22
maj
Seneste opdatering: 24/5-24 kl. 0928
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bill & Melinda Gates Foundation bestak dem

Paul Weston: Vi er ikke vant til at tænke på vores ledere og myndigheder som korrupte, vi har måske endda en psykologisk uvijle imod det, men så se disse engelske eksempler, som vi må antage til dels er sammenlignelige med danske forhold. Der er ikke nogen, som Bill og Melinda Gates Foundation ikke har dryppet millioner af pund udover, og det har ikke været uden indflydelse på deres beslutninger.

Edward Dowd: The Pandemic Scorecard

“Mit skøn er, at 8-17 millioner er døde og 60 millioner er skadet/invaliderede pĂĄ verdensplan. Alene i USA er 33 mio enten syge, invalideret eller døde.” NĂĄr danske politikere, som vi sĂĄ forleden, ikke vil diskutere det, afslører det, at de ved, at det er sandt. Mediernes tavshed er lige sĂĄ afslørende. Den vidner om, at de ikke i nyere tid har været mere ufrie.

I et helt nyt interview fører Dowd os ajour med, hvad der er sket pĂĄ det seneste. Han kalder de ansvarliges opførsel for “attitude-stepdans” efterhĂĄnden som flere og flere sandheder siver ud. “Tilliden til politikere, institutioner og myndigheder vil styrtdykke, og mĂĄske er det endda meningen fra globalisternes side, da deres formĂĄl er at skabe kaos.”

Paper Nation

Den video af Ed Dowds ven, Ben Jospeh Stewart, de taler om, er nummeret paper nation. Det er fra 2012, og kan nok kaldes profetisk.

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
22 days ago

Godt sagt Weston, endnu et bevis på at man ikke skal tro på noget fra fjolsetinget eller magthaverne, almindelige mennesker skal gøre, som de får besked på, og kysse den royale ring.

Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago

Tro i hvert fald aldrig på Lars Løkkes fædrelandskærlighed. Manden er den personificerede ondskab, parret med dumhed og narcissistens uløkkelige kærlighed til sig selv.
Hvorfor haden gnomen alle de hvide danskere?
Hvis Lars kun vil have brune tobenede numseløftere i Danmark, der har mindre IQ end ham selv, bliver det et projekt op ad en meget stejl bakke.

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
22 days ago

Jeg tror ikke Lars Løkke er dum, Jeg tror han er et dumt s… og det er noget andet. Og Mette mor hun er nok d..

Gudrun
Gudrun
22 days ago

Lars Løkke kan ikke få flere offentlige pensioner fra Danmark, derfor har han i knapt 10 år gjort sig lækker for udlandet.

Dan Christensen
Dan Christensen
20 days ago

Larses dĂĄrlige parti hedder ‘moderaterne’, fordi det er et parti der tiltrækker folk med moderat hjernefunktion.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
21 days ago

Et af problemerne ved vestens parlamenter er, at medlemmerne ikke tjener det folk og det land, som har stemt dem ind.

I dag er det vigtigere at tække og tjene helt andre interesser end vælgernes.

Efter min mening må det være et helt basalt krav til de folkevalgte, at medlemskab af WEF og andre lignende organisationer ikke tillades og ikke kan forenes med et mandat i Folketinget.

Sidder man på et mandat fra vælgerne tjener man vælgerne og kun vælgerne.

Last edited 21 days ago by Den europæiske dårekiste
Nielsen
Nielsen
22 days ago

Kan nogen viderebringe disse tre genier, som interviewer Skt. Glistrup til bitchute? https://www.dr.dk/drtv/se/mogens-glistrup-i-krydsild_425317

Kris Martin
Kris Martin
22 days ago
Reply to  Nielsen
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
21 days ago

Det er trist, at vestens politikere og parlamenter er blevet så korrupte, arrogante og udannede. Dette sammen med lav IQ er en ekstrem farlig cocktail, som med sikkerhed betyder en nedsat livskvalitet for borgerne i de pågældende lande.

Der er langt fra Marcus Aurelius og til nutidens politikere.

Marcus Aurelius havde stor magt og indflydelse som den øverste leder af Romerriget. Han kunne have udnyttet sin position til personlig vinding eller magtmisbrug. Men i stedet brugte han sin position til at regere retfærdigt og i overensstemmelse med de stoiske principper, han selv troede på.

Piotr
Piotr
21 days ago

@ DĂĄrekisten! Regimet har “fixet” frit spil for sine medlemmer, derfor kan de gøre som de vil, OG, det gør de sĂĄ. Samtidig med at kæfter op om hvor vigtigt demokratiet er. For dem betyder demokrati, at de har magten! Demokratiet og RetsStaten er kørt ud pĂĄ et sidespor. Dette har kunne lade sig gøre fordi vi ikke har en Forfatnings Domstol, eller endsige Direkte Demokrati. Befolkningens muligheder for beskyttelse mod staten/Regimet findes ikke længere! Magtliderlige som LarsLORT & MetteFUSK regner ikke Grundloven for en skid. Godt hjulpet af den til enhver tid siddende Justitsminister, der beskytter Regimets medlemmer mod… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
21 days ago
Reply to  Piotr

Det er gode observationer du fremkommer med. Du giver selv en række eksempler pĂĄ det enorme magtmisbrug vi som borgere udsættes for. Som du synes jeg ogsĂĄ, at det er utroligt at sĂĄ meget magt udøves via organer, som ikke er demokratiske, ikke er transparente og mest lever i det skjulte. Det er ikke blot WEF, jeg tænker pĂĄ da det jo er en privat organisation, det er mere fx. EU kommisionen, som jo burde have en demokratisk legitimation som en del af EU. Det har kommissionen ikke. Der er ikke valg/folkeafstemning om kommisærene, møderne er ikke offenlige og foregĂĄr… Read more »

Last edited 21 days ago by Den europæiske dårekiste
Dan Christensen
Dan Christensen
20 days ago

Marcus Aurelius regnes ogsĂĄ som stoisk filosof. Han udgav en bog “Tanker til sig selv” om altings forfængelighed, der udgives den dag i dag. Et ret søvndyssende værk, som kan anbefales som sovemiddel, men som pessimister vil juble over.
Det er sandsynligvis ham de tyske filosoffer bruger som forbillede. Især Kant og Nietzsche – tunge intellektuelle depressive drøvtyggere.

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

Koden som erstattede papir:

HOW THE CIA MADE GOOGLE- THE CONTROLLING HANDS AND HIDDEN AGENDA OF OPERATION GOOGLE REVEALED
https://www.bitchute.com/video/u81Gz9L3s1pu/

ino
ino
20 days ago

Bill og Melinda Gates Foundation har såmænd også betænkt Statens Serum Institut med et pænt beløb. Jeg orker ikke at finde detaljerne i donationerne.

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago

Paper = Nul værd. Alt drejer sig om power, herunder sex. Power = Money = Paper (???!)

Marcus
Marcus
22 days ago
Reply to  Cat Girl

Paper#money
power=money
power=paper

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x