16
apr
Seneste opdatering: 16/4-24 kl. 1105
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den anden barriere er villet blindhed (willful blindness)

“Alle mennesker er sårbare herfor, og vi skal have medfølelse med dem.” “De fleste læger i USA og Storbritannien havde deres viden om Covid-vacciner fra BBC og CNN.” Hjertespecialisten Aseem Malhotra er en ærlig og hæderlig mand. Han beklager at han i begyndelsen af “pandemien” gav patienter det råd, at blive vaccineret.

Da hans 73-årige lægefar døde et halvt år efter at have modtaget to sprøjter, begyndte han at undersøge sagen nærmere. Dette er en tale han holdt 12 april for distriksdomstolen i Helsingfors. At Google/You Tube censurerer den, fortæller os alt om deres pilrådne moral. Under videoen er teksten transskriberet. Se f.eks. slutningen hvor han citerer den teoretiske fysiker Stephen Hawking: “Det meste af den publicerede videnskab er usandt af økonomiske grunde.”

Jimmy Dore i København

“Vesten er ikke længere fri. Ligegyldigt hvad vi stemmer, vinder oligarkerne”

Jimmy Dore er amerikansk komiker og politisk kommentator, der fokuserer på aktuelle og kontroversielle emner, som corona-løgne, krig og censur. Han kritiserer magthaverne og de massemedierne for at, for at sprede falske nyheder og skabe fjendebilleder, så befolkningen holdes beskæftiget med at bekrige hinanden.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 month ago

OT. Så brænder Børsen. “Hvornår var det nu det var ?” ( var der ikke et quiz-program på DR 1 der hed sådan?) , – at Notre Dame brændte ?.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Præcis . Overlevet sålænge. Så mange menneskers dygtige håndværk . Tænk på de mange mange timer det tager, at udvikle færdigheder hos det ENKELTE menneske . Den enkelte person – der FORUD for selve arbejdet på bygningen – har opbygget sin håndværksmæssig kunnen dygtigt og stabilt nok til , at kunne være med til at opygge en bygning/håndværk , der har holdt alle disse år . Hvad “mestre”vi idag ? Der holder mere end 30-70 år uden at kræve gennemgående “renovering” ( ofte en slags “livsnødvendigt kunstigt åndedrag” , på byggerier der ALDRIG har været værd at bevare. ) eller… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Dragen

Åååeh nej. Det var da et grufuldt varsel. Når vi ikke er i stand til at værne om den arv, vi skulle ofre alt for at værne om, så befinder vi os i et frit fald. Men det vidste vil vel godt. Nu får vi bare syn for sagen. I forhold til de gamle bygninger, bygget med ekspertise og omsorg, er det sandt. Man får næsten hold i nakken, hvis man bevæger sig gennem det gamle København med blikket rettet opad facaderne. Så meget energi og ressourcer, de har brugt på at forskønne bygningerne. I en tid, hvor det tog… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Så sandt , så sandt . Mht varsel ,- er vi ikke nr 2 bygningsværk efter Notre Dame ? som nu brænder ?. Har der været andre ikoniske byggerier i mellem de 2 bygninger ? . På vores egen måde , repræsenterer vi jo også dybe rødder ifht. den vestlige kultur . Både det ældste kongehus , men jo også muhammedtegningerne ,- herunder måske især den lidt naive troskyldighed vi kastede os ud i , – i ytringsfrihedens laven sjov med muhammed. Det kunne minde om de 2-3 år , hvor vi havde verdens første ( så vidt jeg ved… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago
Reply to  steen

Ja det er forfærdeligt og et stort tab. En kopi kan bygges op, men det bliver altid en kopi med andre materialer og af en anden kvalitet.

Der er også meget symbolik i det uhyggelige foto og i det hele taget.

Dragen
Dragen
1 month ago

dagen idag – 16. april , er dronning Margrethes fødselsdag. jeg tror hun bliver 84 år. (1940 ?)

Ikke kune Børsen brænder i DK.
Ikke kune Børsen brænder i DK.
1 month ago
Reply to  steen

Javel, ser man det… Dem som lige har købt Børsen for en slik kan nu få flere milliarder i forsikringspenge.. Jeg hørte nogle politikere “selv” vil ligge penge til.. Selvfølgelig ikke deres egne penge, men nuvel.

Medierne spiller meget på følelserne, og det er også skidt at de nu har ødelagt endnu en kulturarv. Men en journalist skulle grave i stedet… da vil man nok kunne finde at dette her blandt andre småting, handler om forsikringssvindel.

Og Danmark fortsætter sin afvikling… Havde vi ikke også engang en Stor Bededag? Naah..det er også godt og glemt efterhånden… Kulturstærke Danmark. LOL!

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  Dragen

Mon der er brugt udenlandske håndværkere til den omfattende renovering der ikke kendte til brandfaren i tagkonstruktionen eller som var pisseligeglade med “ånden” i det smukke Børsen og arbejdede på akkord og derfor ikke behandlede det nænsomt eller skånsomt.
Mon ikke forskellige fonde der modsat det skatteplagede danske folk spytter i kassen til en genopbygning af en af Danmarks mest bevaringsværdige bygninger.
Vi kan håbe, men mon ikke Ukraine skal have flere penge først?

Nutidens samfund er løgneverdener
Nutidens samfund er løgneverdener
1 month ago

Videoen med dr. Malhotra er oplysende. Og det er rigtigt at de normale vacciner er temmelig sikre. Men her var tale om en hasteudviklet og hastegodkendt “vaccine” hvor Pfizer havde fraskrevet sig ethvert ansvar. Der var grund til at blive mistænksom, for nor- malt tager det ti år at udvikle en vaccine, og normalt skal en vaccine gennem en lang om omstændelig pro- ces for at blive godkendt. Og hvordan kunne nogen uden videre stole på systemet, samfundet, medierne elle autoriteterne, når man tager i betragtning hvor megen svindel, løgn og bedrag befolkninger i alle lande i tidens løb har… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Säkra? Men Big Pharma påstås ha en plan på att översätta alla fungerande vacciner till mRNA-baserade preparat. Hela hanteringen blir då enormt billigare. De ökar priset och minskar samtidigt kostnaden. Dessutom behöver de inte med stöd av WHO testa preparaten. Big Pharma vinster lär öka fortsatt.

HELT KLART. Jag kommer inte att ta några vacciner alls fortsatt, utan att veta säkert om mRNA inte ingår!

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 month ago

Og hvordan vil du finde ud af det, Roland?
Jeg er ikke sarkastisk. Hvis du virkelig har en metode til at skelne mellem rigtige vacciner og mRNA, så vil jeg meget gerne høre nærmere. Mange andre sikkert også.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

Lær lidt om DNA, MRNA, T-celler mv. og du vil forstå, at disse indsprøjtninger intet har med vacciner at gøre.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Det her er jo en nyhed, hver eneste dag. Har nogen af de usencurerede eksperter givet en kvalificeret formodning om, hvornår faren for disse pludselige dødsfald er drevet nogenlunde over? Sakset fra Twitter

Died-suddenly
Nutidens samfund er løgneverdener
Nutidens samfund er løgneverdener
1 month ago

En god ting at der ikke bare er tale, men også
undertekster til videoen med Malhotra. Det burde
der egentlig være til alle videoer med foredrag,
for lydkvaliteten er tit dårlig.

trackback

[…] Jimmy Dore i København d. 8. april  (jeg overværede hans show, og han var fantastisk. Et lille, nej stort lys, i mørket. […]

trackback

[…] innlegget har vi hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Teksten under forteller hva det hele dreier seg om. Det er vitnesbyrd fra en britisk lege om hans […]

trackback

[…] innlegget har vi hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Teksten under forteller hva det hele dreier seg om. Det er vitnesbyrd fra en britisk lege om hans […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x