13
maj
Seneste opdatering: 15/5-24 kl. 0022
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jerusalem Post: Netanyahu’s vision for Gaza 2035 revealed online

Det er ikke helt ligetil at finde ud af, hvad der skal ske med Gaza, Vestbredden og¬† pal√¶stinenserne. Nethanyahu’s planer p√• glittet papir sender tvetydige signaler, men en ting er sikker, 70 % af bygningerne i Gaza er j√¶vnet med jorden. Skulle de genopf√łres ville det tage 16 √•r og koste 40 mia. dollars. Det er heller ikke planen if√łlge Gaza Rehabilitation Authority (GRA).¬† If√łlge Nethanyahu-regeringen er planerne disse (og det kan godt v√¶re, de er sukret noget til, men man kan ikke l√¶se om det i danske medier:)

The first step, titled Humanitarian aid, is planned to last 12 months. Israel will create safe areas free of Hamas control, starting in the north and slowly spreading south.

Stage two would occur in the next five to ten years. The plan is to move Israeli security responsibility to Israel, while the Arab Coalition will create a multilateral body called the Gaza Rehabilitation Authority (GRA) to oversee the reconstruction efforts and manage the Strip’s finances.The GRA is to be run by Gazan Palestinians and will take responsibility for managing the safe areas.This will be done in coordination with the implementation of a “Marshall Plan” and a deradicalization program.

Stage three, termed “Self-governance”, would see Israel retain the right to act against “security threats.”

Clayton Morris p√• Redacted udtrykker sig kortere: De skal sl√•s ihjel alternativt smides ud af landet til f√łrst Egypten og s√• USA og Europa. P√• videoen ser man blandt andet de ufattelige √łdel√¶ggelse i Gaza, og man ser USA’s udenrigsminister diskutere det problem med Mitt Romney, at Israel taber pr. krigen.

“Hvorfor taber Israel pr-krigen?”

Den 87-√•rige, ungarnske holocaustoverlever Stephen Kapos: “Dette er folkemord”

Det er lige s√• sj√¶ldent som det er velg√łrende at h√łre en mand, der har bevaret sin menneskelighed midt i myrderierne. Han tilh√łrer et absolut mindretal, der ikke har ladet sig gribe af automathad og vold, og han h√łster da ogs√• h√¶der for det rundt omkring, og han vil have ‘historien p√• sin side.’

Vi ser allerede, at Nethanyahu-regeringen har gjort Israel til en pariastat i det meste af verden – undtagen i den ottendedel, som er Vesten. Hvordan det forl√łber med anklager om folkemord og krigsforbrydelser mod samme regering, er endnu uvist.

Man kan ogs√• h√łre et andet og l√¶ngere interview med Stephen Kapos: Holocaust Survivor Tells Me: Israel Is Committing Genocide.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Springer
Jesper Springer
1 month ago

Hvad er det for noget sludder i vr√łvler om. Folkemord! Forst√• det nu, Hamas holder millioner af pal√¶stinensere som gidsler, se nu hvad der sker i Gaza i stedet for det der fort√¶lles p√• popsk√¶rmene. Ja vel, pal√¶stinensere er ikke glade for israelerne, det man man jo godt forst√•, men de hader Hamas som myrder dem hvis ikke de makker ret. Se nu p√• de fort√¶llinger hvor Hamas myrder l√łs i gaderne, h√¶nger folk op i lygtep√¶le eller sl√¶ber dem rundt bag biler og motorcykler, stj√¶ler n√łdhj√¶lp mens de skyder p√• alt hvad der kommer t√¶t p√•. Hamas er ikke… Read more »

Danskerne er nu i den værste situation i 100 år
Danskerne er nu i den værste situation i 100 år
1 month ago

Der foreg√•r ting i verden som er s√• vanvittige, grusomme, forr√¶deriske og uhyggelige, at vi er ovre i det ufattelige. Det kan v√¶re s√• slemt at ingen ord kan gengive den fulde r√¶dsel. Lige nu advarer Nigel Farage mod WHO, FN og digitaliseringen. WHO er iflg. nettet skyld i verdens st√łrste forbrydelse og skandale, med millioner af ofre. FN har nu stater som S-arabien og Nordkorea til at bestyre menneske- rettigheder og sociale programmer. Digitaliseringen kan ende i de v√¶rste diktatur- og terror-regimer nogensinde. (At regeringen S, V og M snart vil afskaffe alt med kontanter, er ildevarslende. Og Mettes,… Read more »

Jakob
Jakob
30 days ago

“Tolerance is the lube that helps slip the dildo of dysfunction into the ass of a civilized society”. Krig er beskidt og uretf√¶rdig og bliver ekstra vulg√¶r n√•r barbarer bruger b√•de kvinder og b√łrn som v√•ben mod fjenden. Hamas skal udryddes og den “skadede” civilbefolkning skal sluses tilbage til Gaza i sm√• portioner og l√¶re at beskytte sig mod barbarer og voldsliderlige bander der h√łrer stenalderen til………..Synes planen virker spiselig og vil helt sikkert blive st√łttet af Saudierne. Det er lykkedes fremragende i Uzbekistan hvor man har adskilt religion og stat. 80% hovedsageligt sunnimuslimer lever i fred med omverdenen og… Read more »

Poul
Poul
30 days ago

Pal√¶stinenserne hader ikke hamas, 3 ud af 4 st√łtter dem og den sidste lyver om det.

Jesper Springer
Jesper Springer
29 days ago
Reply to  Poul

Hej Poul
Man skal kigge og h√łre godt efter for at finde Hamas hadet for det er med livet som indsats hvis man viser den mindste kritik,
men det poper op engang i mellem som sm√• bi fort√¶llinger. Eksempel: kort efter krigens udbrud interviewede Al-jazzira en palestin√¶nser p√• et hospital, intervieweren fors√łgt at f√• manden til at ford√łmme Israels angreb, hvilket han ogs√• gjorde og i sammes√¶tning ville han ogs√• ford√łmme Hamas men journalisten vente manden ryggen. Palestin√¶nseren blev s√• rasende at han fors√łgt at sparke journalisten men blev hastigt stoppet.
Der er masser af små sådanne fortællinger,.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Det er bedre at vinde krigen om hjerterne end ‘pr-krigen’; is√¶r da Vestens pr-verden for tiden er en pilr√•dden stinkende sump af svindel og politisk plat.
MSM’s luder- og l√łgnejournalister bruges som toiletpapir i den bageste krops√•bning p√• Vestens magthavere, der lige efter udsondringen serverer de aft√łrrede nazibrune klatter som lyser√łd lagkage for de fatsvage vesterl√¶ndinge.

Poul
Poul
1 month ago

Surprice, hamas er fulde af l√łgn: https://www.bt.dk/udland/bts-mellemoestkorrespondent-hamas-er-hele-tiden-fire-skridt-foran

S√• venter vi bare p√• at du ogs√• indr√łmmer at have taget fejl steen, eller rettere, at have v√¶ret en naiv og bedrevidende idiot, n√•r du tror p√• en terror-organisations ord om at 70% af ofrene skulle v√¶re kvinder og b√łrn.

Men jeg g√¶tter p√• at du ikke engang er √¶rlig nok til at offentligg√łre denne kommentar!

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Poul

Jamen dog, det er “kun” 8000 b√łrn og 5000 kvinder der er blevet slagtet og 70 % af bygningerne i gaza der er blevet j√¶vnet med jorden s√• er alt jo i orden.. ikke ? Og israelerne DE lyver jo ihvertfald ikke om d√łdstallene d.7/10 vel… ? At ledende ministre og √łvrige medlemmer af knesset √•bent er st√•et frem og erkl√¶ret at araberne i gaza ikke mennesker men dyr og at de vil blive behandlet s√•dan og at der ikke er plads til dem p√• jordens overflade betyder jo heller ikke noget, en af dem har endog sagt at han… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  H.P.

Pointen er at steen i ugevis har videregivet falske/overdrevne tal fra en terror organisation som ‚Äúsandheden‚ÄĚ, og har slettet flere indl√¶g som pr√łvede at forklare ham det. Det er langt forbi pinligt, is√¶r n√•r man driver en blog som gentagne gange har skrevet at ‚Äútrov√¶rdighed er det eneste pressen har at s√¶lge‚ÄĚ. Udover det holder hamas stadig gidslerne som er hele √•rsagen til de israelske aktioner fanget, men det ‚Äúglemmer‚ÄĚ i ogs√• at tale om her i jeres lille ekkokammer. N√•r selv joe biden virker fornuftig sammenlignet med jer, s√• var det m√•ske alligevel p√• tide at kigge indad: https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/kan-allerede-ske-i-morgen/10229557… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

1: Slettet = undlader at godkende/offentligg√łre kommentarer som du ikke kan lide indholdet af eller n√¶gter at forholde dig til. 2: L√¶s linket, tallene er fra FN som langt om l√¶nge har gennemskuet at man ikke kan stole p√• islamister med en √•benlys interesse i at lyve, og en meget lang historie for at g√łre netop det. Men nogle insisterer p√• at blive ved med at tro p√• pallywood, uvist af hvilken √•rsag. En ting er at venstreorienterede k√łber og viderebringer alt hvad de siger uanset hvor utrov√¶rdigt det er, fordi de tror at p√•taget sympati for terroristerne i hamas… Read more »

H.P.
H.P.
30 days ago
Reply to  Poul

√ė√ėhhh hvilken terrororganisation, israel eller araberne ?

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
30 days ago
Reply to  Poul

Der er en hel del, du tager fejl i. (Lad os nu se om du er mand nok til at indr√łmme det ūüėČ ). For det f√łrste er det ikke forkert af Steen at videregive de tabstal, som stammer fra Gazas Sundhedsministerie, eftersom de i tidens l√łb altid har vist sig at v√¶re p√•lidelige (faktisk har det vist sig, n√•r man senere har g√•et tallene igennem, at de var gennemsnitligt 13% for lavt sat). S√• er FN netop kommet ud med tal, hvor det samlede tabstal er det samme, men nedskaleret for kvinder og b√łrn. Overordnet √¶ndrer det ikke ved,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  H.P.

Og endnu v√¶rre israelernes egne iscenesatte l√łgne: De kvindelige israelske spottere, der ubev√¶bnet blev “myrdet af Hamas”, med fuldt overl√¶g fra den israelske regerings side ved at sikre, at de soldater, der skulle have beskyttet dem, aldrig dukkede op, trods pigernes mange desperate n√łdopkald. Det ser jo godt ud i propagandaen med s√• mange forsvarsl√łse unge kvinder myrdet i hele det, af Israel iscenesatte show. Og som om det ikke var slemt nok, alle de, af IDF, myrdede unge ubev√¶bnede festivalg√¶ster. Her til er kun at sige. ALLE kan v√¶lge at forsikre sig om, at det er s√•dan det forholder… Read more »

Det er dumt at stole på staten og systemet
Det er dumt at stole på staten og systemet
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det er rigtigt at der er noget meget mist√¶nkeligt ved den m√•de Israel reagerede p√• den 7. oktober. Flere omst√¶ndigheder tyder p√• at nogen svigtede s√• groft at vi er ovre i forbryderisk forr√¶deri. Omvendt er der ogs√• noget der taler for at der mest var tale om over- rumpling plus uduelighed, dumhed, sl√łseri og idioti fra sm√•byernes og milit√¶rets side. Det er t√¶nkeligt at vi aldrig f√•r opklaret hvad der egentlig skete. De fleste mennesker har sv√¶rt ved at forst√• advarsler, og nogle er i stand til at kvaje sig helt fantastisk, selvom de er veluddannede og har en… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
30 days ago

“Grundpillerne i vores demokratier er under angreb som aldrig f√łr.
URSULA VON DER LEYEN, EU-KOMMISSIONSFORMAND”.

Og her er jeg faktisk enig med von der L√łgn, EU angriber og overv√•ger konstant Unionens borgere.

Dan Christensen
Dan Christensen
29 days ago

M√•ske madammen med ‘grundpillerne’ t√¶nker p√• de ‘bed√łvelsespiller’, som EU’s afdeling for agitation og propaganda spytter ud over os alle.
Det europ√¶iske s√•kaldte demokrati er et d√łdf√łdt fantasifoster udt√¶nkt af demente nekrofile zombier med flagermus i klokket√•rnet.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
30 days ago

Israel magter ikke at gå udenom de civile og bruger den amerikanske metode hvor man blot jævner alt med jorden. Hvis man sammenligner med krigen i Ukraine så vil man finde ud af at russerne har en helt anden tilgang til det.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Sp√łrgsm√•let om hvorfor Israel taber public relations krigen, kan besvares med modsp√łrgsm√•let: Hvorfor taber NA O og USA krigen?

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
30 days ago
Reply to  Nielsen

Tja. Hvorfor taber Israel (og USA) public relations krigen? Her kan du se Anthony Blinken fors√łge sig med et svar. Ikke s√• ringe faktisk… Blinken kommer frem til, at det skyldes den frie adgang til str√łmmen af informationer p√• internettet. Israel og USA har kort og godt mistet kontrollen over narrativet pga. de sociale medier. Som Blinken siger, s√• skal man nemlig ikke underkende de st√¶rke f√łlelser, som billeder kan fremkalde. Nej, det m√• han nok sige. Det er r√¶dselsfuldt at se en bedstemor, der krydser gaden viftende med et hvidt flag og sit lille barnebarn ved h√•nden, blive plaffet… Read more »

Uvidenhed om v-historien kan koste dyrt
Uvidenhed om v-historien kan koste dyrt
30 days ago

Ja, det er s√łrgeligt s√• onde mennesker kan v√¶re ved hinanden. Men n√•r arabiske lande der har ca. 100 gange mere plads end Israel, i de sidste 50 √•r med stor fanatisme har afvist alle forslag om samarbejde, og har modarbejdet freden med bomber i caf√©er, angreb p√• fly, busser, skoler og b√łrnehaver, og utallige raketter mod israelske byer samt drab p√• civile i hundredvis, s√• opbygges der jo store sp√¶ndinger, som kan f√łre til krig. Hvis Israel ikke havde haft sine forsvarsstyrker, havde de 7 millioner israelere jo forl√¶ngst v√¶ret fordrevet eller udryddet, nok mest det sidste. Det havde… Read more »

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
29 days ago

Jeg forst√•r ikke, hvorfor du mener, det er op til pal√¶stinenserne/araberne at forsyne j√łderne med “deres eget land” som kompensation for at nazisterne forfulgte dem??? Hvorfor skulle pal√¶stinenserne dog finde sig i at blive fordrevet fra deres omr√•de, bare fordi f√łrst engl√¶nderne fandt p√• at for√¶re det til Lord Rothschild i 1917 og dern√¶st FN bl√•stemplede landovertagelsen i 1947? Det, du kalder “fred” og “forslag om samarbejde”, er reelt p√•l√¶g om at acceptere afst√•else af land og fordrivelse af den oprindelige befolkning. De “bomber i caf√©er, angreb p√• fly, busser, skoler og b√łrnehaver, og utallige raketter mod israelske byer samt… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Citat: De varme lande er noget lort.
Andet citat:
Der er krummer i mit tastatur.
-begge opfattet af jeg

trackback

[…] Gaza ‚Äď det nye Dubai¬† […]

Lasse
Lasse
30 days ago
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Pas p√•, Ar din garage ikke er sammenbygget med dit hus (-: . Det er fra minut 43 i f√łromtalte udsendelse.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Israelerne render med oliemilliarderne, vi h√¶nger snart p√• milliardregningen for alle de pal√¶stinensere, som det lykkedes de samme israelere at sende herop til evig fors√łrgelse og vores √łkonomiske og kulturelle ruin. Alle Israels venner m√• v√¶re stolte nu, med d√©t, de st√łtter s√• nidk√¶rt, fordi virkeligheden om den sag ikke passer til glansbilledet i jeres hoveder. Og til alle dem, der hepper p√• israelernes massemord p√• palarabere, s√• husk den gyldne regel, historien er s√• tyk af: St√łtter du ledere, der smider med giftgas efter dem, du ikke bryder dig om, s√• kan vinden pludselig vende og bl√¶se i din… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Margrethe

S√Ö enig. De fleste af dem der hepper p√• israel g√łr det fordi de hader muhamedanere og synes at det er fedt at israelerne er i gang med at massakrere dem. Man skal bare huske p√• at mine fjenders fjende ikke n√łdvendigvis er min ven. De venstreorienterede i Iran syntes ogs√• at det var fedt at Shahen og hans styre blev styrtet af muhamedanerne og st√łttede ivrigt Khomeini og co. De fik sig en grim overraskelse da de efterf√łlgende selv blev sl√¶bt til skafottet eller kastet ud fra h√łje bygninger.
Folkemord er folkemord uanset hvem der er forbryderne.

Last edited 1 month ago by H.P.
Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  H.P.

Jeg mist√¶nker jer alle for at f√łlge med i thehighwire. L√¶g m√¶rke til fra 0:38:19. Der f√•r de politisk korrekte t√łrt p√•. Fam√łse Jefferey Jaxen har virkelig sat Ida Auken og alle de andre nederdr√¶gtige gr√łnne omstillere til v√¶gs der. Det er episode 371 The Fall of “Safe and Effective” Husk at donere til ICAN, hvis i har r√•d.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg ved ikke hvad thehighwire er men jeg ved at zionisterne er i gang med et folkedrab.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  H.P.

Det der foregår i Israel er det rene vand imod islams invasive planer imod Europa.

Er det også folkedrab, hvis muslimerne overbefolker Europa så meget, at denne overbefolkning i praksis langsomt udrydder alle Europas civiliserede vesterlændinge ?
Eller er det kun folkedrab, hvis man “mest med voldelige midler” udrydder en anden kultur, hvis omr√•der man okkuperer/invaderer ?
For tiden bliver Europa (langsomt?) snigmyrdet af sine egne magthavere? Kan det virkelig ikke ophidse nogen?

H.P.
H.P.
30 days ago

Ja det er et folkedrab der er i gang i Europa p√• de oprindelige folk. MEN hvis man ser p√• alle de krige som usa (og terrororganisationen nato)som er ejet og dermed styret af zionisterne har startet lige siden ww2 og som har v√¶ret en kraftigt medvirkende √•rsag til alle flygtningestr√łmmene s√• m√• man bare erkende at zionisterne er nogle uhyrer. OG Europas magthavere er bare handskedukker for dem der har den virkelige magt. Som jeg har skrevet f√łr, vesten skulle holde sig laaaangt v√¶k fra alle de konflikter der er rundt omkring, men det f√•r vi ikke lov til… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
30 days ago
Reply to  H.P.

Hvis ‘zionisterne’ er s√• skrappe, ville det i s√• fald v√¶re smart af Danmark, at hyre israelske milit√¶r og politikere til at styre repatrieringen af de ‘kulturberigende’ invasive folkeslag der har okkuperet Danmark.
Danmark belaster jo ‘kulturberigerne’ enormt psykisk ved ikke frivilligt at konvertere til numsel√łfternes glade flok; s√• ‘berigerne’ kan kun f√• det bedre hos gederne og kamelerne i deres sandf√¶rdige hjemlande.

Dan Christensen
Dan Christensen
30 days ago
Reply to  H.P.

Kunne H.P. venligst lige sandsynligg√łre sin p√•stand om zionisternes ejerskab af USA og Nato. Til forst√•else af verden, giver bevislig faktuel viden en st√łrre effekt end impulsstyret besserwizzen a la “Det Radikale Venstre”.
Overlad impulsstyringen til de islamiske “√úbermenchen”, hvis udtrykte kernekompetence er skr√•sikker viden om koranens “sandhedsbeviser”.
Formulér gerne dine grundige beviser på punktform; et punkt ad gangen.

H.P.
H.P.
30 days ago

Nu er jeg ikke din st√łttep√¶dagog. Hvis man gider at g√łre sig den ulejlighed at unders√łge tingene er der stabler af beviser for det.
Bare et eksempel du kan starte med: USS Liberty der blev angrebet af israelere i 1967.
Men det er nok for meget at forlange at du g√łr dit hjemmearbejde.

Last edited 30 days ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
30 days ago
Reply to  H.P.

Den som serverer en p√•stand, er vel ogs√• den f√łrste til at p√•vise p√•standens sandhedsv√¶rdi. Peg gerne p√• de rigtige steder i din staveplade for os enfoldige bondedrenge, som har behov for en rigtig god st√łttep√¶dagog.
Henvisning til ‘bevisstabler’ lugter for meget af hoppeborgens taktiske man√łvrer. Aldrig substans, kun smattede ideer med indbygget kattelem – og her refereres ikke til en huskats yngleorgan.

H.P.
H.P.
29 days ago

Din holdning/p√•stand er tydeligvis baseret p√• den opfattelse at usa og israel er de gode og araberne er de onde. Bevis den p√•stand /underbyg din holdning, tak. Pr√łv at starte med USS Liberty det er et udm√¶rket sted at starte.
Det er aldrig for sent at blive klogere, det er faktisk det livet går ud på. Det er ingen skam at tage fejl men en skam ikke at ville erkende det.

Last edited 29 days ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
29 days ago
Reply to  H.P.

Du er forkert på den igen. Der er noget godt i enhver, selv i senile præsidenter når de stiller sutterne især Рdet er da godt for verden.
Det er i orden, at foretage bastante udmeldinger om ejerskabet af usa & nato; men det er antidemokratisk at foreskrive hvad “den rigtige mening er”; hvis du vil p√•virke andres meninger er det mest l√łnsomt ikke at tage patent p√• sandheden.
Ikke alt sollys i denne verden kommer fra numsel√łfternes bagdele, selv n√•r de l√łfter denne legemsdel rigtigt h√łjt.

H.P.
H.P.
29 days ago

√Öhh er det “antidemokratisk” ja s√• b√łjer jeg mig dybt i st√łvet….
Fort√¶l mig om bare √®t land der kunne bombe og beskyde bla. med torpedoer, et amerikansk UBEV√ÜBNET fl√•defart√łj s√• 34 amerikanske marinere blev dr√¶bt og 171 s√•ret, uden at USA efterf√łlgende l√łftede s√• meget som en finger imod det.
Det var faktisk det som israelerne gjorde.
Så er det vist skåret ud i pap og bukket i blinkende neon hvem der svinger taktstokken i usa.
Undskyld min sarkasme men den l√• lige til h√łjrebenet.

H.P.
H.P.
29 days ago

Og igen,igen, jeg har absolut ingen sympati for muhamedanere og √łnsker ikke deres tilstedev√¶relse her i Europa .

Dan Christensen
Dan Christensen
29 days ago
Reply to  H.P.

Mark Twain quote on sarcasm: “Get your facts first, then you can distort them as you please.”
Som Churchill engang sagde, noget i den retning: “demokrati er den v√¶rste regeringsform bortset fra alle de andre former, der er blevet pr√łvet.”
Alts√•; forskelligt rettede kvalificerede synspunkter m√łdes – og p√• det grundlag skal man komme til rimelig enighed om hvordan problemerne praktisk l√łses.
Selv de ‘onde’ j√łder i Israel har forst√•et dette, medens det ligger udenfor islams univers at lade levende mennesker bestemme noget som helst om deres egne forhold.

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
30 days ago

Hvor er han dog god, Stephen Kapos. S√• klar og humanistisk i sin indlevelse. En tr√łst at h√łre ham. For det er ekstremt nedsl√•ende at h√łre p√• alle dem, der forsvarer dette Holocaust beg√•et imod pal√¶stinenserne. P√¶ne, veln√¶rede danskere, der hele deres liv har haft deres p√• det t√łrre. Og nu sl√•r p√¶nheden ud i indforst√•else med den enorme grusomhed beg√•et imod pal√¶stinenserne i Gaza. Ovenik√łbet opfatter de det selv som v√¶ldig humanistisk at bakke Israels stakkels zionister op efter 7. oktober. Nogles liv og nogles lidelser er √•benbart mere v√¶rd end andres… Bvadr.

H.P.
H.P.
30 days ago

Tjah, de mange nedadvendte tommelfingre og manglende argumenter vidner om at for de zionistglade spiller sandheden ingen rolle.

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
29 days ago
Reply to  H.P.

N√¶√¶, det har du ret i. Men jeg har bem√¶rket at det er et karakteristika hos alle dem, der har stillet sig p√• Vestens side og levet sig ind i propagandal√łgnen – om det s√• er Ukraine, Israel eller andet. De mennesker er fuldkommen ligeglade med hvad realiteten m√•tte v√¶re. De er bare rede til at beskytte propagandal√łgnen med deres liv. Og de VIL intet h√łre og KAN intet h√łre. De forholder sig ikke til argumenter uanset hvor megen umage, man g√łr sig, for at freml√¶gge dem. Det er simpelthen en kvalitativ forskel imellem folk, der abonnerer p√• analyser funderet… Read more »

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x