15
maj
Seneste opdatering: 16/5-24 kl. 2358
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hans sikkerhedsfolk var ikke på plads. Fem skud fik attentatmanden affyret”

BREAKING: Assassination attempt on Dublin MEP candidate Malachy Steenson (se her)

Ezra Levant møder Steenson her til en stor demonstration i Dublin.

Man ser her selve attentatet på Fico på disse 11 sekunder. Fem sikkerhedsfolk følger bagved Fico hen til publikum, hvorfra han bliver skudt af den 71 årige aktivist Juraj Cintula, der har kaldt på ham for at give ham hånden. Ingen stiller sig mellem ham og attentatmanden, og én er placeret blandt publikum alt for langt væk til at nå at gribe ind. Det ser ikke naturligt ud. Prøv at køre videoen nogle gange til du er fortrolig med, hvad der sker.

Hvem står da bag? Hvis sikkerhedsvagterne kan arrangeres, så de er medsammensvorne, så står professionelle bag, som også er så professionelle, at de har sørget for ikke at kunne spores. Det kan være hvem som helst, men qui bono? – nogen har større interesse i at skaffe ham af vejen end andre. Ukraine har en kendt og berygtet dødsliste for dem, der taler imod Zelensky regimets interesser. Blandt mange andre, står Victor Orban på den. De førende kræfter bag Ukrainekrigen og Pandemitraktaten har åbenlyse interesser – endog meget store pengeinteresser. Så vi må gætte på, at det aldrig bliver opklaret.

Det er kun få dage siden, Robert Fico holdt en tale, hvor han lovede det slovakiske folk, at han ikke ville tilslutte sig WHO’s pandemitraktat, at han var imod digital valuta og at han havde indledt en undersøgelse af Slovakiets overdødelighed på 21.000 mennesker.. Han ville desuden have fred i Ukraine og ikke støtte med våbenleverancer. Han blev kaldt “Slovakiets Trump”. Måske besegledes hans skæbne der. Er der andre europæiske politikere der har mod på at følge deres samvittighed og deres egne øjne og derefter udtale sig om Pandemitraktaten og Ukraine?

Attentatmanden Juraj Cintula

What do we know about Robert Fico’s alleged shooter?

Onkologen William Makis om, hvorfor globalister kan stå bag mordforsøget

Makis er født i Slovakiet og forstår sproget. Vi får blandt andet at vide, at Fico også på grund af en slovakisk overdødelighed på 21.000 havde indledt en undersøgelse af vaccinerne og overdødeligheden. Videoen er så ny at den ikke kan indlejres, men den kan ses her.

Mike Benz opremser de konservative ledere, der er myrdet eller forsøgt myrdet på det seneste

Chilling video of Robert Fico predicting his own assassination

Thirty-five days ago, a brief video surfaced on the internet featuring Slovak Prime Minister Robert Fico, warning that the tension in Slovakia had escalated to a point that could result in the assassination of a leading government politician. “I am not exaggerating by a millimeter,” Fico declared in the video. His warning proved nearly prophetic, as mere millimeters spared his life from an assassin’s bullets 35 days later. Remix

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
10 days ago

Og et PS. Fico er en fornuftig og klog person, som endda fik et forbud mod afskaffelse af kontanter ind i Slovakiets grundlov. Han er imod støtte til Ukraine og vil ikke indgå i pandemitraktaten. Endvidere var han imod vaccinen, altså en mand lige efter vores hoved.

Det er åbenbart for mig at et besøg i Slovakiet er et must.

Dragen
Dragen
10 days ago

Det er mærkligt hvordan konkret, virkelighedsnær , ligetil og ansvarsfuld tænkning og handling er blevet noget aparte og sjældent.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

I Danmark vil man også gerne afskaffe kontanter. Foreløbelig er det kun skattevæsenet som arbejder hårdt på det – direkte og kontant.
Når alle kontanter er væk, er der kun tuskhandel og røveri tilbage – for hvad gør man, når hele internettet bliver saboteret eller fysisk ødelagt af krige, såsom den snarlige tredje verdenskrig startet af Nato og debile Biden.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  steen

Man må konstatere, at slette Mettes loyalitet overfor sin demente herre og mester i Washington langt overstiger hendes loyalitet overfor det danske folk.
Danskerne har absolut ingen interesse i at sulte sig selv, for at fede ukrainske oligarker kan svindle og platte med danskernes surt erhervede skattepenge.
Smid madammen ud, sammen med lallende Lars Ulykke, inden Danmark bliver en amerikansk militærbase.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  steen

Hvad mon de vil bruge denne digitale ID til, når nu censur er forbudt ifølge Grundloven.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
11 days ago

Som jeg skrev for ca. en uge siden er det farligt, at gå imod forbryderstaten USA. Det har folk som fx. Olof Palme, Saddam Hussein og Muammar Gaddafi måtte sande. Fico kan nu tilføjes til denne liste.

Heldigvis er Fico kommet godt gennem natten og er ved bevidsthed.

Jeg tror jeg vil besøge Slovakiet her til sommer, det lyder til at der er mange fornuftige mennesker i landet.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
11 days ago
Reply to  steen

Du rammer lige ind i det jeg tænkte i går da jeg læste Mette Frederiksens udtalelse og sammenholdt den med Putins. Mettes var slatten, intetsigende og udstrålede virkelig hvilken udannnet proletar hun er.

Jeg har også stemt for sidste gang, sidst blev det NB, som straks fejlede.

H.P.
H.P.
10 days ago
Reply to  steen

Danske politikere kan slet ikke se det kontroversielt at forråde deres eget folk.
De lukker fremmede folk der er os åbenlyst fjendtligt stemt ind i hundredtusindvis. Overlader magten over danskernes liv og helbred til udenlandske privatejede dybt kriminelle organisationer, fratager bid for bid danskernes ret til privatliv og frihed.
Ignorerer grundloven, puster sig op over for Rusland efter først at have nedlagt det danske forsvar m.m.
Og så har de den frækhed at kalde en fornuftig og ansvarlig statsleder som Fico kontroversiel.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
10 days ago
Reply to  H.P.

Det er virkelig godt skrevet. 🎯

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago
Reply to  H.P.

Har lige læst på nettet (denkorteavis?), at overtrædelse af grundloven er straffrit. Ingen af de lamme rottehjerner på Kresjansborg har tilsyneladende nogensinde overvejet det. Nu viser det sig, at om man ønsker indførelse af juridiske konsekvenser af grundlovsbrud, skal dette foregå via almindelige straffelovsbestemmelser.
Grundloven er med andre ord ligegyldig for islam, især paragraffen om religioners sædelighed og lovlydighed. Der findes heller ingen paragraf om sikring af etniske danskeres flertal overfor fjendtlig folkeudskiftning.

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  steen

“Kontroversiel” kalder de danske politikere det , vi andre kalder personlig og politisk integritet.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 days ago
Reply to  steen

Steen, jag tänker som du inför EU-valet. Varför skulle jag ens rösta blankt (de rösterna räknas inte längre)????

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
10 days ago

Ikke at det direkte har noget med attentatet at gøre, men det er en nydelse at læse MSMs programmerede holdning til Putins møde med Xi.

Man kan nærmest mærke smerten hos DR når de beskriver hvorledes Putin blev modtaget. Kanonsalutter, Xi ude i lufthavnen og en kæmpe kortege.

Da Scholz besøgte landet sidst sendte de viceborgmesteren fra Beijing i lufthavnen i en taxa 😁

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

Den danske regering har afsløret sig selv som Bidens dresserede aber. Intet høre, intet se og intet sige. Monkey see, monkey do.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 days ago

I USA havde man i 1860’erne en præsident Abraham LIncoln. Han var ikke jøde men den første republikanske præsident i slyngelstaten USA. Han blev i 1865 skudt ihjel af en poetisk skuespiller, John Wilkes Booth, som åbenbart havde “en romantisk tiltrækkende virkning” på sine omgivelser – måske en pæn omskrivning af den forbudte homoseksualitet. Pudsigt nok hed skuespillerens far “Junius Brutus Booth”. Personen “Junius Brutus” var pudsigt nok “Julius Cæsar”‘s morder i året 44 f. kr. i det gamle Rom. Både John Wilkes Booth og Junius Brutus råbte “Sic semper tyrannis”, under deres attentater. Både Cæsar og Lincoln var populister i… Read more »

Margrethe
Margrethe
10 days ago

Selvfølgelig skulle han ryddes af vejen. Det kører efter noder. Det undrer mig faktisk, at Andrew Bridgen er i live endnu:

https://twitter.com/VigilantFox/status/1731833565300523401

Cat Girl
Cat Girl
11 days ago

PARLIAMENT MEMBER EXPOSES WAR ON NATIVE POPULATIONS, CARBON TRACKING, AI MONEY
https://www.bitchute.com/video/uWhwvW5Bv9jp/

Nielsen
Nielsen
10 days ago
Reply to  Cat Girl

Den havde jeg ikke lige lagt mærke til. Vi sidder ellers tit om kakkelbordet og ser Roman Balmakov på epochtimes. Men man kan jo ikke nå at følge med i det hele.

Nielsen
Nielsen
10 days ago

Det er nok her det ku’ være på sin plads, at understrege at ingen af os er suicidale.
Og hvis nogen påstår at Dane wigington er konspirations teoretiker, er diummere end Greta Thunberg eller Arnold Schwarzenegger.
https://www.bitchute.com/video/5ZKAgn8cSiDH/
I øvrigt er Zelenskij i ledtog med Anthony Blinken.
Se ronpaullibertyreport
https://www.bitchute.com/video/CLS0CoY7T-Q/

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Nielsen

…suicidale.. Den tanke har jeg tænkt tidligere. Om der var et forum eller en platform hvor folk indbyrdes , – i tide var gjort bekendte med de forhold.
Men i lyset af hvad der er sket de sidste dage /timer – bliver den “stille forsvinden ” af mere anonyme stemmer – som noget der kunne blive aktuelt , måske mere vigtigt igen .

trackback

[…] Attentatet på Slovakiets PM Robert Fico […]

Marcus
Marcus
10 days ago

Måske her er også et godt grund ?

https://www.bitchute.com/video/Aa8rGP2UujGK/

Nielsen
Nielsen
9 days ago
Reply to  Marcus

EN god grund 🙂 (Hvad til?)

Marcus
Marcus
9 days ago
Reply to  Nielsen

Undskyld…
grund…grunden….EN

Marcus
Marcus
9 days ago
Reply to  Nielsen

men… hvorfor grunden… og ikke grundet…?
vand…
bord
jord
???

Last edited 9 days ago by Marcus
30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x