23
maj
Seneste opdatering: 24/5-24 kl. 0932
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er under en overvågning, der ville have gjort Stasi-chefen Erich Mielke rød-gul som det Sovjetiske flag i hovedet af misundelse.

Ingen med en smartphone har et privatliv. Du ligger i sengen med din partner om aftenen. Jeres telefoner er måske slukket, det er ligegyldigt. I taler om at købe en ny bil, eller om noget andet, der kan købes. Dagen efter modtager du reklamer for den pågældende ting på nettet. Hvis man har en smartphone på sig, kan man ikke tale om noget, staten og Big Tech ikke må vide. Hvordan nu det?

ALLE data fra din telefon indsamles og gemmes, ogsĂĄ dem dens kamera eller mikrofon indfanger – mens den er slukket (!) Telefonen selv indsamler dem og mange af dens apps. De værste er, at det kunne sagtens forhindres. Enten ved lov eller delvis ved, at telefonens batteri kunne tages ud og ved andre af telefonens konstruktioner.

Grundloven lover os et privatliv, men det har ikke interesseret politikerne. Amerikanernes 3 og 4 amendment “sikrer dem” et privatliv, men det er ogsĂĄ røget ud af vinduet. Vi er under en overvĂĄgning, der ville have gjort  Stasi-chefen Erich Mielke rød-gul i hovedet som det Sovjetiske flag af misundelse.

Erik Prince, blandt andet gammel Navy Seal, har lavet en sĂĄdan telefon – Up Phone – Unplugged. Det handler den seneste Tucker blandt andet om

No Google or Apple Tracking – Unified privacy: OS, VPN, Messenger, Antivirus, Apps – Anonymize, encrypt,and shield your data – Undercover– call, share, browse, store with UP Phone- No-logs, anonymous browsing

Tidslinjen er:

00:06:40
Erik Prince on The Liz Cheney Wing of Congress
00:32:45
The Main Villains of The Iraq and Afghanistan Wars
00:40:48
Where does the Money We Send to Ukraine Really Go?
01:21:34
Why are the Climate Change Zombies Defacing Paintings in Museums, not Protesting Data Centers?
01:29:56
Your iPhone does not Shut Off

AltsĂĄ en halv time, da hele interviewet varer 1:57:00

3 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Laudahn
Michael Laudahn
1 month ago

I beskrivelsen lyder det lidt som om det med overvĂĄgningen var et egenskab af en vis Apple-telefon, og det har sin grund vist ogsĂĄ i videon, og at amerikanerne (‘anglo-autistiske narrer’) selv ikke ved bedre. Fakt er at alt det staten kunne have interesse i er et kendetegn af *selve nettet*, er altsĂĄ ikke beroende pĂĄ (amerikansk) software – se fx SMS eller USSD. Det er altsĂĄ ‘grundlæggende’ ting, bla hvor du er, hvad du siger, samt at du ikke kan koble fra. Det med mĂĄlrettet reklame og lignede kom senere og er vist nok et amerikansk pĂĄfund, og det… Read more »

Jakob
Jakob
1 month ago

6G er pĂĄ vej, det er endnu vildere og kan mandsopdække dig helt, endda uden telefon for DU er Senderen via inkorporeret vaccineantenner eller indtagelse af kunstig mad gennem en af Bill Gates mange kunstige madfabrikker. Du bliver endda mulig at hacke som bl.a. WEF gør opmærksom pĂĄ, det er fremtiden……totalt overvĂĄgning og folk er indtil videre pisse ligeglade.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

En gammel Nokia (kan købes for en hund på DBA) og et taletidskort købt kontant henne i kiosken hos Mustafa, kan gøre underværker for dit privatliv.

Jamen, jamen, siger du så. Jeg kan ikke finde vej jeg bruger Maps på min telefon. Igen køb en gammel gps på dba, koster ingenting og du kan endda få en simpel model, som kan være i din lomme.

Og hvad sĂĄ med Netbank og post fra det offentlige siger du sĂĄ. Det klarer du hjemmefra fra den gamle laptop eller framelder dig digital post.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Sluk din mobil sĂĄ vidt muligt og læg den ned i en lukket lydtæt metalkasse af passende størrelse med et lille ‘ĂĄndehul’ til at bortlede varmen, nĂĄr den ikke er i brug.
Man skal dog sørge for hele tiden at oplade den i kassen, da man ikke kan slukke totalt for mobilen. Den vil nemlig hele tiden forsøge at forbinde sig til nærmeste mobilmast.
Check arrangementet ved at lade nogen forsøge at ringe til den ‘sovende’ mobil.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
2 months ago
Reply to  steen

Ja det er brugt til mange ting gennem tiden, der er et sĂĄkaldt Faradaybur.

Populært kalder mange det ogsĂĄ for en “russerpose” en slags indkøbstaske med foringer af sølvpapir sĂĄ alarmen ikke bliver udløst ved udgangen nĂĄr man har stjĂĄlet noget.

Det burde retteligt kaldes for en “politikerpose”.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Pudsigt nok kan man ikke købe “Faraday-bure” til mobiler. Det ville ellers blive en rigtig ‘sællert’ hvis den blev lavet ordentligt. Det kunne blive et værdigt eksamensprojekt pĂĄ DTU, at udvikle og producere noget sĂĄ væsentligt.
Det er vistnok amazon som sælger en ‘lyttestander’ til private, som man stiller op sin stue. Her kan standeren høre alt og sende det via indbygget mobil til markedsanalytikere i kommercielle reklamefimaer.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Ja man bliver nød til selv at lave dem, det er heldigvis nemt se fx. på youtube.

Dengang “lyttestanderne” kom pĂĄ markedet tænkte jeg, den hopper folk ikke pĂĄ, men det gjorde de. Ikke nok med de tillader genstanden i deres hjem, de betaler sgu penge for den.

Hvis DDR havde overlevet frem til internettets udbredelse ville Mielke havde siddet i hovedkvarteret i Hohenschöhnhausen med et smil på læben indtil pensionsalderen og DDR ville eksistere i dag

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  steen

https://da.wikipedia.org/wiki/Faradays_bur

Dejligt med Snaphanens større bredde. Bliv endelig ved at oplyse om hvordan mennesket lokkes ind i uhyrets hule. De nye generationer fødes på det nærmeste i det digetale panoptikon. https://da.wikipedia.org/wiki/Panoptisk_f%C3%A6ngsel

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Citat af Oscar Wilde (engelsk forfatter):
“En sandhed holder op med at være sand, nĂĄr mere end Ă©n person tror pĂĄ den.”

Søren B
Søren B
1 month ago
Reply to  steen

Du bliver ikke til en ytringsfriheds-martyr af at viderebringe falske oplysninger fra HAMAS i mĂĄnedsvis steen, uanset hvordan du ellers gerne vil fremstille dig selv.

Når du så samtidig stiller spørgsmål ved om vi skulle have forsvaret os imod nazisterne under 2 verdenskrig og insisterer på at ukraine ikke må gøre det imod putin, så bliver du bare til en idiot.

Og det er ingen andres skyld end din egen.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  Søren B

Hvad mener du med martyr ? Hvor troværdig er du når du kalder andre idiot ? Hvilken skyld er det du taler om ?

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Søren B

Jeg gĂĄr ud fra at du er dansker. Jeg kan oplyse dig om at vi, altsĂĄ danskerne, IKKE forsvarede os mod nazisterne før det stod klart at de var ved at tabe og da var det stadig forsvindende fĂĄ der turde gøre modstand. Tværtimod var mere end 90% af danskerne ganske godt tilfredse med den enorme samhandel med tyskerne. Og pak dig bort med dit at “ukraine ikke mĂĄ gøre det imod putin”, det er tydeligt at du end ikke har den ringeste anelse om hvad der er sket i Ukraine i de sidste 10 ĂĄr. OG at man er… Read more »

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  H.P.

Luseæg er lagt af lus og bliver til lus

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

Hvis ikke der er nogen der står frem og påpeger det åbenlyse ville verden leve i mørk undertrykkelse. Det kræver en Snaphanes mod at være det menneske der udfører den gerning. Det gør mig glad at denne Snaphane har haft en god barndom, er Romantisk anlagt med poetisk talent og Elsker sin by og sit KongeRige Danmark. Udfører opbyggelige bedrifter, står op for sine meningers mod til hele Nordens Ære. Hil dig Snaphane af Nord !

Ps Der står en lille sten ved Rundetårn som minde om en Slægtning af undertegnede.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

Mit ynglings ord pĂĄ Dansk er “Sanddru”. Kærlighed til Sandhed, Virkelighedstro. Corbett har lavet en glimrende analyse af hamas der gĂĄr ind til benet med masser af fakta og henvisninger der underbygger artiklen. https://corbettreport.substack.com/p/the-secret-history-of-hamas det siger næsten det hele. Det er kontroleret magtspil hvor menneskeliv intet betyder i en til formĂĄlet, efter den sidste store krig, konstrueret konfliktzone. SĂĄ der kan trækkes en krig op af hatten hvis der er behov for at konsolidere magt og eller fjerne focus fra andre iscenesættelser. i dette tilfælde Ukraine som selv var det for Covid. 11 sep, 6 jan, 7 okt. Hvad bliver… Read more »

Last edited 1 month ago by Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago

https://corbettreport.com/the-secret-history-of-hamas/
klik på læs artiklen gratis.

Torstein
Torstein
1 month ago

Who cares, jeg har ingen penge tilbage, no never no more…

Jakob
Jakob
1 month ago

Må jeg anbefale dette site for dem der vil være frie for overvågning, kig den ud og find ud af om det er noget for dig og anbefal den gerne til andre.

Marcus
Marcus
1 month ago

Traffic information

https://trafikkort.vejdirektoratet.dk/index.html

live kamera ikke lengere aktiv.

Marcus
Marcus
1 month ago
24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x