6
maj
Seneste opdatering: 6/5-22 kl. 1842
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better”

Hvis du undrer dig over, at den totale digtale overvågning af dit liv nu skal tilvejebringes via vaccinepas og en til lejligheden opfundet virus, så får du noget af forklaringen her. Ida Auken har så mange hits på WEF’s hjemmeside, at man skulle tro, det var det eneste hun lavede. Hun er dog også medlem af Socialdemokratiet for tiden.

Hun har også skrevet artikler til WEF og til Forbes Magazine om ikke at eje noget, og hun var også på FOX TV, som jeg skrev den 17 marts i år. Den totale forbrødring mellem den lyserøde socialisme og de svinerige i Davos-slænget, hvorfor vil de overvåge og kontrollere dig? Hvorfor vil de – formentlig senere i år – gå så langt som til at få tvangsvaccineret de farlige og uvillige, der endnu ikke har bøjet sig for EU, WHO og regeringens krav? Det drejer sig om KONTROL og OVERVÅGNING. Hvorfor? Man får begreb om det  denne korte video.

Ida Auken: The Discontent

My biggest concern is all the people who do not live in our city. Those we lost on the way. Those who decided that it became too much, all this technology. Those who felt obsolete and useless when robots and AI took over big parts of our jobs. Those who got upset with the political system and turned against it. They live different kind of lives outside of the city. Some have formed little self-supplying communities. Others just stayed in the empty and abandoned houses in small 19th century villages.  Forbes 2016

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binær elle
Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binær elle
5 days ago

Jeg har intet vaccinepas og får det aldrig. Når jeg forlader huset slår jeg over på min ældgamle Nokia, hvis jeg da overhovedet tar en telefon med. Jeg har et lager af penge og betaler med kontanter. Det blir der ikke ændret på.

Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binær elle
Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binær elle
5 days ago
Reply to  steen

Det må så prøves i retten. Kæmper til det sidste, aldrig knæfald.

Nielsen
Nielsen
8 days ago

Danmarks sikkerhedspolitiske situation er katastrofal. Ingen politikere vil erkende situationens årsag og slet ingen af dem vil gøre noget for at forbedre den.
Løsningen vil være repatriering. Det har den været i over 50 år. Om lidt er det for sent.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x