1
apr
Seneste opdatering: 1/4-24 kl. 1329
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Italian news program “Fuori dal Coro” boldly uncovers the dark undercurrents of immigrant Muslim communities in Italy, revealing a landscape rife with radicalization, cultural tensions, and the rise of jihadi “child gangs,” shedding light on the alarming reality of no-go zones and the looming threat of Islamization. Islamic Migrants in Italy Warn: ‘With Our Numbers, We Are Going to Conquer the World, First We Take Italy and Will Kick Out the Jews’

Hvis man skal karakterisere situationen i de europæiske lande, der er hårdest ramt af muslimsk indvandring – Sverige og Frankrig -, lyder den således: “Kan vi være bekendt at slås for vores overlevelse?” Politikere og mediers svar er selvfølgelig ‘nej.’ De ved godt, de vil komme til at stå i en situation, der er betydelig værre end samarbejdspolitikernes under besættelsen, hvis europæerne bestemmer sig for at overleve det afnationaliseringsprojekt, de har i gang.

Italian Journalists Beaten in French Islamic ‘No-Go Zone’

Arras i Nordfrankrig efter et muslimsk mord på en skolelærer i Roubaix i oktober 2023. Politiet: “I ville ikke være blevet overfaldet, hvis I havde haft tørklæde på.”

Hvis man vil lodde stemningen i Sverige, og høre en række gode, korte foredrag, anbefaler jeg at høre Swebbtvs vårkonferens 23 mars 2024 – del 1 og del. 2 Det er langt, men det er godt. SwebbTV s skaber Michael Wilgert kommer i øvrigt til København om 14 dage: Er Sverige blevet hardliner i forhold til islam – og har Danmark givet op?

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DF svigtede sine vælgere og hele Danmark
DF svigtede sine vælgere og hele Danmark
1 month ago

Hvorfor har jøderne været så passive i i gennem mange år? Allerede i i 70′ og 80’erne kunne de da regne ud at “berigelsen” ville ende galt. Alligevel var de tavse? Eller prøvede de på at advare og vække danskerne? Kunne 5-7000 jøder ikke have udrettet meget? Men selvfølgelig burde danskerne selv have sat tingene på plads. Men de blev jo forrådt, snydt og pisset på af DF, som i dag kunne have været Danmarks største og bedste parti, hvis det ikke var blevet ødelagt indefra af DF-Tullesen og Pia Kjærsgaard. Med 37 mandater var partiet i 2015 større end… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Svanen er den danske nationalfugl. Egernet er det danske nationaldyr; men det burde retteligt være grisen, som tilmed er basisføde for alle rigtige danskere. Stegt flæsk med persillesovs er den danske nationalret. Den vingede lyserøde gris var i en periode meget populær i en udgave hvor den, udstyret med batteri og baskende vinger, kunne ses alle vegne i Danmark; før invasionen. I det rigtige danske landskab findes ofte et strejf af gylleduft, som minder danskerne om deres ældgamle kulturarv baseret på grisens samliv med danskerne på landet. Nu kan man snart også transplantere nyre og hjerte fra grise til mennesker,… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Personligt vil jeg ikke savne jøderne, men det er da træls at man ikke kan leve i fred.

Hvis de så tror at deres krigsforbrydelser i Gaza vil gøre det nemmere så har de forregnet sig

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x