30
mar
Seneste opdatering: 30/3-24 kl. 0715
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

8,550 døde og 284,000 mennesker skadet i Oklahoma af mRNA vacciner. “Jeg ser kognitive og psykiatriske lidelser hos mine patienter.”

That’s just one state in the United States! Doctor and medical expert Dr Thorp reveals truly horrifying data and statistics. The risk ratio is massive. An injure to kill ratio of 33.4 you’re looking at 568 million global citizens that have been injured and 17 million global citizens that have been killed” as a direct result of the #mRNA gene altering experimental therapies. Cognitive disorders on the increase.  Psychiatric illnesses are increasing. The risk ratio is in the hundreds. Suicidal ideation is increasing. Are there psychological reasons as to why people cant connect the dots? [Oklahoma har 3.9 mio. indbyggere]

Fødselslægen James Thorp er på besøg hos Jim Ferguson, og han er vred,  oprørt over det han ser hos sine patienter. Han talte om en vens datter, Trista Martin, der blev dræbt af vaccinen som 18-årig i 2022. Om shedding. Han beder os sammenligne dødstallene for Hiroshima og Nagasaki (129.000 til 229.000 mennesker) med antallet vaccinedræbte. Hans tal for vaccinedræbte på – 17 millioner dræbte og 568 mio. skadede på verdensplan – er professor Denis Rancourts fra september 2023.

Dr. Thorpe taler om psykiske, kognitive og psykiatriske symptomer, han mener er årsagen til at tilsyneladende intelligente mennesker kan ikke ‘forbinde punkterne’ forstå situationen, men benægter vaccinens farlighed og dermed allierer sig med de forbrydere, der har slået millioner ihjel.  “De har den der blanke stirren, der gør at patienter jeg ikke har set i et par år er svært genkendelige. De er blevet årtier ældre på tre år.”

Stop blodtransfusioner med vaccineret blod

Der ville blive mangel på blod, hvis man gennemførte det, men man kunne i det mindste give uvaccinerede uvacineret blod og vice versa. Når man sammenligner de to slags blod under et mikroskop, er der ingen tvivl om, at der må være en risiko for raske, uvaccinerede mennesker ved at få det ind i kroppen. Desværre må man også regne med, at hidtil raske vil blive smittet videre, fordi alt andet ville være en indrømmelse af fare og skyld. Se de to slags blod nedenfor.

Trailer. Hele filmen varer 15 minutter. Spike Protein Contamination: Study Calls for mRNA Vaccines to Be Suspended Over Blood Bank Concerns.

Nogle spædbørn er døde af blodpropper efter at have fået vaccineret blod. Myndighederne ville ikke give dem rent blod trods forældrenes bønner. Også det ville være en indrømmelse af farlighed. Så hellere lade dem dø, har ræsonnementet været.

Denis Raancourt gør rede for, hvordan han nåede frem til 17 mio døde

4.2 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
29 days ago

“De er blevet årtier ældre på tre år.”

Det læser jeg med trist lettelse. Så er det ikke bare min paranoide hjerne – som jeg ellers blive fortalt -” der ser det jeg vil se”, når jeg mener at se en aldringsproces på speed hos flere injicerede.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago
Reply to  Margrethe

Man kan sagtens være paranoid samtidig. Anyway, jeg har lagt mærke til mange andre ting b.la. er mange blevet enormt langsomme når de udfører ganske almindelige ting. Går ind og ud af biler, betaler i et supermarked osv. Blot mine egne observationer.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago

Ahså nu kender jeg en del til det, ik-K – Frederiksens-ikk – og vil anslå ca 1/3 af mine stemmer er paranoide…. 🤪

Dragen
Dragen
29 days ago

Det er også min erfaring. Det genkender jeg , det du skriver her.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
28 days ago
Reply to  Dragen

Tak Dragen, så er vi flere, som har observeret det.

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  Margrethe

Den bemærkning stod også meget tydeligt frem for mig . Så er det sagt og erkendt , andet sted fra end mine egne øjne . En trist lettelse , ja – men en lettelse .

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Margrethe

Jeg observere – med GRU! – 3 individer i mine kredse, der er ved at blive “neurologiske” på den mentale måde – ændringerne er ikke til den positive side!

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago

Lidt udenfor emne, hvilket jeg undskylder og Steen må naturligvis gerne slette dette indlæg, men har I lagt mærke til, at Vesten er begyndt at skrue op for propagandaen mod Kina i takt med at det står klart at det samlede vesten ikke kunne vinde over Rusland?

Jeg læser nu dagligt om mulig ekstra told på kinesiske elbiler (fordi de er bedre og billigere end vestens), forbud mod TikTok (fordi de tager kunder fra YouTube m.fl.), visumrestriktioner, handelshindringer mod Temu osv.

Vesten har valgt den næste fjende og den næste fiasko er på vej.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
29 days ago

Er kinesiske el-biler (og motorcykler) bedre end Vestens??
Det har da ikke været tilfældet hidtil. Og begrundelsen for told
på kinesiske biler er at man vil beskytte amerikanske og europæiske
arbejdspladser. Og Tiktok og Facebook har ikke gjort meget godt for
børn og voksne, tværtimod. Ja, der er masser af propaganda i MSM,
men den gælder da ikke bare Kina, men 500 andre emner. Ingen af
de statsstøttede, købte og betalte medier kan man stole på.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
28 days ago

Det er de faktisk, men vi er jo hjernevasket med at alt er bedre i Vesten og Kina/Rusland/Indien er noget lort.

Nu skal det så siges at jeg ikke kører elbil og aldrig kommer til det, jeg har en Volvo V60 diesel som jeg er meget glad for.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago

Tror du dagens Kina ville acceptere de betingelser, Hong Kong blev tilbageleveret på!
Styrkemæssigt er der ikke reelt sammenligningsgrundlag mellem Kina den gang og i dag.
Vesten har med åbne øjne opbygget verdens største – og eneste efter Usa’s fald inden 2035 – stormagt.
Nøjagtig som Vesten også har svækket sig selv – YDERLIGERE! – med affaldsimport en masse af ubrugelige utilpasselige muHamedslimere til generationers overførselsindkomst /M havudsigt.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago

Nu vi er OT – Christiania

Efter “Nordlys” har der ikke været en “klipper*” i hver bod, hvorfor der på fællesmøder sagtens kan opnås konsensus om at lukke for Skubbe Stræde og øvrig hachhandel.

*christianit der – lønnet! – var integreret i boden af ejeren, og hver mandag opkrævede hele overskuddet i Christiania-skat.

Dragen
Dragen
29 days ago

“….og dermed allierer sig med de forbrydere der har slået millioner ihjel “. Stockholms syndromet ? Det handler om overlevelse . At gøre sin overgribers sag til sin . Blive en allieret med overgriberen , og ad den vej slippe med livet i behold ? . Det lyder ikke helt skørt . Det kunne forklare den store passivitet på info , – også . Hvis vores politikere er ofre for deres egen inkompetence også , – sådan som vi andre (måske) er , – så vil de , i forstærket grad være i overlevelses-mode?. “Journalister” og hvad har vi .

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  Dragen

Nu har jeg en kollega, der meget pludselig skulle indlægges til akut operation for cancer. Jeg kan selvfølgelig ikke vide med sikkerhed, om der er en sammenhæng med injektionerne, men mønsteret for hendes cancers udvikling er bare for påfaldende. Hun var en af dem, der reagerede aggressivt, da jeg i tidernes morgen forsøgte at give en forsigtig advarsel om de sprøjter. Det er glemt og tilgivet. Men det er blevet om muligt endnu sværere at tale med folk om konsekvenserne. Som at fortælle dem, at en snyltehveps har lagt en æg i dem, der, som larve, langsomt, men sikkert, æder… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Margrethe

“Turbocancer” – som det kaldes – begyndte i 3. kvartal ´21, og verden over efterhånden så stor/udbredt at korrelationen gå over i kausalitet, også fordi den kun udbredes iblandt vaxxede. Din kollega skal du lade HELT være, også om hun selv åbner ballet – med mindre hun går det når der er andre til stede – Steen kan f berette om glæderne ved audiooptagelser! Kollegaen kan måske få det vendt mod dig, og så er det dit job, der ryger!!! Jeg kender – vaxxede – mennesker, der livet ud ikke kommer så tæt på, som de har været; de udviste/udviser… Read more »

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  Anders Bo

HaHa – den havde jeg helt glemt. Han har lavet flere gode.

Intet rører mig mindre end risikoen for eventuelle fyringer. Vi få, der er sin tid modstod vaccinepresset, og som derfor aldrig er syge, skal dække hullerne for alle dem, der er syge konstant. Vi ender med at blive vores vægt værd i guld.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Margrethe

Tjaaa… Bum-Bum.

Hvis der er et større antal vaxxet på jobbet, og din kollega får dem med på, du er ondskabsfuld, hjerteløs, bedrevidende og hvad har vi, kan arbejdsgiveren blive nød til… Så hold gispende 3 skridt fra livet! Hvilken slags cancer har hun? Brug evnt 10 minutter på =>

https://m.youtube.com/watch?v=mxBz-jHDy_w&pp=ygUQZHIgam9obiBjYW1wYmVsbA%3D%3D

Hvordan går det med dit køb af fysisk Guld & Sølv? Med min tidshorisont på +5,5 år køber jeg nok for 2 håndfulde “af de forbudte” Bavarian Nordic næste uge – kurs 155. Hvis deres forsøgsvaccine “rammer”, er der BINGO!

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Margrethe

Jeg får ingen hits, når jeg søger på “Chris Smitherson”. Har du link til “flere gode”?

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  Anders Bo

Nææeh. Jeg kan bare huske hans ansigt fra de videoer, der gjorde grin med vanviddet.

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  Margrethe

“….plexiglaspladen på en dødsgang…” det er et meget sigende billede. Jeg har et nærtstående familie medlem der er sprøjtet. En morgen vågnede jeg med en drøm , der fortalte mig, at nu var ti-øren faldet . Erkendelsen havde sneget sig ind . Kontakten imellem os blev lettere , men præcis som du beskriver , – intet ord blev talt imellem os – om netop det . Men det behøves heller ikke længere , for erkendelsen har indfundet sig. Sandheden er ilde hørt , men den sætter os fri . Og måske er det værd at huske , – i den… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Dragen

Din uudtalte men indforståede støtte, er millionen værd for dit familiemedlem, der er heldig, at have en som dig tæt på! 💪

PS: Kan du finde en diskret måde, at komme ind på gæret soja, ananas, gurkemeje og de andre præparater/ting, der får S1 – mRNA-proteinet – U D kroppen overfor dit familiemedlem?

Last edited 29 days ago by Anders Bo
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
29 days ago
Reply to  Dragen

Det er unægtelig en kortsynet strategi at alliere sig med
ondskaben, med forbryderne, med angriberne. Men hvis de woke
feminister og pladderhumanister m/k styrer partierne og medierne,
og befolkningen er sløv, apatisk, naiv, historieløs og indoktrineret
med marxistiske “sandheder”, begynder det at ligne en kollektiv
psykisk sygdom som kun kan ende i massedød og undergang.
Den store passivitet skyldes dog nok især at danskerne er uden
skepsis, når de lytter til DRs og TV2s budskaber, mv. Selv de
største løgne sluges råt af det store flertal. (løgne om berigelse,
co2, “pandemien”, covid-“vaccinerne”, ligestillingen, krigen, FN,
EU, WHO, WEF osv., osv.)

H.P.
H.P.
29 days ago

Strategien er at holde fast i tigerens hale og håbe på at man er den sidste der bliver ædt.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  H.P.

Ikke helt rigtigt. De håber, på at komme ud på den anden side af junglen, hvor jægerne står klar, til at skyde tigeren. De 70.000 mRNA-drab de i Frankrig har flyttet til Hydroxycloroquine – der indtil oktober ’19 var i håndkøb – er/bliver en del af strategien verden over. De vil dække over hinanden – alle som en – for at der ikke kommer revner i deres fælles panser. Den varslede “epidemi X” – med 20 gange højere dødelighed end SARS CoV-2, kan være en konspiration for at dækker over den stigende mRNA-dødelighed, som jeg kalder “Pfizisk Pharmageddon”. Dette er… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  steen

Tallet har jeg fra DR Campbell i går. De amerikanske gruppelivsforsikringsselskaber har jo 40% overdødelighed blandt 25-44-årige, og den gruppe – altså de arbejdende – er jo de raskeste. Jeg bliver utilpas ved at tænke på overdødeligheden blandt kronisk syge og invalider i aldersgruppen! 🥺 De tal har ingen… Virkningen af Pfi☠️💉 akkumulerer med antallet, og i Danmark var – frit efter hukommelsen – det sådan: 2 junk fra 12 år og op. 3 junk op til 50 år pr 1. oktober ’22. 4 junk +50 år pr 1. oktober ’22. 5 junk +65 år pr 1. oktober ’23. På… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  steen

Er der andre lande end Frankrig, der forsøger at tørre mRNA-drab af på Hydroxycloroquine??? 🧐 eller taler vi forbi hinanden?

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  steen

Mht Hydroxycloroquine. Se øverste link af 3 i mit svar til Dragen lige herunder. Hvis du har hundrede minutter til den – ellers bør du finde dem!
Det var – HELT! – nyt for mig, at Hydroxycloroquine var nødgodkendt af FDA til covid 19-behandling, men at nødgodkendelsen blev trukket tilbage 15. juni 2020!!!

– – –

Det irriterer dig ikke, at idiosocialisten giver dig “minus” på din egen blog?
I tidligere udgaver af siden kunne jeg se, hvem der stemte op og ned. Kommer dén funktion tilbage?

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  steen

“I Danmark”? FDA & Hydroxycloroquine???

💪 Med teknikken.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago
Reply to  Dragen

De dækker jo indbyrdes over hinanden, hvorfor de måske alle slipper for ansvar/straf – minksagen om igen.
I Frankrig har man lige officielt – altså ikke forskningsmæssigt! – flyttet 70.000 fra “Pfizisk Pharmageddon” til “Hydroxycloroquine”. (HCQ)
HCQ var indtil oktober 2019 i håndkøb I Frankrig.

https://www.bitchute.com/video/AlzzbelpDECT/

https://www.bitchute.com/video/I9Rk0s520WCL/

https://www.bitchute.com/video/wA6P0V8hQuOK/

Nielsen
Nielsen
29 days ago

James Thorps samtale med Jim Ferguson, får mig til at tænke på, at der er en hel del medskyldige i massemordet begået af medicinalfirmaer. Specielt de firmaer, som producerer vaccine. Det er lige fra sygestuerengøringensmanden eller-kvinden til hospitalsdirektøren,overlægen og alle der imellem.
Men de allerskyldigste, er og bliver dog, de som lovgiver om “sundhed” og de medløbere, som håndhæver forbrydernes love. Forbryderne sidder dagligt og vedtager grundlovsstridige love, fordi de firmaer, som smører dem, har brug for dem til at undgå konkurrence fra konkurrenter, som kan levere varerne til en billigere pris.

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago

Jeg har for tid siden tænkt færdig, og jeg donerer IKKE mit rene blod, før Mette EUtanasia & Magnus Minus er stillet til ansvar! Sidste torsdag i november ´23, kørte radioavisen hele dagen med det alt for lave fødselstal, tros flest kvinder i den fødedygtige alder i 40 år. Det jeg bed mærke i, var de ikke rundede det STÆRK vigende antal af PROVOKEREDE aborter. For hvis ikke danskerne ikke er stoppet med løssluppent at dyrke ubeskyttet sex fra 3. kvartal ´21og frem, hvad er der så sket? Det A L T for høje antal SPONTANE aborter blandt ØNSKEDE graviditeter,… Read more »

frederiksen
frederiksen
28 days ago

Dr. Reiner Füllmich er stadig i fængsel; men det lysner for ham.
Seneste udtalelse fra ham fra fængslet 25. eller 28. marts lyder: ‘Their House of Cards is Collapsing’
He adds ‘The windows of truth that are opening worldwide and the light that shines through these windows is in the process of identifying all of those who are responsible, no one will escape Justice.

https://www.sgtreport.com/2024/03/dr-fullmich-statement-from-prison-their-house-of-cards-is-collapsing/

https://truthsummit.substack.com/p/update-reiners-most-recent-statement

Her yderligere opdatering, info om retssagen og diverse adresser hvortil der kan skrives, doneres mv:
https://expose-news.com/2024/03/23/lawyer-dr-reiner-fuellmich-asks-to-be-released-from-jail-with-an-electronic-anklet/

Anders Bo
Anders Bo
29 days ago

Forunderligt nok er der også ganske store gener, ved ikke at blive IKKE, at blive vaccineret. Brug 1:17 – 77 sekunder – på at blive oplyst =>

I REGRET NOT GETTING VACCINATED: CHRIS SMITHERSON (bitchute.com)

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x