9
maj
Seneste opdatering: 9/5-24 kl. 1415
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En verden på vej ud i atomkrig. Rusland øver med taktiske atomvåben.

Det eneste der kan stå imellem udslettelse og overlevelse, kan være om Vestens inkompetente ledere af globalistiske bankmænd og en senil præsident forstår, at Putin ikke plejer at bluffe. Advarslerne fra Rusland er alvorlige. Mandag meddeler de at de afholder øvelser med taktiske atomvåben nær Ukraine. Vestlige presse slår det hen med ‘Putins sædvanlige retorik,’ men tværtimod hvad de skriver, bluffer Putin langt mindre end vestlige ledere.

Hvis vi ikke forstår vores fjende nu, bliver det rigtigt farligt. Ukraine er et eksistentielt spørgsmål for Rusland. For USA/Nato er det kun et økonomisk. “Kennedy og Khrustjof forstod faren for 60 år siden,” men intet tyder på, den nuværende generation forstår det.

Ingen har endnu deeskaleret

Vi har nu to steder, der kan udløse en verdenskrig: Israel/Gaza og Ukraine. Medierne, der er ejet af globalister og krigshetzere, holder befolkningerne hen med pseudohistorier, og den er da også komplet uvidende om den fare, de og verden svæver i. Den er optaget af Melodifestivaler og ting af lignende vigtighed, mens vi nærmer os ‘the point of nu return.’ For ingen har endnu deeskaleret.

Det sekund, den opdager der er 25 minutter tilbage af deres liv, bliver de noget overraskede. – Globalistejede Reuters nedtoner som alle andre medier nyheden: Putin orders tactical nuclear weapon drills to deter the West. Yahoo Finance: Hvem ejer Reuters. Også meget informativt om mange andre nyhedskilder, selv danske som Berlingske. En prås går op for en, hvorfor de skriver, som de gør. Man skulle næsten tro, de var danske folketingsmedlemmers eneste nyhedskilde. – Neil Oliver indrømmer modigt, hvor lidt klog han var på verden for bare fem år siden.

Russia will Nuke Europe if Russia’s Existence is Threatened

“Rusland vil ikke bare bombe vestlige tropper, hvis de dukker op i Ukraine. De vil bombe vestlige hovedstæder.”

Interviewet med Scott Ritter er et lille klip fra det længere: Russia’s Unseen Victory in Ukraine

Tucker Carlson: Tara Reade flygtede fra Joe Biden til Rusland

Lidt mere, der tangerer USA’s nominelle præsident. En historie der skærer ud i pap, at Bidens USA ikke længere er en retsstat. Så fantastisk en historie, at Tucker har svært ved at tage den ind.

Former Senate aide Tara Reade credibly accused Joe Biden of sexual assault. Now the DOJ is after her and she’s moved to Russia seeking political asylum. We spoke to her in Moscow. Kan ses på linket 22 minutter

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiser.
Den europæiske dårekiser.
17 days ago

USA og EU har ødelagt den internationale juridiske retsorden ved at stjæle russiske borgeres ejendom i vesten. Det være sig indeståender på bankkonti, depoter, fast ejendom og løsøre.

Ingen har i fremtiden tillid til vesten og det vil få ufattelige konsekvenser.

Straffeloven § 276:

“For tyveri straffes den, som uden besidderens samtykke borttager en fremmed rørlig ting for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved dens tilegnelse. Med rørlig ting sidestilles her og i det følgende en energimængde, der er fremstillet, opbevaret eller taget i brug til frembringelse af lys, varme, kraft eller bevægelse eller i andet økonomisk øjemed.”.

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago

Ingen har i fremtiden tillid til vesten – ingen i vesten har tillid til fremtiden.
Ikke så længe de griske kapitalister i Wall Street øjner en kapitalgevinst på over 20% ved krig. Den gyldne regel siger, at kapitalister er parat til starte en verdenskrig ved udsigten til en profitrate på over 20%.
Nu bliver teorien testet.

Vindheksen
Vindheksen
17 days ago

Rusland havde en aftale om, at Nato ikke udvidede mod øst. Hvad er en fredsaftale omkring Ukraine værd for russerne ? De ser vel hvad næste generation af politikere er for nogle størrelser, men forventer vel at næste generation af vestlige politikere er endnu mere inkompetente og stupide.

Dan Christensen
Dan Christensen
18 days ago

Biden har længe forsøgt at tørre udgifterne til USA’s proxykrig i Ukraine af på EU. EU vil dog heller ikke mere betale for USA’s beskidte proxykrig i Ukraine. Den belgiske direktør for Euroclear, Valerie Urbain, afslørede en påstået plan om, at EU uretmæssigt vil stjæle fra russiske aktiver indsat i Euroclear. Ursula von der Løgner har godkendt planen. Ifølge Valerie Urbain vil det beløb, som EU faktisk vil modtage, være mellem 87 % og 89 % af nettooverskuddet fra geninvesteringen af ​​russiske aktiver efter at have betalt belgisk skat på 25 %. Der mangler kun en sidste accept fra EU’s… Read more »

Nielsen
Nielsen
17 days ago

Den ondskab vi har oplevet fra Christiansborg, kommuner og politiet gennem hele “pandemien” er vand ved siden af den, som praktiseres af de muhammedanere, som selvsamme forsamling (fjolsetinget) har påført det danske folk, gennem den uhæmmede tilstrømning af såkaldte mennesker fra den kultur de kalder islam. Det er sørgeligt, men Både Pia Kærsgaard og et læs andre fjolser fra fremskridtspartiet, ville hellere have skatter og afgifter, end et muhammedanerfrit Danmark. Jeg mener ikke man kan gradbøje danskeres ret ti at eje Danmark. Men de fremmede fjender (muslimerne), er blevet inviteret til at stjæle vores land, af uforstående og kyniske levebrødspolitikere.

flinke
flinke
17 days ago

Ritter maler et ret vildt billede af nært forestående ballade. Sikke en ballade. Det var nu meget godt, alt i alt, mens det varede.

Tak for snaps.

Måske tid til en bolig ude på landet.
Her er vi nok 5 minutter længere, trods alt

Oslo/Norge
Oslo/Norge
18 days ago

Kun et økonomisk spørsmål for USA og NATO?

Feil: Det er blitt et spørsmål om prestisje og det gjør det hele desto mer farlig.

john P
john P
17 days ago
Reply to  steen

du er helt væk fra realitet og fakta.

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
17 days ago

ATT KRIGA (till döds) för ÄRAN (att VINNA?), ÄR SÅDANA drivkrafter INSKRIVNA i alla SOLDATERS DNA överallt och alltid? Carl von Clausewitz (1780 – 1831) är mest berömd för sina aforismer som säger pregnanta men ibland dimmiga saker.-… Att: ”Kriget är politikens fortsättning med andra medel” är kanske den mest kända.”… Undrar om det inte egentligen ofta är tvärtom? FÖRST måste de utpekade fienderna ”klubbas ned” till ”underkastelse” för att SEDAN kunna TALAS förstånd MED? De måste då alla tvingas NED FÖRST till en nivå, som då kan förutsättas kunna bli en HÖRSAMMANDE nivå, alltså till en lydnads nivå? Det… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
17 days ago

Det er svært at se, hvorledes en svensk hær kan fungere, henset til den svenske konsensus kultur: Medens hæren holder palaver, sparker fjenden døren ind.
Ligeledes vil den danske anarkistiske hær nok aldrig blive enige om, hvem der skal angribe eller forsvare hvem: Derfor går alle krigere hver sin vej.
Igennem århundreder er Skandinaviens fjender kommet fra syd og fra vest – erstat derfor NATO med “Kattegat Treaty Organisation” = KATO; uafhængigt af Wall Street’s NATO med det dårlige renommé og fimsede lugt. Det skulle gerne holde germanerne, angelsakserne og muhamedimserne på afstand.

Cat Girl
Cat Girl
16 days ago

og køb våben af Putin. Billigere og bedre

john P
john P
17 days ago

Steen horfor har du en blog, hvor I sletter ytringer der ikke passer i jeres verdensbillede

Cat Girl
Cat Girl
16 days ago

The 5-step plan to Hell

ORBAN’S SPEECH AT CPAC IN HUNGARY
https://www.bitchute.com/video/gwV4s1losz0l/

Cat Girl
Cat Girl
16 days ago
Reply to  Cat Girl

The event horizon of Transhumanism

THE NEW ROBOTS ARE KILLING WORKERS IN THE LAB
https://www.bitchute.com/video/LGXeaoiFIzql/

john P
john P
17 days ago

den nationele politiske “højrefløj” er kuppet af amerikansk neo kapatalisme. deres propaganda er massiv, youtube instragram facebook osv.. USA er IKKE vores ven. hvorfor fragter man 20 millioner unge muslimske mænd til “eu”!? på få år, socialisme eller kapatalisme, det er ikke spørgsmålet. Det er ISLAM og saudi der KØBER politikkere . Men nej det er rusland og kina ikke . den amerikanske gæld ligger hos kina . Det er et spørgsmål om en humørsvingning, og hele økonomien ligger i ruiner . FUCK VENSTRE FUCK INGER OG DUCK DIG din idiot fuck jer alle , for det bliver I .… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x