2
nov
Seneste opdatering: 3/11-21 kl. 1032
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvilket også gør mig lidt stolt så jeg føler trang til at minde om, at hun skrev over 200 kronikker på denne ydmyge blog fra 2010 til 2017. Nogle gange er det ikke indholdet af kronikker som er det vigtigste, men tidspunktet de bliver publiceret på.

Hun gjorde et inspirerende kæmpearbejde, og for mig selv kan jeg sige, at det i snit tog mig tre timer at “sætte” hver kronik med links og fotos. Jeg tror faktisk, de har fremskyndet den senere udvikling begyndende med SDs indtræden i Riksdagen 2010. Det var det år, SD inviterede Kim Møller og mig til valgaften i Malmø.

Her kan man høre hendes takketale først i videoen, men også andre vigtige ting fra ugen, nemlig at SD nu er største parti i en meningsmåling. Moderaterna nummer to og sosserne nummer tre og om gruppevoldtægtsforbryderen Mehdi Sachit Expressen lavede et hyldestinterview med. Man har sikkert set hendes blodige bukser, der også ses på videoens forsidebillede. Kvinden var nær forblødt i “verdens mest feministiske land.” Morale: Muhammed trumfer LBTQ.  Alle Julia Caesars kronikker fra april 2010 til efteråret 2017.

Se også DKA Svenskerne har fået nok: Det indvandringskritiske parti, SD, stormer frem i ny måling – S går tilbage.

“Vi er Sverige, vi har fået nok”

Demonstration mod vaccinepas i Stockholm 30 oktober 2021

 

NewsVoice besökte den 30 oktober Svenska bokmässan och frihetsrörelsens demonstrationståg mot vaccinpass och C19-vaccination av barn. Polisen lät demonstrationståget gå från Medborgarplatsen till Kungsträdgården utan att hindra.News Voice

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

https://www.youtube.com/watch?v=LmzeYYWntxw Bill Gates virker helt ligesom sin far Bill Gates Sr. der aktivt gik ind for en befolkningsreduktion. Nu kunne man tro at Bill Gates mener en reduktion af verdens befolkning vil reducere CO2 med 10 – 15%, nej det er ikke det Bill Gates mener, om 10 – 15% af jordens befolkning her og nu døde, det rækker end ikke for en reduktion af CO2 med 10 – 15% end ikke en mindskning i CO2 på 1%, det ville knapt gå at måle. End ikke en mindskning af hele jordens befolkning med 100% ville række at skabe en reduktion af… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Här bryter SVT sändningen när SD nämner Expressens mörkning 🙄😂
Publicerad 2 november 2021 kl 18.51

[ med video fra SVTs Aktuelt ]

https://www.friatider.se/har-bryter-svt-sandningen-nar-sd-namner-expressens-morkning

INRIKES. Det statliga nyhetsankaret Jon Nilsson, 45, fick panik och bröt sändningen i förtid när riksdagsledamoten Tobias Andersson (SD) började prata om Expressens kritiserade glorifiering av gruppvåldtäktsmannen Mehdi Sachit från Dödspatrullen under en Aktuellt-debatt med Expressen-veteranen Sakine Madon på måndagskvällen.

Det ledde till rejäl oordning i studion när den statliga TV-jätten till varje pris skulle förhindra sanningen från att nå svenska folket på måndagskvällen.

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Jeg læste det meste af JC’s skriv her og husker også at det var i den tid hvor hun blev doxet af de svenske AFArter,hvilket medførte en del chikane fra de korttænkende svenske venstrefløjsere nok opildnet af de voldelige kommunisttyper,som svensk ungdom desværre er inficeret af. Var det ikke omkring det tidspunkt hvor Dispatch forsøgte sig med en landsdækkende avis?

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Steen

Som tiden dog går. Under samme epoke søgte Pipi Langsttrømpes ara et nyt hjem. Jeg var helt vild efter at få den hjem til os. Men konen övertygta mig om at det måske var en dårlig ide med den større mængde katte vi har.

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Godt nyt, tror jeg, til alle vaccinerede, der for tiden knalder ud i panik og derfor ikke er modtagelig for sund fornuft. Læs nedenstående artikel: “Samtlige vaccinedødsfald kan henføres til fem procent af produktionen.” Så der er stor sandsynlighed, for at I ikke har fået en af disse forurenede injektioner. Men tænk jer nu om før i siger ja eller nej til de næste skud. Denne russiske roulette, de har påtvunget folk at deltage i, er kun en del af de fremadrettede problemer ved samme. Undersøg selv, hvad der siges og skrives for og imod. Det er stadig et faktum,… Read more »

Poul
Poul
6 months ago
Reply to  Steen

Jeg fik en ide steen: Hvad med at lave en liste med email adresserne på alle de danske dagblade, og så sende dem et link til de ting du graver frem om vaccinen hver gang der er noget nyt? Det kan sikkert gøres nemt og hurtigt hvis du opretter en fast mailliste i dit emailprogram med deres adresser. Det er ikke fordi jeg tror at de vil bringe noget om det, men det kunne være ret interessant at se hvor meget de systematisk ignorerer over tid. For objektivt set kan de jo ikke vide alt, selv hvis vi antager at… Read more »

Andreassen
Andreassen
6 months ago
Reply to  steen

“For det første er jeg en integreret del af Document”

Ja, desværre, og set fra læsernes side har det ikke gavnet din blog. Men det er jo altid noget, at du nu vil indrømme det. Jeg kan ikke få øje på andre grunde end økonomiske. Men der er jo efterhånden så mange islamkritiske blogge, at det ikke spiller nogen rolle.

Andreassen
Andreassen
6 months ago
Reply to  steen

Det var det, jeg tænkte. Teknikeren og juristen er jo ikke gratis. Inden man får set sig om, kan advokatregninger blive et større problem end problemet. Det er uanstændigt dyrt at få hjælp af en advokat. Julia Caesar har gået meget ondt igennem, så meget er jeg klar over. Egentlig kan det jo undre, for de få af hendes artikler, som jeg læste, lyste langt væk af en person, der havde fået socialdemokratisme ind med modermælken. Det samme gælder Ingrid Carlquist. Islamdebatten har skabt mange sære brud på kryds og tværs, og det er vel i grunden også der hunden… Read more »

Andreassen
Andreassen
6 months ago
Reply to  steen

Det er helt uanstændigt, at retssager tager så lang tid, det slider uforholdsmæssigt på os, mednindre vi er hardcore kriminelle og ligeglade.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Uden mesterlære ingen lærlinge, så Esbjerg Højskole i Ribe Stift er velegnet som Den nødvendige Lærerhøjskole, der underviser mesterlærere i “Kunsten at undervise”: Læs bogen af Gilbert Highet, videnskabelig grad i Glasgow 1929, studier i filosofi og oldtidens historie indtil 1937 ved Oxford Universitet og Professor ved Columbia University, New York 1938, der udgav “Kunsten at undervise” marts 1950 til gavn for skoler og integration i New York, hvor Tv i dag er velegnet som It-kiosk, der underviser spejdere og Boys Brigade i brug af computere, iPad og tlf. som hjemmehjælpere og bydrenge, kassedamer og kassemænd.

Nielsen
Nielsen
6 months ago
Reply to  Arne Rud

Hvad er egentlig meningen med dine kommentarer,som næsten aldrig forholder sig til indholdet i posten?

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago
Reply to  Nielsen

Siden helleristningernes tid har Søens Folk valgt de mest bøvlede ind, før de pløjer, rejser og sejler, så ved de, hvor de har dem, og det er lærerigt.
I Byen ved Havet valgte man f.eks. en politibetjent til borgmester som model for en sognebetjent, pedel og færdselslærer med en cykeltræningsbane på Boldesager Skoles parkeringsplads, hvor skolen var en husholdnings-, hobby- og idrætsskole efter almindelig skoletid, spørg færdselsbetjent Vallø.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x