21
jun
Seneste opdatering: 21/6-15 kl. 2137
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indvandringskonkurs

Selv om al praktisk erfaring siger, at 3 verdensindvandring er torpedo mod Þkonomien: Gud nÄde og trÞste den svenske politiker, der siger sandheden: Sverige bliver selv et 3. verdensland. VelfÊrdsstaten er under afvikling, og  det vil fÄ dramatiske konsekvenser ogsÄ i Danmark og Norge. Nemlig, nÄr pengekassen ikke lÊngere kan dÊkke multikulturens underskud. Den dag er der ikke lÊngere fri passage pÄ Øresundsbroen.  Det kan godt undre, at de 48 procent i Danmark, der stemte rÞdt, og hvis prioritet helt over i DF, er velfÊrden, ikke spÊrrer Þjnene op og ser hvad der foregÄr fÄ kilometer fra Danmark.

Sveriges tre mest multikulturelle kommuner er malmö, og södertÀlje botkyrka. De fik i 2005 ca. 3.5 milliarder i kommunal udligningsgodtgÞrelserne. 2015 er summen vokset til 7 milliarder, ikke langt fra hele Norrland. For en generation siden var Malmö, Botkyrka og SödertÀlje gennemsnitlige i begreb af skattekraft og snittinkomst, i dag er de afhÊngige af subsidier fra resten af landet.

Her har ” lang sigt ” allerede vĂŠret tilfĂŠldet. Kysterne ud for malmĂž budget er baseret pĂ„ nĂŠsten 12 mia. eur i egne skatteindtĂŠgter og 5 milliarder i kommunal udligningsgodtgĂžrelserne. Landstinget modtager yderligere 5 milliarder per Ă„r. Malmö Ă€r sedan lĂ€nga bankerot, men gĂ„r rundt om sĂ„ lĂŠnge resten af sverige har rĂ„d til at dĂŠkke underskuddet. Hvordan ser planen ud for nĂ„r hele landet nĂ„et var malmö er idag? Hvem er sĂ„ tĂŠnkt at dĂŠkke hullet i budgettet? Norsk oliefonden? Qatar? Facebook.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
8 years ago

Mer om hybridkrig:

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/16/vladimir-putin-opens-russian-military-disneyland-patriot-park

FÄr det lov att vara en kylskÄpsmagnet med en idolbild av Lavrentij Beria, kanske?

Ulf Dahl
Ulf Dahl
8 years ago

Min gissning Àr att Sverige Àr det nya Grekland ,vi Àr inte dÀr Àn men vÀnta 5-10 Är sÄ Àr vi dÀr. Hur nÄgon mÀnniska kan vara sÄ dum att köpa Svenska obligationer.övergÄr mitt förstÄnd. Dom Svenska IT företagarna lÀmnar Sverige i stridström. Om jag var Danmark ,Norge och Finland skulle jag stÀrka grÀnsskyddet mot Sverige. För vad kommer alla mÀnniskor som Àr vana att bli försörjda ta vÀgen??

kurt
kurt
8 years ago

Sommer i Paris. Men hvor fanden er politi og militÊr. Tre skud i luften og sÄ skyd for at ramme. Det er fuldstÊndig uforstÄelig og voksne mennesker opfÞrer sig pÄ denne mÄde. Overalt gÄr det mod dÄrligere tider.

Vent og se om 30 Är, sÄ er der rav i gaderne.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

En kraftig formindskelse af budgettet, sÄvel som omprioriteringer i budgettet kan en tid efter foretagne Êndringer vis sig at vÊre det bedste valg for samfund, som jeg ser det.
Det er nu engang ikke, ( udelukkende, forbehold er ogsÄ her oplagte ), budgetters omfang der giver budgetter kvalitet.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x