15
apr
Seneste opdatering: 4/7-19 kl. 2320
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Paludan pÄ Pride parade pÄ NÞrrebro 18. august 2018. Foto: Kim MÞller

Af: Hans Rustad

Den, der tror at man kan tĂŠmme alle mennesker kan bare se pĂ„ Rasmus Paludan. Det pĂŠne menneske, der hele tiden taler om “tonen”, tror at mennesket kan disciplineres. Jo, de fleste kan, men fĂžr eller siden dukker der nogen op, der ikke kan. Hvad gĂžr man med dem?

Paludan er af den halsstarrige slags. Han giver sig ikke.

PÊne mennesker bliver specielt provokeret af sÄdanne mennesker. De har ikke en sÊrlig tolerance overfor den slags. Inderst inde fÞler de, at Paludan selv har bedt om straf og fortjener det.

Er landsbytossen  Paludans provokationer “meningslĂžse?”

Lars LÞkke Rasmussen har heller ingen forstÄelse for Paludan og siger, at hans provokationer er meningslÞse. Hvad mener han med det? Kan LÞkke Rasmussen fortÊlle os, hvordan en meningsfuld provokation pÄ NÞrrebro skulle se ud? Formentlig mener Danmarks statsminister, at man overhovedet ikke skal foretage sig noget provokerende pÄ omrÄder som NÞrrebro. SÄ er man selv ude om det.

LĂžkke Rasmussen har gjort sig islam-kompatibel

At Danmarks statsminister i sÄ fald mener at ytringsfriheden ikke betyder noget i muslimsk dominerede omrÄder, er bare en konstatering af tingenes tilstand. Intet kan man gÞre ved det. Men hvorfor vil han sÄ rive ghettoerne ned? Ghettoen er tilsyneladende flyttet ind i LÞkke Rasmussens hoved. Danmarks statsminister viser, at han har tilpasset sig deres verden. Han vil ikke udfordre den.

SÄ dukker en landsbytosse som Paludan op og viser os noget. Det er ikke altid, mennesker er sÞde og rare. Det kan godt vÊre at Paludan pÄ en eller anden mÄde er besat. Men han har alligevel fat i noget af virkeligheden i dagens Danmark, og han forstÄr mere af den end statsministeren: Danmark er ved at fÄ et anti-Danmark. Det synes danskerne i bund og grund ikke om. Men de aner ikke hvad de skal gÞre.

Provokationer eksponerer islam

Det gÞr Rasmus Paludan. Han har svaret: Provokationer, der fÄr frem i lyset at muslimerne stÄr for vÊrdier der er uforenlige med Danmark.

LĂžkke Rasmussen udtrykker sig som om Paludan overhovedet ikke havde nogle pointer. Men det har han. Der er en mening i galskaben.

Det kan vÊre at eventyret fÄr en tragisk slutning. PÄ trods af politiet, der har beskyttet ham. Paludan har alligevel pÄvist nogle pointer. Det har vÊret dumt, men ikke meningslÞst. Men nogle gange skal man hÞre sandheden fra dumme mennesker, for de fornuftige er alt for fornuftige til at vove at nÊrme sig den.

Vi ved hvad LĂžkke Rasmussen gĂžr i forhold til ghetto-menneskene. Han bĂžjer sig.

Men hvad vil han stille op med ustyrlige tosse-danskere? De er mere besvÊrlige, og de vil dukke op nÄr de pÊne mennesker mindst venter det.

“Danmarks SĂžnner.” Foto Martin SundstrĂžm. BemĂŠrk filmplakaten. Billedet er taget ved ved busstoppestedet Haraldsgade 52 tre kilometer fra BlĂ„gĂ„rds Plads.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
5 years ago

NĂ„r nu alle vi kujoner, som gemmer os hjemme bag tastatur og skĂŠrm ikke selv tĂžr vove pelsen, er det forfriskende, at Rasmus Paludan stiller op til ĂžretĂŠver.

Bliver han opstillingsberettiget til valget, fÄr han min stemme.

Lene Kattrup
Lene Kattrup
5 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg giver nu Nye Borgelige chancen fĂžrst!

(STADIG) Anders Bo 437

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Lad os skÊlde rigtig meget ud pÄ Rasmus Paludan. For det er jo HAM der laver ballade. Det er jo HAM der ikke vil indordne sig under vores nye samfunds-model. Hvad ligner det at konfronterer muslimerne med deres adfÊrd..? Hvad ligner det at Hr. og Fru Danmark skal fÄ kaffen galt i halsen, bedst som de lige havde bildt sig selv ind alt er som det skal vÊre..?
Og hvor er det dog synd for de stakkels muslimer, at de hele tiden skal udstilles som de aber de er. MĂ„ske VAR det bedre om vi bare sendte dem hjem igen..?

T Larson
T Larson
5 years ago

Paludan som RottefÊngeren fra eventyret. MÞder op, spiller lidt pÄ sin flÞjte og alle rotterne kommer ud fra deres skjul. MagelÞst!

k madsen
k madsen
5 years ago

han er som den lille dreng i kejserens nye klĂŠder

River
River
5 years ago

Reaktionen over for Palludan er selve beviset pÄ at han har ret. Han fremprovokerer eller sÊtter luppen pÄ det vi andre oplever som den lille infame daglige aggression.

Brandmand
Brandmand
5 years ago

Hvis Rasmus er ansvarlig for volden, kan statsadvokaten anklage ham. Men der er selvfĂžlgelig ingen sag. Eliten sĂžger bare en syndebuk!

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Brandmand

Det samme gjorde Eliten ved Mogens Glistrup.

Finn Skov
Finn Skov
5 years ago

Rigtigt godt skrevet Ulla. Man fĂ„r sgu kvalme af den krybende optrĂŠden der lĂŠgges for dagen fra de politisk “korrekte” politikere og deres medlĂžbere. NĂ„r lille Lars “straks opbremsning” fĂ„r stukket problemerne ret i ansigtet, reagerer han som et fornĂŠrmet barn, i stedet for at adressere problemerne det rette sted. ErklĂŠringen fra Anders Samuelsen, stĂ„r i skĂŠrende kontrast til “statsministerens” valne holdning, en politiker med holdning? Hvem ved? Snart vandrer Lars Lykke ud i den politiske glemsel, men hvad der venter os derefter stĂ„r hen i det uvisse. Paludan er en modig mand, modigere end de fleste, en mand som… Read more »

Den nervĂžse
Den nervĂžse
5 years ago

Apropos nyhedsdÊkningen af optÞjerne pÄ NÞrrebro og Christinia, sÄ fik vi i alle tilfÊlde det ud af det, at de journalister som ikke bor i Absalonsgade de bor pÄ NÞrrebro. Det var ikke til at slÄ sig igennem alle de Þjenvidner DR og TV2 var i stand til at fremvise fra egne rÊkker.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Koranen er en vanvittig bog fyldt med nonsens og modbydeligheder ligesom Hitlers “Mein Kampf”. Er det sĂ„ heller ikke tilladt at kaste med “Mein Kampf” foran nazisternes hĂžjborg???. Jeg vil have lov til at kaste med mine egne indkĂžbte bĂžger, hvis jeg synes de er fyldt med nonsens og til fare for nationens sikkerhed.

Charles
Charles
5 years ago

https://youtu.be/KOgVD78F0AA Paludan angrebet pĂ„ BlĂ„gĂ„rds Plads (KĂžbenhavn, 14.4.2019) (Uredigeret!) Kommentar: Muslimer er for dumme til at kunne forstĂ„, hvorfor der er een Patriot, der hedder Rasmus Paludan: Stram Kurs. Helt fint er det nĂ„r RP. Siger Hooooomo – Taaaaaaaber, affald hermed menes der Det muslimske Kneppeaffald. Den store Luderbog = Halshuggermanualen = Koranen. Meningen med disse udtalelser er at skille de Intelligente, (Dem der vil dialog), og de Uintelligente, (Dem som vil volden). AltsĂ„ skille fĂ„rene fra bukkene som det danske ordsprog siger. Det ser nu efterhĂ„nden ud til at Gadens parlement rĂ„der, og det er ikke holdbart. Hver og… Read more »

Lene Kattrup
Lene Kattrup
5 years ago

iPhone vs iSlam

BĂ„de ingbjerg og TUrbanplanen ligger mere end 5 km fra BlĂ„gaards Plads, hvor Rasmus Paludan fik 2 1/2 minutters “frihed” fĂžr politiet FLÅEDE ham vĂŠk. NĂ„r politiet sĂ„ mener at optĂžjeret – ogsĂ„ disse to steder – har vĂŠret sĂ„ VOLDSOMME at dobbelt-straf-zoner er nĂždvendige, beviser det jo at iSlam er en Grundlovsstridig voldsideologi!

Anders Bo 437

PS: FĂ„ nu ordnet “navn” & “mail”, Steen!

susanne
susanne
4 years ago

Spot on.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x