17
sep
Seneste opdatering: 17/9-21 kl. 2222
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Why Is There A Ten-Fold Increase In Covid Deaths in Aug 2021 Compared to Aug 2020?

“Pandemi” og Covid set af en engelsk bedemand

Denne professionelle handlende i afdÞde siger egentlig ikke andet end sÄ mange andre, der modsiger den officielle fortÊlling om den sÄkaldte pandemi. Alligevel er det noget af det mest uhyggelige, jeg har hÞrt hidtil. Han virker sÊrdeles trovÊrdig, og hans vinkel mÄ med. Han regner med at vÊre i livsfare for hvad han fortÊller. HÞr selv disse 30 minutter.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

MSM driver systematisk hetz imod de der ikke er vaccineret, ofte oppe at vende i debatten (pĂžblen) at nĂŠgte de uvaccinerede hospital behandling, pĂžblen der aldrig forstod og som altid rĂ„ber hĂžjest, MSM der forstod at varetage medicinalindustrien derfor sĂŠtter befolkningen op imod hinanden driver en helt bevidst hetz, at “om vi er uvaccinerede er vi en alt for stor belastning pĂ„ sygehussystemet”!!! Undrer hvilken anden dĂždelig “medicin” vi er “skyldige” i ikke at tage ? Ironisk nok at fremtidens syge er de vaccinerede, de der nu deltager i et genmanipuleret drĂŠber celle eksperiment, hvor der sprĂžjtes gift ind i… Read more »

john m
john m
2 years ago

total hjernevask af msm. tĂŠnk nu foregĂ„r et samrĂ„d med men minister om , “du forlod vores venner” , da vort elskede Kabul faldt. – SamrĂ„det burde vĂŠre ” hvordan kan en Afghaner med Dansk pas mĂžde op i Kabul lufthavn med fĂŠtter kusine og nogle onkler 8 stk. , samt flere udviste og international terrorister flĂžjet til TERROR staten Pakistan og derefter flĂžjet DIREKTE til Danmark. I Islamabad kunne sikkerheds screening foregĂ„ HVORDAN kunne dette lade sig gĂžre . det er ikke kun Danmark der har flĂžjet terrorister “hjem” . sig mig hvad helvede foregĂ„r der ved hĂ„ndvasken. ingen… Read more »

Elisabeth Nielsen
Elisabeth Nielsen
2 years ago

Kaere Steen, Haaber at du har det godt. Det er Elisabeth fra Spanien og du var til fest hos min mands familie paa den svenske ambasade i Kbh for rigtig mange aar siden.

Jeg boede allerede i Spanien da Mohammed krisen stod paa, fandt dig og har fuldt dig ligesiden.
Jeg ved at du ikke har det saa godt, og har venner til at hjaelpe dig holde siden igang, men jeg savner din musik!!!!
Tak for alt den oplysning (og musik) du givet mig endtil videre. Keep it up. Hvad ville vi goere uden dig?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Apropos: Kom hjem fra en nattevagt, hvor en patient, der fik 3. skud i gĂ„r, krampede med frĂ„de om munden og ikke kontaktbar. Et typisk epileptisk anfald. Problemet er bare, hun har aldrig haft epilepsi og fejler generelt kun smĂ„ting. Brugte det meste af natten pĂ„ at trĂžste den grĂŠdende mand med pladder om ” Det skal nok gĂ„ alt sammen”… Gu’ gĂžr det ej. Det gĂ„r ad hekkenfeldt til fra nu af.

Det lyder ikke som om det stÄr meget bedre til pÄ plejehjemmene:

https://odysee.com/@dkdox.tv:6/DK21106:f

Last edited 2 years ago by Margrethe
Dansk far i knibe
Dansk far i knibe
2 years ago

Hej Steen.
Du havde tidligere et indlĂŠg med en video af en svensk pige med kraftige eftervirkninger efter vaksinen.
Hun havde selv lavet videoen – jeg kan desvĂŠrre ikke finde den pĂ„ din side lĂŠngere.
Kan du poste linket igen her?

Mit problem er, at min 13Ă„rige sĂžn bor i sverige og nu vil de give ham vaksinen mod min vilje.
Jeg vil sende ham videoen, sÄ han selv kan hÞre om de mulige konsekvenser.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Vi husker alle billederne af lastbilerne fulde af lige i Italien, fortvivlede amerikanske bedemĂŠnd, der ikke kunne skaffe kister nok, Brasillien, der var ved at bryde sammen osv, osv, osv. Nu er vi begyndt at tale om: Hvad var der egentlig i de lastbiler og de kister? SĂ„ vi det nogensinde? Det gode billeder har selvfĂžlgelig intet at gĂžre med, at folk som journalist Jim Smith bĂ„de sidder i bestyrelsen hos Reuters og Pfeizer – og som om det ikke var nok ogsĂ„ i bestyrelen for WEF’s forum for bekĂŠmpelse af korruption. (- Den mand er ikke uden humor) Jeg… Read more »

Udklip.dĂždsrate.usa.brasillienmm..JPG
Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Godaften DybbĂžl.
Holland har ambulancelĂŠger, Frisland bevingede helikopterlĂŠger og Jylland ser gerne fysioterapeuter som reddere.

Dansk far i knibe
Dansk far i knibe
2 years ago
Reply to  Arne Rud

Nogle hader Ă„benbart Arne Rud, men jeg nyder hans kringlede indlĂŠg.
Jeg husker Arnes indlÊg helt tilbage fra dengang, man kunne poste direkte pÄ berlingeren.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden land og folk ingen Rigsret.

Margit
Margit
2 years ago

Margrethe – mĂŠrkeligt at en der kun fejler smĂ„ting fĂ„r 3. skud?

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Margit

MÊrkeligt? Ja hvis det reelt handlede om deres helbred og livskvalitet. Men det er jo det eneste, det ikke handler om. Derfor har alle, pÄ nÊr de fÄ, der har kapacitet til at sige NEJ TAKt, sÄ man kan hÞre, de mener det, fÄet tredje skud. De to foregÄende virker jo tydeligvis ikke. I hvert fald ikke efter den officielt pÄstÄede hensigt. Nu skal alle med lynets hast have tredje skud inden alt for mange begynder at tÊnke over og komme frem til den eneste gangbare konklusion: Stop sÄ det vanvid.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden Rigsretten intet land og folk.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Jeg ved godt at jeg ikke bliver populĂŠr pĂ„ disse sider, men vaccinerne virker, den eneste grund til at sygdommen lĂžber lĂžbsk i Storbritanien er at utrolig mange af anden etnisk herkomst der ikke er vaccineret! Grunden til at det virker bedre i Danmark er at vi har relativt fĂŠrre uvaccinerede og at vi passer bedre pĂ„ – igen fordi vi har fĂŠrre af anden etnisk herkomst!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x