14
maj
Seneste opdatering: 15/5-24 kl. 0736
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en ordentlig svada Paul Weston her får afleveret mod læger, der er big pharma’s lønningsseddel. Selv Richi Sunak kan være det. Han nægter i al fald at oplyse om, hvor meget han tjener på at have arbejdet i et firma der inden “pandemien” investerede £380m i Moderna, og Sunak er i forvejen en af de rigeste parlamentsmedlemmer nogensinde.

Når Weston taler om “læger der havnede i en galge,” mener han processerne mod tyske nazi-læger, hvor en del blev hængt og andre nåede at begå selvmord eller flygte efter at have eksperimenteret med  KZ-lejr fanger. Det var disse retssager, der førte til skabelsen af Nürnberg Kodeks, som vi nu groft overtræder mens ikke mindst de kriminelt medskyldige medier har travlt med at tie og lyve.

John Watt hos dr. Campbell: “I want you to look me in the eyes, Rishi Sunak”

Den 13 februar i år mødte John Watt den engelske premierminister i Channel 4, og forelagde ham sin vaccineskade. Det er hjertet og formentlig myokarditis. I går havde John Campbell besøg af ham for at høre, hvordan det er gået ham siden. Det er interessant, men han taler ret skotsk, og man skal spidse ørerne for at forstå det hele.

“Det spiller overhovedet ingen rolle, hvem der sidder i Det Hvide Hus. For regeringen er du undværlig”

“Er der virkelig nogle, der vil slå os ihjel fordi de mener, der er for mange mennesker på kloden?” (min 1:08)

“Der er ingen, der vil mig noget ondt.” Det er den replik, der er almindelig hvis man prøver at introducere for nutidsmennesker, at magtfulde kredse er ude på noget så sindssygt. Man er “sølvpapirshat,” men vil du hellere gamble med dit liv på det modsatte? At du er i fuldkommen sikkerhed og kan være helt tillidsfuld, mens der spilles teater for dig?

Som Michael Yeadon siger: “Ser man på detaljerne i “pandemien,” og leder man efter hensigt og vilje bag alle dødsfaldene, så er der kun én mulighed tilbage: Det er ikke noget uheld, at så mange er invaliderede og døde, ej heller at ingen bringer dødsfaldene til ophøre ved at forbyde sprøjterne øjeblikkeligt.

Der kan kun være én overordnet vilje og hensigt bag det hele. “At skade, invalidere og slå ihjel,” som Yeadon siger. Man kvier sig ved at tro det, men jo mere man undersøger det, desto mere sandsynligt virker det, hvilket også må være grunden til at de ansvarlige hårdnakket nægter sprøjternes dødelighed på nu fjerde år. Det store spørgsmål er: Ved vore egne ledere, hvad der foregår og hvor marginaliserede de er fra magten, eller er de helt agterudsejlede siden de ikke ytrer sig?

På disse fem minutter fører historikeren John Coleman en økonomisk elites tanker om en befolkningsreduktion tilbage i tiden. “Jordens befolkning skal halveres på enhver mulig måde,” citerer Coleman. Hans forudsigelser i 1994, er dagens virkelighed. Hør det, og vælg hvad du vil tro på.

“If half the people on Earth die suddenly we can avoid catastrophe!”

Disse fem minutter er et uddrag fra en time og tre kvarter fra et foredrag i 1994. Det hele  er her. Man må selv vurdere, om det er “konspirationsteorier” eller om man synes, det har nogen forbindelse til virkeligheden. Han er forfatter til disse 30 bøger. Jeg kan kun fremlægge de beviser/indicier, der findes, og jeg tier ikke af skræk for at blive til grin som så mange andre. Alt for mange er alt for bange for at åbne munden, og imens dør mennesker. Den australske senator Malcolm Roberts forklarer her, hvordan man holder læger hen i tavshed og angst for at blive fyret.

Man kan finde tankerne mange andre steder. Her udtaler en engelsk ‘klimavidenskabsmand’: “If half the people on Earth die suddenly we can avoid catastrophe!” Og her er Michael Yeadons seneste betragtninger om, hvordan man overlever disse galninge: EX-Pfizer Chef: Magteliternes næste træk. Hør også Dr. Peter McCullough om How Much Doctors Were bribed to Push COVID Shots.

Wall Street Journal 26.5 2009: Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says

The New York meeting of billionaires Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Ted Turner, Oprah, Michael Bloomberg and others was described by the Chronicle of Philanthropy as an informal gathering aimed at encouraging philanthropy. Just a few billionaires getting together for drinks and dinner and a friendly chat about how to promote charitable giving. WSJ (ikke log in)

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
30 days ago

Richi Sunak har været overraskende åbentlyst i alliance med disse kræfter . Overraskende for mig . Der existerer åbentbart intet behov for at være “diskret”. Så der er ingen samvittighed der tynger ? . Og der har ikke været samvittighed der stillede sig i vejen . Hvad er det udtryk for ?. Der må være temmeligt mange der har forestillet sig , at de selv hørte med ved bordet af de udvalgte . Eller som O’loony siger ,- en plads i Arken . Har Mette Frederiksen også troet det ?.

Margrethe
Margrethe
29 days ago

Og lige en tilføjelse. Jeg var en hurtig søgning igennem mit klippearkiv og fandt ham her, ikke at forglemme:

Jens-Lundgren-udpeget-som-forsoegsansvarlig-af-Anthony-Fauci
Last edited 29 days ago by Margrethe
Margrethe
Margrethe
29 days ago

Per Brændgaard havde på et tidspunkt undersøgt financieringen bag flere af de danske eksperter, der stod fra morgen til aften på TV og brægede om, hvor vigtigt og harmløse de injektioner var. Samtlige havde økonomiske forbindelser til Bill & Melinda Gates Foundation. Det i sig selv var slemt nok, men Sundhedsstyrelsen og, SSI og danske universiteter var også fodret med, så vidt jeg husker, 160 millioner fra samme mafiasyndikat. Man kan selv tælle efter på BG Foundations hjemmeside, hvor deres donationer og hvilke institution, der har modtaget, er at finde. Det var de i hvert fald. Jeg har ikke været… Read more »

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  Margrethe

Tak for info. Det kommer bag på mig , at korruptionen er så indgroet og så omfattende. Det er blevet en naturlig del af et samlet hele , ingen længere sætter spørgsmålstegn ved eller har etiske overvejelser omkring . Det er ,- forestiller mig , – alene blevet et spørgsmål om regler og hvad der plejer at være accepteret. Hvor regler går ind , går etikken ud , da etikken jo altid omhandler dilemmaer. Dem ,- dilemma’erne – er der ikke mange der har haft problemer med eller overvejelser omkring ?.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago

Det “gode” ved det er, at hvis man leder blot en lille smule så kan man helt åbenlyst se de planer WHO, WEF, EU har for vores fælles fremtid. Her særligt relevant fremtidige “pandemier” (pandemi traktaten) eller WEFs mål om at afskaffe kontanter. Hvad angår det sidste så er der en interessant video fra i går på Redacted på yt med titlen “WEF wants to ban cash” hvor en papnæse helt åbenlyst forklarer sig, han kommer også ind på spørgsmålet om mindre befolkningers indflydelse på økonomien. Han vrøvler og siger for det meste intet, men indimellem kommer der spændende ting… Read more »

Last edited 29 days ago by Den europæiske dårekiste
H.P.
H.P.
29 days ago

Den brede befolkning vil synes at det er fedt. Som reklamer for det kontantløse samfund siger : det er så bekvemt, så slipper du for at stå i en situation hvor du har glemt din pung , og så vises en filmsekvens hvor Hr. og Fru hakkebøf står og roder i deres lommer og ser fortvivlede ud, og videre sidder der skilte ved næsten alle kasselinier der appellerer til kunderne om at bruge kort, da danske forretninger så vil spare x antal millioner hvert år. Man appellerer til bekvemmeligheden, det er jo SÅ besværligt at stå der og rode med… Read more »

Margrethe
Margrethe
29 days ago

Og en Sundhedssektor, der i forvejen er ved at falde fra hinanden på grund af mangel på kvalificeret personale med de høje faglige standarder intakt, står nu i endnu mere lort til halsen på grund af de vaccineboostedes, høje sygefravær som onkolog Dr. William Makis illustrerer her : “Unvaccinated healthcare workers are the safest by far” Der er heldigvis hjælp på vej, har jeg hørt ved at lytte på vandrørerne. Kommunerne vil nu importere endnu mere personale fra Afrika og Mellemøsten – men fortvivl ikke! Sprogbarrierne har de skam også tænk på. De ansætter tolke, der skal rende i hælene… Read more »

ikke-vaccinerede-sundhedsansatte-er-mindst-syge
Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  steen

Har Mette Frederiksen og/eller dele af embedsværket også modtaget særliget udvalgte sprøjter ?. Og i så fald ,- hvor meget vidste de , der fik “special-udvalgte-sprøjterne” , om farligheden ved de almindeligt uddelte sprøjter ?. Ikke at det gør nogen forskel – de udfylder sæder hvor de skal beskytte resten af os . Og skal stilles til ansvar – også for det de ikke vidste, men burde have vidst. Jeg stilles til ansvar når jeg kører overfor rødt. Hvad enten jeg ser det / vidste det eller ej. Vi er blevet søgt folke-myrdet. Vores myndigheder har faciliteret forsøget på folkemord… Read more »

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  steen

…måle det med en blodprøve… Ja , det kan man . Dolores Cahill ved en hel del om netop den slags prøver , og har omtalt dem i flere interviews. Så det kunne opklares og afklares.

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  Dragen

Spikeproteinet, der stammer fra C-injektionen, eller som kroppen producerer efter at være programmeret til samme af mRMA injektionen har en unik 2p kode som kun kan man stamme fra injektionen. Derfor er det pærelet i et laboratorium at bevise om det er injiceret eller ej. Det kan man læse på læge Jeanne Runbys hjemmeside

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago

LOXISM, THE TALMUD & ‘CHRISTIAN ZIONISM’ – DISCUSSION WITH MADS PALSVIG
https://www.bitchute.com/video/UfzUT8Qs7BuM/

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har været inde på linket et par gamge . Men det virker kun de første par minutter. Men det er interressandt hvad de taler om . Måske virker det senere på døgnet .
.

Cat Girl
Cat Girl
29 days ago
Reply to  Dragen

Når jeg klikker på linket får jeg en video på 11:59 som afspiller normalt?

Dragen
Dragen
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Linket fungerer også for mig , – nu , her til aften . Tak.

H.P.
H.P.
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Mads Palsvig er en god mand.

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  H.P.

Jeg får også en erindring frem, hvor Mads Palsvig giver udtryk for, “det er vist ved at være tiden, hvor Kristendommen og jødedommen går hver sin vej”.

Det syn’s jeg lyder som en rigtig god ide, når jeg hører ovenstående. Jøsses! – om jeg så må sige…

Margrethe
Margrethe
29 days ago
Reply to  Cat Girl

Det var lidt af en øjenåbner. Ifølge den jødiske Talmud er det ikke bare ok at lyve over for os goyim/vantro, men Talmud ophøjer løgnen over for de vantro undermennesker til en dyd. Hvor er det lige, vi har hørt det før?… Mads Palsvig har dog, som 95 procent af de “vågne”, fået islam helt galt i halsen. 1: Nej det er ikke bare en religion som “alle andre.” Og det er ikke et mindretal, der ønsker denne psykopatiske ideologi trumfet igennem. Frit fra hukommelsen var det 77 procent af herboende muslimer og den procentdel stiger, jo flere de bliver.… Read more »

Margrethe
Margrethe
28 days ago
Reply to  steen

Den største forskel mellem jødisk og muslimsk terror er måske, at jøderne er så intelligente, de kan føre en mere skjult, sofistikeret krig på de bonede gulve mod vantro. Muslimerne er mest af alt på det primitive kniv/bombe/halshug stadium. Jeg er overbevist om, at begge parter har det bedst, hvor de kommer fra…

Margrethe
Margrethe
28 days ago
Reply to  steen

I gymnasiet fandt jeg Mein Kampf på biblioteket. Jeg fik mig tygget gennem 2/3 del af bogen og opgav resten. I sikker forvisning om ikke at være gået glip af noget. Kedelig, messende og gentagelser i det uendelige. Jeg havde forventet noget mere saftigt, og undrede mig i stedet over, at nogen havde været i stand til at se den hellige ild brænde i det indhold.

Margrethe
Margrethe
28 days ago
Reply to  Cat Girl

Her får vi også indirekte forklaringen på, hvorfor der optræder en neger i næsten samtlige reklamer. Ifølge Talmud skal alle andre menneskeracer blandes og dermed udryddes. Kun jøderne skal bestå som ren etnisk gruppe. Føj for den lede.

Jeg overvejede om vi skulle have nyt drivhus. Sørme om de i reklamen for danske drivhuse havde fået plantet en danske familie, minus en dansk mand, der selvfølgelig var skiftet ud med den obligatoriske neger.

Det gamle drivhus kommer til at holde mange år endnu…

Last edited 28 days ago by Margrethe
ino
ino
28 days ago
Reply to  Margrethe

Personligt hader jeg også disse velmenende reklamer hvor der ligesom tilfældigt optræder en hel fremmedartet person der cykler storsmilende på dansk eller noget tilsvarende. Glem det. Vi er danskere.
Vi bliver aldrig muhamedanere.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x