9
maj
Seneste opdatering: 9/5-24 kl. 1415
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En verden pÄ vej ud i atomkrig. Rusland Þver med taktiske atomvÄben.

Det eneste der kan stĂ„ imellem udslettelse og overlevelse, kan vĂŠre om Vestens inkompetente ledere af globalistiske bankmĂŠnd og en senil prĂŠsident forstĂ„r, at Putin ikke plejer at bluffe. Advarslerne fra Rusland er alvorlige. Mandag meddeler de at de afholder Ăžvelser med taktiske atomvĂ„ben nĂŠr Ukraine. Vestlige presse slĂ„r det hen med ‘Putins sĂŠdvanlige retorik,’ men tvĂŠrtimod hvad de skriver, bluffer Putin langt mindre end vestlige ledere.

Hvis vi ikke forstĂ„r vores fjende nu, bliver det rigtigt farligt. Ukraine er et eksistentielt spĂžrgsmĂ„l for Rusland. For USA/Nato er det kun et Ăžkonomisk. “Kennedy og Khrustjof forstod faren for 60 Ă„r siden,” men intet tyder pĂ„, den nuvĂŠrende generation forstĂ„r det.

Ingen har endnu deeskaleret

Vi har nu to steder, der kan udlĂžse en verdenskrig: Israel/Gaza og Ukraine. Medierne, der er ejet af globalister og krigshetzere, holder befolkningerne hen med pseudohistorier, og den er da ogsĂ„ komplet uvidende om den fare, de og verden svĂŠver i. Den er optaget af Melodifestivaler og ting af lignende vigtighed, mens vi nĂŠrmer os ‘the point of nu return.’ For ingen har endnu deeskaleret.

Det sekund, den opdager der er 25 minutter tilbage af deres liv, bliver de noget overraskede. – Globalistejede Reuters nedtoner som alle andre medier nyheden: Putin orders tactical nuclear weapon drills to deter the West. Yahoo Finance: Hvem ejer Reuters. OgsĂ„ meget informativt om mange andre nyhedskilder, selv danske som Berlingske. En prĂ„s gĂ„r op for en, hvorfor de skriver, som de gĂžr. Man skulle nĂŠsten tro, de var danske folketingsmedlemmers eneste nyhedskilde. – Neil Oliver indrĂžmmer modigt, hvor lidt klog han var pĂ„ verden for bare fem Ă„r siden.

Russia will Nuke Europe if Russia’s Existence is Threatened

“Rusland vil ikke bare bombe vestlige tropper, hvis de dukker op i Ukraine. De vil bombe vestlige hovedstĂŠder.”

Interviewet med Scott Ritter er et lille klip fra det léngere: Russia’s Unseen Victory in Ukraine

Tucker Carlson: Tara Reade flygtede fra Joe Biden til Rusland

Lidt mere, der tangerer USA’s nominelle prĂŠsident. En historie der skĂŠrer ud i pap, at Bidens USA ikke lĂŠngere er en retsstat. SĂ„ fantastisk en historie, at Tucker har svĂŠrt ved at tage den ind.

Former Senate aide Tara Reade credibly accused Joe Biden of sexual assault. Now the DOJ is after her and she’s moved to Russia seeking political asylum. We spoke to her in Moscow. Kan ses pĂ„ linket 22 minutter

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europÊiske dÄrekiser.
Den europÊiske dÄrekiser.
10 days ago

USA og EU har Þdelagt den internationale juridiske retsorden ved at stjÊle russiske borgeres ejendom i vesten. Det vÊre sig indestÄender pÄ bankkonti, depoter, fast ejendom og lÞsÞre.

Ingen har i fremtiden tillid til vesten og det vil fÄ ufattelige konsekvenser.

Straffeloven § 276:

“For tyveri straffes den, som uden besidderens samtykke borttager en fremmed rĂžrlig ting for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved dens tilegnelse. Med rĂžrlig ting sidestilles her og i det fĂžlgende en energimĂŠngde, der er fremstillet, opbevaret eller taget i brug til frembringelse af lys, varme, kraft eller bevĂŠgelse eller i andet Ăžkonomisk Ăžjemed.”.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

Ingen har i fremtiden tillid til vesten – ingen i vesten har tillid til fremtiden.
Ikke sÄ lÊnge de griske kapitalister i Wall Street Þjner en kapitalgevinst pÄ over 20% ved krig. Den gyldne regel siger, at kapitalister er parat til starte en verdenskrig ved udsigten til en profitrate pÄ over 20%.
Nu bliver teorien testet.

Vindheksen
Vindheksen
10 days ago

Rusland havde en aftale om, at Nato ikke udvidede mod Ăžst. Hvad er en fredsaftale omkring Ukraine vĂŠrd for russerne ? De ser vel hvad nĂŠste generation af politikere er for nogle stĂžrrelser, men forventer vel at nĂŠste generation af vestlige politikere er endnu mere inkompetente og stupide.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Biden har lĂŠnge forsĂžgt at tĂžrre udgifterne til USA’s proxykrig i Ukraine af pĂ„ EU. EU vil dog heller ikke mere betale for USA’s beskidte proxykrig i Ukraine. Den belgiske direktĂžr for Euroclear, Valerie Urbain, afslĂžrede en pĂ„stĂ„et plan om, at EU uretmĂŠssigt vil stjĂŠle fra russiske aktiver indsat i Euroclear. Ursula von der LĂžgner har godkendt planen. IfĂžlge Valerie Urbain vil det belĂžb, som EU faktisk vil modtage, vĂŠre mellem 87 % og 89 % af nettooverskuddet fra geninvesteringen af ​​russiske aktiver efter at have betalt belgisk skat pĂ„ 25 %. Der mangler kun en sidste accept fra EU’s… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 days ago

Den ondskab vi har oplevet fra Christiansborg, kommuner og politiet gennem hele “pandemien” er vand ved siden af den, som praktiseres af de muhammedanere, som selvsamme forsamling (fjolsetinget) har pĂ„fĂžrt det danske folk, gennem den uhĂŠmmede tilstrĂžmning af sĂ„kaldte mennesker fra den kultur de kalder islam. Det er sĂžrgeligt, men BĂ„de Pia KĂŠrsgaard og et lĂŠs andre fjolser fra fremskridtspartiet, ville hellere have skatter og afgifter, end et muhammedanerfrit Danmark. Jeg mener ikke man kan gradbĂžje danskeres ret ti at eje Danmark. Men de fremmede fjender (muslimerne), er blevet inviteret til at stjĂŠle vores land, af uforstĂ„ende og kyniske levebrĂždspolitikere.

flinke
flinke
10 days ago

Ritter maler et ret vildt billede af nÊrt forestÄende ballade. Sikke en ballade. Det var nu meget godt, alt i alt, mens det varede.

Tak for snaps.

MÄske tid til en bolig ude pÄ landet.
Her er vi nok 5 minutter lĂŠngere, trods alt

Oslo/Norge
Oslo/Norge
11 days ago

Kun et Þkonomisk spÞrsmÄl for USA og NATO?

Feil: Det er blitt et spÞrsmÄl om prestisje og det gjÞr det hele desto mer farlig.

john P
john P
10 days ago
Reply to  steen

du er helt vĂŠk fra realitet og fakta.

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
10 days ago

ATT KRIGA (till döds) för ÄRAN (att VINNA?), ÄR SÅDANA drivkrafter INSKRIVNA i alla SOLDATERS DNA överallt och alltid? Carl von Clausewitz (1780 – 1831) Ă€r mest berömd för sina aforismer som sĂ€ger pregnanta men ibland dimmiga saker.-
 Att: ”Kriget Ă€r politikens fortsĂ€ttning med andra medel” Ă€r kanske den mest kĂ€nda.”
 Undrar om det inte egentligen ofta Ă€r tvĂ€rtom? FÖRST mĂ„ste de utpekade fienderna ”klubbas ned” till ”underkastelse” för att SEDAN kunna TALAS förstĂ„nd MED? De mĂ„ste dĂ„ alla tvingas NED FÖRST till en nivĂ„, som dĂ„ kan förutsĂ€ttas kunna bli en HÖRSAMMANDE nivĂ„, alltsĂ„ till en lydnads nivĂ„? Det… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

Det er svĂŠrt at se, hvorledes en svensk hĂŠr kan fungere, henset til den svenske konsensus kultur: Medens hĂŠren holder palaver, sparker fjenden dĂžren ind.
Ligeledes vil den danske anarkistiske hÊr nok aldrig blive enige om, hvem der skal angribe eller forsvare hvem: Derfor gÄr alle krigere hver sin vej.
Igennem Ă„rhundreder er Skandinaviens fjender kommet fra syd og fra vest – erstat derfor NATO med “Kattegat Treaty Organisation” = KATO; uafhĂŠngigt af Wall Street’s NATO med det dĂ„rlige renommĂ© og fimsede lugt. Det skulle gerne holde germanerne, angelsakserne og muhamedimserne pĂ„ afstand.

Cat Girl
Cat Girl
9 days ago

og kÞb vÄben af Putin. Billigere og bedre

john P
john P
10 days ago

Steen horfor har du en blog, hvor I sletter ytringer der ikke passer i jeres verdensbillede

Cat Girl
Cat Girl
9 days ago

The 5-step plan to Hell

ORBAN’S SPEECH AT CPAC IN HUNGARY
https://www.bitchute.com/video/gwV4s1losz0l/

Cat Girl
Cat Girl
9 days ago
Reply to  Cat Girl

The event horizon of Transhumanism

THE NEW ROBOTS ARE KILLING WORKERS IN THE LAB
https://www.bitchute.com/video/LGXeaoiFIzql/

john P
john P
10 days ago

den nationele politiske “hĂžjreflĂžj” er kuppet af amerikansk neo kapatalisme. deres propaganda er massiv, youtube instragram facebook osv.. USA er IKKE vores ven. hvorfor fragter man 20 millioner unge muslimske mĂŠnd til “eu”!? pĂ„ fĂ„ Ă„r, socialisme eller kapatalisme, det er ikke spĂžrgsmĂ„let. Det er ISLAM og saudi der KØBER politikkere . Men nej det er rusland og kina ikke . den amerikanske gĂŠld ligger hos kina . Det er et spĂžrgsmĂ„l om en humĂžrsvingning, og hele Ăžkonomien ligger i ruiner . FUCK VENSTRE FUCK INGER OG DUCK DIG din idiot fuck jer alle , for det bliver I .… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x