13
maj
Seneste opdatering: 15/5-24 kl. 0022
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jerusalem Post: Netanyahu’s vision for Gaza 2035 revealed online

Det er ikke helt ligetil at finde ud af, hvad der skal ske med Gaza, Vestbredden og  palæstinenserne. Nethanyahu’s planer på glittet papir sender tvetydige signaler, men en ting er sikker, 70 % af bygningerne i Gaza er jævnet med jorden. Skulle de genopføres ville det tage 16 år og koste 40 mia. dollars. Det er heller ikke planen ifølge Gaza Rehabilitation Authority (GRA).  Ifølge Nethanyahu-regeringen er planerne disse (og det kan godt være, de er sukret noget til, men man kan ikke læse om det i danske medier:)

The first step, titled Humanitarian aid, is planned to last 12 months. Israel will create safe areas free of Hamas control, starting in the north and slowly spreading south.

Stage two would occur in the next five to ten years. The plan is to move Israeli security responsibility to Israel, while the Arab Coalition will create a multilateral body called the Gaza Rehabilitation Authority (GRA) to oversee the reconstruction efforts and manage the Strip’s finances.The GRA is to be run by Gazan Palestinians and will take responsibility for managing the safe areas.This will be done in coordination with the implementation of a “Marshall Plan” and a deradicalization program.

Stage three, termed “Self-governance”, would see Israel retain the right to act against “security threats.”

Clayton Morris på Redacted udtrykker sig kortere: De skal slås ihjel alternativt smides ud af landet til først Egypten og så USA og Europa. På videoen ser man blandt andet de ufattelige ødelæggelse i Gaza, og man ser USA’s udenrigsminister diskutere det problem med Mitt Romney, at Israel taber pr. krigen.

“Hvorfor taber Israel pr-krigen?”

Den 87-årige, ungarnske holocaustoverlever Stephen Kapos: “Dette er folkemord”

Det er lige så sjældent som det er velgørende at høre en mand, der har bevaret sin menneskelighed midt i myrderierne. Han tilhører et absolut mindretal, der ikke har ladet sig gribe af automathad og vold, og han høster da også hæder for det rundt omkring, og han vil have ‘historien på sin side.’

Vi ser allerede, at Nethanyahu-regeringen har gjort Israel til en pariastat i det meste af verden – undtagen i den ottendedel, som er Vesten. Hvordan det forløber med anklager om folkemord og krigsforbrydelser mod samme regering, er endnu uvist.

Man kan også høre et andet og længere interview med Stephen Kapos: Holocaust Survivor Tells Me: Israel Is Committing Genocide.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Springer
Jesper Springer
2 months ago

Hvad er det for noget sludder i vrøvler om. Folkemord! Forstå det nu, Hamas holder millioner af palæstinensere som gidsler, se nu hvad der sker i Gaza i stedet for det der fortælles på popskærmene. Ja vel, palæstinensere er ikke glade for israelerne, det man man jo godt forstå, men de hader Hamas som myrder dem hvis ikke de makker ret. Se nu på de fortællinger hvor Hamas myrder løs i gaderne, hænger folk op i lygtepæle eller slæber dem rundt bag biler og motorcykler, stjæler nødhjælp mens de skyder på alt hvad der kommer tæt på. Hamas er ikke… Read more »

Danskerne er nu i den værste situation i 100 år
Danskerne er nu i den værste situation i 100 år
2 months ago

Der foregår ting i verden som er så vanvittige, grusomme, forræderiske og uhyggelige, at vi er ovre i det ufattelige. Det kan være så slemt at ingen ord kan gengive den fulde rædsel. Lige nu advarer Nigel Farage mod WHO, FN og digitaliseringen. WHO er iflg. nettet skyld i verdens største forbrydelse og skandale, med millioner af ofre. FN har nu stater som S-arabien og Nordkorea til at bestyre menneske- rettigheder og sociale programmer. Digitaliseringen kan ende i de værste diktatur- og terror-regimer nogensinde. (At regeringen S, V og M snart vil afskaffe alt med kontanter, er ildevarslende. Og Mettes,… Read more »

Jakob
Jakob
2 months ago

“Tolerance is the lube that helps slip the dildo of dysfunction into the ass of a civilized society”. Krig er beskidt og uretfærdig og bliver ekstra vulgær når barbarer bruger både kvinder og børn som våben mod fjenden. Hamas skal udryddes og den “skadede” civilbefolkning skal sluses tilbage til Gaza i små portioner og lære at beskytte sig mod barbarer og voldsliderlige bander der hører stenalderen til………..Synes planen virker spiselig og vil helt sikkert blive støttet af Saudierne. Det er lykkedes fremragende i Uzbekistan hvor man har adskilt religion og stat. 80% hovedsageligt sunnimuslimer lever i fred med omverdenen og… Read more »

Poul
Poul
2 months ago

Palæstinenserne hader ikke hamas, 3 ud af 4 støtter dem og den sidste lyver om det.

Jesper Springer
Jesper Springer
2 months ago
Reply to  Poul

Hej Poul
Man skal kigge og høre godt efter for at finde Hamas hadet for det er med livet som indsats hvis man viser den mindste kritik,
men det poper op engang i mellem som små bi fortællinger. Eksempel: kort efter krigens udbrud interviewede Al-jazzira en palestinænser på et hospital, intervieweren forsøgt at få manden til at fordømme Israels angreb, hvilket han også gjorde og i sammesætning ville han også fordømme Hamas men journalisten vente manden ryggen. Palestinænseren blev så rasende at han forsøgt at sparke journalisten men blev hastigt stoppet.
Der er masser af små sådanne fortællinger,.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Det er bedre at vinde krigen om hjerterne end ‘pr-krigen’; især da Vestens pr-verden for tiden er en pilrådden stinkende sump af svindel og politisk plat.
MSM’s luder- og løgnejournalister bruges som toiletpapir i den bageste kropsåbning på Vestens magthavere, der lige efter udsondringen serverer de aftørrede nazibrune klatter som lyserød lagkage for de fatsvage vesterlændinge.

Poul
Poul
2 months ago

Surprice, hamas er fulde af løgn: https://www.bt.dk/udland/bts-mellemoestkorrespondent-hamas-er-hele-tiden-fire-skridt-foran

Så venter vi bare på at du også indrømmer at have taget fejl steen, eller rettere, at have været en naiv og bedrevidende idiot, når du tror på en terror-organisations ord om at 70% af ofrene skulle være kvinder og børn.

Men jeg gætter på at du ikke engang er ærlig nok til at offentliggøre denne kommentar!

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Poul

Jamen dog, det er “kun” 8000 børn og 5000 kvinder der er blevet slagtet og 70 % af bygningerne i gaza der er blevet jævnet med jorden så er alt jo i orden.. ikke ? Og israelerne DE lyver jo ihvertfald ikke om dødstallene d.7/10 vel… ? At ledende ministre og øvrige medlemmer af knesset åbent er stået frem og erklæret at araberne i gaza ikke mennesker men dyr og at de vil blive behandlet sådan og at der ikke er plads til dem på jordens overflade betyder jo heller ikke noget, en af dem har endog sagt at han… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  H.P.

Pointen er at steen i ugevis har videregivet falske/overdrevne tal fra en terror organisation som “sandheden”, og har slettet flere indlæg som prøvede at forklare ham det. Det er langt forbi pinligt, især når man driver en blog som gentagne gange har skrevet at “troværdighed er det eneste pressen har at sælge”. Udover det holder hamas stadig gidslerne som er hele årsagen til de israelske aktioner fanget, men det “glemmer” i også at tale om her i jeres lille ekkokammer. Når selv joe biden virker fornuftig sammenlignet med jer, så var det måske alligevel på tide at kigge indad: https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/kan-allerede-ske-i-morgen/10229557… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  steen

1: Slettet = undlader at godkende/offentliggøre kommentarer som du ikke kan lide indholdet af eller nægter at forholde dig til. 2: Læs linket, tallene er fra FN som langt om længe har gennemskuet at man ikke kan stole på islamister med en åbenlys interesse i at lyve, og en meget lang historie for at gøre netop det. Men nogle insisterer på at blive ved med at tro på pallywood, uvist af hvilken årsag. En ting er at venstreorienterede køber og viderebringer alt hvad de siger uanset hvor utroværdigt det er, fordi de tror at påtaget sympati for terroristerne i hamas… Read more »

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Poul

ØØhhh hvilken terrororganisation, israel eller araberne ?

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
2 months ago
Reply to  Poul

Der er en hel del, du tager fejl i. (Lad os nu se om du er mand nok til at indrømme det 😉 ). For det første er det ikke forkert af Steen at videregive de tabstal, som stammer fra Gazas Sundhedsministerie, eftersom de i tidens løb altid har vist sig at være pålidelige (faktisk har det vist sig, når man senere har gået tallene igennem, at de var gennemsnitligt 13% for lavt sat). Så er FN netop kommet ud med tal, hvor det samlede tabstal er det samme, men nedskaleret for kvinder og børn. Overordnet ændrer det ikke ved,… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  H.P.

Og endnu værre israelernes egne iscenesatte løgne: De kvindelige israelske spottere, der ubevæbnet blev “myrdet af Hamas”, med fuldt overlæg fra den israelske regerings side ved at sikre, at de soldater, der skulle have beskyttet dem, aldrig dukkede op, trods pigernes mange desperate nødopkald. Det ser jo godt ud i propagandaen med så mange forsvarsløse unge kvinder myrdet i hele det, af Israel iscenesatte show. Og som om det ikke var slemt nok, alle de, af IDF, myrdede unge ubevæbnede festivalgæster. Her til er kun at sige. ALLE kan vælge at forsikre sig om, at det er sådan det forholder… Read more »

Det er dumt at stole på staten og systemet
Det er dumt at stole på staten og systemet
2 months ago
Reply to  Margrethe

Det er rigtigt at der er noget meget mistænkeligt ved den måde Israel reagerede på den 7. oktober. Flere omstændigheder tyder på at nogen svigtede så groft at vi er ovre i forbryderisk forræderi. Omvendt er der også noget der taler for at der mest var tale om over- rumpling plus uduelighed, dumhed, sløseri og idioti fra småbyernes og militærets side. Det er tænkeligt at vi aldrig får opklaret hvad der egentlig skete. De fleste mennesker har svært ved at forstå advarsler, og nogle er i stand til at kvaje sig helt fantastisk, selvom de er veluddannede og har en… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

“Grundpillerne i vores demokratier er under angreb som aldrig før.
URSULA VON DER LEYEN, EU-KOMMISSIONSFORMAND”.

Og her er jeg faktisk enig med von der Løgn, EU angriber og overvåger konstant Unionens borgere.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Måske madammen med ‘grundpillerne’ tænker på de ‘bedøvelsespiller’, som EU’s afdeling for agitation og propaganda spytter ud over os alle.
Det europæiske såkaldte demokrati er et dødfødt fantasifoster udtænkt af demente nekrofile zombier med flagermus i klokketårnet.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago

Israel magter ikke at gå udenom de civile og bruger den amerikanske metode hvor man blot jævner alt med jorden. Hvis man sammenligner med krigen i Ukraine så vil man finde ud af at russerne har en helt anden tilgang til det.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Spørgsmålet om hvorfor Israel taber public relations krigen, kan besvares med modspørgsmålet: Hvorfor taber NA O og USA krigen?

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Tja. Hvorfor taber Israel (og USA) public relations krigen? Her kan du se Anthony Blinken forsøge sig med et svar. Ikke så ringe faktisk… Blinken kommer frem til, at det skyldes den frie adgang til strømmen af informationer på internettet. Israel og USA har kort og godt mistet kontrollen over narrativet pga. de sociale medier. Som Blinken siger, så skal man nemlig ikke underkende de stærke følelser, som billeder kan fremkalde. Nej, det må han nok sige. Det er rædselsfuldt at se en bedstemor, der krydser gaden viftende med et hvidt flag og sit lille barnebarn ved hånden, blive plaffet… Read more »

Uvidenhed om v-historien kan koste dyrt
Uvidenhed om v-historien kan koste dyrt
2 months ago

Ja, det er sørgeligt så onde mennesker kan være ved hinanden. Men når arabiske lande der har ca. 100 gange mere plads end Israel, i de sidste 50 år med stor fanatisme har afvist alle forslag om samarbejde, og har modarbejdet freden med bomber i caféer, angreb på fly, busser, skoler og børnehaver, og utallige raketter mod israelske byer samt drab på civile i hundredvis, så opbygges der jo store spændinger, som kan føre til krig. Hvis Israel ikke havde haft sine forsvarsstyrker, havde de 7 millioner israelere jo forlængst været fordrevet eller udryddet, nok mest det sidste. Det havde… Read more »

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
2 months ago

Jeg forstår ikke, hvorfor du mener, det er op til palæstinenserne/araberne at forsyne jøderne med “deres eget land” som kompensation for at nazisterne forfulgte dem??? Hvorfor skulle palæstinenserne dog finde sig i at blive fordrevet fra deres område, bare fordi først englænderne fandt på at forære det til Lord Rothschild i 1917 og dernæst FN blåstemplede landovertagelsen i 1947? Det, du kalder “fred” og “forslag om samarbejde”, er reelt pålæg om at acceptere afståelse af land og fordrivelse af den oprindelige befolkning. De “bomber i caféer, angreb på fly, busser, skoler og børnehaver, og utallige raketter mod israelske byer samt… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Citat: De varme lande er noget lort.
Andet citat:
Der er krummer i mit tastatur.
-begge opfattet af jeg

trackback

[…] Gaza – det nye Dubai  […]

Lasse
Lasse
2 months ago
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Pas på, Ar din garage ikke er sammenbygget med dit hus (-: . Det er fra minut 43 i føromtalte udsendelse.

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Israelerne render med oliemilliarderne, vi hænger snart på milliardregningen for alle de palæstinensere, som det lykkedes de samme israelere at sende herop til evig forsørgelse og vores økonomiske og kulturelle ruin. Alle Israels venner må være stolte nu, med dét, de støtter så nidkært, fordi virkeligheden om den sag ikke passer til glansbilledet i jeres hoveder. Og til alle dem, der hepper på israelernes massemord på palarabere, så husk den gyldne regel, historien er så tyk af: Støtter du ledere, der smider med giftgas efter dem, du ikke bryder dig om, så kan vinden pludselig vende og blæse i din… Read more »

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Margrethe

SÅ enig. De fleste af dem der hepper på israel gør det fordi de hader muhamedanere og synes at det er fedt at israelerne er i gang med at massakrere dem. Man skal bare huske på at mine fjenders fjende ikke nødvendigvis er min ven. De venstreorienterede i Iran syntes også at det var fedt at Shahen og hans styre blev styrtet af muhamedanerne og støttede ivrigt Khomeini og co. De fik sig en grim overraskelse da de efterfølgende selv blev slæbt til skafottet eller kastet ud fra høje bygninger.
Folkemord er folkemord uanset hvem der er forbryderne.

Last edited 2 months ago by H.P.
Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  H.P.

Jeg mistænker jer alle for at følge med i thehighwire. Læg mærke til fra 0:38:19. Der får de politisk korrekte tørt på. Famøse Jefferey Jaxen har virkelig sat Ida Auken og alle de andre nederdrægtige grønne omstillere til vægs der. Det er episode 371 The Fall of “Safe and Effective” Husk at donere til ICAN, hvis i har råd.

H.P.
H.P.
2 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg ved ikke hvad thehighwire er men jeg ved at zionisterne er i gang med et folkedrab.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Det der foregår i Israel er det rene vand imod islams invasive planer imod Europa.

Er det også folkedrab, hvis muslimerne overbefolker Europa så meget, at denne overbefolkning i praksis langsomt udrydder alle Europas civiliserede vesterlændinge ?
Eller er det kun folkedrab, hvis man “mest med voldelige midler” udrydder en anden kultur, hvis områder man okkuperer/invaderer ?
For tiden bliver Europa (langsomt?) snigmyrdet af sine egne magthavere? Kan det virkelig ikke ophidse nogen?

H.P.
H.P.
2 months ago

Ja det er et folkedrab der er i gang i Europa på de oprindelige folk. MEN hvis man ser på alle de krige som usa (og terrororganisationen nato)som er ejet og dermed styret af zionisterne har startet lige siden ww2 og som har været en kraftigt medvirkende årsag til alle flygtningestrømmene så må man bare erkende at zionisterne er nogle uhyrer. OG Europas magthavere er bare handskedukker for dem der har den virkelige magt. Som jeg har skrevet før, vesten skulle holde sig laaaangt væk fra alle de konflikter der er rundt omkring, men det får vi ikke lov til… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Hvis ‘zionisterne’ er så skrappe, ville det i så fald være smart af Danmark, at hyre israelske militær og politikere til at styre repatrieringen af de ‘kulturberigende’ invasive folkeslag der har okkuperet Danmark.
Danmark belaster jo ‘kulturberigerne’ enormt psykisk ved ikke frivilligt at konvertere til numseløfternes glade flok; så ‘berigerne’ kan kun få det bedre hos gederne og kamelerne i deres sandfærdige hjemlande.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Kunne H.P. venligst lige sandsynliggøre sin påstand om zionisternes ejerskab af USA og Nato. Til forståelse af verden, giver bevislig faktuel viden en større effekt end impulsstyret besserwizzen a la “Det Radikale Venstre”.
Overlad impulsstyringen til de islamiske “Übermenchen”, hvis udtrykte kernekompetence er skråsikker viden om koranens “sandhedsbeviser”.
Formulér gerne dine grundige beviser på punktform; et punkt ad gangen.

H.P.
H.P.
2 months ago

Nu er jeg ikke din støttepædagog. Hvis man gider at gøre sig den ulejlighed at undersøge tingene er der stabler af beviser for det.
Bare et eksempel du kan starte med: USS Liberty der blev angrebet af israelere i 1967.
Men det er nok for meget at forlange at du gør dit hjemmearbejde.

Last edited 2 months ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Den som serverer en påstand, er vel også den første til at påvise påstandens sandhedsværdi. Peg gerne på de rigtige steder i din staveplade for os enfoldige bondedrenge, som har behov for en rigtig god støttepædagog.
Henvisning til ‘bevisstabler’ lugter for meget af hoppeborgens taktiske manøvrer. Aldrig substans, kun smattede ideer med indbygget kattelem – og her refereres ikke til en huskats yngleorgan.

H.P.
H.P.
2 months ago

Din holdning/påstand er tydeligvis baseret på den opfattelse at usa og israel er de gode og araberne er de onde. Bevis den påstand /underbyg din holdning, tak. Prøv at starte med USS Liberty det er et udmærket sted at starte.
Det er aldrig for sent at blive klogere, det er faktisk det livet går ud på. Det er ingen skam at tage fejl men en skam ikke at ville erkende det.

Last edited 2 months ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Du er forkert på den igen. Der er noget godt i enhver, selv i senile præsidenter når de stiller sutterne især – det er da godt for verden.
Det er i orden, at foretage bastante udmeldinger om ejerskabet af usa & nato; men det er antidemokratisk at foreskrive hvad “den rigtige mening er”; hvis du vil påvirke andres meninger er det mest lønsomt ikke at tage patent på sandheden.
Ikke alt sollys i denne verden kommer fra numseløfternes bagdele, selv når de løfter denne legemsdel rigtigt højt.

H.P.
H.P.
2 months ago

Åhh er det “antidemokratisk” ja så bøjer jeg mig dybt i støvet….
Fortæl mig om bare èt land der kunne bombe og beskyde bla. med torpedoer, et amerikansk UBEVÆBNET flådefartøj så 34 amerikanske marinere blev dræbt og 171 såret, uden at USA efterfølgende løftede så meget som en finger imod det.
Det var faktisk det som israelerne gjorde.
Så er det vist skåret ud i pap og bukket i blinkende neon hvem der svinger taktstokken i usa.
Undskyld min sarkasme men den lå lige til højrebenet.

H.P.
H.P.
2 months ago

Og igen,igen, jeg har absolut ingen sympati for muhamedanere og ønsker ikke deres tilstedeværelse her i Europa .

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  H.P.

Mark Twain quote on sarcasm: “Get your facts first, then you can distort them as you please.”
Som Churchill engang sagde, noget i den retning: “demokrati er den værste regeringsform bortset fra alle de andre former, der er blevet prøvet.”
Altså; forskelligt rettede kvalificerede synspunkter mødes – og på det grundlag skal man komme til rimelig enighed om hvordan problemerne praktisk løses.
Selv de ‘onde’ jøder i Israel har forstået dette, medens det ligger udenfor islams univers at lade levende mennesker bestemme noget som helst om deres egne forhold.

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
2 months ago

Hvor er han dog god, Stephen Kapos. Så klar og humanistisk i sin indlevelse. En trøst at høre ham. For det er ekstremt nedslående at høre på alle dem, der forsvarer dette Holocaust begået imod palæstinenserne. Pæne, velnærede danskere, der hele deres liv har haft deres på det tørre. Og nu slår pænheden ud i indforståelse med den enorme grusomhed begået imod palæstinenserne i Gaza. Ovenikøbet opfatter de det selv som vældig humanistisk at bakke Israels stakkels zionister op efter 7. oktober. Nogles liv og nogles lidelser er åbenbart mere værd end andres… Bvadr.

H.P.
H.P.
2 months ago

Tjah, de mange nedadvendte tommelfingre og manglende argumenter vidner om at for de zionistglade spiller sandheden ingen rolle.

Jette Anne-Marie Hansen
Jette Anne-Marie Hansen
2 months ago
Reply to  H.P.

Nææ, det har du ret i. Men jeg har bemærket at det er et karakteristika hos alle dem, der har stillet sig på Vestens side og levet sig ind i propagandaløgnen – om det så er Ukraine, Israel eller andet. De mennesker er fuldkommen ligeglade med hvad realiteten måtte være. De er bare rede til at beskytte propagandaløgnen med deres liv. Og de VIL intet høre og KAN intet høre. De forholder sig ikke til argumenter uanset hvor megen umage, man gør sig, for at fremlægge dem. Det er simpelthen en kvalitativ forskel imellem folk, der abonnerer på analyser funderet… Read more »

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x