2
apr
Seneste opdatering: 2/4-24 kl. 0018
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dokumentaren findes ogsÄ pÄ You Tube, men de har shadowbannet den som altid, nÄr de skal lyve, censurere og propagandere

”Klimakrisen” er global, for enden venter der et globalt diktatur.

Af Lars Hedegaard

Det har i praksis vist sig umuligt at afvende befolkningen fra den tvangstanke, at verden er pĂ„ randen af et sammenbrud pĂ„ grund af klimaforandringer, som skyldes menneskets udledning af CO2. Alle medierne beretter om denne katastrofe, politikerne prĂŠdiker konstant om den og indretter deres politik efter at forhindre den. Hele videnskaben – i det mindste den, man hĂžrer om – stĂ„r klar med uigendrivelige beviser pĂ„ denne forklaring. ”The science is settled”, som eventuelle skeptikere fĂ„r slynget i hovedet.

Men nu har den tidligere revolutionÊre kommunist, Martin Durkin, lavet en dokumentar med en rÊkke fremstÄende videnskabsmÊnd, bl.a. nobelpristageren i fysik 2022, John Clauser, der forklarer, at hele klimahysteriet bygger pÄ fup og svindel.

Jordens temperatur er ikke faretruende hĂžj. Faktisk befinder vi os i en relativt kold tid, hvis vi ser pĂ„ de seneste 500 millioner Ă„r – en istid, siger Patrick Moore, som var en af stifterne af Greenpeace. For 200 millioner Ă„r siden – da der ikke fandtes mennesker – var klodens temperatur sandsynligvis 13 grader hĂžjere end i dag.

Siden verden for et par hundrede Ă„r siden kom ud af en lĂŠngere kuldeperiode, som forskerne kalder ”den lille istid”, er temperaturen steget med 1 grad, men det underlige er, at stigningen indtraf fĂžr 1940, dvs. fĂžr den menneskelige udledning af CO2 tog fart. Og efter, at det skete, indtraf der en afkĂžling indtil 1970’erne, der fik medierne til at advare mod en forestĂ„ende overisning af store dele af kloden. Efter 1970’erne har temperaturen rettet sig til 1940-niveauet.

Men hverken afkĂžling eller opvarmning har noget med CO2 at gĂžre. Alle boringer i indlandsisen eller havbunden, studier af trĂŠringe og geologiske undersĂžgelser viser samstemmende, at der godt nok er en sammenhĂŠng mellem mĂŠngden af CO2 og temperaturen, men det er den omvendte af den, som medierne, politikerne, EU, FN prĂŠdiker om: FĂžrst kommer opvarmningen, og langt senere Ăžges atmosfĂŠrens indhold af CO2.

CO2 kan med andre ord ikke vÊre Ärsag til hverken afkÞling eller opvarmning. Som den danske professor, Henrik Svensmark, fortÊller, skal de reelle drivkrÊfter findes ude i rummet, som menneskene ikke har nogen indflydelse pÄ: supernovaer, Jordens bane om MÊlkevejen og mere umiddelbart mÊngden af solaktivitet.

Hvad livet pĂ„ Jorden angĂ„r, skal vi vĂŠre glade for den Ăžgede udledning af CO2, der er et resultat af industriproduktionen. I de seneste 500 millioner Ă„r har CO2-mĂŠngden gennemgĂ„ende vĂŠret betydeligt hĂžjere end i dag, og den er nu tĂŠt pĂ„ at vĂŠre sĂ„ lav, som den nogen sinde har vĂŠret, nemlig 400 dele pr. million. For 20.000 Ă„r siden var CO2-mĂŠngden sĂ„ lav, nemlig 180 dele pr. million, at alt liv var pĂ„ grĂŠnsen til udslettelse. Som medierne, politikerne og FN undlader at nĂŠvne, lever planterne – og dermed alt liv – af CO2, og mere CO2 medfĂžrer mere planteliv og dermed stĂžrre biodiversitet.

Ingen af de klimamodeller, som FN’s klimapanel arbejder med, giver ringeste mening, hvis man sammenligner deres forudsigelser med de faktiske mĂ„linger. De er nonsens.

Der er heller ikke hold i de gentagne pĂ„stande om et voksende antal skovbrande, tyfoner, tĂžrkeperioder, ĂždelĂŠggelse af koralrev eller lignende formodede udslag ef ”ekstremvejr”.

Men hvordan lykkes det at holde gang i det stĂžrste videnskabelige svindelnummer i mange hundrede Ă„r, og hvem har fordel af det?

Det sidste spĂžrgsmĂ„l er nemt at besvare: De begunstigede er politikerne og de internationale organisationer, der har fĂ„et alle tiders redskab til at detailstyre borgernes liv – lĂŠnse dem for penge, regulere, hvordan de mĂ„ bo, hvad de mĂ„ spise og hvor meget de mĂ„ bevĂŠge sig. Og da ”klimakrisen” jo er global, venter der for enden et globalt diktatur.

Men videnskabsmÊndene er jo enige. Der er konsensus om menneskets altÞdelÊggende indflydelse pÄ verden, hÞrer vi.

For det fÞrste er der ikke konsensus. Konsensus opnÄs kun ved at udelukke videnskabsmÊnd, der opponerer mod den rÄdende pÄstand. Det er imidlertid nemt at forklare, hvorfor vi sjÊldent hÞrer fra dem. Der er nemlig hverken penge eller karriere i at mene noget andet, end hvad magthaverne dekreterer. Er du ud-til-bens, kan du sige farvel til forskningsmidler og karrieremuligheder. AltsÄ skal du sÞrge for at inddrage noget om klimaet, hvis du vil have penge til et forskningsprojekt.

Hvis man f.eks vil forske i kakerlakkers sexliv, skal man huske at tilfĂžje, at det er under indtryk af klimaforandringerne.

For det andet har det aldrig vÊret videnskabens formÄl at opnÄ konsensus. TvÊrt imod skyldes alle videnskabelige fremskridt, at der har vÊret afvigere og originale tÊnkere, der bevÊgede sig vÊk fra det, som alle troede.

”Klimakampen” er sĂ„ledes ikke en kamp om sandheden, men handler om penge, magt og politik. De rige og magtfulde kan ikke tĂ„le, at den industrielle masseproduktion har gjort det muligt for almindelige mennesker at nyde en levestandard, som man fĂžr i siden skulle vĂŠre greve eller baron for at have.

Nu kommer straffen for denne opsÊtsighed: Fra nu af skal vi spise insekter, helst ikke gÄ ud og glÊde os over at vÊre overvÄget dÞgnet rundt.

Devastating Documentary ‘Climate: The Movie’ Obliterates Climate Scam, Shadowbanned By YouTube

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor bĂžrge
Viktor bĂžrge
3 months ago

“Siden verden for et par hundrede Ă„r siden kom ud af en lĂŠngere kuldeperiode, som forskerne kalder ”den lille istid”, er temperaturen steget med 1 grad” 1875, som er klimareligionens Ă„r nul, var det koldeste Ă„r i 8000 til 10000 Ă„r siden sidste istid. I den periode var der ca. 200 Ă„r, hvor det var lidt kolder, end det er nu. At kalde 200 Ă„r i den periode for “lĂŠngere kuldeperiode” er mĂ„ske lige at stramme den lidt. I de 8000 til 10000 Ă„r var temperaturene op til halvdelen af tiden ca. 2.5 grader varmere end nu. Hvis man overhovedet… Read more »

Viktor bĂžrge
Viktor bĂžrge
3 months ago

Se det dansk iskreneforsker forklare det hele i denne video.
Videoen er fra den tid, hvor forskere kunne udtale sig frit uden at kontakte centralkomiteen.
https://www.youtube.com/watch?v=WE0zHZPQJzA

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago
Reply to  steen

Man kan med lange forklaringer og i tykke bĂžger pĂ„vise at co2-hysteriet er lĂžgn, svindel og humbug. For det er det. Men det hele er ganske enkelt. Og enhver kan selv slĂ„ det op i et leksikon. Co2 udgĂžr kun en lillebitte del af luften, men co2 indgĂ„r i planters fotosyn- tese, og uden foto-syntesen ville alle planter, skove, buske, blomster, kornmarker, grĂŠsplĂŠner osv. visne. Og derefter ville mennesker og alverdens heste, kĂžer, grise, fĂ„r, lĂžver, ulve, antiloper, mus osv. sulte ihjel. AltsĂ„ er det skĂžrt og sygt at have et verdensmĂ„l om at udrydde co2 fra luften. Det hele… Read more »

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 2 ang. co2:

Danmarks areal er ca. en halv promille af klodens
overflade, 1/2000 del. Og luften over DK udskiftes med
meget korte mellemrum af vind og blĂŠsevejr. at rense
luften over os for co2 er en hÄblÞs opgave, og vil koste
mange, mange milliarder kroner. Et totalt spild af penge.
Som igen vil fĂžre til store og skĂŠbnesvangre forringelser
af alt med sundhed og velfĂŠrd.

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 4

SĂŠrinteresserne benytter sig af at de fleste
borgere er naive, godtroende og uvidende om
videnskab og naturens processer. Og fra maange
landes erfaringer med propaganda, véd de at hele
befolkninger kan ensrettes og hjernevaskes med
selv de stĂžrste og tykkeste lĂžgnehistorier. Se hvad
PragerU, Hodja og Youtube fortĂŠller om co2, klima-
gĂžgl og diktaturer.

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 5

Det som bestemmer klimaet, er solens varierende
udstrÄling samt havene, skyerne, jordens magnetfelt,
kosmiske partikler, vulkaner, solstorme, isen og kulde-
graderne ved polerne. Bjerge, Þrkener og byomrÄder
har ogsÄ en vis indflydelse. Hvorimod co2 nÊrmest
ingenting betyder.

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 3 mangler??

Viktor bĂžrge
Viktor bĂžrge
3 months ago
Reply to  steen

Enig, det er det rene galskab og humbuk.
Det har vĂŠre meget meget varmere end nu i flere tusind Ă„r fĂžr industrialiseringen.
Det er derfor deres Ă„r nul er 1875 – tiden fĂžr deres Ă„r nul eksisterer ikke, den passer ikke ind i narrativet.
Uhyggeligt at ikke en eneste folketingspolitiker eller journalist stiller dette spÞrgsmÄl til landets lede ledelse.

Viktor bĂžrge
Viktor bĂžrge
3 months ago
Reply to  steen

From 1875 to 1878, concurrent multiyear droughts in Asia, Brazil, and Africa, referred to as the Great Drought, caused widespread crop failures, catalyzing the so-called Global Famine, which had fatalities exceeding 50 million people and long-lasting societal consequences”

Det er disse lykkelige tider, som Ida Ilse Augen og dukkefĂžren fra WEF lĂŠnges efter.

https://journals.ametsoc.org/view/journals/clim/31/23/jcli-d-18-0159.1.xml

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Mand, du laver mange stavefejl.

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  Nielsen

… og du er minus-aben!, kvinde!

Viktor bĂžrge
Viktor bĂžrge
3 months ago
Reply to  Nielsen

Der skal jo ogsÄ vÊre en luns kÞd til dig min ven

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Du har vist ikke rigtigt forstÄet det?
Det er “Nielsen” der er Gud – godt nok minus-Gud, men dog stadig Gud.
Derfor en orblide, sta-a-amme-er og stavesvage nogen minus-Guden har fejlskabt, hvorfor disse skal sidde i deres krog, og forholde sig roligt – HELT ROLIGT!

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg synes da at alle skal sige deres mening. BĂ„de skriftligt eller mundtligt. Men hvis du taler kinesisk eller grĂžnlandsk til mig, har jeg svĂŠrt ved at forstĂ„ hvad du mener og hvis du skriver afrikaansk skal jeg lige lĂŠse det en gang mere, for at kunne fĂžlge med i din tanke og mĂ„ske oven i kĂžbet i dine tanker. Og husk sĂ„ at hvis du kalder mig Gud, sĂ„ har du nok fundet en forkert relegion. Desuden kan Jesus aldrig blive eller have vĂŠret min sĂžn. Og forbandet vĂŠre dig, hvis du foreslĂ„r at Muhammed piss be upon him… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago
Reply to  steen

Ingen bemĂŠrkninger til mit skriv for 9 timer siden?

– – –

Nu der jeg har fundet ud af, det er “Nielsen” der er minus-kvinden,, har jeg fundet ro med det.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg har ikke bemĂŠrket, at der er tidsangivelse i kommentarsporet.
Og det hedder vist afrikaan.

Bastardo
Bastardo
3 months ago

Den fĂžrste rigtige “verdensbevĂŠgelse”, den katolske kirke, opfandt afladskĂžb for at suge mervĂŠrdi ud af befolkningen og samfundet, og akkumulere den til “hĂžjere formĂ„l”. Ringer der en klokke? Perioden med professionel kommerciel udbytning varede heldigvis kun relativt kort tid, fĂžr Luthers lĂŠre fik normaliseret situationen – dog fĂžrst efter TrediveĂ„rskrigens rĂŠdsler. Den anden rigtige “verdensbevĂŠgelse”, den grĂžnne kirke, opfandt CO2-kĂžb, for at suge mervĂŠrdi ud af befolkningen og samfundet, og akkumulere den til “hĂžjere formĂ„l”. Vi venter nu pĂ„ den grĂžnne reformation. Der er heldigvis tegn pĂ„, at den grĂžnne kirke ogsĂ„ kun fĂ„r en kort levetid. Lad os hĂ„be,… Read more »

Den europÊiske dÄrekiste
Den europÊiske dÄrekiste
3 months ago

SĂ„dan er det jo med alle religioner og det, som ligger imellem. Scientology fx. er ikke en religion, men optrĂŠder som sĂ„dan og derved opnĂ„s der forskellige fordele i de lande, som trods alt anerkender modellen som en religion. I Tyskland har Scientology derfor mange (skatte)fordele og man kan se deres “kirker” pĂ„ fornemme adresser som fx. Alte Fischmarkt I Hamborg og lige bag hovedstrĂžgene i Berlin. Klimareligionen derimod, er anerkendt i alle vestlige lande og ogsĂ„ denne pseudoreligion nyder ufattelige fordele. Her flyder der statsstĂžtte i enorme mĂŠngder til hĂ„blĂžse projekter som fx. CO2-stĂžvsugere, elbiler, solpaneler og vindmĂžller. Der… Read more »

Thomas Jespersen
Thomas Jespersen
3 months ago
Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Ændringer i klimaet har der altid vĂŠret – ogsĂ„ fĂžr jordens vanvittige overbefolkning. KlimaĂŠndringer registreres kortvarigt og kan akkumulere til lĂŠngerevarende tendenser. Det vil antageligvis krĂŠve af stĂžrrelsesordenen 100 Ă„r, at detektere om klimaĂŠndringer er kortvarigt cykliske eller kan forudsiges til lĂŠngerevarende perioder. Momentan hysteri omkring klimaĂŠndringer er derfor netop kun hysteri – kun lĂŠngerevarende observationerkan give svar pĂ„ om igangvĂŠrende klimaĂŠndringer udviser farlige tendnser eller ej. Man kan jo altid gĂŠtte pĂ„ et dĂ„rligt fremtidigt klima, men det er alene nĂŠsten uforudsigeligt gĂŠtvĂŠrk, da naturkatastrofer og atomare verdenskrige kommer pludseligt og uventet – og hvad sĂ„? KlimaĂŠndringer er ikke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Milankoviç cyklerne…

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 3 ang. co2 mangler stadig – ??

Anders Bo
Anders Bo
3 months ago

Klimagassernes (KG) indflydelse pĂ„ temperaturen FALDER pĂ„ kvadratet. Forklaring fĂžlger. Eks CO2 400 til 800 ppm Ă©n grads stigning i den samlede temperatur 800 til 1.600 ppm Ă©n grads stigning i den sam… AltsĂ„ 400 til 1.600 ppm 2 – TO – graders… … og fĂžr vi bare nĂŠrmer os 1.600 ppm CO2 , vil mekanismerne der virker modsat ØGES KRAFTIGT! Man bruger fejlagtigt begrebet “dyne som ligger over”, nĂ„r man omtaler KG. Hvis man vil bruge begrebet “dyne”, skal man vide, at KG er “dynen”, og varmestrĂ„lingen – hvad det jo reelt – reflekteres af KG’s egenfrekvens INDENI “dynen”!… Read more »

Limewood
Limewood
3 months ago

Off topic: Den irakiske koranbrĂŠnder Salwan Momika – er angiveligt blevet fundet myrdet i Norge. Efter at Sverige smed ham ud ville han sĂžge asyl i Norge – hvor “nogen” har slĂ„et ham ihjel. Den moralske supermagt Sverige har noget at stĂ„ til regnskab for.

Jeg kan forelĂžbigt kun finde fĂ„ konkrete oplysninger – sĂ„ oplysningerne skal tages med et gran salt.

Globalismen er den allerstĂžrste fare
Globalismen er den allerstĂžrste fare
3 months ago

Afsnit 3 blev sendt og modtaget, awaiting godkendelse.
Hvordan kan det sÄ forsvinde??

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Klumpfod og handel rimer pĂ„ svindel og klima. Ka’ i hĂžre det? Klima og svindel

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x