4
jun
Seneste opdatering: 6/6-23 kl. 0740
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Great Awakening

Filmen havde premiere i nat kl. 02 dansk tid ved en opulent fest i Austin, Texas, der lignede en Oscar-uddeling. Egentlig havde jeg bestemt mig til at ignorere den, for jeg synes der er for meget irriterende, flommefedt, amerikansk føleri i den, men der er altså også gode ting. I der vil, skal have muligheden for at se den. Mikki Willis træder vande, er ukonkret og for optaget af at være følsom mand. Der er allerede gået industri i de folkelige græsrødder endnu inden de har vundet nogen sejr.Mine norske venner har haft en medarbejder i Texas for at overvære showet: Doc-TV: Den store oppvåkningen, vil det briste eller bære? Det er under alle omstændigheder meget flot!

Jeg vil hellere henlede opmærksomheden på, hvad der skete til WHO’s 76 ‘assembly’ i Geneve i sidste uge. Typisk for det, der skal listes ned over hovedet på os uden at vi opdager det, har jeg ikke kunnet finde ét eneste ord om det i danske magtmegafoner, der kalder sig medier, selvom jeg ganske vist ikke har Infomedia her hvor jeg befinder mig. Selvom Danmark har haft en minister og en delegation på cirka 20 mennesker dernede og forhandle suverænitetsafgivelse, så er der ikke et klap i medierne om det.

Men så er der heldigvis andre, der giver det en grundig behandling. Hør først og fremmest James Roguski, der mener at noget peger hen på at FN’s generalsekretær skal være politisk leder af en verdensregering i ‘nødstilfælde,’ dvs. når ‘pandemier’ bryder ud. Det er ikke nogen nyhed for os, der kender WEF’s og globalismens planer, nemlig en verdensregering via FN og en opløsning af folkestyrerne. Jeg synes, vore ledere og medier skulle fortælle befolkningen, at Danmark er i færd med at skifte styreform. Det kunne være, nogle syntes, det var interessant.

WHO: “Behov for at indskrænke personlig frihed”

In a recent video produced by Roguski, he described the new text as “good news, as it seems the WHO has finally revealed its true plan” — but also, “bad news, as it is absolutely dystopian in its scope and its cleverness.”

World Health Assembly Cites Need to ‘Restrict Personal Liberties’ and Expand WHO’s Emergency Powers. The World Health Organization this week concluded its 76th World Health Assembly without ratifying a new pandemic treaty or the proposed amendments to the International Health Regulations, but members did issue new calls to “restrict personal liberties” during health emergencies.

One of the most chilling aspects of the new bureau’s text is Article 18, on “Communication and public awareness,” according to Roguski, who said the article “would empower the World Health Organization to tackle false, misleading, misinformation or disinformation.’”

The text of Article 18 states:

“The Parties shall strengthen science, public health and pandemic literacy in the population, as well as access to information on pandemics and their effects and drivers, combat the infodemic, and tackle false, misleading, misinformation or disinformation, and including through promotion of international cooperation.”

Article 18 calls for “regular community outreach, social listening, and periodic analysis and consultations with civil society organizations and media outlets,” “effective measures to increase digital health literacy among the public and within the health sector” and “research … on factors that hinder adherence to public health and social measures in a pandemic.”

Hele artiklen World Health Assembly Cites Need to ‘Restrict Personal Liberties’ and Expand WHO’s Emergency Powers

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
10 months ago

Jeg er enig med Steen i , at der er meget selvsmagende føleri i dokumentaren her . Det gode ved den er , at den er let , at lytte til mens man laver noget andet . Samtidigt med at den strammer lidt op på det generelle overblik . Der er sket ufatteligt meget , på meget kort tid . Mit eget “føleri” kan jeg så ikke lade være at komme med bemærkninger om her . Noget i mig tror på , at nu er løgnene så store, så betændte og opspændte , at noget kommer til at ske .… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Hvordan man identificerer en konspiration
HOW TO IDENTIFY THE PATTERN OF A SCAM

https://www.bitchute.com/video/QVJHaBLgXDPt/

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg havde – troede jeg – lagt reply op til cat girl for link til bitchute . Det er gået anderledes end jeg troede.

Margrethe
Margrethe
10 months ago

En metaltræt sølvpapirshat:

Metaltræt sølvapirshat.JPG
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Tusindvis af franske læger har demonstreret mod medicinalindustriens korrumpering af det medicinske fagområde:

https://www.bitchute.com/video/TAqQFjyOZ17p/

Dan Mark Jensen
Dan Mark Jensen
10 months ago

Når noget af MSM beskrives som misinformation så ved I det er sandheden.

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago
Reply to  steen

Hvad angår uløkkesfuglen Lille Lars, så sagde engang den engelske vittighund Noël Coward om typer som Lille Lars:
“Never trust a man with short legs – his brain’s too near his bottom.”

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Husk der blev tilføjet (eller omformuleret, jeg er ikke jurakyndig) at censur ingensinde kan genindføres i Danmark ! Ingensinde betyder det samme som aldrig nogensinde. Vi må altså sige og skrive hvad vi vil. Det er en ret vi bør øve hver dag. Hvad blev der for resten af big man Joes “build back better” ? Det er længe siden jeg har hørt den term brugt.Kan det mon tro have noget at gøre med at en vågen amerikaner havde lavet et fint skilt, hvor han (eller hun) havde skrevet: Joe and Hunter say Build Crack Better ? Nej det er… Read more »

Dragen
Dragen
10 months ago

Dit link er en rigtigt god , præcis og kort informativ video for det man skal lægge mærke til når propagandaen er ved at forføre , snyde og forblænde . I en travl og fyldt hverdag giver den gode håndgribelige værktøjer.

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  Dragen

Det var repley’et til cat girl

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Dragen

Tak , Drage. Nu har jeg læst det 🙂

Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

“…vore ledere og medier skulle fortælle befolkningen, at Danmark er i færd med at skifte styreform.”
Danmarks magthavere (bosiddende i USA?) er i færd med at omlægge styreformen fra “Formelt demokrati i et kernedansk kulturområde” til “Religiøst diktatur i et arabidsk stammeområde” (bosiddende i Mekka).
Vore ledere og medier skal nok holde kaje om, at Danmark er ved at afskaffe sig selv – men vore ledere og medier bør vide, at de dermed også afskaffer sig selv.
Gud bevare Danmark – men vore ledere og medier foretrækker åbenbart “Allah bevare kalifatet Danmarkistan”.

Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
10 months ago

Der skal nok være mange borgere som ikke har fulgt ret meget med i politik, som synes at FN er et pænt og rart foretagende som forsvarer menneskeheden og dens værdier og rettigheder. De tager nok ikke i betragtning at FN i dag er noget helt andet end i 1950, 60, 70 og 80. For FN er nu blevet til et redskab for især arabiske, afrikanske og muslimske lande, der foragter demokrati og menneskerettigheder. Og WHO, WEF og EU vil heller ikke hvide mennesker og Vesten noget godt. Og hvordan ser det ud med Chrborg og medierne? Vi danskere er… Read more »

trackback

[…] Plandemic III […]

Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
Nogle beskylder SMV for kynisme og magtmisbrug
10 months ago

Det kan godt være at det er mig der ikke
forstår noget, men er det rimeligt at de
først skrevne indlæg havner helt nede i
bunden hvor ingen læser dem? Hvorfor
ikke som på andre blogs tilføje senere
indlæg så der bliver en rækkefølge som
hos Hodja og Aamund?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x