20
maj
Seneste opdatering: 20/5-24 kl. 0323
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Er der snart nogle voksne til stede? Der er for meget stor snak fra små lande”

Der er sikkert flere som mig, der ikke hører dansk radio længere udover nogle lejlighedsvise podcasts. Til dem vil jeg anbefale Pelle Netorh Taylors “show” på den store australske TNT Radio. Hver dag præsterer han at præsentere 2-4 gæster på et højt niveau. Og det er konservativ radio, der tilmed ikke er bange for at røre ved vaccineskandalen eller for Vesten ubehagelige sandheder om Ukraine.

Basil Valentine (min. 9:05) Israel-Gaza, et humanitært mareridt, den kendte tyske journalist, Dirk Pohlmann (min 17:36) om den eskalerende  fare for verdens- eller atomkrig udgået fra Ukraine. “Vi har ikke haft en farligere situation siden Able Archer i 1983, der var lige så farlig som Cuba-krisen.

Han anbefaler professoren fra Cambridge Christopher Clark’s bog The Sleepwalkers: How Europe Went to War in 1914. Man forstod ikke hvor alvorlig situationen var, og så gled kontrollen med begivenhederne dem af hænde. Der er heller ingen forståelse af det nu, især ikke i globalistregimet i Washington, men der er den forskel fra 1914, at vi nu er i stand til at udrydde alt liv på jorden. I tilfældet Ukraine må man sige som Pohlmann: “Er det virkelig en værdig sag at dø for?”

Det er ‘imponerende’ at de hjernevaskende, vestlige medier har en sådan magt, at næsten alle går rundt og er helt uvidende om den fare, de svæver i. Medierne taler udelukkende deres globalistiske herrers sag, og hvis man ikke ved det, så er man virkelig ilde ude, hvis man hører til dem, der vil vide noget om virkeligheden. Det langsomme statskup vi befinder os i, har præsteret at så splittelse og ødelægge ikke bare politik og journalistik, men også den tillid lægegerningen er lykkedes med at opbygge gennem hele det 20 århundrede.

Endelig kommer den sydafrikanske læge  Chankara Chetty på min. 39:17. Han behandlede 14.000 patienter for Corona med sin egen protocol, og ikke en af dem døde eller blev  hospitalsindlagt, hvilket indbragte ham en disciplinærsag for “uprofessionel optræden.”

Jeg har netop hørt Chetty diskutere de nye, lange blodpropper med to andre læger på Telegram. Disse får nu også ikke vaccinerede, og her opfordres alle – både ramte og ikke ramte – til at vise noget ansvarlighed og tale ud om den svære situation, vi er bragt i, og det understreges at vi er sammen i dette uanset om vi er vaccinerede eller ej.

TNT har en app, man med fordel kan downloade.

Dr. Mike Yeadon: Anything with mRNA written on it is designed to be harmful

Nu meddeles det, at de dyr vi spiser, skal injiceres med mRNA. Mike Yeadons advarsel falder min. 39:20

Se også

A call for people worldwide to stand with Japan against WHO’s public health dictatorship og

Prof. Mattias Desmet: Truth connects people’s souls; sincere speech will overcome totalitarianism

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.P.
H.P.
2 months ago

“Støtter du Nato og den senile amerikanske fuppræsident, leverer du et søm til din egen kiste.”
Jeg kommer til at tænke på filmsekvenser fra 1914 hvor man ser henholdsvis franske og tyske soldater tage afsked med familie venner og bekendte på forskellige banegårde. Der er jubelscener og viften med flag. Så stærk en magt har propaganda over mennesker.
Det er der vi er i dag.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  steen

Jo mere Biden presses på sit kandidatur, desto mere desperat vil han handle. Han er rotten der trykkes op i et hjørne. Flere demokrater vil nu erkende Bidens talent for at smadre alt. I løbet af sensommeren trues han til at præstere sejr i Ukraine; ellers er det ud på historiens losseplads. En præsident afsløret som primitiv smadremand kombineret med spildte 300 milliarder dollars i gave til en klovnediktator i Kiev kan få rotten til at udløse ww3 – under foregivende af at redde verden. Samtidig står alle Nato’s nokkefår i EU og hujer “we want more war” på lægterne,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  steen

Rette ‘krummelurer’ om tilværelsens ubøjelige krumhed:

Krum aldrig ryggen for den ‘rette’ tro.

Mange politikere er lige så dumme, som bananer er krumme.

Politikere og bananer er lige ‘lige’ i “United Bananarepublics of America”.

Gudrun
Gudrun
2 months ago
Reply to  steen

Helmuth vin Moltke kunne have vundet WWI på 4-5 uger, men stifinder idioti, lader sig ikke skjule.

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
2 months ago
Reply to  H.P.

Jeg tror det bliver svært at få de unge på RUC og LGBT++ folket i det grønne tøj.

Dragen
Dragen
2 months ago

Nej . Det tror jeg heller ikke man kan . Forstår du , – de er imod krig og for fred.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Citat: “I tilfældet Ukraine må man sige som Pohlmann: “Er det virkelig en værdig sag at dø for?”
Pohlmann er lidt galt afmarcheret. Det er ikke for Ukraine at ww3 bliver udløst – det er alene for at opretholde USA’s selvudnævnte position som verdens politimand og for at sikre de amerikanske våbenfabrikker en grænseløs profit. Alle profitter over 20 procent er næste verdenskrig værd – om så jordens nordlige halvkugle brændes af – shit happens.
Støtter du Nato og den senile amerikanske fuppræsident, leverer du et søm til din egen kiste.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Støtter du NATO og den senile amerikanske fup-præsident, leverer du et søm til din egen kiste. HI HI HI Vel talt Fister Løgsovs For lige at sætte et par ting på plads: NATO’s egentlige betydning er Nortth Atlantic Terror Organization. Og WHO’s egentlige betydning er World Homicude Organization. Egentlig, forstået. at det er hvad de de gør. Of ikke hvad de bryster sig af. Nu snakken går om kister, så står der en tønde guld for enden af regnbue. Det læste jeg selv engang. Så hold øje med de der lesbiske og bøsser, som går rundt og demonstrerer store pikke… Read more »

Spørgejørgen
Spørgejørgen
2 months ago
Reply to  Nielsen

Nu er ikke-vaccinerede begyndt at få samme
slags lange blodpropper. Er det pga. blodtransfusioner
fra “vaccinerede” eller hvad menes der?

Marcus
Marcus
2 months ago
Reply to  steen

den længste var 45 cm som jeg har set på en dokumentar.

Marcus
Marcus
2 months ago
Reply to  Spørgejørgen

Muligvis pga. blodtransfusioner.
Men, som jeg har læst…direkte kontakt (sex, kys…)og fluider udskift mellem vaccinerede og ikke-vaccinerede producerer inficering af ikke-vaccinerede.
Vi skal også husk at de spreder med flymaskiner “smart dust” over os hvert dag.
Der er også hvordan vi kan finde PFAS og tunge metaller i alle steder og i alle biologiske organisme. De fæller fra himlen.
Mange andre har taget i sidste 2 år andre slags vacciner eller indsprøjter som er allerede bevidst at de er produceret med det samme nanoteknologi.
Inklusiv tændlægerene bruger flere produkter som i dag er produceret med nanoteknologi lige som covid vaccine.

Dragen
Dragen
2 months ago

….vi er sammen i det her hvad enten vi er vaxx’ed eller ikke-vaxx’ed. ….
Præcist.
Vi er nødt til at forstå , hvordan det breder sig og spredes. Vi kommer til, at se virkeligheden i øjnene sammen . Det vi har “at gøre godt med” bliver afgørende for vores fremtid . De ressourcer og stumper af ressourcer vi har – intakt eller delvist intankt , må vi vide noget om hvordan beskyttes , så skadernes omfang kan begrænses eller hvordan spreder sig ,- i et nedsat tempo.

trackback

[…] “Det er som generalprøven på 1914” […]

Gudrun
Gudrun
2 months ago

Får ikke-mRNA-vaccinerede lange hvide fibrin-blodpropper?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x