26
dec
Seneste opdatering: 27/12-21 kl. 0106
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oliver taler om julen og håbet, som ingen af os kan leve uden. Så taler han om “Levanten”, som jeg sejlede på i slutningen af 60′ erne, og som jeg troede betød Middelhavet, men som betyder “Middelhavslandene øst for Italien”  fra latin “levare” – den opgående sol eller bare øst.

Gunnar Sandelin og Pär Ström: Vi är mesigast i världen! Sluta vara naiva!

I kender Gunnar. Pär Ström er en forfatter til flere bøger, debattør og civilingeniør, der var meget aktiv for tyve år siden. Derefter holdt han en længere pause, men nu er han her igen og ikke uden en vis humoristisk snert, der ikke var der i  år 2000. Eller er det mig der er i et særlig mildt julehumør? Hør selv:

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 month ago

De ansvarlige er kravlet ind i en åleruse, der ikke er nogen vej ud af igen. Dem i toppen af fødekæden, vil sandsynligvis, kaster deres slimede tjenerstab, alias det syge apparat til vores statsminister, Heunicke og resten af halehænget, for ulvene, når opgørets time oprinder De store går fri. Hadet bobler på de alternative kanaler:

https://www.bitchute.com/video/rUyxlLgrVh9M/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Gunnar Sandelin gør dagligt et helt uvurderligt job i forsøget at redde Sverige, redde det svenske folk, men hvor er folket? Det samme gør Pär Ström her med sit opfriskende videobudskab. Hvor mange gange skal Gunnar og Pär blive ved at gentage, folket burde øjeblikkeligt reagere, kaste muhamedanerne ud af Sverige. Gunnar Sandelin formodentlig i særklasse Sveriges allerbedste journalist, sammen med Pär Ström gør de ikke dette gigantiske arbejde for egen skyld, men for svenskernes skyld, selv om livet virker at gå det svenske folk forbi. Kunne ønske at svenskerne ville påskynde Gunnar Sandelin og Pär Ström der kæmper, ikke… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

Selv om MSM dagligt med løgn fører os bag lyset, findes der endnu gode og ærlige skribenter og journalister, som ikke giver køb på sandheden. Morsomt her om dagen da Document.no i direkte sending skulle komme på nogen dansk nyhedsformidling der ikke fører folk bag lyset, med en fri en fair en sand nyhedsformidling, som flest er dansk MSM nu havnet i lommen på globalisterne og new world order, sjovt nok kunne Dokument.no kun komme på at nævne en ærlig dansk nyhedsformidling: Snaphanen. Herligt at se/gense Pär Ström, som en trold i en æske har han holdt sig gemt i… Read more »

Last edited 1 month ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hvorfor skal jeg altid komme efter Mrgrethe? Er hun furudvalgt til at blive til hende der der kan sy faldskærm?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x