24
feb
Seneste opdatering: 25/2-23 kl. 2013
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“USA havde en ĂžverdĂždelighed pĂ„ 500.000 sidste Ă„r. Over 3 mio. invaliderede og uarbejdsdygtige”

Det vil altsÄ sige, at amerikanske dÞdstal for vaccinerne, allerede nu overstiger deres estimerede tabstal i Anden Verdenskrig pÄ 420.000. (civile plus militÊre)

Dette interview er sÄ faktaspÊkket, at det er svÊrt at fremhÊve noget bestemt. Wall Street og Black Rock manden er sÄ godt klÊdt pÄ, at han bÄde kan og vil feje alle ansvarlige for dette folkemord af banen med sine oplysninger. En sÄdan en udsendelse i dansk tv, kunne stoppe det pÄgÄende katastrofe pÄ fÄ dage. SÄ stor er danske journalisters medskyld i politikernes forbrydelse.

Han taler blandt andet om overdĂždeligheden pĂ„ 500.00 i USA for 2022, om de veluddannedes (de mest sundes) stigning i overdĂždelighed pĂ„ 33 % samme Ă„r.  Minut 29:20 vender han tilbage til sin viden om Danmark. Det hele er sĂŠrdeles hĂžrevĂŠrdigt, og det er modigt af Tucker af formidle Dowd, skĂžnt Dowds trovĂŠrdighed er tĂ„rnhĂžj. “Der er ikke noget at betĂŠnke sig pĂ„: Stop denne forbrydelse omgĂ„ende,” siger han.

Hvilke ord skal man bruge?

– Nogle synes mĂ„ske, jeg bruger for stĂŠrke ord, nĂ„r jeg skriver “forbrydelse” og “folkemord.” Jeg kan forsikre, at efter at have studeret dette dagligt i over to Ă„r, har jeg kunnet vĂŠlge mine ord med stadig stĂžrre prĂŠcision. Jeg ville ikke have brugt dem for halvandet Ă„r siden, men i dag tegner billedet af skandalen sig meget mere detaljeret og dokumenteret. Der er i dag heller ingen tvivl om, at de politisk skyldige er ganske klar over, hvad der foregĂ„r.  Jeg stĂ„r derfor helt inde for de to ord, og andre jeg mĂ„tte have brugt. De har hele tiden vĂŠret justeret efter situationen og min viden om den.

Man kan hĂžre den australske senator Malcolm Roberts bruge endnu hĂ„rdere ord som “de globalistiske rovdyr” om dette overlagte massemord. Det er virkelig rene ord for pengene. Alle skyldige mĂ„ straffes hĂ„rdt, men det sker kun, hvis befolkningen massivt krĂŠver det gennem generalstrejker osv.. Ellers gĂ„r de ansvarlige for det vĂŠrste massemord i fredstid fri, og de vil fortsĂŠtte med at terrorisere os. Vaccinerne er et led i det pĂ„gĂ„ende kup imod demokratierne, og det stopper ikke fĂžr, personerne bag bliver stoppet. Covid handler ikke om sundhed, det handler om magt og kontrol.

 Lars Hedegaard: Vaccinerne – ”den stþrste forbrydelse jeg har set”

IfĂžlge Ed Dowd, som her interviewes af Tucker Carlson fra Fox News, havde USA sidste Ă„r en overdĂždelighed pĂ„ 500.000, hvortil kommer over 3 millioner invaliderede og uarbejdsdygtige. Alt sammen noget, som Dowd tilskriver covid-vaccinationerne. Faktisk oversteg sidste Ă„rs amerikanske overdĂždelighed USA’s samlede tab under Anden Verdenskrig. Samme overdĂždelighed ses i andre lande, hvis statistik Ed Dowd har undersĂžgt. Og det er kun begyndelsen, for de langsigtede effekter af vaccinerne vil fĂ„ antallet af dĂžde og skadede til at stige. Dowd er ikke bleg for at kalde vaccinationerne en ”forbrydelse” og et ”folkemord”.

SĂ„ vidt Ed Dowd, hvis tal naturligvis er forsĂžgt dementeret af ”faktatjekkere”. Men hvis hans oplysninger stĂ„r til troende, er det svĂŠrt at se, hvordan nok sĂ„ megen medietavshed og forsikringer fra myndighederne vil kunne lukke lĂ„g pĂ„ skandalen.

Jeg skal ikke her gÞre noget forsÞg pÄ at give et referat af dette faktaspÊkkede interview. Blot opfordre interesserede til at bruge en times tid pÄ at hÞre det.

Dokumentar: The time is now

“Der fĂžres en krig imod os”

Dokumentaren er et Ă„r gammel, men jeg havde ikke vĂŠret opmĂŠrksom pĂ„ den. Den er inddelt i afsnit og den gennemgĂ„ende figur er lĂŠgen Peter Mc Collough. Der er et afsnit om den aktive aflivning af patienter, der foregik i USA, et om forbuddet mod de virksomme mediciner Ivermectin og Hydrokloroxin og et om den omfattende censur, der har vĂŠret pĂ„ sociale medier, for at folk ikke skulle undlade at tage de farlige vacciner. Hvis du sĂžger “Snaphanen – dokumentar” kan du se de 12-15 Covid-dokumentarer, der efterhĂ„nden er kommet. PĂ„ The time is now. movie er der ekstraklip og information om filmen.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har taget et skĂŠrmklip fra Twitter, som eksempel pĂ„ de danske mediers endelĂžse lĂžgne, der altid vil ende med at afslĂžre sig selv. Jeg tror antallet af danskere, der mistede familiemedlemmer eller venner under WW2 kan tĂŠlles pĂ„ to hĂŠnder. Derfor er vi nok lige sĂ„ fredsskadede som svenskerne.” Det gĂ„r jo nok alt sammen”. Selv i situationer, hvor jeg har svoret, jeg vil holde min mund, ender munden altid med at lĂžbe over med, hvad hovedet er fuld af. Jeg var til et mĂžde i en ganske anden sammenhĂŠng, hvor jeg ikke kunne vare mig for at sige… Read more »

DR pÄstÄr stor opbakning til krigen.JPG
Danmark, ud over klippen
Danmark, ud over klippen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja det kan vÊre svÊrt at vare sin mund, sÊrligt nÄr man erfarer en sÄ massiv ligegyldighed og nÊrmest en bedÞvet ligegyldighed. Det gÊlder jo hele vejen rundt, Valget i USA, nedlukninger, muleposer, vaccine, grundlovsbrud osv. osv. Man kan have pÄ fornemmelsen at det meste af befolkningen er pÄ beroligende eller antidepressiv medicin. Ingen lyst til at sÊtte sig ind i fakta, hellere vÊre totalt uvindende og slingrer hen mod slagtebÊnken.

DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er rigtigt at Danmark, i forhold til mange andre lande,
slap relativt billigt fra 2. verdenskrig. Det var mÄske mere
held end forstand? Men at kun 8-10 danskere mistede
familiemedlemmer eller venner, er vist slet ikke rigtigt.
Der var mange danske sÞfolk der druknede nÄr deres skibe
blev torpederet, der var soldater og frihedskĂŠmpere der
omkom. Nazisterne var forfĂŠrdelige. Den nuvĂŠrende
besĂŠttelse af Danmark kan dog vise sig at ende som
den stĂžrste katastrofe nogensinde. Tusinder af danskere
er allerede blevet skadet/lemlĂŠstet/drĂŠbt. Men som
bekendt ignoreres det af hyklernes hĂžjborg.

DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
1 year ago
Reply to  Margrethe

PS: Der var jo ogsÄ den franske skole i Kbhvn,
der blev bombet, og hvor snesevis af danske bĂžrn
mistede livet.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg kommer ogsĂ„ til at tale …over mig? Men for Ăžjeblikket oplever jeg oftere, at blive “tavsned”/silenced . Det fortĂŠller mig , at der er en ĂŠngstelse til stede. At man har svĂŠrt ved, at overholde og opretholde alm. pli . At overskuddet ikke er hvad det har vĂŠret. Heller ikke illusionen om sprĂžjterne. Men hvad det aflĂžses af , ved jeg ikke. Jeg er mest blandt mennesker i 20’erne starten af 30’erne. De virker meget autoritetstro. Hele historien med sprĂžjterne er sĂ„ utro-e-lig , at selv nĂ„r man begynder at tvivle pĂ„ hvad der er foregĂ„et , ligger det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

Individer i dĂ©n aldersgruppe er jo ogsĂ„ blevet hjernevasket af socialisterne i bĂ„de folkeskolen og gymnasiet…

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hjernevasket aldersgruppe…ja , det er lidt min pointe. Vi har flere generationer af bĂžrn og unge der Ă„nder helt naturligt i det kultur-marxistiske element. Det svarer til de grupper der vokser op i totalitĂŠre regimer. De vil ofte mangle anden dannelse i det indre , end prĂŠcis det indoktrineringen og den totalitĂŠre mentalitet bringer med sig. De er dĂ„rlige til at tĂŠnke selv . Ser sig selv som revolutionĂŠre , fornyende impuls , moderne og rationelle , men er ofte konforme , forudsigelige og “provensielle” . Overfladiske i deres indsigter og derfor sĂ„rbare for sager som f.eks sprĂžjterne . Som… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er sandt at det ikke umiddelbart er indlysende hvem der trÊkker i hvilke trÄde og hvorfor, men da man i forÄret 2020 satte himmel og jord i bevÊgelse for at skrÊmme hele verdens befolkning til at lukke deres samfund ned pÄ ubestemt tid i et hidtil aldrig tidligere set skridt af tilsyneladende vanvid, sÄ burde det i sig selv fÄ ethvert rationelt menneske til Þjeblikkelig at finde frem til den rigtige indlysende sammenhÊng, sÄ snart den er klarlagt ved at sÞge i sÄ forskelligartede kilder sÄ lÊnge som nÞdvendigt indtil der fremkommer en konsensus der giver logisk mening

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Forskellig-artede kilder er key-word her. Detaljen der ikke samler sig den store respekt om, nÄr kultur-marxismen rÄder eller raser.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er klart at Danmark ikke har en forskelligartet presse, da landet slet ikke har en presse bortset fra de fÄ undtagelser vi kender. Danmark har kun en CIA-kontrolleret propagandaarm af Pentagon

Men der var ude i verden en allerede etableret alternativpresse, som Þjeblikkelig spyttede alle de fakta og sammenhÊnge ud som var nÞdvendige for at forstÄ situationen

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor mange af de tilstedevĂŠrende ved mĂždet havde fĂ„et alle 4 pfiâ˜ ïžđŸ’‰?

Individer der pĂ„ trods af SĂžren BrostrĂžms “advarsel”, frivilligt smĂžgede ĂŠrmet op, er ikke interesseret, i at hĂžre om konsekvenserne…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Danmark deltager altid i det amerikanske militĂŠrindustrielle kompleks’ endelĂžse angrebskrige legitimeret af endelĂžse lĂžgne og pĂ„ de danske skatteslavers regning og risiko, mens skatteslaverne synger vild med svans

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

I guds eget land regerer “Old Joe & the juice”, hvor “the juice ” bestĂ„r af Antony Blinken, Victoria Nuland og Jake Sullivan. Du ved, de tre aber, som planlagde old Joe Bidens sprĂŠngattentat pĂ„ Nordstream gasrĂžrene i ØstersĂžen.
Du ved, denne amerikanske statsterror, som Mette Mink gerne vil have stoppet omtalen af, hvilket gĂžr hende medskyldig.

DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
1 year ago

Ja, her i Danmark ser det ogsĂ„ ud til at en krig mod danskerne er sat pĂ„ skinner. En krig der fĂžres pĂ„ flere fronter. De vigtigste redskaber er nok 1: Masseindvandringen. 2: Den systematiske nedbrydning af familievĂŠrdierne og familiernes sammenhold. 3: Undergravningen af sundhedsvĂŠsnet og den sociale velfĂŠrd. 4: Den flerdoblede mĂŠngde af kriminalitet. 5: IndskrĂŠnkningen og udhulingen af den enkelte danskers frihed, Ăžkonomi, tryghed og retssikkerhed m.m. 6: Nedbrydningen af infrastrukturen med overdreven centralisering, lukning af hundredvis af skoler og institutioner, posthuse, politistationer, kaserner, hospitaler, skadestuer og andet. Lukningen af amter og mange arter af kommunal service. Utallige… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

@ 3. Det sidste ordentlige hospitalsbyggeri foregik i Herlev. Da hospitalet blev indviet, kom der et RAMASKRIG. For de Ăžverste 8 etager – af 16 i alt – stod tomme. “DĂ©r var spild af skattepenge!”, og hvad har vi. Hospitalet blev – bevidst! – bygget for stort, for man pĂ„regner at fĂ„ brug for pladsen i fremtiden; hvilket mere en holdt stik. SĂ„ i bagklogskabens – ULIDELIGE! – klare lys skulle Herlev Hospital vĂŠre opfĂžrt i 24 etager. Grundet besparelser ved opfĂžrelsen af de nye Supersygehuse vil Ă„rhundredet ud koster i hundredetusinde af danskere dĂ„rligere livskvalitet og kortere liv. Det… Read more »

Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
Uden sandhed gÄr ethvert rige til grunde
1 year ago

Ja, en slags eensidig borgerkrig begyndte for snart en del Ă„r siden, ansporet af lyssky totalitĂŠre krĂŠfter, og vedligeholdt af de mange naive, uvidende, glemsomme og historielĂžse vĂŠlgere. Der tror pĂ„ alt hvad propagandaen fortĂŠller dem at de skal tro pĂ„. At de snydes, narres, bedrages og forrĂ„des nĂŠrmest uafbrudt, fatter de ikke, og det bliver deres undergang og tidlige dĂžd. Det er i hvert tilfĂŠlde hvad der er lagt op til. I Sovjet-unionen bestod “eliten” af samfundets vĂŠrste bundfald. Lenin og Stalin var psykopater, terrorister og lystmordere. Stalin havde en fortid som kriminel, som rĂžver og bandit. Ikke mĂŠrkeligt… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Du er sĂ„ god til at skrive variationer over det indhold, sĂ„ det kunne vĂŠre sjov, hvis du skrev en lille novelle, hvor du hele tiden gentog variationer af indholdet i disse meningsfulde beskrivelser af magtpamperparnasset i DK og deres gerninger 🙂 Vil tro det kunne blive en stor succes. Du kunne jo bare cutte en masse af dine egne tidligere indlĂŠg og kĂŠde dem sammen af den kontekst du skrev dem i

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Det her handler slet ikke om overdĂždelighed, det handler om fertilitet. Hold godt Ăžje med fĂždselstallet de kommende Ă„r, det er her sandheden virkelig kommer frem.

OverdĂždeligheden er blot en bonus.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Nej den har jeg ikke set. Tak for linket.

Dragen
Dragen
1 year ago

Ja , jeg tror ogsÄ det virkeligt tunge kommer frem med fertiliteten. Men jeg ved ikke om det sÄ er pÄ det tidspunkt folk vÊkkes ?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Dragen

PÄ det tidspunkt vil de sige at en af bivirkningerne ved at have haft corona (om man blev syg eller ej) er en lavere fertilitet, og 99% af danskerne vil tro pÄ det. Bare vent og se.

Last edited 1 year ago by Poul
Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Poul

Lige prÊcis Poul. Eller biologisk krigsfÞrelse fra Putin. Det fÄr aldrig en ende.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fint billede af Tucker Carlson, som i Þvrigt pÄ foxnews i dag udtalte fÞlgende:
“The American politicians are bent on transferring the American Treasury to Kiev in order to finance the third world war – or bust.”
Han er mÄske pÄ vej ind i det hvide skur i 2024?

Den rigtige mavefornemmelse
Den rigtige mavefornemmelse
1 year ago

Han har vist ikke meddelt, at han stiller sig op til alles rÄdighed at stemmer pÄ ham vinder

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis man er for doven, tykpandet, ignorant eller bare en del af medie-politiker skuespillet, til at hĂžre hvad amerikanere har at sige om krig: https://www.bitchute.com/videoK kan man i det mindste se et klip derfra: /SHAAZDOIa49h/ https://www.bitchute.com/video/x7fcTPcM2tXo/

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

https://www.bitchute.com/video/SHAAZDOIa49h/
Dette link skulle virke. Hele demonstrationn med fÄ lydproblemer.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

Re Rubin i tidligere link Se ogsÄ David Knight og Gerald Celente f.eks.

WAR-PIG RACHEL MADDOW SMEARS PEACE RALLYGOERS
https://www.bitchute.com/video/zYRQeUJqxnQ/

The Jimmy Dore Show
Drizden
ï»ż3916 subscribers

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

SĂ„ er der fĂžlelsesporno, og den brede befolkning grĂŠder sammen med den kĂŠre menneskelige leder:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article9649329.ece

Det gode ved det er at Mengele med sikkerhed har vaccineansigt.

ino
ino
1 year ago

Hvis vi ser pĂ„ den danske overdĂždelighed, er tallene disse: Op til Ă„r 2020 dĂžde lige knap 53.000 danskere pr. Ă„r i gennemsnit År    DĂžde   % flere 2020   54.645    3% 2021   57.152    8% 2022   59.435   12% I 2020 dĂžde 1.070 sĂ„vidt jeg husker af Covid-19, ikke med Covid-19. 3% overdĂždelighed i forhold til gennemsnittet i Ă„rene fĂžr regnes ikke rigtigt for en overdĂždelighed. I 2018 dĂžde der da ogsĂ„ lidt flere end i 2020. (Tallene er fra Statistisk TiĂ„rsoversigt, der kan downloades fra Danmarks Statistik) I vaccinationsĂ„rene 2021 og 2022 ser vi derimod klart en overdĂždelighed pĂ„ henholdsvis 8% og 12 %, og den er… Read more »

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

“tidligere end hĂ„bet.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Det er godt nok et lavt fÞdselstal, men deres el-priser er tÄrnhÞje og madpriserne stiger ogsÄ, klimadebatten er skrÊmmende, islam breder sig uhÊmmet. Det er svÊrt at finde gode grunde til at sÊtte bÞrn i verden i Sverige.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

“Man” har det med at “glemme” demografifordelingen!
Jo yngre jo flere muhamedanere, hvilket dobbler den nedadgĂ„ende dobbeltspiral – altsĂ„ gange 4! De yngre muhamedanere mangfoldiggĂžre sig, imens de gamle etniske svenskere dĂžr, som nu naturen gĂ„r sin gang…

Folkhemmet => Sverigstan => Shithole

Medmindre altsĂ„ der kommer en stĂŠrk mand – stĂŠrkere end Victor Orban! – der tĂžr erklĂŠrer Sverige for en suverĂŠn nationalstat, og udvise kriminelle – OG UTILPASSELIGE – udlĂŠndinge…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Vi mÄ da hÄbe de ikke ogsÄ lyver pÄ DS

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Hvad der er vigtigst er stigningen i dÞdelighed pÄ de enkelte aldersgrupper/Ärgange, isÊr de yngste naturligvis. Dine totale tal er ikke synderlig interessante, det er sandt

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
trackback

[…] har klippet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Det er egentlig ganske sensasjonelle opplysninger som videreformidles, men alternativ nettsteder […]

trackback

[…] har klippet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Det er egentlig ganske sensasjonelle opplysninger som videreformidles, men alternativ nettsteder […]

DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
DK: LÞgnens land, ondskabens rige, tÄrernes dal
1 year ago

Det er en skuffelse at indlĂŠgget om at en slags krig mod danskerne er blevet sat pĂ„ skinner, nĂŠrmest er blevet gemt af vejen. Selvom det var det fĂžrste indlĂŠg om morgenen, og selvom det opregner syv saglige punkter, og har taget nogen tid at udarbejde. Det ser ud til at hvis man skriver tidligt, ryger man ned i bunden. Hvis man skriver sent kan man kommer Ăžverst, men sĂ„ er klokken mĂ„ske sĂ„ mange, at heller nĂŠsten ingen lĂŠser det. I begge tilfĂŠlde har det vĂŠret tĂŠt pĂ„ spild af tid. Det mest retfĂŠrdige vil det ikke vĂŠre en… Read more »

Hvad er det politikerne gĂžr ved os / mod os?
Hvad er det politikerne gĂžr ved os / mod os?
1 year ago

En krig mod danskerne er sat pÄ skinner, skriver
“LĂžgnens land, ondskabens rige” i et indlĂŠg langt
herunder. Er vi virkelig kommet sÄ langt ud i organiseret
politisk vanvid? Er det fordi EU eller WEF Ăžnsker os
udskiftet med afrikanere og arabere? Eller hvad pokker
er det som foregÄr?

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago

Er det ikke som om alle Inos kommentarer gÄr
ud pÄ at nedtone eller bagatellisere de barske
oplysninger som Snaphanen fremskaffer?

Hvad med at sÊtte indlÊg pÄ i kronologisk
rĂŠkkefĂžlge? Som det er nu havner de fĂžrste
indlĂŠg vist oftest i bunden, begravet under en
dyne af senere tilkomne kommentarer.

ino
ino
1 year ago

Jeg nedtoner intet. Jeg er sÄ frÊk at tÊlle alt over gennemsnittet som overdÞdelighed. De officielle tal fra Statens Serum Institut viser en overdÞdelighed i 2021 pÄ 2.314 og i 2022 pÄ 5.637.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago
Reply to  ino

Svar til Ino: De officielle tal. Det har jo 1000 gange vist sig at
vi ikke kan stole pÄ de officielle tal og meddelelser. Du mÄ vÊre
meget godtroende og autoritetstro.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Ino er BĂžssestrĂžm, han forsĂžger at hytte eget skind.

trackback

[…] Tucker Carlson Interviews Ed Dowd […]

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x