19
maj
Seneste opdatering: 21/5-22 kl. 0708
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Verdens sygdomsorganisation” kalder hun sin tidligere arbejdsgiver. “Hvordan kan vi komme ud af FN?”

Astrid Stuckelberger er en norsk-schweizisk forsker ved universiteterne i Lausanne og Genève og tidligere WHO ansat. Hun repræsenterer den højeste ekspertise indenfor de områder, der berører blandt andet Covid. At høre, hvordan WHO har behandlet hende og andre forskere, er en øjenåbner, der nok skulle løfte sløret for det bedrag, WHO er ved at udsætte verden for med sin pandemitraktat.

Slutningen på demokrati som vi kender det

Danske politikere synes at være parate til at give os ind under WHO’s magt, og danske medier berører ikke disse spørgsmål med en ildtang, hvilket kun rejser ét spørgsmål: Hvem har købt den fri jurnalistik i Danmark? Hvordan kan rigtige journalister udholde at arbejde i dansk MSM? Vi venter med spænding på, at høre de første whistleblowers fortælle om, hvad der foregår inde på danske redaktioner. Hvad sker der med en dansk journalist, der tager sit arbejde alvorligt? Efterhånden er det blevet sådan, at man kan kende en rigtig journalist på, at han har haft besøg af politiet i “gestapotimen”, og det er er jo ikke mange på DR. JP-Politiken og Berlingske, der har.

Hvordan kan en “fri” journalistik være så synkroniseret på emner som Covid, Trump, klima og Ukraine? De er velkomne til at skrive her, for der er vel næppe en større historie i Danmarks andedam end: Hvem styrer os i virkeligheden, og hvem informerer os? Hvem har købt politikere og presse, hvem øver udemokratisk indflydelse på dem, for én ting er sikkert: Noget er ikke, som det bør være, så kunne man ikke gennemføre så store bedrag som Covid-vaccinen, der har taget livet af millioner nu. Vi bliver drejet en knap i det, jeg kalder “demokratiteatret.” Alene vaccinemisinformationen stinker til himlen, det skal man ikke være seniorforsker for at fornemme.

Stuckelberger har måttet betale prisen for sin åbenmundethed og sin forpligtelse overfor sandheden. Trods hendes faglige status, findes hendes navn naturligvis ikke på en dansk Googling på MSM eller på en Infomediasøgning. Det siger sig selv. For forståelsen skulle interviewet nok have været gennemført på engelsk. – Se også Storbrittanien – langt højere dødelighed blandt vaccinerede.

Neill Oliver: The pandemic treaty is the greatest power grab in our lifetime

Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter

Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 month ago

MSM er købt af de gamle partier med mediestøtten.
Dertil kommer at nogle aviser ejes af udenlandske
kapitalinteresser. Oveni er nogle redaktører og
journalister ganske enkelt nogle fladpandede,
kyniske stenalder-typer.

De eneste medier som er på danskernes side,
er net-aviserne.

Per
Per
1 month ago

Thanks for posting one interesting video after another! Snaphanen is a great source of important information that would otherwise be hard to find,

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 month ago

En eller flere fra den marxistiske fløj sidder og
sætter minus-point på de bedre indlæg. Jo flere
minus-points jo bedre kommentar. Det er ved at
være reglen. Så det er ofte en udmærkelse med
mange minusser. Ha, ha.

K. Madsen
K. Madsen
1 month ago

Paranoide er altid et skridt foran.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Notera! Medicinalindistruella Komplexet, WHO, FN, WEF etc som kräver världsmakt, har bara inflytande över Västländer. Det är alltså DÄR (hos oss) som den nya världsdiktaturen skall införas. Ledare verkar vara USA resp UK och dess globala Storbolag, samt deras ledare – världsoligarkerna. Men länder som Ryssland (med BRICS), Kina, Indien, Indonesien och ett antal andra länder, bl a i Afrika accepterar inte att släppa sin dyrköpta frihet. Islamska länder är heller inte så sugna på att på nytt, som de uppfattar det, koloniseras av Västländer. Inte ens hela EU är sugna, då f d Öststaterna har släppt diktatur nyligen och… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Rockefeller og virus-løgnen:
THE BIG PHARMA DEEP STATE ‘SCAM’ [ABOUT VIRUSES & GERM THEORY] A READING
https://www.bitchute.com/video/6nXlrG24kzvL/

Last edited 1 month ago by Cat Girl
K. Madsen
K. Madsen
1 month ago

“Hvem har købt den fri jurnalistik i Danmark?” (journalistik…)

Elementært: Det har mediestøtten!

K. Madsen
K. Madsen
1 month ago
Reply to  steen

“svaret måske nok er lidt mere facetteret”

Overhovedet ikke. Du ved; går som en and, svømmer som en and og kvækker som en and.

Nogen gange er en cigar bare en cigar…

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  K. Madsen

Kværulanter sætter gerne lyd på hver eneste udånding og holder aldrig kæft.

K. Madsen
K. Madsen
1 month ago
Reply to  Anders

Det jeg hører dig sige er, at du gerne vil have lukket Snaphanens kommentarfelt igen.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Der må være noget med kulturen i hele branchen. En massiv oplevelse af , at det kun er muligt , at gøre som alle andre. Men hvorfor har man så søgt faget? Er behovet for comfort , social accept og prestige blevet DET vigtigste? Over ALT andet? Så er tillid og livsrobusthed forsvundet .Kun forfængeligheden står tilbage. Så bygges alt op om frygt. Jeg har ikke noget bud på hvem der har købt msm og hele branchen . Bortset fra mediestøtten. Men jeg er som du , også uforstående overfor , HVAD der foregår.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  K. Madsen

NATO/Pentagon/5I(CIA). Som jeg har sagt i årevis, så kan man rent logisk på baggrund af “journalistikken” konkludere at alle danske redaktioner, som det første dagligt modtager en mail om dagens “talking-points” fra Pentagon

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

Nato er våbenproducenternes internationale terrororganisation.
Sandheds.. øøh sundhedsministeren er den lokale pillesælger.
Og hvad værre er: Sandhedsministeriet lever af vores penge.
May the DOJ clamp down on government and its entitees.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x