17
maj
Seneste opdatering: 18/5-22 kl. 1846
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fay Weldon, Lars Hedegaard og Katrine Winkel-Holm i Trykkefrihedsselskabet 21.9.2013, fotos © Snaphanen.

Efter feminismens triumf leder kvinder efter rigtige mænd

Af Lars Hedegaard

Dokumentaren ”Da kvinderne afviklede Sverige”, som er offentliggjort på Snaphanen.dk, giver anledning til eftertanke.

Hvad har fået feministerne til at indlede en kærlighedsaffære med islam? Har kvinder slet ikke opdaget, at islams fremmarch medfører deres egen undertrykkelse? Ved de ikke, at hvor islam hersker, har kvinder overhovedet ingen rettigheder, men behandles som slaver, der må underkaste sig mændenes forgodtbefindende?

En svensk undersøgelse viser, at 38 pct. af kvinderne føler sig usikre, og det har de gode grunde til. Antallet af grove voldtægter er nemlig eksploderet. I 1985 var der 16 voldtægter pr. 1000 indbyggere. I dag er det 63 pr. 1000, og 84 pct. af voldtægterne begås af mænd med indvandrerbaggrund. Feministiske ideologer nægter at se nogen sammenhæng mellem folkeudskiftningen og volden, men tilskriver den ”patriarkalske strukturer” – altså den almindelige mandlige ondskab, hvormed de vil bortforklare, at udviklingen har noget med islam at gøre.

Hvis kvinder ikke havde stemmeret, ville  islamiseringen ikke være sket

Svenske kvinder bliver ved med at stemme på partier, der går ind for mere indvandring. Sådan er det også i Danmark. Hvis kvinder ikke havde stemmeret, ville folkeudskiftningen og islamiseringen ikke være sket. (Jeg er vel at mærke tilhænger af ligestilling mellem kønnene og derfor også af stemmeret til kvinder.)

Men jeg kan ikke komme bort fra den tanke, at kvinder gennemsnitligt har svært ved at erkende nogen årsagssammenhæng mellem deres egne handlinger og deres konsekvenser. De fleste af dem synes ikke at have bemærket, at hvis de stemmer på indvandringsivrige politikere, får de kvindeundertrykkelse.

Men måske opfatter de instinktivt sammenhængen på et dybere plan, som man helst ikke skal tale om.
Det var i 2004. Min oversættelse af Ibn Warraqs bog, Why I am not a Muslim (på dansk: Derfor er jeg ikke muslim), var netop udkommet, og det var lykkedes mig at få Fay Weldon til at skrive et forord. Hun kom også til københavn for at tale ved bogens lancering.

For kvinder er det seksuelt tillokkende at blive domineret af mænd

Noget hun sagde står prentet i min erindring: For kvinder er det seksuelt tillokkende at blive domineret af mænd. Det udsagn blev dog ikke videregivet i medierne, selv om Weldon var en verdensberømt forfatter.

Weldon havde tilladt sig at henvise til noget, som hun åbenbart opfattede som en biologisk betinget adfærd. Kvinder vil have mænd, der er mænd, og ikke skabninger, der er udstyret med mandlige genitalier, men prøver at gøre sig feminine og lade sig styre af følelser, når livet kræver logik, empiri og konsekvens.

Feminismen begyndte som et oprør mod magtstrukturer, som en intellektuel elite af kvinder fandt uudholdelige. Og hvem kan bebrejde dem det? Det varede ikke mange år, før feminismen flyttede sig fra at være en udkantsposition – et frisk og velkomment oprør mod noget, der fortjente at gå under – til at blive samfundets ledende ideologi. I dag vil man ikke finde et politisk parti, der ikke bekender sig til feminismen.

Mænd har lært at blive kujoner

Det feministiske bureaukrati leder febrilsk efter kvindefjendske uretfærdigheder, som der skal rettes op på med statsstøtte, men det tynder ud i undertrykkelsen. Den virkelige undertrykkelse nævner de ikke med et ord, og deres kvindesolidaritet rækker ikke til omsorg for muslimske piger, der prøver at frigøre sig fra imamernes tyranni.

I mellemtiden er flere generationer af mænd blevet dresseret til at blive bløde, lade sig styre af feministiske følelser og efter bedste evne undertrykke deres drifter. De har lært at blive kujoner.

Til disse mænds overraskelse gør de ikke indtryk på kvinder, der berømmer dem for deres blødhed, men ikke vil have sex med dem. Det vil de til gengæld med hårde mænd fra den arabiske ørken, som de derfor – ved at stemme på humanistiske partier – importerer i rigt mål.

Når en kvinde møder en mand, begynder hun at lave om på ham. Sejrer hun, har hun tabt.

Om kvinderne bliver glade for deres valg er uvist. For efter sejren over mandsdominansen og biologien hører man ikke mere til dem. De kommer til at leve et liv, som var de kvinder i Mellemøsten og Afrika, og der vil ikke længere være mænd til at forsvare dem. Den slags mænd har de nemlig brugt årtier til at eliminere.

Jeg kommer til at tænke på en sergeant fra de danske styrker på Cypern, som jeg mødte i 1964. Eksamenspapirer havde han ikke, men en visdom, der overgår kilometer af vrøvl: Når en kvinde møder en mand, begynder hun at lave om på ham. Og hvis hun sejrer, har hun tabt.

Afdøde Mads Holger Madsen og Fay Weldon, foto Snaphanen.dk.. Click for full screen

I samme forbindelse kan man læse: Fjordman: Sweden: A New Hell for Women

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

Også i EU er der nu overvægt af kvinder og
feminiserede “mænd”. De har sat en ære i
at importere millioner af krævende og voldelige
kulturfremmede. Politik-kvinderne og pladder-
humanisterne kan ende med at blive Europas
undergang og europæernes død.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

I Danmark, Norge, Sverige og Finland er der nu
kvindelige statsministre. Od der er tusinder af
kvinder i vellønnede jobs rundt omkring. Kvinderne
har nu større magt og flere rettigheder end mændene.
Mændene er 2. rangs på familie-området og mange
andre områder. Alligevel fortsætter feministerne
med at jamre over manglende ligestilling. Kvindesagen
og ligestillingssagen osv. er endt i løgn og svindel.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Kvindernes stemmeret har kørt den vestlige verden i sænk på cirka 100 år. Flot klaret tøser, nyd diktaturet og jeres sejr. I er ikke dummere end dem der troede stemmeretten ville forhindre det

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Poul
Poul
1 year ago

Angry foreigner på youtube har også lavet et par gode videoer om de såkaldte “batikhekse”, den svenske version af venligboerne, og deres sexuelle omgang med yngre importerede arabiske mænd. De er efterhånden et par år gamle, (hvis youtube ikke har fjernet dem) men værd at se. Personligt er jeg ligeglad hvad der sker kvinder som selv har stemt for at importere voldtægtsmænd, min sympati er 100% forbeholdt de der ikke bad om det. Jeg bilder mig ind at der vel stadig må eksistere en håndfuld af dem, også i sverige. Resten fortjener at blive ramt af alt hvad de har… Read more »

Per Olsen
Per Olsen
1 year ago

FÅ / INGEN KVIINEDOMINERTE SAMFUNM
Av alle menneskeskapte samfunn de siste 1.000.000 år – er trolig færre enn 1% kvinnedominerte samfunn. Dette er bestemt fra naturens side. Kvinnedominerte samfunn er tydeligvis ikke eksistens-berettiget

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Per Olsen

Men de nordiske lande ser ud til at foretrække kvindelige politikere – besynderligt!

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Man kan ikke ligestille to køn, der ikke er født lige. Gør man det allligevel, der gør man ondt mod naturen, og det er hvad vi er vidne til overalt i den vestlige verden.

Brian Olesen
Brian Olesen
11 months ago
Reply to  steen

Den lighed, du refererer til, handler nok om en form for åndelig lighed og ikke en socialkonstruktivistisk ditto mellem kønnene.

Senere breder ligheden sig til andre områder”

Ja, det var så her, det gik galt (dog først rigtig i starten af 1900 tallet og især efter 1960).

Og det er så også grunden til, at Islam og muslimer har fat i den lange ende.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

“Har kvinder slet ikke opdaget, at islams fremmarch medfører deres egen undertrykkelse?” Nej, det har kvinder ikke, for der er jo så meget kvinder ikke forstår. Det eneste kvinder instinktivt forstår, er at sprede ben for den til enhver tid ledende alfahan (det kaldes ludergenet). Men lige præcis mht. kvinder har muselmændene fat i den lange ende, eftersom de til fulde har forstået, at kvinder aldrig må få noget at skulle have sagt, men skal holdes i ultrakort snor. Får kvinder først et ord eller to indført, kan de køre et samfund i sænk på få årtier. Se blot, hvordan… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x