, kan antallet reduceres på forskellig vis – bare spørg Nato’s specialister i så henseende. Nato har fra Ukraine ekspertviden på området.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Edderkopper er ikke insekter…

Anders
Anders
2 months ago
Reply to  Anders Bo

Edderkopper tilhører arachnidae-arterne (edderkopper og skorpioner). De hører ind under arthropoda-arterne (leddyr), som også inkluderer skaldyr og insekter.
Arthropoda-arterne udgør omtrentligt 80% af alt dyreliv på jorden. Det er måske derfor, at vi nu tvinges til at have dem på menuen.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Anders

Edderkopper er ikke insekter…

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Anders

leddyr hedder arthropoda – men hvad hedder de lede dyr der kravler rundt i Hoppeborgen ? Rattus danicus ?

Anders
Anders
2 months ago

Ikke et ondt ord skal lyde om rotter herfra. De er såmænd klogere end politikere som flest.
De politiske udyr på borgen til gengæld, er blot bremsesporene i samfundets underbukser. Lort på lagkagen. Pest over land og folk.

Fru Olsen
Fru Olsen
2 months ago

Der har været tale om, at McDonald’s burgere smager anderledes – ikke go’e – og de ændrede et eller for ca 2 år siden. De annoncerede en ændring mht burger bollerne, men ville ikke fortælle hvordan. Jeg er 99,99% sikker på, at de bruger insekter i både hamburger boller og ‘bøffen’. Se her https://scaleupnation.com/post/4-companies-that-are-putting-insects-on-the-menu/ Søg selv lidt på det, evt også på Rumble og Bitchute. Det lader til, at alle protein bars er tilsat insektmel, og flere bagere eller bagerfabrikker anvender det. Verden er syg. Vildt syg, faktisk. (Måske skulle man alligevel gå ned og købe tusind dåser forloren skildpadde… Read more »

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  Fru Olsen

@ Fru Olsen! Jada, fødevareproducenter af alla slags, blander hvad som helst i deres produkter, hvis de kan maximere profitten!

Hvad angå deklarationer på produkterne, har jeg altid selv været skeptisk ad H til.

Ps.. Har du lagt mærke til hvor små burgerne er blevet både på MaC´en & Kingburger?
++ Hvad fanden tror der er blandet i Forloren Skildpadde, for at den kan holde sig i 100 år?

P.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago
Reply to  Piotr

Jeg har 2 MEGAdåser ‘padde stående i nødlageret. De var på bud, og blev købt til det samme.

Hvis du kun har 20 minutter, så se de første =>

https://www.bitchute.com/video/AlzzbelpDECT/

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Så blev det Påske. Med en god guitar

https://www.youtube.com/watch?v=cvMHrLfsNI0

Naser-Khader
Ole Larsen
Ole Larsen
2 months ago

Det eneste køderstatning der har været værd at spise var Nuttolene som blev lavet af den danske fabrik Nutana. Det var lavet af kogte jordnødder som var malet, og man fik det på dåse i en blok. Så kunne man spise det råt eller ristet. I tern eller skiver. Det er fuldstændig udgået af produktion. Danskerne vil ikke spise noget de ikke er vandt til, eller har set på TV. I USA spiser man kogte jordnødder, men de skal laves af rå jordnødder. Jordnødder i Danmark er altid ristet. Jeg har aldrig prøvet tofu, det ville jeg gerne. Soyaprodukter til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Biller og insekter er en ganske udmærket fødekilde for mennesker – HVIS de altså har været igennem høns/rovfugle først! Høns er efterkommere af øglerne og omnivore. Derfor fester de fortrindelig på insekter og friskt grønt de selv plukker direkte fra mulden. Hønse-/kyllingekødet bliver også meget sundere for mennesker, end hvis der opdrætter på soja, korn og andet GIFT! ☠️ “Stenalderkost”* er ganske fornuftigt kost for Homo Urbanus, der kulhydrat er nærmest ikke-eksisterende. Fermenteret mælkeprodukter – UDEN UNATURLIGE TILSÆTNINGSSTOFFER!!! – kan dog anbefales – i hvert fald for langt de fleste etniske danskere. * undgår uønsket overvækst af div svampe, bakterier… Read more »

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x