9
apr
Seneste opdatering: 9/4-24 kl. 0601
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I anledning af gårsdagens opslag, hvori jeg hævdede, at Israel har tabt krigen mod Hamas som følge på amerikansk pres, skylder jeg at fortælle, at denne pessimisme ikke deles af alle israelske iagttagere. Den israelske regering har i dag, mandag, afvist, at tilbagetrækningen af de fleste styrker fra det sydlige Gaza skulle indebære, at den jødiske stat har opgivet at tilintetgøre Hamas’s tilbageværende fire bataljoner.

Israel holder stadig en brigade i det sydlige Gaza, hvis formål er at kontrollere adgangen til og fra området og sikre, at Hamas’s terrorister forbliver indesluttet.

Iagttagere bemærker, at Israels meddelelse om tilbagetrækningen kom få timer, før israelske forhandlere drog til Egypten, og måske skal ses som en forsonende gestus i håbet om, at Hamas vil frigive de tilbageværende israelske gidsler. Men det er svært benægte, at Israels tilbagetrækning også er et forsøg på at formilde den stadigt mere Israel-fjendtlige amerikanske regering.

Som svar på et spørgsmål fra Breitbart News siger den israelske regerings talsmand, Avi Hyman, at man ikke skal lægge for stor betydning i den kendsgerning, at Israel flytter tropper. “Vi kan”, siger han, “med lethed og meget hurtigt flytte soldater ind og ud”.

Efter seks måneders krig forstærker Biden-administrationen sine bestræbelser på at vende den israelske folkestemning mod premierminister Benjamin Netanyahu, som Washington vil have fjernet og erstattet af en regering, der er positivt stemt for en tostatsløsning.

Adspurgt, om israelerne stadig står sammen om det oprindelige krigsmål, nemlig at eliminere Hamas, svarer Hyman, at den israelske befolkning stadig føler smerten efter massakren den 7. oktober, og at regeringen ikke vil fravige sin plan om at tilintetgøre Hamas.

Hvis det stadig er Netanyahus plan, kan det på et tidspunkt blive nødvendigt at bryde med den siddende amerikanske regering, hvis mål synes at være at holde krigen gående, indtil Israel bøjer sig og accepterer oprettelsen af en iransk-styret terrorstat på Vestbredden.

Det kan være svært at begribe, at det skulle være Bidens ønske, men så skal man huske, at han systematisk har taget fejl hver eneste gang, han har skullet træffe en udenrigspolitisk beslutning.

Død over Israel og USA

Den muhamedanske by, Dearborn, i Michigan har netop fejret den såkaldte Al-Quds (Jerusalem) dag. Den er indstiftet af den iranske blodhund, aytollah Khomeini, hvis efterfølgere i Teheran stadig ser det som deres Allah-givne opgave at udrydde hver eneste jøde i verden.

I islam er det død hele vejen rundt. Og i Dearborn blev dagen fejret med maner, idet demonstranter ikke bare krævede ”død over Israel”, man sandelig også ”død over USA”. Midt i USA er der altså en by, hvis indbyggere vil eliminere landet.

Engang var der amerikanske socialister og kommunister, der ville lave revolution, men få af dem havde planer om at fjerne staten fra landkortet.

En af de muhamedanske aktivister, Tarek Bazzi, begrunder hadet til USA med et citat fra den sorte ekstremist, Malcolm X, der sagde, at ”USA er et af de mest rådne lande, der nogen sinde har eksisteret på denne Jord”.

Det er folk som Tarek Bazzi, Joe Biden prøver at få til at stemme på sig ved at forråde Israel og fedte for Hamas. Det har været hans bestræbelse i længere tid, men hvad har det gavnet ham? Hvis han troede, at hans anti-israelske kurs ville indynde ham hos de vælgere, han skal bruge for at vinde i Michigan, har han taget grundigt fejl. Leflen for ekstremister får dem blot til at blive mere ekstreme, og amerikanske muslimer og deres venner på den yderste venstrefløj er begyndt at kalde Biden ”Genocide Joe” – Folkemords Joe.

Hvis Joe ikke kan vinde Michigan, skal der snydes ekstraordinært meget, for at han kan ”vinde” præsidentvalget i november.

Det vil selvfølgelig blive forsøgt, for det er sådan, demokraterne vinder i USA. Spørgsmålet er, om det vil være nok.

Det ærgerlige er, at ingen af de katastrofer, der netop nu destabiliserer verden og bringer den vestlige civilisation til afgrundens rand, ville være indtruffet, hvis Donald Trump havde været præsident. Ingen krig i Ukraine, ingen krig i Gaza, og barbarerne i Teheran ville ikke have fået et utal af milliarder til at betale for terror.

Verden kommer til at betale en dyr pris for at have svælget i det af medierne oppumpede had til Trump.

Inden så længe kommer Allah og tager dem.

2.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
23 days ago

Da islamiske impulsstyrede tvangspsykopater altid tolker mådehold som svaghed, vil tragedien udfolde sig maksimalt til en af parterne er ekstermineret – og det bliver ikke Israel. Det garanterer den civiliserede del af verden for.

Mærkelig forhandlings-taktik
Mærkelig forhandlings-taktik
23 days ago

Svært at forstå at man på den ene side vil have
Hamass til at frigive gidsler, når man samtidig
siger at man vil udslette/dræbe alle Hamass-folk.
Man kan vel kun få gidslerne fri mod at love at
Hamass lederne i Gaza vil blive skånet på en
eller anden måde.

Ole
Ole
22 days ago

For Israels langsigtede mål er det bedre at ofre gidslerne og få nakket terroristlederne.
Som USA ofrede soldaterne i Pearl Harbor

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
23 days ago

Det er alligevel besynderligt, at her mange år efter krigen så er det Israel, som udsletter et andet folk.

Det er stof til eftertanke.

Forsvarer man sig ikke, kan fjender dræbe en
Forsvarer man sig ikke, kan fjender dræbe en
23 days ago

Israelerne har forstået at hvis man i en hård og
ond verden ikke forsvarer sig mod fjender som vil
terrorisere og myrde, blive man slået ihjel. Det kan
dårekisten ikke forstå, men det er hans problem.

Piotr
Piotr
22 days ago

Hvilket folk?

P.

Viktor børge
Viktor børge
22 days ago

På hold med Isam Bæ.
Rent teknisk har der vel aldrig været et land benævnt Palæstina og dermed heller ikke et tilhørende folk.
Du ser vist for meget aljazeera, som rundt regnet er politiken uden regnbueflag.

Jones
Jones
21 days ago

Er hamas et andet “folk” ? Hvorfor udleverer det pæstilæntiske “folk” ikke hamas? Nej, for de er født til at hade israelerne! Og det lever hamas af. Draw a circle

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x