7
apr
Seneste opdatering: 7/4-24 kl. 0933
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Mens amerikanerne nu må betale op mod 40 pct. mere for deres daglige fornødenheder, end da Donald Trump var præsident, og butikker med billige varer lukker, fordi de demokratiske magthavere ikke vil gribe ind mod det omsiggribende butikstyveri, tyder noget på, at også religion kommer til at spille en afgørende rolle ved det kommende præsidentvalg.

Trump synes at have fornemmet, hvad vej vinden blæser og har netop præsenteret en bibeludgave, der ud over de hellige tekster også rummer en række ikoniske, sekulære dokumenter så som USA’s uafhængighedserklæring. Den er til salg for $60 og forventes at skæppe godt i Trumps kampagnekasse.

Trump prøver tydeligvis at appellere til kristne vælgere, mens Biden gør det modsatte, bl.a. ved at have omdøbt påskesøndag – årets vigtigste kristne helligdag – til en fest for transkønnede. Og for at der ikke skal herske tvivl om hans ideologiske standpunkt, har han netop skiftet politik over for Israel.

Umiddelbart efter Hamas’s overfald den 7. oktober støttede han Israels ønske om totalt at eliminere terrorbevægelsen, men for et par dage siden svingede han om og forlanger nu, at den jødiske stat indstiller kamphandlingerne og lader Hamas overleve. Hans påstand er, at en sådan våbenhvile vil gøre det lettere at nå en fredelig løsning på konflikten og sikre frigivelsen af de ca. 130 israelske gidsler, der stadig holdes fanget af Hamas.

Bidens kursændring vil selvfølgelig få den modsatte effekt. Jo mere Biden distancerer sig fra Israel, des mindre tilskyndelse vil Hamas have til at indstille sine angreb og løslade gidslerne. Biden har i realiteten overtaget Hamas’s krav om en øjeblikkelig våbenhvile som betingelse for gidslernes løsladelse – uden sikkerhed for, at Hamas vil honorere en aftale.

Og for at der ikke skal herske tvivl, afholdt USA sig fra at stemme om sidste måneds resolution 1728 i FN’s sikkerhedsråd, som krævede våbenhvile, uden at nævne gidslerne. Bidens beslutning om ikke at nedlægge veto betød, at den antiisraelske resolutionen blev vedtaget.

Få seriøse iagttagere er i tvivl om, at hans nye politik skyldes frygt for, at han vil tabe de 200.000 arabiske og muslimske stemmer i Michigan og Minnesota, der ligesom hans egen rabiate venstrefløj kan blive afgørende for hans genvalg. Men hvad han eventuelt kan vinde hos muslimerne og woke-segmentet, kan komme ham dyrt at stå blandt amerikanske kristne og jøder, der for det meste støtter Israel.

En af USA’s mest profilerede jødiske kommentatorer, den tidligere juraprofessor Alan Dershowitz, der stemte på Biden i 2019, har fået nok Bidens antiisraelske politik. På Fox News beskylder han Biden-administrationen for at forråde Israel: ”Hvis Israel taber, vil Hamas fortsætte, uanset hvor mange, der dør i Gaza”, siger han og fortsætter: ”Og således forråder Biden-administrationen ikke blot Israel, den forråder fredsprocessen. Den bidrager til en fortsættelse af Hamas’s krig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, hvis Joe Biden havde holdt fast i sin oprindelige udtalelse om støtte til Israel, ville denne krig have været forbi, og hvert gidsel ville have været løsladt.”

Ifølge Dershowitz er det nu Bidens politik, at krigen skal ende uafgjort og ikke med en israelsk sejr. Han siger i samme anledning, at Biden har mistet hans støtte – uden at han fortæller, hvem han så vil stemme på.

Samme anfægtelse må have indfundet sig hos en masse af de jøder, der traditionelt har stemt demokratisk, og hos adskillige kristne, som måske ikke bryder sig om Donald Trumps facon, men er lede og kede af Bidens leflen for islam og den yderste venstrefløj.

3.7 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
Folkeudskiftning=folkemord iflg. FN 1963
24 days ago

Enhver almindelig dansker er ved at være som en lus
fanget mellem to eller fire negle. Eller som en lus i en skruestik.
For vi klemmes af Hyklernes Højborg, af EU, af WEF og WHO,
af MSM og den “grønne” omstilling. Kan vi vride os ud af den
klemme som er på vej til at klemme livet ud af os?

DK er en bananstat og politisk galeanstalt
DK er en bananstat og politisk galeanstalt
24 days ago

Regeringen S, V og M fører en politik som bliver mere og mere bizar, grotesk og forrykt for hver dag. Og den lader DR propagandere for rendyrket idioti. Tag f.eks. DRs “Guld og grønne skove” der kører hårdt på med at co2 er en “drivhusgas”. Det er løgn og nonsens. Nu har Støjbergs parti påtaget sig at forsvare landbruget, og det er godt når V er blevet et radikalt parti som gerne ser landbruget ruineret og sendt ud af landet. Og D-D påviste i dag at det er uden mening at pålægge vores produktion af mælk og mad co2-afgifter. Men… Read more »

DK er en bananstat og politisk galeanstalt
DK er en bananstat og politisk galeanstalt
23 days ago

I denne debattråd er der også noget om familiepolitik. Her bør man være opmærksom på at kommunister og hårdkogte feminister siden 1968-70 har skabt en syg og irrationel “kultur”, lovgivning og retspraksis som er fjendtlig overfor børn, mænd, familier, forældre. En politik som er så pervers, ond og syg at den går ud på at spille mænd og kvinder ud mod hinanden, ud på at opløse og splitte familierne, ud på at dræbe alle børn der kan opfattes som “ubekvemme”, inden de når at se dagens lys, ud på at belønne kvinder for at søge skilsmisse, ud på at gøre… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
24 days ago

Hvor længe kan der holdes rede på hvor de vil fred, og hvor de vil krig, i Ukraine havde USA & NATO landene det morsomt med slagord såsom at kæmpe “as long as it takes” morsomt indtil nu hvor nederlaget er et faktum. For Israel ren overlevelse, det bliver det også for USA og NATO i Ukraine men helt selvforskyldt, selv om det fra start slet ikke var meningen at NATO skulle kunne tabe krigen, den totale krig derimod ved at forvandle sig i et totalt nederlag. USA & NATO landene kan ikke længere vinde krigen i Ukraine, ikke længere… Read more »

H.P.
H.P.
24 days ago

Krigen imellem usa/nato og Rusland i Ukraine er en tragedie som selvfølgelig bør afsluttes hurtigst muligt ved at stifte fred med Rusland.
Hvad der sker i Israel og omegn er os aldeles uvedkommende.

Flere lande får atomvåben, det er ildevarslende
Flere lande får atomvåben, det er ildevarslende
24 days ago
Reply to  H.P.

Enig i at der hurtigst muligt bør indledes forhandlinger
om fred i Ukraine. Hvad der sker i Israel-Gaza kan dog
også få betydning, da mange islamister kan blive hentet
til EU og Danmark, og fordi det i værste fald kan ende
med atomkrig mellem Iran og Israel. Bidens og Obummers
politik har tilladt Iran at udvikle atombomber og raketter
til at sende dem til Israel og Europa.

Mads kering
Mads kering
23 days ago
Reply to  H.P.

Det er så aldeles ikke os uvedkommende, vi har utallige besættere fra den region med en livsfarlig, ondskabsfuld og fordummende ideologi (islam) med sig i bagagen, samt alle de andre ekstreme problemer, som følger med fra den kant!

Hvor islam er betyder det underkastelsekse eller døden for de oprindelige befolkninger!

Så det er os særdeles vedkommende..

Om vi ønsker, vil det eller ej!

H.P.
H.P.
23 days ago
Reply to  Mads kering

Det er kun fordi vi LADER dem invadere os. Hvis vi havde ladet være med at tillade nogen af parterne adgang til europa havde vi kunnet ignorere dem. OG det er absolut ikke kun tilhængere af islam der er og hele tiden har været problemet. Hvis du havde havde fulgt med i tilhængerene af jødedommens aktive medvirken til at muhamedanerne har fået adgang hertil, samt deres massive dæmonisering af alle der advarede mod invasionen fra mellemøsten, ville du vide at ingen af parterne vil os noget godt. Problemet kunne rent faktisk nemt løses hvis vore magthavere VILLE løse det. Der… Read more »

Last edited 23 days ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago

It takes as long as there are living young Ukrainian males to kill on the battlefield – no longer!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
24 days ago

Dog når dette er sagt og til sidste ukrainer på slagmarken, Mette Forræderiksen stortrives med krig, kan simpelhen ikke få nok, hun ligefrem realiserer sig selv, lever ud drømmen om at nå frem til Kaukasus, flytter rundt på uanede styrker der kun findes på papiret, Panzerkolonner der allerede er skudt i sænk – forældede F-16 jetfly, mængder af ubrugt ammunition der hører fortiden til, Mette til enhver tid rede at lade danske styrker rykke frem imod Stalingrad, sådanne som Mette der ikke kender sin verdenshistorie, er nødt til selv at genleve de sider i verdenshistorien hun aldrig fik læst eller… Read more »

DK er en bananstat og politisk galeanstalt
DK er en bananstat og politisk galeanstalt
24 days ago

Dine to sidste linjer viser i en nøddeskal at
den politiske snakkende klasse har mistet
jordforbindelsen, og at den er ligeglad med
eget land, egne landsmænd og egne medsøstre.
Chrborg er et klubhus for woke, rabiate og
radikale åndsboller.

Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago

Mette er en næsten ægte valkyrie ridende på et vinget øg i den blå luft; udpegende hvem som skal dø i kamp på den amerikanske proxy slagmark i Ukraine til benefice for de amerikanske våbenfabrikker – og med lyden af Richard Wagners nazistiske bulder & brag fra operaen “Valkyrien”.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

Jeg mener bestemt ikke at Richard Wagner var nazist. Det er en sandhedsfordrejning, som mange gange bliver fremført.
Selv om han så skulle have været nazist, ville det ikke ændre det faktum, at han var en Gudsbenådet komponist, som skrev musik og opera, som ingen andre.
Til sammenligning, var danske Robert Storm Petersen ,har det vist sig, medlem af nazistpartiet. Men vi finder stadig hans tegninger ret underholdende.

Dan Christensen
Dan Christensen
23 days ago
Reply to  Nielsen

Wagners musik er det mest effektive sovemiddel der findes.
En af hans operaer, “Götterdämmerung” med valkyrien Brünnhilde (the fat lady), gav anledning til følgende visdomsord i USA: “the opera ain’t over till the fat lady sings”.
Sandt at sige, var det vistnok ‘Wagner’s søster, der var nazist. Hun indlod sig med Adolf, som måske savnede et effektivt sovemiddel, når han fik trang til at bide i gulvtæpper.

H.P.
H.P.
22 days ago
Reply to  Nielsen

Robert Storm Petersen var nationalsocialist til sin død. Han lavede nogle helt vidunderlige tegninger.

Frans Mikkelsen
Frans Mikkelsen
24 days ago

…’mig bekendt har danskerne intet gjort, at vi fortjener så ond en skæbne’. Det er spørgsmålet. Hvad med de 800.000 dræbte børn i mors mave? Eller hvor mange det er blevet til siden 1973. Virkelig helt fuldstændig uskyldige og magtesløse ofre, der ikke kunne protestere.
Hvordan forestiller man sig, Gud skal forholde sig til folkeslag, der gør sådan?

H.P.
H.P.
23 days ago

Det er nemlig et godt spørgsmål. Vesten er på vej ud på historiens losseplads fordi vi i vores hovmod har gjort os selv til guder. Og som du så rigtigt påpeger har vi ofret mindst 800.000 af vore egne børn på vores bekvemmeligheds alter. Der var en udsendelse i DDR hvor en opbragt kvinde skældte ud over at nogen kunne være imod barnedrab, som hun sagde : har vi kvinder ikke ret til at bestemme over vores egen krop, hvortil man bare må svare: jo da , du kan selv bestemme om du vil have ubeskyttet sex men det har… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Hvorfor tror du at vi skulle have fjernet forsvarsforbeholdet? Det er da fordi at EU kan tvinge en militærstyrke frem gennem deres regler og Danmark har i teorien allerede sagt ja.

At vores militær så nok siger op, nægter og ikke har slagkraft er noget andet.

Last edited 24 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
Dan Christensen
Dan Christensen
23 days ago

Sådan går det med alle forbehold. Danskerne får lov til at stemme om samme forbehold, indtil politikerne får deres vilje. Det er efterhånden synd for dyrearten ‘svin’ at de automatisk nævnes, hver gang man taler om politikere – føj for en våd karklud.
Har politikere større angst for EU end respekt for deres egne vælgere?
Hvad fa’en har vi folkeafstemninger til, når politikerne nægter at følge demokratiets spilleregler, kun for slikke EU spyt på gulvene i Bruxelles?

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
23 days ago

Helt enig. Det er ren teater som skal få det til at ligne at vi selv har valgt disse individer, fordi suverænit kan kun ligge et sted og EU bestemmer over DK pt.

Hvis vi kunne ændre noget ved at stemme så fik vi heller ikke lov.

Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago

Overskrift: Biden: en lus mellem to negle.
“mellem to negle” er komplet overflødigt.

H.P.
H.P.
24 days ago

Ø-hø-hø-hø. DEN var god.

Nielsen
Nielsen
24 days ago
Reply to  H.P.

Ja den er s’gu’ da lisså go som den om muhammedaneren som har snakket med alla eller den kristne som har snakket med gud
Gud velsigne dig H.P.

H.P.
H.P.
24 days ago
Reply to  Nielsen

Tak og i lige måde.

Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago
Reply to  Nielsen

herren gir, herren tar, herren er en gitar.
alle tar, alla tar, alla er en tatar.

Viktor børge
Viktor børge
23 days ago

Og i øverigt mener jeg, at Danmark styres af mennesker, der kun fortjener den dybeste afsky.
Ikke nok med at de er økonomisk og moralsk korrupte, de ligger også i med udenlandske kræfter, der både religiøst og økonomist træder os under fode.

Margrethe
Margrethe
24 days ago

Den store ateistiske guru, Richard Dawkins, er begyndt at få nervøse trækninger på sine gamle dage. Nu har han brugt hele sit liv på at bekrige Kristendommen, men er nu ved at ane konsekvenserne. Lidt for sent gamle jas: “:If offered the choice between Christianity and Islam, he’d choose Christianity “every day.”

ttps://www.youtube.com/watch?v=COHgEFUFWyg&t=20s

Last edited 24 days ago by Margrethe
Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago

Egentlig er ‘transkønnede’ en upræcis betegnelse. Det burde hedde ‘ukønnede’.
I Charles Darwins univers vil de færreste transkønnede have en chance for at overleve som art.
Naturen rummer de beslægtede ‘hermafroditter’.
De fleste blomsterplanter er hermafroditter, mens det er mere spredt forekommende hos dyr. Det findes hos visse hvirvelløse dyr, fx fladorme (planarier, ikter og bændelorme), mosdyr, visse ledorme (regnorme og igler), lungesnegle og krebsdyr; altså primitive skabninger.

Anders
Anders
24 days ago

Vi er nået langt siden Darwin…
“Survival of the fittest” er nu politisk erstattet af “survival of the least fit”.
I hvert fald i den vestlige verden, hvor de sunde skal udskammes og dø, og de selvproklamerede ofre samt “ukønnede” vanskabninger er fremtiden. Siges det.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
24 days ago

Transkønnede individer forekommer i naturen, både med hensigt og ved tilfælde.

Programmerede sindslidelser er noget vi som mennesker har patent på og det er hvad vi ser, ikke naturlige eller tilfældige forekomster.

Nielsen
Nielsen
24 days ago
dunk
dunk
24 days ago

Israel.Ukraine ,i mangel af bedre,Vesten hvis ikke den tager sig sammen .Leve og lade leve Goer ikke mod andre hvad du ikke oensker gjort mod dig.selb.Ikke stjaele,ikke lyve,ikke slaa ihjel .Frem for alt lad vaere med at tisse paa os.Hvor er de henne? Sidste man lukker og slukker

Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
Film, fotos og lyd kan manipuleres 100%
24 days ago
Reply to  dunk

Det er fint nok at der kommenteres vidt og bredt om Israels og Ukraines overlevelseskampe. Men hvad med vores egen overlevelseskamp? Danskernes folkehjem, folkesundhed, velfærd og fremtid hænger efterhånden i en tynd tråd. Men mange synes langt mere optaget af hvad der foregår i fjerne lande. Det er fuldt forståeligt da det betyder meget for Danmark hvad der sker i EU, Ukraine og USA, men det kan være at de tre klarer sig, men det lille skrøbelige og uforsvarede Danmark ender med at gå fuldstændig rabundus. Danskerne og svenskerne er begge meget truede og udsatte folkefærd. Begge lande har kurs… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
24 days ago

Flere af “de fjerne lande” har, efter invitation af flødebollehjerner i Danmark, flyttet deres overbefolkning til Danmark.
“De fjerne lande” sidder efterhånden lårene af danskerne her i Danmark og har uopfordret snabelen langt ned i danskernes pengepung.
Lad flødbollehjernerne betale for deres tåbelige underkastelse under de numseløftende horder. Alle andre ønsker dem hen hvor peberet gror.

Nielsen
Nielsen
23 days ago

Biden er én af to lus mellem en negl.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x