30
mar
Seneste opdatering: 30/3-22 kl. 1438
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Covid-vaccinen har aldrig virket. Den skulle aldrig have været brugt”

Negativ Vaccine Effektivitet er i al korthed, når vaccinerede er mere tilbøjelige til at blive syge, hospitalsindlagte eller dø end uvaccinerede. 92.4 % af alle Covid-døde i England er nu vaccinerede. Det er nu den dokumenterede situation i Storbritanien ifølge regeringens ugentlige Covid-statistik UKHSA. Det er givetvis det samme i hele den vaccinerede del af verden.

Lederne af den danske – eller lad os sige EU’s – Covid strategi, kalder vaccinen for et supervåben. Det kan ikke være mere usandt. Alt taler for det modsatte. Da de sender folk i døden og på hospitalet, kan man kun råde dem til at vikle sig ud af løgnen, inden den eksploderer i hovedet på dem. Det er allerede meget sent, mange er skadet for livstid, og de møder ingen anerkendelse, fordi lægerne er terroriserede til tavshed. I USA udbetales ikke livsforsikringer til de dødes efterladte, da forsikringsselskaberne argumenterer, at vaccinationen er en frivillig handling på linje med selvmord.

Det fremgår klart af grafikken,  hvor galt de er på den. Gerne inden EU Kommissionen næste sommer beder dem om at få befolkningen tvangsvaccineret med en uvirksom og farlig forsøgsbehandling.

Professor, Dr. Paul Alexander, tidligere White House rådgiver skrev i sin seneste artikel NEGATIVE EFFICACY: U.K. Health Agency first “COVID-19 vaccine surveillance report” of 2022, collates infection rate data for the final weeks of 2021 (weeks 49-52); a DEVASTATING REPORT

“In plain language, taking the vaccine escalates your risk of getting infected –Negative Efficacy. This is bad as the evidence is clear that these vaccines are non-sterilizing in that they do not stop infection, transmission, death, or hospitalization. IMO, they never ever worked. I will debate anyone on this.”

Pfizer kontaktede dr. Alexander, og tilbøde ham $1 million og $50,000 om måneden, hvis han ville lade være med at skrive negativt om deres vaccine og deres CEO, Paul Bourla. Alexander afslog tilbuddet.

Læs eller hør artiklen Negative Vaccine Efficacy – Dr. Paul Alexander sounds the alarm.

MSM har det ikke, kun undergrundsmedierne, der har fået en hel fodboldbane foræret: Whilst you were distracted by Russia, Will Smith & “Party-Gate”, the UK Gov. released a report confirming the Fully Vaccinated now account for 92.4% of all Covid-19 Deaths in England

PS: Nogle har ikke opfattet, at kommentarerne har været lukket i over en uge på grund af sabotører. Jeg ved ikke, hvornår de kommer igen, eller om de overhovedet gør, men I kan takke dem for det. Bloggen eksisterer iøvrigt ikke for kommentatorernes skyld, som nogle synes at tro.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
7 months ago

Hej steen, (jeg går ud fra at du kan læse dette selvom det ikke bliver vist på siden) det er en god ide endelig at lukke for kommentarer, da det ligesom på uriasposten var blevet en tosseanstalt. Som du måske husker har jeg foreslået det i årevis af samme grund. Jeg vil bare lige anbefale dig en ting mere: Hvis du afslutter hver artikel med teksten “del gerne artiklen”, så begrænser du ikke opmærksomheden om artiklen til din egen side, men lader folk (gode som dårlige) tale om emnerne og spreder opmærksomheden omkring dem alle mulige andre steder hvor folk… Read more »

synspunkter
synspunkter
7 months ago

PS: Nogle har ikke opfattet, at kommentarerne har været lukket i over en uge på grund af sabotører. Jeg ved ikke, hvornår de kommer igen, eller om de overhovedet gør, men I kan takke dem for det. Bloggen eksisterer iøvrigt ikke for kommentatorernes skyld, som nogle synes at tro.

Nej, bloggen eksisterer for, at Steens synspunkter kan vises frem offentligt. Og for at Steen kan lege opinionsdanner og tankepoliti.

nyomgang
nyomgang
7 months ago

Klar til en ny omgang?

klarigen
klarigen
7 months ago

Så er vi klar igen!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x