28
maj
Seneste opdatering: 30/5-23 kl. 2044
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SÞborg Kirke (Är 1140) syd for Gilleleje i pinsen 2023.© Snaphanen.dk

I Sverige er klansamfundet pÄ vej tilbage og det er landsforrÊderi

Af Lars Hedegaard

Den svenske Þkonom Jan Tullberg siger det, som det er: Hvad politikerne har prÊsenteret svenskerne (og os andre) for de seneste 50 Är, er landsforrÊderi. Trods massiv folkelig modstand gÞr de intet forsÞg pÄ at standse masseindvandringen af kulturfremmede. Om fÄ Ärtier er svenskerne et mindretal i deres eget land. (I Danmark tager det lidt lÊngere tid, men politikerne arbejder pÄ sagen.)

Tullberg refererer til en engelsk undersÞgelse, der viste, at kun 2 pct. af politikernes beslutninger stemte overens med befolkningens holdninger. I Sverige Þnsker 70 pct., at kriminelle indvandrere skal smides ud af landet, men det fÄr ingen konsekvens for den fÞrte politik.

Han peger ogsÄ pÄ det mÊrkelige fÊnomen, at det kun er i Vesten, man tillader den slags masseindvandring. Andre steder prÞver magthaverne at tage vare pÄ den nationale identitet og sÊregenhed.

Tullberg kan ikke give nogen egentlig forklaring pÄ, hvad der fÄr vestlige politikere til at handle, som de gÞr. Jeg kan heller ikke. Man kan spekulere, men mÄ nok nÞjes med at konstatere, at politikerne Äbenbart ikke mener, at Vesten er noget at samle pÄ, og at ingen djÊvel skal fÄ dem til at Êndre kurs mod afgrunden.

Den svenske middelklasse vil blive stadigt mere forarmet, mens den knokler for at betale for uproduktive fremmede, som hader dem.

Som Tullberg pÄpeger, vil det fÄ interessante historiske konsekvenser. Det Sverige, man kendte for et par generationer siden, var resultatet af et opgÞr med det gamle klan- eller stammesamfund, hvor man tog sig selv rette, fordi der ikke var nogen Þvrighed til at hÄndhÊve en retsstat.

Vi kender fÊnomenet fra de islandske sagaer, som beskriver et samfund, hvor storfamilierne mÄtte trÊde til og hÊvne mord og andre overgreb, da der ikke fandtes nogen offentlig ordensmagt.

Det samfund er nu ved at vende tilbage i form af indvandrergrupper, som med sig bringer en klankultur, der pĂ„ ikke sĂ„ langt sigt vil umuliggĂžre retsstaten. De mellemĂžstlige og afrikanske tilvandrere medbringer ogsĂ„ det, som Tullberg kalder en “voldskapital”. Der, hvor indvandrerne kommer fra, er man vant til at sĂŠtte sig igennem med vold, og hvad skulle animere indvandrerne til at opgive denne kultur, nĂ„r den svenske stat intet foretager sig for at dĂŠmme op for den?

Snart vil det heller ikke vÊre muligt, fordi indvandrergrupperne bliver sÄ stÊrke, at den svage ordensmagt ikke kan stille noget op, selvom den havde viljen.

Der befinder Sverige sig (nĂŠsten) allerede.

SpĂžrgsmĂ„let bliver, hvordan svenskerne – og isĂŠr de unge i den kampdygtige alder – vil reagere: De har to muligheder: De kan tilpasse sig den realitet, at retssamfundet er gĂ„et i graven, og at fremmede har taget magten, eller de kan gĂžre oprĂžr.

Det sidste ville indebĂŠre, at svenskerne mobiliserede en voldskapital. Og det bliver svĂŠrt i et gennemfeminiseret land.

Jan Tullberg: Vi Àr utsatta för landsförrÀderi

Fortvivl ikke, for der er gode nyheder

Af Lars Hedegaard

I tider, da vi bliver bombarderet med dÄrlige nyheder, hver gang vi tÊnder for fjernsynet eller Äbner en avis, er det let at overse de gode nyheder. Men ofte har de gode nyheder stÞrre betydning end de dÄrlige. Hvis det ikke var sÄdan, ville menneskeheden for lÊngst vÊre gÄet til grunde.

I dag kan vi blandt andet glĂŠde os over, at de traditionelle medier – anfĂžrt af de amerikanske – er ved at miste grebet over befolkningen. Det er virkelig forunderligt: Jo mere gammelmedierne fremstĂ„r som en samlet politisk front, des mindre stoler folk pĂ„ dem.

I praksis har de amerikanske medier i Ă„revis udgjort en arm af det demokratiske parti, og i takt med, at partiet er blevet stadigt mere venstre-ekstremistisk og antivestligt, har medierne fulgt med.

Medierne skal nok overleve – i det mindste nogle af dem – men de er blevet menighedsblade for et forbitret segment af utilfredse, som ikke har noget bedre at bestille end konstant at rĂ„be op om ”racisme”, ”sexisme”, ”hvidt overherredĂžmme”, og hvor ond ”hĂžjreflĂžjen” er. Bagsiden af mediernes succes er, at de nu er fanget af enklaver af borgerne, som de selv har bidraget til at opfostre.

Medierne kan ikke pludselig vende om og erkende, at de i Ärevis har holdt befolkningen for nar med deres fantastiske historier om Trump-Putin-sammensvÊrgelsen. De kan ikke begynde at kalde forbrydere for forbrydere og deres ofre for ofre, nÄr de Är ud og Är ind har underholdt deres seere og lÊsere med den fortÊlling, at forbryderne er de egentlige ofre. Der kan ikke chokere deres lÊsere ved at pÄpege, at bÞrn har det bedst i familier med en mor og en far, der gÄr pÄ arbejde, nÄr de har fornÞjet deres brugere med drag shows og bÞrns ret til at fÄ fjernet deres bryster og tissemÊnd. Osv.

Medierne er fanget i deres eget spind, og de fleste tror ikke lÊngere pÄ dem.

Efter at have dÊkket over Joe Bidens evidente demens mÄ selv hans journalistiske hjÊlpere gyse over en ny meningsmÄling, der viser, at 66 pct. af amerikanerne betragter en ny prÊsidentperiode for den lallende olding som enten skadelig for landet eller den rene ulykke.

Symptomatisk for mediernes svigtende anseelse er, at Floridas guvernÞr, Ron DeSantis, valgte at bekendtgÞre sit kandidatur til prÊsidentposten pÄ Twitter. FÞr i tiden ville en kandidat have sammenkaldt til et pressemÞde, hvor medierne kunne stille ham dumme spÞrgsmÄl i hÄbet om at fÄ ham ned med nakken og bane vej for en demokratisk kandidat. I stedet viste DeSantis i et glimt, hvordan kandidater kan nÄ ud til vÊlgerne i en verden, hvor medierne har mistet enhver trovÊrdighed. Ignorer dem! Synes at vÊre budskabet.

I Den Dybe Stat hersker panik. Nu har de sammensvorne i Washington, medierne, Big Tech og pÄ Wall Street gjort alt for at lukke munden pÄ alternative og uafhÊngige kanaler til nyheder og meningsdannelse, og sÄ mÄ de finde sig i, at vÊlgerne lytter mere til de alternative end til de statsgaranterede.

De traditionelle mediers deroute blev indvarslet af Donald Trump, der pĂ„ massemĂžder begyndte at kalde dem ”fake” og ”fjender af folket”, og efterhĂ„nden som den ene af deres lĂžgne efter den anden bliver afslĂžret, vil flere af de amerikanere, der ikke lever i de demokratiske meningsghettoer, give ham ret.

IfĂžlge en meningsmĂ„ling fra Harvard/Harris i sidste uge er de fleste amerikanere klare over, at beskyldningerne mod Trump for at have rottet sig sammen med Vladimir Putin beroede pĂ„ svindel. De ved ogsĂ„, at indholdet af Hunter Bidens computer ikke var russisk ”disinformation” – som hĂŠvdet at 51 efterretningseksperter. Og sandelig, om ikke flertallet er bevidste om Biden-klanens udsalg af amerikanske interesser til fremmede magter.

Hvilken begmand til de medier, der har gjort deres yderste for at afvise enhver kritik af det demokratiske parti og Biden-syndikatets korruption.

Det mÄ vÊre en ringe trÞst for de amerikanske medier, at enhver historie om Trumps ondskab og Joe Bidens fortjenester stadigt gÄr som varmt brÞd i Danmark.

4.3 12 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.nielse
H.nielse
11 months ago

Medierne overlever via tvangsbetaling fx i Danmark. Det er ikke bedre end i Nordkorea

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Nu har jeg fĂ„et et aha-svar pĂ„ et fĂŠnomen, der tit har undret. Hvis man mĂžder dem personligt, der altid ĂŠvler om at “hjĂŠlpe” alle, det er synd for, i hele verden, sĂ„ fremstĂ„r de ofte afstumpet og uden vilje til at hjĂŠlpe et menneske, der stĂ„r lige foran dem, med akut behov for en hjĂŠlpende hĂ„nd. Hvorfor det store misforhold mellem ord og gerninger? Jeg kan, som eksempel, nĂŠvne en veninde, hvis Enhedsliste-kĂŠreste, i bogstavlig forstand, smed hende ud fra den ene dag til den anden, fordi en bedre model var fundet. Hun var selv medlem af samme parti(med… Read more »

Last edited 10 months ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
11 months ago
Boje over fra nr. 15
Boje over fra nr. 15
10 months ago

Danskerne er udsat for krigspropaganda 24/7. 98% af befolkningen ved ikke hvad der foregÄr. Desto stÞrre bliver chokket nÄr det hele kollapser.

Limewood
Limewood
10 months ago

Danmarks Radio har for eksempel i weekenden brugt mange ressourcer pĂ„ at fortĂŠlle om det neo-kommunistiske Enhedspartis (kaldet Enhedslisten) landsmĂžde. Store artikler med overskrifter som “Her er syv ting du skal vide om Enhedslisten lige nu”, “Maj Villadsen tordnede mod regeringens politik…”, “Enhedslisten siger nej til stjernekrig..”, “Per Clausen vil kĂŠmpe for…”, og for Se og HĂžr-segmentet fĂ„r man at vide, at samme Maj er gravid, og den renskurede “strateg” Pelle-ANTIFA-Dragsted fĂ„r masser af spalteplads….Billedsiden fortĂŠller en helt egen historie. Maj Villadsen pĂ„ talersolen foran ordet Frihed…! Man fĂžler sig hensat til 1970erne eller firserne bĂ„de hvad angĂ„r Danmarks Radios… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Det er da helt i orden, at medier har ekstreme fascistiske holdninger – sĂ„ lĂŠnge de er demokratiske i deres grundsubstans – dvs. de accepterer anderledes demokratiske holdninger som ligevĂŠrdige. De fleste medier virker i dag totalt dĂžvblinde mht. deres egen rolle i samfundet: Holdningen er, at de alle anser sig selv som grundlĂŠggende objektive og neutrale. Egentlig mangler vi en fĂŠlles ordning med klassifikation af mediernes politisk/sociale standpunkter, som et panel af kommunikationseksperter kunne enes om at karakterisere og offentliggĂžre, efter en eller anden fĂŠlles mĂ„lestok. Et offentligt vurderings- og klassifikationspanel kan hurtigt finde ud af, hvad medierne prĂžver… Read more »

Chrborgs politik er undergangens og dĂždens politik
Chrborgs politik er undergangens og dĂždens politik
11 months ago

Dan C. idĂ© om en offentlig instans (med statstilskud?) til at vurdere mediernes kvalitet, er vist noget teoretisk. Skulle instansens sammen- sĂŠtning sĂ„ bestemmes af Borgen? Det er da nok hĂ„blĂžst. Det eneste der virker, er at private, ĂŠrlige borgere og individualister gĂ„r sammen for at fĂ„ sandheden frem om hvad politikerne har gang i. Snaphanen, Hodja og Aamund m.fl. har vist vejen. Eller mener Dan C. med ordet “offentlig” blot at instansen skal informere offentligheden? Ja, men sĂ„ er det mĂ„ske et udmĂŠrket forslag. For det er da rigtigt at pressen og radio/tv uafbrudt arbejder pĂ„ at misinformere, fortie… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

IdĂ©en med mit oplĂŠg er den simple, at vi mangler en “demokratiets vogter” pĂ„ aviser, internet og ĂŠterbĂ„rne medier. En sĂ„dan ‘vogter’ kan realiseres pĂ„ flere mĂ„der – gerne med klagemulighed. Det vigtige er, at offentligheden kan fĂ„ en slags “varedeklaration” om varens indhold. Ikke som censur, men som information om hvordan avisen, tv-kanalen eller hjemmesiden er positioneret i kulturel/politisk henseende. Man kunne eksempelvis vedligeholde en liste over relevante emner. PĂ„ listen kunne man anfĂžre relevans, faktatjek score, trovĂŠrdighed, almen interesse, mĂ„lgruppe, ejerforhold, etc. for publikationen. Ganske analogt til enhver anden vare, der falbydes. Nogle steder kan man finde ‘deklarationer’… Read more »

Anders
Anders
10 months ago

Den fladpandede lĂŠser, vil altid ligge under for et statsstĂžttet medies slet skjulte holdningsmassage. Med eller uden medie-vogtere.
Drop hellere mediestÞtten, sÄ redaktionerne selv skal tÊnke tanker og tjene til dagen og vejen.

J. PÞleÄ
J. PÞleÄ
10 months ago

et panel af kommunikationseksperter kunne “
Et offentligt vurderings- og klassifikationspanel kunne “

Det du efterspĂžrger, har vi allerede i rigelige mĂŠngder og i forskellige udformninger og navne, men det ĂŠndrer intet, sĂ„ lĂŠnge staten betaler – styrer staten.

Hvem skal vĂŠlge kommunikationseksperterne og klassifikationspanelet?

De bliver de samme, som bestemmer, hvad der er disinformation og ikke.

Kommunismen “kunne” ogsĂ„ vĂŠre god og retfĂŠrdig, men den har efterhĂ„nden fĂ„et nogle forsĂžg og det ender altid i fattigdom, ulighed og gulag

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

De bedste til at overvĂ„ge pressen, vil nok vĂŠre pressen selv. Ud fra den betragtning, at medierne ikke under hinanden noget. De er jo i skarp konkurrence med de andre lĂžgnhalse i branchen. Mediebranchen kunne passende betale for tilsynet med nogle af de fede skattebetalte statstilskud; som betingelse for at fĂ„ statstilskud. Endelig kan det pĂ„ sigt kun vĂŠre i mediernes egeninteresse, at publikum eksponeres for reelle, objektive og neutrale nyheder. FortsĂŠtter medierne som de hidtil har gjort, med lĂžgne, fortielser og tyndskidt propaganda, styret af magthaverne, bliver det mediernes dĂžd. Herefter gider folk kun lĂŠse nyheder pĂ„ nettet, hvor… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Citat: “Tullberg kan ikke give nogen egentlig forklaring pĂ„, hvad der fĂ„r vestlige politikere til at handle, som de gĂžr. Jeg kan heller ikke…..”. En mulig forklaring eksisterer ved at henvise til interessante fortilfĂŠlde. Eksempelvis nazisternes fremmarch i Tyskland efter ww1, som fĂžrte til ww2. Hvad fik almindelig tyskere til opgive modstand mod nazismen til sidst? Det gjorde mindst 3 faktorer: 1) Massiv hadsk propaganda mod anderledes tĂŠnkende. 2) Konstante voldelige angreb pĂ„ modstandere af nazismen. 3) Nazistisk Infiltration af samfundets magtbaser. Tyskerne blev udsat for angreb fra alle 3 fronter og de ydede (suicidalt) ringe modstand. De vestlige politikere… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 months ago

Ingen presenterar tankar om hur man skall strypa pengaströmmen till PARASITERNA,
socialisternas blodomlopp?
Vem var Henry GRUNBAUM?

ino
ino
10 months ago

SĂžborg Kirke er faktisk Gillelejes gamle sognekirke – nĂŠsten sĂ„ stor som en domkirke! Jeg besĂžgte parkeringspladsen med noget familie fĂžr coronahallĂžjet. Kirken skulle vĂŠre Ă„ben hver dag, men ikke lige den dag jeg kom forbi.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  steen

NĂ„r man nu er i SĂžborg kirke, bĂžr man titte ind pĂ„ SĂžborg slot lige ved siden af. Det er et af Danmarks bedre borgruiner fra 1100 tallet med masser af historisk arvegods og det er gratis. Margrethe I, kejserinde af Skandinavien, blev fĂždt pĂ„ SĂžborg slot i 1353, for 670 Ă„r siden. Siden da er det gĂ„et en del skĂŠvt for den svenske provins i KalmarUnionen. Sverige burde genindmelde sig ind i kejserriget; sĂ„ kunne Margrethe II moske hjĂŠlpe svenskerne af med islam. De 3 svenske kongekroner indgĂ„r stadig i det danske rigsvĂ„ben, som symbol for KalmarUnionen. MĂ„ske det… Read more »

jdm
jdm
11 months ago

Det kan da ogsÄ ske i Danmark hvis man vil.

First Trump, then DeSantis prove that open hostility to agressive left wing cultural warfare is a viable strategy. Do the old bipartisan GOP and Dem politicians have any freedom of action remaining?

What the Left once thought was impossible; the emergence of a militant antithesis to their ideology that could **not** be suppressed by labeling it fascist, proved possible after all. The inconceivable has occurred.

https://twitter.com/wretchardthecat/status/1662341238887153664

Allan G larsen
Allan G larsen
10 months ago

Ja, hurra for de alternative!!!!.

jdm
jdm
11 months ago

Dem som er vĂ„gne (hvad de ellers hedder pĂ„ dansk) er ogsĂ„ begyndte at fĂžle et tilbageslag. Unge, tatoverede, “fejl-farvede” unge mĂŠnd klager over tĂžj der sĂŠlges til bĂžrn i Target (ligesom Bilka)

https://twitter.com/ForgiatoBlow47/status/1661861660351516674

Skjoldungen
Skjoldungen
10 months ago
Reply to  jdm

De er sĂ„ sandelig ikke vĂ„gne. De er derimod “vakte”. Ligesom i Indre Mission og Jehovas Vidner.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

“Fortvivl ikke, for der er gode nyheder”:
Er sognegÄrden pÄ Slotsholmen i KjÞvenhavnstrup blevet helt tom, fordi det nu er blevet lÞgnhalse forbudt at komme der?

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x