17
apr
Seneste opdatering: 17/4-24 kl. 0644
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magdi Allam is an apostate from Islam who was born in Egypt and now lives in Italy. He converted to Roman Catholicism and was baptized during the Vatican’s 2008 Easter Vigil service in St. Peter’s Basilica, which was presided over by Pope Benedict XVI. Long-time readers will remember that Mr. Allam was a featured speaker at our Brussels Conference in 2012.

In the following video Magdi Allam talks about Islam’s demographic conquest of Europe. Many thanks to HeHa for the translation, and to Vlad Tepes and RAIR Foundation for the subtitling:

Video transcript:

00:01 We risk having to submit, first of all because of the demographic collapse.
00:06 Then because we are a decadent civilization,
00:10 and eventually because our institutions are inadequate in the face of the threat.
00:16 The demographic collapse implies that our societies are older and older,
00:23 and more and more unfit to face, on the demographic level, what turns out to be
00:30 a prevalence of young Muslims among us.
00:34 Our decadent civilization makes us put everything on the same level.
00:38 We are becoming more and more de-Christianized, atheized societies,
00:43 and we consider Islam on a par with Christianity.
00:48 This obviously benefits them.
00:51 The inadequacy of our institutions means,
00:54 basically, that our law enforcement and our defense
00:58 are not suitable to face a threat which is present within our territory.

Gates of Vienna & Snaphanen.dk

Magdi Allams tale i Bruxelles 2012

EU Parlamentet, Bruxelles, 2012.© Snaphanen.dk

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
12 days ago

Selve angrebet pÄ prÊsten og motivet for samme i Australien, er der ikke sÄ meget mere at sige om. Men reaktionerne fra den herskende klasse og deres medier, der var sat i verden for at beskytte os? Vesten er i sandhed fed og fÊrdig:

https://rumble.com/v4psrxl-an-extraordinary-reaction..html

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
12 days ago
Reply to  steen

Jo mere msm hader ham, jo mere gÄr det op for en hvor meget vi har brug for forkyndere som netop ham.

Vores kultur vil blive udskiftet og nedbrĂŠndt
Vores kultur vil blive udskiftet og nedbrĂŠndt
12 days ago

Det burde snart vĂŠre krystalklart for alle, at
Christiansborgs politik inden lĂŠnge vil fĂžre til en
sÄ grufuld og uhyggelig fremtid, at Danmark bliver
et land i stil med Libanon, Sverige, Somalia og
Nordkorea. Hele Danmark vil sÄ blive som en
galeanstalt, som et fĂŠngsel, som en straffelejr,
som en krigszone, som helvedes forgÄrd. Men
hvad nytter det at skrive om det? NĂŠsten ingen
forstÄr situationens alvor. Man forstÄr heller ikke
at allerede om fÄ uger vil der blive taget endnu
flere skridt i retning af at nedlĂŠgge Danmark og
udskifte befolkningen. Alt undergraves, angribes
og sniglĂžbes.

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

Apostasi er tegn pÄ eftertÊnksomhed og modstand mod religiÞs ortodoksi. Apostater beviser, at selvstÊndig stillingtagen er supervigtigt i en forrykt hyklerisk religiÞs verden.
Vladimir Iljitj Uljanov udtalte under den russiske revolution at: “De intellektuelle er nationens lort”. Analogt hermed kunne man i dag sige at: “Religion er nationens arkĂŠologiske moral fra stenalderen”.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
12 days ago

Religion som de fleste idag forsĂžger at nedgĂžre over en kam er kulturens vugge overalt pĂ„ jorden. Det er det tĂŠnkende menneske som accepterer noget stĂžrre istedet for blindt at tro pĂ„ mennesker alene. Det er tradition og giver et moralsk kompas gennem livet. Apostasi indenfor islam straffes med dĂžden, hvorimod alle andre religioner rynker pĂ„ nĂŠsen – derudover vil jeg mene at mange politiske ideologier, klimafanatikere, lgbtq+ mm er vĂŠrre end 95% af alle religioner. Den eneste religion som fornĂŠvnte kan lide er islam hvilket igen fortĂŠller om den samlede masse som undergraver vores (kristne)lande. Og vores lande i… Read more »

Last edited 12 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

At vĂŠre ‘troende’ i dag er konventionelt. Religionernes ‘paver’ sĂžrger for at deres religioners fordomme og uvidenhed vaskes grundigt ind i uskyldige bĂžrns hjerner.
Den amoralske nedstigning:
Det ringeste er bevidst uvidenhed. Det nĂŠstringeste er ubevidst uvidenhed. SĂ„ kommer ligegyldig viden, efterfulgt af bedreviden. Til sidst og farligst den religiĂžst betingede skrĂ„sikkerhed om “den store bussemand” i himlen, som kommer og tager dig, hvis du ikke adlyder hans/hendes hellige bud!
Personligt holde jeg mest af “Det Flyvende Spaghetti Monster” – han har dog humor og det har ingen andre guder overhovedet.

Marcus
Marcus
11 days ago

Syns du at quantum fysik tage fejl om parallelle universer?
Eller om eksistens af andre entiteter som er uden for vores sanser ?
I en anden frekvens spektrum ?

Marcus
Marcus
11 days ago

Som jeg forstĂ„, du er for at eliminer alle regler og vi skal resumer alt kun til “jungle law”. Hvis vores eksistens er limiteret kun til aktuelle liv, vi har kun en chance til tage mest og alt vi kan, for at have den perfekte liv nu og her. SĂ„ alle kriminelle ikke er kriminelle. De bare bruger alle mulige metoder for at nĂ„ den enkelte vigtig ting: materielle selvstĂŠndighed. Og pĂ„ den mode, en voltagt ikke er lĂŠngere voltagt. Der er bare instinkter og produktionen af nĂŠste generation. Lige som stĂžrste lĂžve drĂŠber alle de andre lĂžver. Jeg er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  Marcus

Moral og etik er ikke begrĂŠnset til religion. Faktisk er de bedste humanistiske tanker udtrykt af ateister. Universet er en stokastisk jungle, det er op til de tilstrĂŠkkeligt smarte at uddrage af kaos hvilken moral og etik, som er nĂždvendigt for artens overlevelse. For hvis arten ikke overlever, er al moral og etik ligesom ligegyldig – da ingen endnu logisk/fysisk har bevist eksistensen af nogen guddom.
Sund fornuft er den bedste religion i verden – mĂ„ din gud vĂŠre med dig.

Marcus
Marcus
10 days ago

hehehe…
Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Ceausescu… ateister.
Moral er baseret pÄ tro. Religionen er en anden ting. Jeg snakker ikke om religion her. Har du ikke mÊrket det ?
Uden gud, der er ingen moral. Der er kun “the winner takes all”.

Marcus
Marcus
10 days ago

The final victory of satan will be when all humans will be convinced there is no god. And then the hell will consume humanity.

Nutidens samfund er lĂžgneverdener
Nutidens samfund er lĂžgneverdener
12 days ago

Dan C. som er navngivet af en kristen kultur, skriver tit lĂŠsevĂŠrdige indlĂŠg. Men her har hans ateisme taget magten fra ham, og nihilismen er rendt af med ham. Det er rigt at Lenin udtalte sig meget kritisk om de intellektuelle, men han glemte at han selv var en af dem, og han glemte at skelne mellem pseudo-intellektuelle og de ĂŠgte og dybsindige tĂŠnkere.Selv var Lenin ikke meget andet end en demagog og hĂ„rdkogt forbryder. Ligesom Hitler var Lenin uden samvittighed, en psykopatisk skruppellĂžs massemorder. Begge to var pĂžbel og barbarer. Hvad angĂ„r den kristne kultur, kan den sagtens hĂ„nes… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

Lettere indfĂžring i moderne fysiks principper: Naturlovene er hverken strenge eller prĂŠcise. Man ved ufattelig lidt om atomers indre – faktisk kun en lille smule om brintatomets indre. Politik og religion har intet med naturvidenskaberne at skaffe. De er udelukkende sociale konstruktioner og magtredskaber, der baserer sig udveksling af fĂŠllesmenneskelige erfaringer. Atomets verden er stokastisk, hvilket betyder, at alt hvad der sker pĂ„ stĂžrrelse med atomare partikler principielt ikke kan fastlĂŠgges med uendelig prĂŠcision; men alene beskrives med sandsynlighedsvĂŠrdier mellem 0 og 1. Årsagen er den simple, at den fineste mĂ„lestok til fysiske mĂ„linger baserer sig pĂ„ mĂ„ling med fotoner,… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
12 days ago

At vi giver ting betydning vha ord gĂžr ikke at tingene bliver menneskeskabte. Fotoner, atomer, magnetisme og massefylde mm er bare ord for forskellige mekanismer i vore verden. Du kan ogsĂ„ forklare om forbrĂŠndingsmotoren som om den er en selvskabt verden, men den har ligesom alt andet en skaber, hvilket vi selvfĂžlgelig godt ved og det ville vĂŠre naivt at pĂ„stĂ„ andet – og det samme ka i hĂžj grad siges om vore univers(er). At fortiden har brugt deres udtryk for tingene ift deres davĂŠrende viden gĂžr ikke at tingene bliver mindre ĂŠgte end nĂ„r du giver dem et nyt… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

ForbrĂŠndingsmotorens skabere var en flok smarte mekanisk dygtige mennesker og ikke bevisligt andre. Men hvis det tilfredsstiller nogen at regne med en allerĂžverste Ă„ndelig skaber opppe i skyerne, er sĂ„ deres valg – og fred vĂŠre med det. Der findes imidlertid ingen fysisk evidens for nogen form for skaber af universet – det er er alene et spĂžrgsmĂ„l om tro.

Dragen
Dragen
11 days ago

….” alene et spĂžrgsmĂ„l om tro ..” Dvs at tro-ikke er at vĂŠre prĂŠcis ligesĂ„ TROENDE som den der er tror eller er troende . Mao. den IKKE-troende er ligesĂ„ rationel/irrationel som den TROENDE. Begge er jo lige TROENDE . Hvad enten de er troende eller troende-ikke. ( men den troende-ikke betragter ofte sig selv som mere rationel (eller intelligentere?) end den troende. Hvad , – der jo i sig selv – ikke vidner om den store intelligens eller rationalitet ?

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  Dragen

Man bĂžr skelne mellem ‘troende’ og ‘observerende’. Hvis man ikke kan observere en guddom, er han ikke tilstede hverken for Ăžjet eller tanken. Den troende behĂžver netop ikke bevis for noget som helst – han kan tro hvad han vil; men han kan ikke mane en guddom frem til fysisk eksistens.

Marcus
Marcus
11 days ago

Du er sÄ naiv. Din forstÄelse af livet er sÄ begrÊnset. Lige som den frekvens dine Þjne kan se verden. Hvis dine Þjne ikke kan se IR frekvens, den eksister ikke.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  Marcus

Man kan se IR, ved at mÄle den og dernÊst flytte dens frekvens ind i det synlige omrÄde.
Men du kan ikke flytte en “guddoms frekvens” til det synlige omrĂ„de.
Et skibsvrag pÄ havbunden kan ses, ved at nedsÊnke et kamera pÄ en line og rette linsen mod skibsvraget
Hvis du retter et kamera mod himlen, fÄr du med garanti ikke nogen hvidskÊgget olding at se pÄ en sky; spÞgelser kan ikke filmes.

Marcus
Marcus
10 days ago

Igen, fejl…
FĂžrste test med IR apparater (goggles) til US Army i Vietnam, kunne se andre type
entiteter. Derfor de var nĂžd til at modificer frekvens spectrum og projektionen pĂ„ grĂžn skĂŠrm, i stedet for rĂžd…sĂ„ de blive ikke lĂŠngere synlige. SĂžg pĂ„ net og du finde ud.
Der er ogsÄ et institut i Tyskland som har udviklet apparater som kan se
“spiritual” entiteter.
Og sidst, der er CERN som allerede har kontakt med entiteter fra anden dimension. Med CERNs ord… de snakker om “demons”.
SĂžg…lĂŠr. Det er stĂŠdig gratis at lĂŠr.

Last edited 10 days ago by Marcus
Nutidens samfund er lĂžgneverdener
Nutidens samfund er lĂžgneverdener
12 days ago

PS: Vi kan ogsÄ se pÄ hvordan den ekstreme venstreflÞj nu hÊrger USA.
Med woke og pervers lovgivning og forvaltning. Man er sÄ rabiat at man
har sluppet de kriminelle lÞs pÄ den brede befolkning. Brutale afstumpede
bÞller slippes lÞs fÄ timer efter deres rÞverier eller overfald. Politiet kan
arrestere forbryderne, men de lĂžslades i de “demokratiske” stater af det
nu feminiserede og “demokratiserede” retssystem. I nogle byer er politiet
“defunded”, dvs. sparet vĂŠk og sendt hjem. Butikker i tusindvis er blevet
lukket pga. tyvebanders plyndringer.

Rettelse: .. det er rigtigt at Lenin udtalte…

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
12 days ago

Ibland kan det ses som att alla s.k. alternativa massmedier Ă€r mycket, mycket fokuserade pĂ„ bĂ„de sorg samt kanske Ă€ven ibland pĂ„ vrede, eller förtvivlan, eller ilska och pĂ„ nĂ„got vis dĂ€rmed ökar pĂ„ kanske bĂ„de hat och hopplöshet? KĂ€nslor som ju behöver motarbetas för att kunna handskas med tillvaron nĂ„gorlunda positivt, eller hoppfullt? NĂ€r och om man “drabbas” av för mycket förakt, för mycket hat och för mycket sorg, tillsammans med vrede riktad Ă„t ett “politiskt hĂ„ll” sĂ„ kan just “politiska desperationstillstĂ„nd” dĂ„ verka kunna öka eller tillta hos en del “desperados”? En del börjar önska sig “stora, mĂ€ktiga… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x