14
apr
Seneste opdatering: 14/4-24 kl. 0654
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Diana West, Christiansborg 2008.© Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Det var den desvĂŠrre for tidligt afdĂžde amerikanske journalist, Andrew Breitbart, der formulerede den svĂŠrt oversĂŠttelige sentens: ”Politics is downstream from culture”. FĂžrst kommer kulturen og derefter politikken, hvilket ogsĂ„ medfĂžrer, at politiske holdninger formes af den kultur, man startede med og kun i sjĂŠldne tilfĂŠlde opgiver.

Hvis borgerne lÊgger ud med den faste forestilling, at alle politikere og politiske partier kan opdeles i gode og onde, kan de gode stort set foretage sig hvad som helst, uden at det fÄr deres nÊrmest instinktive tilhÊngere til at rubricere dem i en anden kategori. Omvendt kan de onde gÞre nok sÄ meget godt. De vil stadig vÊre forhadte.

Det tydeligste eksempel pĂ„ kulturens primat er USA. Siden 1930’erne er den ene generation efter den anden vokset op med forestillingen om det demokratiske parti som det gode og det republikanske som det onde. De seneste Ă„rs udvikling viser ganske vist, at kun de offentligt ansatte, meningseliten og de rigeste plutokrater har nogen objektiv fordel af ved valg efter valg at stemme demokratisk. Millioner andre stemmer demokratisk, fordi det nu engang er det, man gĂžr, hvis man vil vĂŠre et pĂŠnt menneske og vĂŠre i overensstemmelse med kulturlivets stjerner, som nĂŠsten uden undtagelse er venstreorienterede eller rabiat venstreorienterede.

Det gĂžr Ă„benbart ikke noget stĂžrre indtryk, at amerikanske arbejderes reallĂžn falder som fĂžlge af den inflation, som Biden-administrationen har fremkaldt med sin groteske pengeudpumpning. Jo, nĂ„r vĂŠlgerne bliver spurgt, beklager de sig over, at alt er blevet sĂ„ dyrt, at de knapt har rĂ„d til mad. Men det fĂ„r kun de fĂŠrreste demokratiske kernevĂŠlgere til at stemme republikansk, selvom familiernes Ăžkonomi var langt bedre, da Trump var prĂŠsident. Heller ikke den kendsgerning, at Bidens ”handlere” holder grĂŠnsen Ă„ben, sĂ„ millioner af illegale fra den ganske verden kan strĂžmme ind, og at massevis af amerikanske arbejdere bliver fyret og erstattet af illegale migranter, der vil gĂ„ for mindre, fĂ„r folk til at stemme republikansk. Indbyggerne i de demokratisk-styrede storbyer beklager sig over, at deres bĂžrn pĂ„ vej til skole mĂ„ skrĂŠve over et sĂžle af kanyler og menneskelige ekskrementer, og stadigt flere kvinder oplever uprovokeret vold ved hĂžjlys dag, men de bliver ved med at stemme pĂ„ demokratiske politikere, der absolut intet gĂžr for at rette op pĂ„ de utĂ„lelige forhold.

OgsÄ Joe Biden klarer sig forbavsende godt i lyset af de ulykker, han han afstedkommet. IfÞlge bookmakernes nyeste odds har Biden og Trump lige store chancer for at vinde prÊsidentvalget.
Netop nu gennemgĂ„r USA den stĂžrste samfundsomvĂŠltning siden borgerkrigen, og hvis Biden vinder prĂŠsidentvalget, vil det vĂŠre slut med det land, der engang var en supermagt og Vestens leder. Som en republikansk strateg netop har bemĂŠrket: Hvis man bliver ved med at importere millioner fra den tredje verden, bliver USA en del af den tredje verden – og det synes at vĂŠre demokraternes plan.

Sidste chance for at afvÊrge en sÄdan skÊbne kommer den 5. november, og udsigterne er ikke gode.

3.7 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

De amerikanske oligarkers kultur er at sikre oligarkerne en fed fremtid. Det gĂžr oligarkerne ved at hyre den dummeste og mest medgĂžrlige politiske lakaj de kan stĂžve op i Wahingtons poltiske skraldespand, nemlig Joe Biden. FĂžrste ordre til Biden lyder pĂ„ at omforme USA til konkurrent for Kina. Det gĂžres ved importere sĂ„ mange ludfattige plebejere fra latinamerika, at USA stĂ„r med en lige sĂ„ stor hĂŠr af billige lĂžnslaver som Kina. Anden ordre lyder pĂ„ at genere Rusland militĂŠrt sĂ„ meget som muligt, medens USA’s vĂ„benindustri samtidigt kan profitere maksimalt. Derfor er Zelensky blevet lakaj for lakajen Joe Biden,… Read more »

Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
Danmark er en bananstat med kurs mod total katastr
15 days ago

Dan Cs og Hedegaards indlĂŠg lyder som om der i vĂŠlgerhavet er sĂ„ mange snotdumme fisk, at de gladeligt stemmer jatak til deres egen undergang. Men der er dog ogsĂ„ observationer og rapporter som gĂ„r i den modsatte retning og som giver anledning til en smule optimisme. For der er mĂ„linger som fortĂŠller at et flertal af vĂŠlgerne er dĂždtrĂŠtte af Biden og democrats, og at op mod 75-80% af amerikanerne vil stemme pĂ„ Trump. Men det er sĂ„ ovre i USA. Herhjemme i bananstaten DK ser det helt mistrĂžstigt ud. Der er mĂ„ske hĂ„b for USA, men for Danmark… Read more »

Piotr
Piotr
15 days ago

“Dan Cs og Hedegaards indlĂŠg lyder som om der i
vÊlgerhavet er sÄ mange snotdumme fisk, at de gladeligt
stemmer jatak til deres egen undergang.”

Det er squda det der foregÄr i Danmark pt!
Med vidt Ă„bne Ăžjne nĂŠgter et flertal af “die dumme dĂ€nen” at det hele er en illusion, de stemmer fortsat for deres egen undergang/udrydelse.

P.

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

Danmark er en amerikansk lydstat under Nato kontrol. TV-avisen har i dagens18.30 nyheder meddelt, at Nato udstyr er ved at blive fragtet pĂ„ land i Kalundborg havn – med uoplyst formĂ„l. Et hurtigt gĂŠt pĂ„ formĂ„let vil vĂŠre, at Nato vil etablere en affyringsbase for torpedoer og missiler, med henblik pĂ„ at kunne overvĂ„ge, spĂŠrre og udslette alle skibe i StorebĂŠlt, som kunne vĂŠre fjendtlige mod Nato. Hermed vil Nato umiddelbart kunne beherske StorebĂŠlt og LillebĂŠlt. Hvilke lande mon Nato har i tankerne her:-) At dansk TV informerer om den slags foreteelser, uden at sige noget substantielt bĂžr vĂŠkke opmĂŠrksomhed… Read more »

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
15 days ago

DK befinder sig nu i en stĂžrre krise end 1940-45.
Men flertallet af danskerne forstÄr det ikke. For
der er tale om en lumsk og snigende udvikling.
Som nÄr kulilte siver ud i en bolig mens folk ligger
og sover. LĂŠs videre hos Hodjas Birkler.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
15 days ago

Enig. Den gennemsnitlige dansker er bedĂžvet af fastfood, iPhone, streaming og kreditkort.

NĂ„r pizzaen glider ind glider hjernen ud.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
15 days ago
Reply to  steen

Ja nu du siger det, jeg sÄ et gammelt program fra da Biden var helt ung omkring 30-34 Är gammel og ikke nok med at Biden var skarp og hurtigt dengang sÄ slog det mig at det var journalisten ogsÄ. De talte begge hurtigt og var sprogligt pÄ et helt andet niveau end i dag. PrÞv at se nogle af de gamle udsendelser fra 70erne fx. jeg er sikker pÄ du ogsÄ tydeligt kan se den enorme forskel frem til i dag hvor alt nÊrmest foregÄr i slowmotion.

Margrethe
Margrethe
15 days ago

Jeg synes ikke, det er en retvisende vurdering. “Masserne”, “fĂ„reflokken”, og hvilke nedsĂŠttende betegnelser, den, i virkeligheden, meget forskelligartede befolkning, fĂ„r klasket pĂ„ sig, afspejler ikke de mange nuancer, jeg observerer dagligt. Jeg kan ogsĂ„ mistĂŠnke disse fordomme om de pĂ„stĂ„ede “fordomsfulde uvidende fĂ„r” for at vĂŠre et alibi for kun at omgĂ„s mennesker, der i forvejen mener det samme som Ă©n selv. Det er ogsĂ„ det nemmeste, og sĂ„dan set forstĂ„eligt. Men sidder man sĂ„ ikke selv i prĂŠcis den samme form for boble, blot med andre dogmer, som den, man anklager “masserne” for at sidde i? De “vĂ„gne”… Read more »

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
15 days ago

Hvis demokraterne stiller med en abe til valget vinder aben.

PS lĂŠs mere om den nye Press Act, som demokraterne er store fortalere for.

Last edited 15 days ago by Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Anders Bo
Anders Bo
15 days ago

Biden er sikret genvalg uden svindel – hvis han lige knalder et par taktiske A-vĂ„ben af i Iran… 😇

Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

Demokraterne deltager i abekastning – de stiller med en hjernelam fĂ„ret irsk ulvehund.

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
15 days ago

Det jag tycker Ă€r lite mĂ€rkligt Ă€r att man verkar i USA rent statistiskt, och Ă€ven i Europa (?), fokusera FRÄMST pĂ„ att dels Ă€r brottsligheten framtrĂ€dande hos ”de fĂ€rgade” och dĂ„ i relation till och i jĂ€mförelse med “de ofĂ€rgade” (!)? SAMT att i Sverige sĂ€rskilt knyta all brottslighet INTE till allmĂ€nt ”kriminella mĂ€nniskor” frĂ€mst, utan (genom journalistiska aktivister och aktivistiska journalister?), vilja försöka att knyta ALL kriminalitet (i tex Sverige) med kriminella s.k.”klaner” och ”gĂ€ng” till FRÄMST, eller kanske ENBART, en Islam och till muslimska mĂ€nniskor? DETTA antagande och detta förfarande vilket dĂ„ kan anses vara lite SKEVT?… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

Bra observation. Her er ocksĂ„ en mere lavpraktisk observation. Islam og moderne teknologi er hinandens antiteser, sĂ„ derfor vil islam tabe til Vesten, da islam ikke vil tilpasse sig nutidens teknologiske univers. De fleste Islams love og regler er 1400 Ă„r gamle og nĂŠsten umuliige at ĂŠndre. Man forlanger at muslimer skal koncentrere sig om at overholde disse regler og ikke meget andet. Det betyder at den sociale kontrol i islam ikke er styret af statslige computerprogrammer, men er tĂŠt forbundet med direkte menneskelig interaktion, eventuelt via mobiltelefoner. Da islam er fjendtlig indstillet overfor statslig elektronisk samfundsstyring og kontrol –… Read more »

Nielsen
Nielsen
15 days ago

Man kan vel rimelivis hĂŠvde, at socialister har opgivet vores kultur.
Her er filmen jeg fejlagtigt angav Vernon Coleman som manuskriptforfatter til.i posten Deatth by doctor.. Filmen er lavet over bogen med samme titel.
https://www.bitchute.com/video/XeMTjC52SD5e/

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x