4
apr
Seneste opdatering: 5/4-24 kl. 0950
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Slate-interviewet findes ovenfor og på dette link

“Massive, Massive Tsunami of Death Among Highly Vaccinated…is Imminent”

Jeg er ikke ude på at skræmme mennesker, som medier og politikere var i 2020, da de ville lokke så mennesker som muligt til at tage en farlig, eksperimentel DNA sprøjte. Jeg vil lokke dem til at overleve. Virologen Geert Vanden Bossche’s oplysninger vil uvægerligt kunne beskyldes for at være “alarmistiske,” som er det ord de bruger, men mine posteringer skal forstås præventivt og i en god ånd. De søger sandheden. Stat og medier har udelukkende løjet og forværret situationen om den påståede “pandemi,” de er skyldige i helt unødvendige mængder af døde og invaliderede. Til PET og deres “antimyndighedsekstremister” kunne man sige, at hvis myndigheder og medier holdt op med at lyve, ville der ikke være noget problem.

Der er tre grunde til at jeg blogger dette. 1) Hvad angår vaccinerne, har min idé kun været at fremlægge censurerede oplysninger fra de mest kvalificerede kilder. Hvis noget er vrøvl, kan jeg ikke se grunden til at censurere det. Det kan vel ikke være farligt for nogen. 2) Fagligt set er det svært at afvise den belgiske virolog Dr. Geert Vanden Bossche. Hans CV er her og her. Og 3) Har Vanden Bossche ret, er det en hastesag at sprede viden om det. Så haster det med at beskytte sig.  Det kan altså være rigtigt eller forkert, men det kvalificerer til at komme med.

Quiet before the storm

“What I am predicting is a massive, massive tsunami of illness and death among highly vaccinated populations with compromised immune systems, Bossche said. “You will see what will happen, for example, in the next coming week is more and more cases of more serious long Covid.”

“They will start to replace the surge of the cancers,” he continued. “It will end with a hyper-acute phase, a huge, huge wave.”

“The thing I want your audience to understand, what we will be facing in the hyper-acute Covid crisis that is imminent, is that we will have to build a completely new world,” said Bossche.

“It is very, very clear that when this starts, our hospitals will collapse. And that means the chaos in all kinds of layers of society — financial, economic, social, you name it — will be complete.

“What I can advise to all these vaccinated people: they need to avoid reinfection,” the doctor said. “It is the reinfection of vaccinated people that is responsible for this situation.”

“The only difference is, you will not be able to wait to take anti-virals until you have symptoms,” he continued. “As soon as people see that in one of the other countries, or one of the other states in the United States when this starts with hospitalizations going up very rapidly, they need to take anti-virals prophylactically, not wait until they have any symptoms.”  Citater fra Slate interviewet Gateway Pundit.

In this open letter I am appealing to the WHO and all stakeholders involved, no matter their conviction, to immediately declare such action as THE SINGLE MOST IMPORTANT PUBLIC HEALTH EMERGENCY OF INTERNATIONAL CONCERN.

Immune escape eller antigenic escape er, når et immunsystem ikke længere kan reagere på en infektion.

“Undgå infektion”

Vaccineringerne har ifølge Vanden Bossche gjort det muligt for vira at mutere til mere og mere farlige versioner. De har givet en kortvarig, overfladisk beskyttelse, men når den aftager, er vaccineredes immunsystem så mangelfuldt og skadet, at vi vil “opleve et dramatisk tab af liv” under de kommende Corona-epidemier, for Corona er her stadig og det forsinder takket være vaccinerne ikke.

“Så snart man ser, at infektion og hospitaliseringer starter eventuelt  i et andet land, skal man indtage anti-virale midler. Vent ikke til du får de første symptomer. Helst Ivermectin. Jeg forudså for et halvt år siden, at Ivermectin ville blive påbudt, og nu er det sket visse steder. FDA har fjernet poster, der fraråder Ivermectin.” endelig mener han ikke, at de hovedskyldige har nogen chance for at slippe godt fra dette, og det er jo trøsterigt. Selvom Slate-interviewet varer 58 minutter, jeg stærkt anbefale at høre det. Også da han giver råd om, hvordan man bør forholde sig.

The Inescapable Immune Escape Pandemic

Her er ti små videoer på omkring to minutter, der sammenfatter indholdet af hans nye bog med titel som ovenfor:

A ten-part series summarizing the key messages of vaccinologist Dr. Geert Vanden Bossche’s new book, ‘The Inescapable Immune Escape Pandemic — Nobody Can Conceal The Science That Nature Is Now Desperate to Unveil — Societies in Highly Vaccinated Countries Will Be Caught By Surprise.’ You Tube

Book: The Inescapable Immune Escape Pandemic

Hans seneste artikel fra 30 marts

I can now spot the tsunami at the horizon

Nature will unambiguously demonstrate that neither the unvaccinated nor the vaccinated who refused to re-vaccinate can be blamed for the imminent transition of this immune escape pandemic to its final, hyperacute phase…Voice for Science

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

66 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
28 days ago

Hvor er det dog en stor overraskelse at fødselstallet falder:

https://detailwatch.dk/nyheder/sport_fritid/article16874436.ece

Her på Snaphanen er vi år forud den almindelige befolkning.

Vil du vide mere så læs Snaphanen.

Tak til Steen for sin utrættelige kamp for frihed, oplysning og ægte information.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
28 days ago

I øvrigt en dygtig og skarp direktør selskabet har, men det er jo også en privat virksomhed.

Interessant citat fra artiklen:

“Men virkeligheden har været en anden. De seneste år er fødselstallet dalet mærkbart – specielt i 2022, hvor tallet faldt med knap 5000 til 58.430 fødsler i alt. I 2023 lød tallet på 57.469. “.

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago

Det der er mest alarmerende er at antallet af PROVOKEREDE aborter er faldet DRASTISK!

Hvis ikke danskerne – og alle andre folkeslag i øvrigt – i slut-’21 blev så lykkelige over et eller andet, så de er holdt op med løsslupne at dyrke ubeskyttet sex, hvad skete der så omkring det tidspunkt – og frem… 🤔

Er dele af systemet fyldt med løgn og råddenskab?
Er dele af systemet fyldt med løgn og råddenskab?
28 days ago
Reply to  Anders Bo

Hver dag prales der i medierne af demokratiet, folkeoplysningen, rigdommen og velfærden. Politikerne påstår at økonomien er bomstærk, at man er stram mht. indvandringen, at de arbejder benhårdt på at alt skal være optimalt og bæredygtigt og bla-bla-bla. Men se på virkeligheden: Kaos i forsvaret, kaos i sund- hedsvæsnet, kaos i ejendomsvurderingerne, kaos i rets- væsnet, kaos samt betonbureaukrati, svindel, svineri og ondskab i familie-skilsmisse og børnepolitikken…. løgn og bedrag mht. ligestilling… milliard tilskud til løgnefabrikker, million tilskud til LGBTQ+ og Normstormerne….Milliarder og atter milliarder til Afrika, EU, FN, WHO, CO2 idioti og en lang række skøre projekter. Og postvæsnet… Read more »

Er dele af systemet fyldt med løgn og råddenskab?
Er dele af systemet fyldt med løgn og råddenskab?
28 days ago

PS: Der prales også af at der er bevilget 200 milliarder kr. til forsvaret, men foreløbig er det kun på papiret og i teorien. Der er tale om en løs ramme aftale og 10 års plan. Ikke een krone er blevet udbetalt og intet materiel er blevet indkøbt. Og krigen i Ukraine kan være forbi længe inden forsvaret er blevet genoprettet. Lige nu er der NUL forsvar af Danmark, og NUL civilforsvar. De 200 mia. er mest varm luft, valgflæsk og fugle på taget. Det er helt til grin hvad der sker eller ikke sker. Alt foregår i snegletempo. Vores… Read more »

Anders
Anders
27 days ago

Nu er det vigtigst at placere ansvaret hos forsvaret, og ikke hos de ansvarlige politikere, som har skabt forsvarets forkvaklede struktur.
Husk på at al ære tilfalder de folkevalgte.
Sejren har som bekendt 179 fædre – mens nederlaget er forældreløst.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Anders

Det var Dummer-Nick Hækkerup der i 2014 likviderede forsvarsstrukturen, og degraderede forsvarschefen fra at være lederen til at være én af 8 styrelseschefer – alene for at få politisk styring i det faglige; altså idiotisk magtkorrumpering…

Piotr
Piotr
27 days ago

ER der over hovedet noget der fungere i statsadministrationen ? Man må erkende at SkatteMinisteriet virkelig har fået ansat folk der er opfindsomme, kreative når det drejer sig om at finde på nye skatter, at pålægge borgere der ejer en ejendom. Det viser sig at kreativiteten har taget overhånd, at de fleste vurderinger af ejendom er fulde af fejl. Resultat? Nu skal der så ansætte et par tusinde nye DJØFere til at rede hel L….. ud. OG, idioten(P.Taankvist) der skulle være ansvarlig for de nye vurderinger, er som sædvane med DJØFere, stukket af! Han har fået et bedre job hos… Read more »

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
27 days ago
Reply to  Piotr

Noget er der trods alt styr på. Ødelæggelsen af danskerne
og Danmark skrider planmæssigt fremad. Med sikker hånd
styrer Mette, Lars og Troels og de øvrige 176 kolbøtter os
alle mod det totalt kaotiske samfund, hvor alting er løgn og
kriminalitet, tåbelighed og vanvid.

H.P.
H.P.
27 days ago
Reply to  Piotr

Folketinget er et sindssygehospital hvor de indlagte har taget magten. Det samme med statsadministrationen.

Margrethe
Margrethe
28 days ago

På grund af “sygdom” hos kolleger har jeg nu haft 11 nattevagter i streg og er helt vind og skæv oven i bærret. Den sygeplejerske, der kører ude i byen om natten, havde ingen mulighed for at komme ind og hjælpe til, da hun selv skulle tage sig af ” tre x morse”.. Det er jo helt vildt. Men nu tænker jeg på at ændre strategi. Jeg har erfaret, det er en dårlig ide at informere folk om hjerneblødninger og halv meter lange blodpropper, som en konsekvens af de injektioner, hvis man ikke vil risikere at blive mødt med råben… Read more »

Dragen
Dragen
27 days ago
Reply to  Margrethe

“…positive sætninger som…” det er en god ide . Det glæder jeg mig til at høre mere om . Mht levertran . Jeg spiser dagligt kværnet chiafrø med lidt hel fennikel i. Blandet op med fortyndet æblejuice med probiotic i . Der styrker tarmfloraen med tarmbakterier , forsyner fordøjelsen med fibre og giver masser af omega3 fedtsyrer og andre af de gode fedtstoffer. Det smager ikke overvældende godt , men det lader sig gøre at få ned . Det styrker mit immunforsvar og er til at leve med i dagligdagen.

Margrethe
Margrethe
27 days ago
Reply to  Dragen

Ja det er altid spændene – og meget uforudsigeligt – at sige noget om, hvordan folk reagerer. Ofte ligger deres adfærd langt uden for det normale spektrum, man forventer, de befinder sig inden for. Det har vi efterhånden fået forklaringen på. Jeg er derfor ovre den fase, hvor jeg blev chokeret over, hvordan tilsyneladende normale, fredelige mennesker, kan opføre sig. Om det er godt eller skidt, når bizar adfærd bliver en vane, ja det er jo noget helt andet.

Dragen
Dragen
27 days ago
Reply to  Margrethe

“…uforudsigelig og spændende adfærd og reaktioner..” Pas på dig.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Dragen

Hvis du samtidig undgår “grønsagsolier” – Omega-6-gift – vil du ad åre opnå er korrekt Omega 3-6 fordeling.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Dragen

Du behøver ikke kværne chiafrø, bare lad dem suge vand i +15 minutter. Hørfrø derimod skal kværnes, for ikke bare at suse lige igennem.
Økologiske æbler er sunde, det er æblejuice IKKE – tværtimod!

Anders: Nu rækker det vist inden det bliver spam, saml venligt kommentarer i nogle færre. S

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Margrethe

“Mccollugh protokollen” er MEGET fornuftigt at bruge, når man hat tæt omgang med mange vaxxede. mRNA skal bekæmpes løbende, efterhånden som det kommer ind i kroppen.

Aktivstoffet I grøn the, mælkebøtterod og Fyrrenåleolie er – oveni – også virksomt.
Den mest effektive the mht helbredet er Earl Grey i følge William Li…

Ramses 2
Ramses 2
28 days ago

Off topic : Jeg husker en artikel med foto af utallige ligkister, der skulle indeholde ofre for Covid-19 i Italien. Lang tid efter så jeg en anden artikel, hvor man skrev, at det var fake og i virkeligheden en ældre hændelse og at det var druknede bådflygtninge. Kan nogen hjælpe mig med at finde links til de artikler ??
Som sædvanligt skal jeg bruge dem i diskussionen med hjernevaskede danskere, der tror på alt hvad MSM bringer – og KUN det.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
28 days ago
Reply to  Ramses 2

Var det de scener hvor de kørte ligkister i militære køretøjer fordi der simpelthen ikke var nok almindelige rustvogne?

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago

Hvoraf mange af dem var tomme.
Gennemsnitsalderen for covid-døde dér er stadig over 85 år.

Anders Bo
Anders Bo
28 days ago
Reply to  Ramses 2

Det føre ikke til noget med de hjernevaskede danskere; de er argumentresistente i deres dødsangst.

Nielsen
Nielsen
28 days ago
Reply to  Anders Bo

Vi kan kalde det kollektivt selvmord. Ikke at forveksle med den medvirken til det, som Søren Pape Poulsen fik hans straf for.

Er visse dele af systemet fyldt med løgn og råd?
Er visse dele af systemet fyldt med løgn og råd?
28 days ago
Reply to  Nielsen

Ja, inden det gik løs med “vaccine”-stik og restriktioner
og Mettes drastiske/hysteriske indgreb mod 17-1800 virksomheder,
havde WHO fusket med definitionen på pandemier, så enhver lille
almindelig og temmelig ufarlig influenza kunne udråbes til at være
en dødsensfarlig pandemi. WHO-svindelen kan jo godt være fortsat
med videoer med tomme lastbiler i en lang række. Utænkeligt et det
vel ikke i disse tider hvor MSM lyver om alt muligt. Og hvor man kan
tjene milliarder på at skabe panik og sælge “vacciner”.

Anders
Anders
28 days ago
Reply to  Nielsen
Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago
Reply to  Anders

Han tog hans hat og gik hans vej. Derefter hang han hans hat på en krog og lå sig ned på hans seng. Hvis han ikke sad sig op, ligger han sig nok ned og bliver læggende endnu.

Anders
Anders
27 days ago

Men da han havde lagt der længe nok, stod han op igen 😉

Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago
Reply to  Anders

Robåden sænker, når man synker den.
Fælder falder man i, hvis man ikke vågnes af et vækkeur.

Isolde
Isolde
27 days ago

Var der ikke en kunststuderende, der sank en buste af Frederik den femte?

Anders
Anders
27 days ago
Reply to  Isolde

Jo. Og det helt uden at få den galt i halsen.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Isolde

Var det ikke midt på måneden…

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Nielsen

De reelle topforbrydere er Søren Brostrøm og Kåre Mølback*, de sagde ikke fra overfor næsthøjeste lag – Mette EUtanasia & Magnus Minus – der skulle bruge “en god krise” til den altid igangværende “4-års-valgkamp”.

Paven rangerende længere nede i hierarkiet, og var vel bare en FJOLSET nyttig idiot – useless eater.

* de M Ø G A B E R – måtte de til evig tid brænde i Helvedes ild! 👿 – “glemte lige” at fortælle offentligheden, at EMA anbefalede at man I K K E massevaccinerede!

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
28 days ago
Reply to  Ramses 2

Jeg vil, som Anders Bo også anbefaler, ikke bruge tid på de hjernevaskede. Det er simpelthen ikke muligt at få et eneste argument til at fæstne sig hos dem. Man bliver typisk mødt med de her glasklare stirrende øjne, du ved det der udtryk ala ind af det ene øre ud af det andet.

Brug hellere tiden på at forberede dig så godt som muligt på det, der kommer.

Marcus
Marcus
27 days ago
Reply to  Ramses 2
Marcus
Marcus
27 days ago
Reply to  Ramses 2

https://www.rappler.com/newsbreak/fact-check/256810-video-clip-dead-bodies-coronavirus-patients-italy/

så…vi snakker om “big business”…
fake news ikke er fake hvis producer den rigtig overskud, i de rigtige lommer.

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
27 days ago
Reply to  Ramses 2

Man så kun en kolonne militærkøretøjer. Ingen aner, hvad de medbragte, hvor de kørte eller hvornår.

Men de fleste slugte historien råt.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Henrik Wegmann

PRÆCIS!

I England gik de mere til stålet. De myrdede ca 45.000 ældre medborgere med – BEVIDST – overdosering af Midazolam og opiader.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
28 days ago

“When all else fails, they take you to war.”.

Gerald Celente

Dan Christensen
Dan Christensen
28 days ago

Vaccine eller atomkrig?
Vaccinen er altså kun det seneste middel til at reducere verdens overbefolkning.
Den skader heller ikke infrastrukturen og sviner mindre i verden end den planlagte tredje verdenskrig vil gøre – med udslettelse af økologi og byerne samt deres utallige indbyggere.
Det er mindst generende og mest hygiejnisk for magthaverne, som også undgår strålingssyge fra de hundreder af atombomber en ww3 vil udløse.

Dan Christensen
Dan Christensen
28 days ago
Reply to  steen

Fra Tom Lehrers sang:
And we will all go together when we go.
Ev’ry hottenhot and ev’ry eskimo.
When the air becomes uranious,
And we will all go simultaneous.
Yes we all will go together
When we all go together,
Yes we all will go together when we go.
And we will all go together when we go.

Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago
Reply to  steen

Og hans samtidige Shel Silverstein (med ‘Joe’ i stedet for ‘babe’):

In the Grandville Greyhound station in the lightly drizzlin’ rain
Sitting on my suitcase going quietly insane all about you Joe
all about you
All about you and the no feelin’ double dealin’ things that you do
Uh every man in Grandville says he knows you well
Burn your ears if you could hear the stories that they tell,
All about you Joe all about you…

Fru Olsen
Fru Olsen
26 days ago

Svinene i USA har i årtier arbejdet på reduktion af masserne: tjek – måske på bitchute – Fluoride: poison on tap – dokumentar om fluor https://www.bitchute.com/video/XvVfJEVKYKjs/ – som man tilsætter i drikkevand i usa, og selvfølgelig i tandpasta. Så er der nikotin, 5G og 6G, og hjernelammende ‘underholdning’ på medier, som har til formål at gøre folk dummere og ikke-reagerende. Propaganda betaler sig, og det vidste allerede Hitler og Goebbels. USA har blot finpudset denne form for masse-hypnose.

Last edited 26 days ago by Fru Olsen
Dragen
Dragen
28 days ago

Homeopatiske medicin der stimulerer og opbygger immunsystemet før influenza tiden bryder ud , kan købes i mange helsekost butikker. Find de steder hvor personalet også er veluddannet i forskeligt naturmedicin. De kan vejlede og hjælpe forståelsen og indsigten frem i en selv mht hvordan ens eget immunsystemmet har det.

Homeopatisk medicin, et tvivlsomt marked
Homeopatisk medicin, et tvivlsomt marked
28 days ago
Reply to  Dragen

Man skal vist være ret naiv eller uvidende for at tro på homøopatisk medicin.
Og “naturlæger” kan være selvudråbte fidusmagere.

Svend Giønge
Svend Giønge
27 days ago

Tyv tror hver mand stjæler !

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Svend Giønge

Er du gønget ind i forladeren!

Marcus
Marcus
27 days ago

Før syntetisk medicin, var homøopatisk medicin.
Jeg har en bog fra 1942 med mange homøopatiske opskrifter til forskelige sygdomme.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Marcus

Dengang var det også hokus-pokus.
Munken og andre studerede/iagttagende individer har i mange århundrede brugt naturmedicin – altså med aktive stoffer.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago

Præcis. “Kan være”.
Men flere og flere læger er ikke afvisende overfor “funktionel medicin” – hvor man løbende sørger for kroppen har, hvad den skal bruge af “det meste”. Hvis man bliver syg alligevel, er kroppe så bedre til at rette op.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  Dragen

Med hensyn til om vand kan have en ladning af en slags, er jeg “måske”.
Men om vand kan huske, når en substans er fortyndet golol gange – altså der end ikke er ét atom tilbage – er jeg “NEJ”!

Immunforsvaret kan ikke lades virtuelt, men har brug for virkelige mineraler, sporstoffer mm

der Adler
der Adler
28 days ago

Den italienske by var Bergamo, og nej, kisterne var ikke tomme. Forskere har senere undersøgt sagen angående de mange tusinde dødsfald, og det skyldes et bestemt gen, arvet fra Nealdertalerne!

Er her plads til alle mulige fantasier?
Er her plads til alle mulige fantasier?
28 days ago
Reply to  der Adler

Et arvet over 100.000 år gammelt gen skulle pludselig få
folk til i tusindvis at falde døde om i en mellemstor italiensk by.
Det lyder som det rene nonsens.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago

Hvilke kvalifikationer har du, der tillader dig, at feje peerreviewed genitiv af bordet?

Sandsynligheden for at du er et “70%-individ” altså “useless eater” hvis værdi er under kropsvægten i gødning, er mangefold større!

Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
27 days ago
Reply to  der Adler

Hvis det ikke var tomme lastbiler og tomme kister, hvis det var
rigtigt med hundredvis af dødsfald i Bergamo, kan det evt. have
været en masseforgiftning. Der har været tilfælde i Italien og
Spanien hvor mafiaen eller fabrikker/butikker ledet af kriminelle
solgte spiseolie og vin m.m. som var tilsat glycol og andre fyld-
stoffer. Nogle blev blinde, andre lammet og andre igen døde
efter at have indtaget de forfalskede produkter.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago

Tjaaa… Bum-Bum

Hvor mange yngre raskere italienerne i området udviste forgiftningssymptomer af varierende grad…

Nåh ikke!

Dumme individer har til alle tider gjort stor skade, ved at åbne den savlende spalte, og lade uigennemtænkt “varm luft” FOSSE UD!

Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
27 days ago
Reply to  Anders Bo

Det er vist sig selv Anders Bo taler om, når han taler
om varm luft, savl og uigennemtænkte tanker. (Er Bo
hysterisk og psykisk ustabil, det lyder sådan. Hvorfor
tager han i den grad på vej?

Der var da måske også yngre personer med med symptomer.
Men hvad véd vi i grunden? Det hele var måske et arrangeret
scenarie, en medieløgn?

Dan Christensen
Dan Christensen
27 days ago
Reply to  der Adler

USA og USA’s NATO stormtropper må have arvet Neanderthalernes gener; godt blandet med Hunnernes og Vandalernes.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago

Langt hovedparten af kaukasere har et par procent “køllesvinger” i gen-/arvemassen.
At hunnerne og vandalerne skulle være selvstændige underracer af homiderne, bliver vi ikke enige om.

Anders Bo
Anders Bo
27 days ago
Reply to  der Adler

Nej kisterne var ikke tomme, men en del af lastbilerne var. Når et trænregiment bliver bedt om uspecificeret transport, sendes der ikke for få lastbiler.
Vi skal også samtidig huske på, hvor højt oppe i 80’erne gennemsnitsalderen var for de døde dér!

Margrethe
Margrethe
27 days ago

Og nej. Den er ikke fra den 1.april, men fra i går:

Taet-paa-hjertestop-af-lakrids
Viktor børge
Viktor børge
27 days ago
Reply to  Margrethe

Gud ske tak og lov er kun til boostere.

66
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x