27
apr
Seneste opdatering: 27/4-24 kl. 1208
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverigedemokraterne er kontrolleret opposition”

Jeg bryder mig ikke sĂ„ meget om udtrykket “kontrolleret opposition,” for enhver kan pĂ„stĂ„ det om enhver uden noget bevis, og de gĂ„r bare magtens ĂŠrinde, men i dette tilfĂŠlde passer det desvĂŠrre. “Demokrati er et ord, magten bruger for at manipulere dig, du har overhovedet ikke noget demokrati.”

Her er en mand, der siger sandheden om det teaterstykke vi alle medvirker i, og som bedrager de fleste, for ligegyldigt hvad vi stemmer pĂ„, fĂ„r vi hĂžj indvandring, Ukrainekrig, Nato, FN, EU, vaccinedrab, klimalĂžgn og censur af det frie ord, for det Ăžnsker magteliten. (AltsĂ„ ikke den danske, de stĂ„r bare ret og gĂžr honnĂžr til at hvad der kommer fra mere magtfulde.) “Skal vi i krig med Rusland, sĂ„ Anders Fogh Rasmussen kan tjene nogle flere penge? Javel, afsted med milliarderne og Frederiksens martiale retorik.”

Og SD har ĂŠndret holdning og bĂžjet sig pĂ„ alle disse omrĂ„der. Deres opposition har vĂŠret en rent teater. “Men nĂ„r magten tyr til vold, har den mistet sin legitimitet, og vi er trods alt de allerfleste. Jeg er optimist,” siger RydstrĂžm. Jeg er ikke.

FN’s globale magtovertagelse

Det er netop det, det handler om, og det taler Adam Rydström ogsĂ„ om ovenfor. Jo fĂžr vi forstĂ„r det, jo mere kan vi leve i virkeligheden. “Uden er folk, intet folkestyre,” og det har vĂŠret det, masseindvandringen har handlet om i Danmark siden 1983.

At oplÞse et folk, er at oplÞse demokratiet. At den politiske magt i Danmark skal stjÊles fra befolkningen og bliver ovestatslig, og det er lykkedes over al mÄde, skÞnt endnu ikke helt fuldfÞrt. Men i 2030 skulle det medico-teknokratiske tyranni vÊre helt pÄ plads. Vi skal sÊtte pris pÄ den tid vi har, hvor vi endnu kan sige sandheden om det. NÄr det er blevet til virkelighed, bliver det forbudt at skrive.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
11 days ago

“Pandemi”, “vaccine”, pandemitraktat , kontantlĂžst samfund, 15-minutters byer, krig, indvandring.

Ringer der en klokke?

Last edited 11 days ago by Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Dan Christensen
Dan Christensen
9 days ago

De snotdumme tyskere kĂžber stadigvĂŠk russisk LNG gas – til dobbelt pris. Samtidig er russisk LNG gas sanktioneret af Nato’s Oberkommando der US Wehrmacht.
Fordi EU ikke kan undvĂŠre russisk energiforsyning.
EU er sÄledes i ledtog med fjenden og hjÊlper Putin, alt imens EU sender kanoner og kugler til oligarkerne i Kiev.
Von der LĂžgners hird er dum, dummere, EUdum.
LĂŠs det selv i mandagens DW hjemmeside.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 days ago

Nu i ugen kom magthaverne pĂ„ denne lyse ide at tilsidesĂŠtte konventionerne, ikke for at hjemsende muhamedanerne, nej bare rolig det vil aldrig nogensinde ske, men for at tilbagesende ukrainske mĂŠnd til den visse dĂžd pĂ„ slagmarken i Ukraine, ved simpelthen at gĂ„ udenom flygtningekonventionerne, hvor der er en vilje, er der altid en vej. En sĂ„dan vilje at tilsidesĂŠtte konventionerne for at redde nationalstaten, kommer aldrig nogensinde pĂ„ tale med hensyn til muhamedanerne, de er som altid fredet i klasse A, Mette Frederiksen derimod betragter det som en selvfĂžlge, fĂžr eller senere at ogsĂ„ sende de danske mĂŠnd i… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Biden fremmumlede alvorligt: “[Ukraine has] a commitment from the United States that we are going to be with you for as long as it takes.” Biden glemte blot slutningen “to burn all young Ukrainan men”.
I dag har Biden ĂŠndret sine gyldne lĂžfter til: “[Ukraine has] a commitment from the United States that we are going to burn you for as long as it takes to maintain the huge profits of the military arms industry.”
God bless the Dollar before America.

Dragen
Dragen
10 days ago

Det var jeg ikke klar over. Det viser jo meget tydeligt , at det ikke er svÊrt for dem , at undlade at fÞlge konventionerne nÄr det er oppotunt for dem . De kunne forlÊngst have valgt , at fÞlge den danske befolknings Þnske og stoppe masseimmigrtionen. Det er kun et game for dem og de er ligeglade med Nation , folk og land . De gÞr hvad der passer dem selv , for De forventer , at slippe afsted med det. Hvor mÄ de foragte os .

DavidK
DavidK
10 days ago

Det er en nĂŠrmest genial symbiose, en selvsupplerende maskine. Politikere er nĂždt til at tilpasse sig mainstreamnarrativerne, ellers er det mediehetz og negativ omtale, der afkobler dem fra flertallet af vĂŠlgere. Medier skal ligeledes nĂžje fĂžlge den udstukne kurs, ellers risikerer de politiske indgreb eller kafkaske anklager, og naturligvis tab af mediestĂžtte. Resultatet er et uforanderligt status quo, forklĂŠdt som “liberalt demokrati”, der fĂžrer direkte mod afgrunden. SD er ikke en enlig svale. Se blot DF, eller NB, hvor “partiejerne” nĂŠrmest nedsmeltede blot fordi der kom en formand og en nĂŠstformand, som formentlig i hĂžjere grad afspejlede partiets vĂŠlgere, men… Read more »

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  DavidK

Ja , det er temmeligt gennemfĂžrt . VandtĂŠt er ordet der rinder ihu for mig .

Dragen
Dragen
11 days ago

Betydningen af ordet kommunikation – er idag ofte “kommunikation”. Dvs manipulation.

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
11 days ago

Det er en rigtig grim erkendelse at gĂžre. Kudos til dig, Steen.

WEF, Klu-klux-klan klub for misantroper?
WEF, Klu-klux-klan klub for misantroper?
11 days ago

Danmark er allerede en terror-stat, og har vĂŠret det lĂŠnge. Det startede i 1968-70. Dem der har vĂŠret vĂŠrst til at tyrannisere danskerne i Ă„rene 1970 til 2024 har vĂŠret de 179 Ă„ndelige dafnier pĂ„ Chrborg og deres medlĂžbere, sĂ„som de radikale, marxisterne, feministerne og journalisterne. Det er dem som har bragt Danmark (og Sverige) frem til den nu meget uhyggelige situation, hvor vi er truet af totalitĂŠr politik, folkeudskiftning, undergang og massedĂžd. I mellemtiden har man tyranniseret og mishandlet danskerne pĂ„ alle mulige mĂ„der. Et eksempel er den af rĂžde og woke feminister styrede familiepolitik hvor 970.000 danske bĂžrn… Read more »

SĂžnderjysk Kaffebord
SĂžnderjysk Kaffebord
11 days ago

Hvis vi er blevet lÞjet for om alt, hvorfor skulle vi sÄ tro pÄ at 6 millioner jÞder blev systematisk gasset under Holocaust?

H.P.
H.P.
10 days ago

Vi skal tro pĂ„ det fordi det er endnu en brik i magthavernes plan om at udrydde os. Vi, de hvide overvejende kristne mĂŠnd er SÅ onde, vi skal gĂ„ rundt og vĂŠre en stor undskyldning for os selv og synes at det er i orden at vi bliver udryddet. Bare tĂŠnk pĂ„ slaveriet, der er i Ă„rtier blevet fĂžrt en massiv lĂžgnekampagne angĂ„ende dette. Den simple og meget let verificerbare sandhed at negre og muhamedanere var og er uendeligt meget vĂŠrre end os angĂ„ende slaver bliver massivt undertrykt. SĂ„ nu tror langt de fleste hvide pĂ„ lĂžgnen. Der boede… Read more »

WEF, Klu-klux-klan klub for misantroper?
WEF, Klu-klux-klan klub for misantroper?
11 days ago

Danmark er nu det land i verden med flest faderlĂžse bĂžrn. Og sammen med Sverige er vores land det mest mandsfjendske. Begge lande er perverse, stupide og totalitĂŠre hvad angĂ„r lovgivning og forvaltning af borgernes familieliv, privatliv, sundhed og sikkerhed. Nogen har kaldt Danmark “det frivillige Nordkorea”. Det er nok endnu en overdrivelse, men med de hensigter man har pĂ„ Borgen, kan samfundet ret hurtigt blive et Ă„bent fĂŠngsel hvor borgerne er underkastet alle mulige former for undertryk- kelse, udplyndring, kontrol, svineri, tvang og politisk galskab. MĂŠndene mĂ„ tage sig sammen, for et woke matriarkat og skĂžrteregime er vejen til… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

Breaking News:
Det forlyder i dag fra den russiske hjemmeside ‘tass’, at de ukrainske styrker ved fronten er ved at gĂ„ i oplĂžsning: “Panic on frontline growing on Ukrainian side – Kremlin”.
Andre indikationer peger pĂ„ samme tendens. Hvis det udvikler sig, bliver der travlt ved MSM’s redaktioner i mange af Nato’s lydlande. Hvilke lĂžgnehistorier skal sĂ„ affyres, efter at MSM’s journalister nu igen skal drikke af natpotten?

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  steen

Jeg tror heller ikke pĂ„ , at Mette Frederiksen aner hvad hun laver eller har gang i . ( jeg forestiller mig , at vi – sĂŠrligt i forbindelse med Ukraine , har haft en statsminister “out of control”. ) Det holder befolknings opmĂŠrksomhed afledt fra c-sprĂžjternes hĂŠrgen .

flinke
flinke
11 days ago

Jeg hÄber den unge mand har ret, at modstanden er stor.

Jeg er bare ikke sikker pÄ at vi alle ved, nÄr nu er nu, der hvor vi tager af sted pÄ arbejde men kÞrer forbi og mÞdes til store demonstrationer.

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago
Reply to  flinke

Min oplevelse er at modstanden netop nu er nogenlunde i glemslen igen, selvom den mÄske ulmer svagt hos dem med en smule selvstÊndighed

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 days ago

“Hur kommer det sig att vi aldrig fĂ„r en förĂ€ndring”? Enkelt! VI HAR BLIVIT BESTULNA RÄTTEN ATT SPARKA S K POLITIKER I ALLMÄNNA VAL. I Danmark lurade Henry Grunbaum hela Folketinget och befolkningen och tog det samhĂ€llsomstörtande begreppet och lagstiftningen till hjĂ€lp och införde den s k KÄLLSKATTEN! ! ! ! I Sverige blev det den s k ALLEMANSRÄTTEN som initierade ödelĂ€ggelsen. KĂ€llskatten kom senare. 1932 Ă€r nog det vĂ€rsta Ă„ret i moderna Sveriges historia. DĂ„ kollektiviserades de svenska bönderna av en “folkpartist”. Det satte punkt för det fria SVERIGE! SD Ă€r livrĂ€dda för invandrarna av den enkla anledningen att… Read more »

Last edited 10 days ago by Samuel af Ugglas
Nielsen
Nielsen
8 days ago

Magten har mange skjulte dagsordner. En af dem er geoengineering. Er der aldrig nogen der undrer sig over, at klovene forklÊdt som meteorologer kan forudsige vejret en uge frem i tiden, og i de fleste tilfÊlde ramme tÊt pÄ mÄlet?
https://www.youtube.com/watch?v=3I-eLoWw9Tc&t=1279s

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago

OT – Guru for free

https://alexiusdualityhacks.com/

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago

EVA VLAARDINGERBROEK: THE GREAT REPLACEMENT (APRIL 27, 2024 – BUDAPEST, HUNGARY)
https://www.bitchute.com/video/RDZ7FsHHiOPR/

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Det er derfor jeg mener vi skal sikre adskilte boligomrÄder . OgsÄ for de dÄrligste.

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago
Reply to  Dragen

INSANE VS SANE – DEMONIC VS DIVINE – CATHERINE AUSTIN FITTS W/ GREG HUNTER
https://www.bitchute.com/video/2w2NQT1NRJpr/

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Mad er magt. Det er det aller vigtigste at sikre. Gode rene madforsyninger – og at der er nok eller rigeligt af det . Mad er basis medicinen . Og dernĂŠst gode kilder til pharmaceutisk brug . Den almindelige pharmaceutiske industri er korrupt , dybt sammenfiltret med det militĂŠr industrielle kompleks og i vesteuropa tungt infiltrede af de fremmede magter . Hvis vi virkeligt fĂ„r en mangel situation pĂ„ medicin , ved vi godt hvem der prioriterer hvem . OgsĂ„ i velfĂŠrdsstaten Danmark.

NÄr det er for sent vÄgner danskerne
NÄr det er for sent vÄgner danskerne
10 days ago
Reply to  Dragen

WEFs planer gÄr altsÄ ud pÄ det modsatte, man vil FORRINGE
maden med pulveriserede insekter og forbud mod steg og bĂžffer.
Og landbruget skal bekĂŠmpes med co2 afgifter og alle mulige nye
regler og forbud. WHO vil have tvangsvaccinering med “vacciner”
som skader immun-systemet, musklerne og hjernen. Det virkelig
uhyggelige er at regeringen vil overlade det til WHO at styre vores
sundhedssystem om kort tid. Og DK er ved at nedlĂŠgge velfĂŠrds-
staten. Hvad medicin mangel angÄr, er den sat i gang. Apotekerne
har meldt udsolgt af mange slags medicin.

Cat Girl
Cat Girl
11 days ago

Guds svar (Joe Biden er ikke Joe Biden) (Vira eksisterer IKKE)

BASEBALL BAT 3
https://www.bitchute.com/video/z4BYVmolRQXE/

Last edited 11 days ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Lyder fantastisk og jeg skal ikke pĂ„stĂ„ at jeg ved hvad der er op og ned pĂ„ den video, kan blot tilfĂžje at jeg hĂžrte pĂ„ Alex Jones i gĂ„r, som jeg ellers har forladt da jeg anser ham for kontrolleret opposition, som ogsĂ„ er svĂŠrt at vide om er sandt, men han startede med at sige ting om NSA og militĂŠrets AI, som var ligesĂ„ fantastiske og som passer ind i billedet Jeg har aldrig hĂžrt sĂ„ fantastisk historie som den ovenfor, ikke siden Celeste Solum, sĂ„ hvad kan jeg sige? Jeg har dog oplevet en del ting pĂ„… Read more »

Last edited 10 days ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Er det Alex Jones fra 26.april. 2024 ? Den sÄ /lyttede jeg igÄr d27. April . Og vil varmt anbefale . Men jeg er ikke sikke pÄ det er den samme vi vi har set?.

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago
Reply to  Dragen

Jo, sÄ den ogsÄ. Det var et interview, det jeg hÞrte var dagen efter hvor Alex talte om hvordan AI besvarer og manipulerer de svar vi modtager
og hĂžrer alt vi gĂžr

Last edited 10 days ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg sĂ„ et kort klip med ham pĂ„ Jones . Alex Jones virkede som om han ikke troede pĂ„ ham . Jeg har set linket igennem . Jeg ved ikke hvad jeg skal tro , men der blev forlĂŠnge siden talt om , at Trump stadig var “the Commander in Chief”. MĂ„ske spiller der sig mere ud “bag lĂ„ste dĂžre” end vi kender til ? Som ogsĂ„ indebĂŠrer militĂŠr-lign. modstand ?. Magtkampe i power-fulde kredse finder jo sted.

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago
Reply to  Dragen

CONQUERING DARKNESS #11 – DR MARK BAILEY ANSWERS THE BIG QUESTION – DO VIRUSES EXIST?
https://www.bitchute.com/video/8xILihbMz79Z/

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Hvis der nogen, som Êndrer pÄ dine statiske filer pÄ din hard disk, er det ikke mine Êrlige agenter fra CIA som medvirker. Det er nok en fÊl russki-snusski.
With friendly greetings
Joe Biden, US Top Doggie.

Dragen
Dragen
10 days ago

SelvfĂžlgelig . Det er taget til efteretning. SĂ„ kan jeg roligt vĂŠre tryg.

Cat Girl
Cat Girl
10 days ago

Det sker on the fly, sÄ det mÄ vÊre AI som gÞr det

Nielsen
Nielsen
8 days ago
Reply to  Cat Girl

VĂŠr ikke sĂ„ sikker pĂ„ det. AI er ikke andet end videreudvikling af database filsystematisering. Du kkan lave det hjemme i din stue. Det er ikke raketvidenskab, det er elektronik minimaliseret og gjort mere effektivt. Effektiv har tre dele i ordet, sĂ„ det giver mening at bruge mere, i stedet for den normale gradbĂžjning af tillĂŠgsord. De latinske bĂžjninger er jeg ikke sĂ„ stĂŠrk i jeg skal hverken kende til lĂŠgevidenskab, som eksellerer der eller snakke med paven, som vist nok taler latin. Men at kende til grĂŠsk og latinsk, giver os hjĂŠlp til at forstĂ„ noget af det skrevne.… Read more »

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x