15
maj
Seneste opdatering: 20/5-24 kl. 0328
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Toe tagging” – means marked for death and ok to let die.

The government told paramedics to mark anyone over 70 as not worthy of life and therefore not to receive treatment for anything! Treatment that may have saved lives. Discussions then took place about reducing this age limit to anyone over 50! Lioness of Judah Ministry og Laura Aboli, Telegram.

Jeg ville mĂĄske have fundet det mindre interessant, hvis ikke jeg havde oplevet det pĂĄ et københavnsk hospital for tre ĂĄr siden. Det stod i min journal, at jeg ikke skulle genoplives i tilfælde af hjertestop m.m. En pĂĄrørende sĂĄ det i min journal. Jeg vidste det ikke selv, og sĂĄ byggede det endda pĂĄ en forkert diagnose. Det jeg fejlede, kunne behandles, sĂĄ der var jeg heldig ligesom jeg var, da jeg blev tilbudt Remdezevir og havde viden nok om det livsfarlige præparat til at afslĂĄ. (toe tag er den seddel afdøde fĂĄr bundet pĂĄ sig.) Det kaldes nu meget betegnende “Run for your life.” OvenstĂĄende blev sagt pĂĄ Scottish COVID-19 Inquiry’s Health and Social Care Impact Hearings. 30 April 2024

Udenomsparlamentariske World Economic Forum

Der var engang, udenomsparlamentarisk betød noget med venstreradikalisme. Kommunisme, syndikalisme, anarkisme, fagforbund, demonstrationer og strejker. I dag betyder det ogsĂĄ noget med kommunisme, men nu i forbindelse med de  allermest formuende, dem der ikke har nok i penge, men ogsĂĄ er i færd med at tilrane sig den politiske magt fra de snart forhenværende demokratier. Universalnøglen til vor generations revolution, hedder ‘klima.’

Det er betegnende, at danske medier enten ikke informerer om WEF, eller ogsĂĄ spiller det helt ned: “Det har ingen betydning, og dem der tillægger det betydning, er konspirationsteoretikere.” Hvad fortæller det os? At medierne ogsĂĄ er købt af ikke-demokratiske kræfter, og at danske politikere – sĂĄ længe de tier om dette – uden videre kan betragtes som medsammensvorne mod det danske folk og den styreform, det troede det havde.

Det er fuldstændig evident i disse år, at demokratiernes vigtigste repræsentanter er en tur indenom WEF for at blive godkendt. At denne og andre udenomsparlamentariske institutioner har tiltusket sig borgernes politiske magt, og at de politikere der medvirker til det, forråder demokratiet. Og at det er blevet  det, jeg har kaldt det i snart ti år: Et teaterdemokrati. Hans Erixon ved meget konkret om WEF, og i modsætning til MSM, er han ikke bange for at øse af sin viden.

“Teaterdemokratiet”

Hans Erixon är troligen Sverige främsta expert pĂĄ WEF, i alla fall bland dess kritiker. Han berättar här om ännu en agenda som i stort sett ljudlöst passerat in bland svenska författningar och just nu är i full färd att implementeras. Vi ska bara fĂĄ dess ‘betrodda flaggare’ utsedda, sĂĄ är yttrandefriheten fullständigt lagd i grus.

Hans Erixons redogörelse är skrämmande konkret. Ingenting som eventuellt kommer ske i en obestämd framtid. Det här händer just nu. Och WEF:s tentakler finns överallt omkring oss, redo att lägga nästa byggsten i det slutliga fängelset, ‘vĂĄr digitala identitet’. Men. Det finns kanske ett litet hopp trots allt. Deras omsorg om att utplĂĄna de sista resterna av frihet innan de tar över visar faktiskt att de är rädda. De vet att de närmar sig den hĂĄrda gräns, där man riskerar ett uppror.

Slovakiets PM og Pandemitraktat-modstander skudt

Slovakia’s Prime Minister Robert Fico was shot multiple times in an assassination attempt after a government meeting Wednesday and is in a life-threatening condition in hospital. The shooting took place after an off-site government meeting in Handlova. Fico was first transported to a local hospital and then taken by helicopter to a major trauma center in Banska Bystrica, about 30 kilometers away.

“There was an assassination attempt on R. Fico. He was shot multiple times and is currently in a life-threatening condition. The next few hours will be decisive,” said a statement on Fico’s official Facebook page. Slovakia’s Prime Minister Fico in life-threatening condition after being shot multiple times

New WHO pandemic treaty is targeted by Slovak disinformation actors

Foremost among them is Prime Minister Robert Fico, who calls it a ‘fabrication by pharma companies’.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago

Det er simpelthen uhyrlige tider vi lever i. Det er godt du er her endnu kære Steen .

Historieløshed og naivitet dræber civilisationen
Historieløshed og naivitet dræber civilisationen
29 days ago

Kommunisterne startede med at infiltrere skolerne og medierne, og snart blev historieundervisningen m.m. afskaffet. Dermed fik man gjort eleverne uvidende om vigtige politiske erfaringer i mange lande. Dernæst kom politiserende kvinder og pladderhumanister til magten, og vælgerne og mændene blev udmanøvreret. Vi lever nu i den mest løgnagtige, fordummede og selvmorderiske tid nogensinde. Politik-kvinder dominerer snart bĂĄde partierne, medierne, kulturen og økonomien. Snart er hele Vesten en kopi af kaos staterne Sverige, Frankrig og England hvor vold og mord, fattigdom, utryghed og syg- dom breder sig i alle byerne og landskaberne. Se sidste nyt hos Aamunds blog og i kommentarerne.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
26 days ago

“…Och WEF:s tentakler finns överallt omkring oss…”.
Noget tyder pĂĄ at WEF’s medlemmer i virkeligheden er fjendtligte rumvæsener, udstyret med tentakler, som er transet over til menneskelignende gestalter.
De prøver pĂĄ at overtage Jorden ved brug at et hemmeligt giftigt stof, der hedder ‘mammon’. Hvis man først er inficeret med ‘mammon’, bliver hjernen totalt spoleret og man omskabes nemt til en ‘rum-zombie’, styret af skjulte WEFere med skalare bølger.
Slet skjult ironi kan forekomme!

Margrethe
Margrethe
28 days ago

Det kan umuligt være lovligt, uden samtykke, at notere, patienter ikke skal genoplives. Jeg arbejder med genotræning. Vi skál spørge folk, om de, ved et eventuelt hjertestop, ønsker forsøg pĂĄ genoplivning. Da vi ikke har læger tilknyttet er det deres egen læge, der skal høre dem sige, hvad de ønsker, og notere det ned i journalen, sĂĄ vi ved, hvilken procedure, vi skal sætte i gang med, hvis det sker. De kan ændre svaret, hvornĂĄr de vil. Er de i en mental tilstand, hvor de ikke er i stand til at tage stilling, sĂĄ skál der sættes ind med forsøg… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x