17
nov
Seneste opdatering: 18/11-21 kl. 2101
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interview fra endnu ikke udkommet film

Karl-Olov Arnstberg är emeritusprofessor i antropologi och etnologi på Stockholms universitet. Han oroar sig mycket för befolkningsutvecklingen i Sverige och pratar här med Two Raven Films i Skärholmens shoppingcentrum, Stockholm. Han kommer medverka i nästa dokumentär, uppföljaren till När Kvinnorna avvecklade Sverige.

“Min fru lämnade mig för att hon stod inte ut. Men hon hade inga egna argument. Det var någon annans röst, någon annans ideologi, som satt sig i hennes huvud.” Arnstbergs böcker kan köpas här. Han har även en mycket läsvärd blogg. OBS intervjun är på engelska. – Pelle Taylor. – Se også Sweden Dying to Be Multicultural.

Læsetip i dag: Birgitta Sparf: Kolonialism på hemmaplan

Arnstberg: Islam vill erövra Europa, burkinin är ett hjälpmedel

“Det er foregår er et muslimsk koloniseringsprojekt”

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago

Det lyder da som en form for hybrid krig. Spøjst der ikke blev talt om det i 2015.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Gäng tar över stadsdel – stoppar och kontrollerar personer Inrikes 17 november 2021 https://samnytt.se/gang-tar-over-stadsdel-stoppar-och-kontrollerar-personer/ I Tynnered i Göteborg har kriminella gäng tagit över och kontrollerar personer som befinner sig i ”deras” område. Enligt den lokale polischefen är fenomenet något som skapar otrygghet. Gängen rekryterar unga som ögon och öron för att hålla koll på området och stoppar och kontrollerar personer som man inte känner igen. – Det är på samma sätt som när det här fenomenet dök upp i Nordost, i samband med en konflikt mellan delar av Ali Khan och Backagänget. Då kontrollerades människor i områden både i Nordost… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Socialdemokratiet i Sverige står pt. til at tabe valget i 2022, men de har hele 10 måneder ved magten frem til valget i 2022, til at gøre ondt værre indtil alt er ondskab, vil inden valget gøre alt for at ødelægge Sverige, at ændre Sveriges demografi at sandsynligt det svenske folk 2022 kommer i nærheden af at være et mindretal ! Sandsynligvis vil det lykkedes for Socialdemokratiet ved massiv import af Muhamedanere islamisk vold og terror, deres ondskabsfulde plan en regulær import af radikal islam direkte ind via Minsk ! Uden tvivl vil Socialdemokratiet gøre forsøget nu 2022 etnisk udrense… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  steen

2022 må vel betragtes at dennegang allersidste udkald for Sverige, skæbnevalget for det svenske folk, sidste realistiske chance at om nogensinde vælte Socialdemokraterne. Men valget er uendeligt langt borte, stor ondskab unødvendig stor lidelse indtil da, med desperate Socialdemokrater ved magten, desperate fordi de pt. står til at tabe valget, tabe magten i 2022, det Socialdemokraterne elsker allermest af alt er magt, endda på bekostning af sit eget folk, vil Socialdemokratiet til enhver tid vælge magten frem for folket! Uhyggeligt at nogle få af udenlandsk herkomst valgt ind i Riksdagen, som vi også kender det fra det Danske Folketing, hvor… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
5 months ago
Reply to  steen

Det behövs ca 27.000 röster till ett mandat i Sveriges “riksdag”.
Klanröstningen kan lätt uppnås av en 1/2 miljon registrearde. Partiet “Nyans” finns redan!!!
Varför skulle 20 mandat vara en omöjlighet?

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Stort set alt muslimer laver er et forsøg på at trænge vores kultur tilbage, somme tider store skridt, somme tider små skridt. Men altid et forsøg på at trænge os tilbage – og dem frem. Ind imellem møder de så modstand og viger så tilbage, så prøver de med en mindre ting, og danskerne bliver trætte og giver efter, åh herregud det kan da være lige meget, så meget betyder et badeforhæng vel heller ikke, eller lad dem dog få de lille rum til at bede i, det går der vel ingen skår af os ved. Nå ja da de… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Hvis man skal forsøge at fantasere sig til et lille, ikke eksisterende lys, kan Sverige måske ende med at blive et “indvandringens Østeuropa “. I den forstand at Østeuropas modstand mod kommunisme og andre totalitære ideologier, bygger på bitter erfaring. Svenskerne kan måske om 70 år vise sig at blive lige så hærdet over for de samme fikse utopier når det gælder multikulti og hvordan man forskanser sig mentalt mod det.. Det kræver så lige en krig og millioner af døde, men bitre erfaringer har i sagens natur aldrig været gratis at gøre sig. Et hærdet sind og offervilje er… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  steen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  Margrethe

Socialdemokratiet er en stor misforståelse, selv kommunismen har Socialdemokratiet misforstået, Fidel Castros valgsprog: ” Fædrelandet eller døden.”
https://www.youtube.com/watch?v=KKCDg6hp_vI

Hvor Socialdemokratiet foretrækker døden frem for fædrelandet, Socialdemokraterne kun charlatans ikke rigtige kommunister, men en forsamling lusede amatører!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x