23
apr
Seneste opdatering: 23/4-24 kl. 2257
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This is Cecilia, at Collaroy Beach, Sydney, Australia. Cecilia had 5 injections. She can no longer speak, swallow or walk. “She doesn’t want this to happen to anyone else.”

Der er tre spørgsmål, der trænger sig på. 1) Hvor længe endnu vil vi lade os slå ihjel og samtidig acceptere, ikke at måtte tale om det? 2) Vil de ansvarlige for dette massemord slippe fra det uden straf? 3) Hvordan vil døds- skade og infertilitetstallene udvikle sig de nærmeste to-tre år?

Det er af betydning for dem, der skal dø i fremtiden, for de invaliderede og for hvor let eller svært det bliver at holde sandheden om dette skjult. Endelig må man tilføje, at de der nu på fjerde år tier om denne forbrydelse, har stillet sig på forbrydernes side. Det bør de gøre sig klart at de muliggør at endnu flere vil dø. Cecilia befinder sig på Forest of the Fallen ved Sydney.

Forleden så jeg en syv-årig dansk pige, der døde af hjertestop. I England-Wales er 680.000 ekstra døde på to år. I USA er det en million. I EU må det være nærmere 1.5 mio. Og vi i den “frie verden” med de “frie medier” lader det ske i tavshed. Som lemminger lader vi os drive i døden af blandt andre politikere, og vær vis på en ting: Disse politikere er udmærket klar over, hvad der foregår. Alene deres fuldstændige tavshed afslører dem.

Det bliver ikke sjovt at leve i Danmark/Vesten efter retssamfundet, hvis de slipper ustraffet fra dette. Vi cementerer dentotalitarisme, vore efterkommere kommer til at leve under. Så meget kan vi sige med sikkerhed i 2024. At det bliver totalitært, kan I være vis på. Google er i færd med at gøre Snaphanen usøgelig på deres søgemaskine. Tre gange har jeg oplevet det på en uge. Jeg må over på andre søgemaskiner, for at finde gamle artikler selv med meget præcise søgeord. Jeg skal skrive om det og demonstrere det snarest. Jeg er en meget farlig person, eller også er det sandheden, der er det.

Säkert, effektivt och knäpptyst

En ny svensk vaccinedokumentar. Per Olhans mor fik sprøjten og døde præcis 53 dage efter af Creutzfeldt-Jakob. Helt reduceret og uden evne til at genkende sine nærmeste. Efter sigende skal der komme en del 2.


Biverkningarna som försvann

Cancerlægen Ute Krüger: Turbocancer

Sygeplejerske: De sendte mig hjem for at dø

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Hvad blev der egentligt af Dr Reiner Fucllmich, åbenbart kidnappet, fængslet, uskyldig, men alligevel under anklage, han stod for mange af os som garanti for en ny Nüremberg, måske endda vores allersidste håb om retfærdighed, at retfærdigheden imod alle odds ville ske fyldest, nu er Reiner Fucllmich under anklage, ifølge medicinalindustrien og den globalistiske agenda: “en hån imod demokratiet !!!” Whatever in this conection when millions of dead people because of covidvaccination, because of corruption and medicina industry, whats then left of democrati? We knew ourself many of these dead people, in parts our friends, they were one of us!!!… Read more »

Last edited 1 month ago by Jan Ulrik Friis
Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago

Tak for opdateringen. Noget er rådent i vort naboland.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jo tak. Her er fakta på det område.
https://corbettreport.com/solutionswatch-magicwords/

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  Svend Giønge

Hvor er de tarvelig Hr.Giønge at fremstå med fakta der gør det svært at hænge alle på Snaphanen ud som tossede sammensværgelses teoretikere.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Svend Giønge

Nielsen og dig siger vist det samme?

Danskerne er et fortabt og håbløst folkefærd
Danskerne er et fortabt og håbløst folkefærd
1 month ago
Reply to  Nielsen

Der er mange teorier i omløb. Nogle har endda teorier om at danskerne en dag vil vågne op, især hvis sandheden slipper ud om covid-skandalen. Men sandheden vil aldrig slippe ud undtagen til bittesmå grupper af specielt årvågne og selvtænkende borgere der leder efter sandheder og kendsgerninger. De 95% eller 99% af danskerne vil blot sove videre, ligemeget hvad politikerne udsætter dem for. Og skulle de endelig opdage hvordan de forrådes, vil 99.9% ikke røre en lillefinger. Siden 1970 har man svigtet, sjoflet og mishandlet det danske folk. Familier, børn og mænd har man pisset på i over 50 år,… Read more »

Danskerne er et fortabt og håbløst folkefærd
Danskerne er et fortabt og håbløst folkefærd
1 month ago

OT: På en dansk skole blev i dag fundet seks syrebomber
med ætsende kemikalier. Hvem kan det dog være som vil
bruge syrebomber mod andre elever og lærere?? To børn
er kommet til skade. Politiet har haft fat i nogle mistænkte
elever, som er blevet afhørt.

Dragen
Dragen
1 month ago

Det undrer mig allermest , at så mange politikere mm. Ikke går ud og fortæller hvad de ved . At tie med den viden de sidder inde med , gør dem jo mere og mere delagtige . Måske hænger det sammen med , at de selv et vaxx’ed ? Ofte er de “self inflicted harms” og skader de sværeste at indrømme . At gå ud med viden , er jo samtidigt at indrømme for sig selv – den mulige alvorlige helbredsmæssige situation , man selv befinder sig i . Man kan ikke holde fri fra kroppen af og til .… Read more »

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Dragen

@ Dragen! “Det undrer mig allermest, at så mange politikere mm. ikke går ud og fortæller hvad de ved.” Det drejer sig om magt! Det drejer sig om at bevare pladsen i Regimet! OG, hvis man vil/ønsker dette mere end noget andet, kan det ikke nytte at indrømme fejl. “At tie med den viden de sidder inde med, gør dem jo mere og mere delagtige.” REgimet lukker sig om sine egne. Det går fint med at leve på løgnene. Regimet hat en bataljon af lakajer(DFØJere) til at beskytte sig. Regimet forsøger igen & igen at “vride” vores Grundlov, fortolke den,… Read more »

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Piotr

“Den der tier samtykker”.
Og denne tavshed vil føre til dom i regnskabets time.
Men så langt tænker forrædere ikke.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Anders

…regnskabets time …Det er også dey der undrer mig en del . Det er med O’loonies ord “a biblical crime” , og de mere begravede , vil have det siddende i sig – også .

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Piotr

ja , det er rigtigt. At bliver man med den gruppe /det regime man har begået “the crime” sammen med , så har man også den beskyttelse , det netværk udgør . Fx. alle djøfèrne der kan vride og vende alt. Det betyder også , at den første der går ud , får hele netværkets samlet magt og vægt imod sig . Bliver til den dørmåtte der “byder sig til”, og derfor skal udnyttes fuldt ud af netværket/regimet. Det er den mafiakultur bla. den belgiske virolog Geert V B(jeg har glemt hans efternavne) beskrev i en video, Steen lagde op… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

… Strudsen med hovedet begravet i sandet …. Ja , det tror jeg , du har ret i. – Og så er det også “a biblical crime”. Det gør skylden overmenneskelig og ikke til, at hverken bære eller rumme/forstå på det personligt menneskelige plan. C-sprøjternes ødelæggelse af mennesker og deres helbred i generationer frem , er på det billedelige plan som de græske tragedier eller størrer. Det er en ufattelighed . Tak , for at minde mig om billedet . Det er også for mig “ikke til at fatte” ,- stadigvæk. Jeg har svært ved , at se for mig… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

…HVIS sandheden slipper ud … Det er det – HVIS – , der er kode-ordet her. “Redningen” ville i så fald være , – “bare en eller anden ANDEN framing/storie/narrativ” , at forstå det hele igennem . Det var min fornemmelse meget tidligt i forløbet , at vi ALDRIG ville få en indrømmelse af ang. c-sprøjterne fra Mette Frederiksen ( uden at jeg iøvrigt kunne forklare det nærmere) . Men det kunne hænge sammen med , det – “HVIS” , du henleder opmærksomheden på her. Geert V B(?)den belgiske virolog , talte om “mafiakulturen” , hvor alle slutter helt tæt… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Prøvede at mødes med en X og den veninde jeg ville tale med, som altid var en ven og som jeg ikke forventede ville involvere min forlængst passerede relation. Havnede selvfølgelig i min X’s hjernespind for at beskytte deres løgn for dem selv og hinanden om at ingenting udover en pandemi skete i 2020 og blev straks beskyldt for at have udviklet mig forkert fordi jeg kan se en flig af virkeligheden, i henhold til hvad jeg altid har troet på og den jeg altid var. Min X oplyste så at jeg ikke var værd at kende mere fordi jeg… Read more »

Last edited 1 month ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

For Frihed
OT BEEAKING: TOMMY ROBINSON WINS AGAINST MET POLICE
https://www.bitchute.com/video/GFpXuEBByjM/

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Cat Girl

OK, SO YOU’RE RED PILLED. YOU KNOW THE MATRIX IS SET UP TO KEEP YOU ENSLAVED
https://www.bitchute.com/video/p5cT3asfItPe/

Grufuldt og sørgeligt. Årsagen endnu uopklaret ell
Grufuldt og sørgeligt. Årsagen endnu uopklaret ell
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Klikkede på den blå skrift om 7-årig pige som
døde af hjertestop, selvom hun var rask og frisk. (indtil
hun blev “vaccineret” ??) Kom så om til Fredericia Dagblad
som havde et foto af pigen. I sandhed en sørgelig ulykke.
(Derfra videre til AvisenDanmark som fortalte om 850 tons
giftig chokolade. Noget med kulbrinter)

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Er der en pointe i dit skriv til mit link til dollar vigilante interviewet?

Last edited 1 month ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Det gør mig ondt for dig . Det griber meget dybt ind i vores relationer og dermed den personlige styrke vi sidder tilbage med hver især. Jeg var selv inviteret til et størrer familie-komsammen . Ikke noget der ofte finder sted i min familie . Once in a life-time. Jeg ville meget gerne have været med , men orkede ikke at stå i de dybe konflikter og fortrængninger mht “pandemien”, jeg godt var klar over ville trænge sig på , – og igennem før eller siden – i løbet af den tid vi havde sammen . Så jeg meldte fra.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Dragen

Tak og i lige måde. Så sandt det du skriver. Vi splittes alle og det er svært for mig at se at flertallet til forståelsen for vores situation kan dukke op i Danmark før det er for sent. Minder om Maos kulturrevolution

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

ja det minder meget om den kinesiske kultur-revolution. rigtigt meget.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

5 doser er også en ordentlig mundfuld. Det, som undrer mig er at politikerne og myndighederne ikke åbent går ud og oplyser hvad man rent faktisk kan gøre i et forsøg på at afbøde bivirkningerne fra vaccinerne for der er faktisk muligheder, som myndighederne burde sætte alle ressourcer ind på at undersøge.

Men nej, der er total tavshed, og denne tavshed er i mine øjne mindst lige så stor en forbrydelse som godkendelsen af mRNA/GMO vaccinen især fordi det nu står lysende klart at vaccinerne er farlige.

Der må og skal komme et retsopgør.

Last edited 1 month ago by Den Europæiske Dårekiste
Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Verdensregeringen blev vedtaget i 1992 traktaterne og forholdet til befolkninger og fremtidige politikere er givet gennem disse direktiver Agenda21 videreført i Agenda30

Dragen
Dragen
1 month ago

Netop . Det er til at stille mere op end man lige skulle tro . Man kunne arbejde på en omstilling i sygehusvæsnet , Hurtigt . Så man arbejdede på at inddæmme skaderne så meget som muligt , så hurtigt som muligt . Men det ville især komme til at dreje sig om naturmedicin – natto , bromelin mm, og forskelligt vitaminer/mineraler og kost tilskud. Alt det vores “læge” uddannelse og medicin IKKE handler om . Og så ville det jo være en indrømmelse, af alt det “anti-vaxxerne”, sølvpapirshattene, konspirationsteoretikerne og alle de andre tågehorn gik og sagde fra starten.… Read more »

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
1 month ago

Folk har jo selv taget den, folk der tror på systemet har bare fået deres løn.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Sørgeligt, men sandt.

H.P.
H.P.
1 month ago

Amen !

Dragen
Dragen
1 month ago

Bivirkningerne som forsvandt . den svenske video. Hold op, hvor de lyver i den video. Jeg kan ikke huske , at der er nogen af de andre (rigtigt gode ) dokumentarer , hvor lyveriet slår så tydeligt igennem som løgnene gør i denne video.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Jeg håber nogen har kopieret den fra censor tube, mit mekanik er også begyndt at skramle på bitchute. -Det har endnu ikke virket på rumble. Jeg snakker om https://www.youtube.com/watch?v=WLy78w4b-lw. Som Per Olhans siger, siderne bliver nedtagne rask væk (vaccine bivirkninger). Desuden har Reiner Fuelmich siddet fængslet. Hvad var årsagen til det? Skal vi stilles overfor valget mellem at fængsles eller halshugges i fremtiden? When tyranni reigns, truth become a capital offence. Det er ikke kun Amerika som er ved at udvikle sig til et nyt sovjetunionen/Øst Tyskland vi er lige i hælene/kølvandet på dem. De skader som/der/der/som (og vice versa)… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Nielsen

bitchute (bitch ute eller bit chute?) er censureret i EU. Har du problemer med at uploade kan du jo bruge TOR. Jeg har ikke haft problemer med at uploade

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Det var problem med at downloade = (gem eller nerlast). Før hen var der ikke noget i vejen for at jeg kunne “gem video som” = “save video as”

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Tiden ser ud til at være gået med de sidste kongresbeslutninger

RON PAUL TRASHES SPEAKER MIKE JOHNSON IN STUNNING NEW MONOLOGUE…
https://www.bitchute.com/video/xzLoidb2m8O2/

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 month ago

Cecilia er rejst til kuk kuk land.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x