8
jun
Seneste opdatering: 8/6-22 kl. 1557
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Please see the story details as well as all 6 videos of the series at RAIR Foundation USA. Meanwhile, please check out Swedish Journalist, Ingrid Carlqvist who is the spokesperson for the film makers.

Min gamle ven Vlad Tepes Blog i Canada interviewer Carlqvist. De tolv timers film om Sverige er her: State of Sweden, I-6, nekrolog over et døende land.

MitID: Ansigtsgenkendelse i ny app trods løfter om det modsatte

Digitaliseringsstyrelsen har tidligere forklaret, at MitID ikke vil indeholde ansigtsgenkendelse, men i ny app bruges den kontroversielle teknologi.

Digitaliseringsstyrelsen bevæger sig ud i uroligt farvand med en ny en række nye funktioner i MitID. I en pressemeddelelse udsendt dags dato kan man således læse, at der indføres ansigtsgenkendelse i MitID-app’en. Brugen af ansigtsgenkendelse går stik imod, hvad der står i et såkaldt arbejdspapir for MitID tilbage fra oktober 2021, hvor Digitaliseringsstyrelsen skrev:

“MitID anvender ikke egenskabsbaserede autentifikationsfaktorer – anvendelse af biometri på f.eks. ens smartphone eller tablet (fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse) sker kun lokalt på enheden og anvendes kun til at frigive anvendelse af et videnselement (f.eks. en PIN-kode).”

Jesper Lund, formand for It-Politisk Forening, mener at Digitaliseringsstyrelsen bevæger sig på tynd is.

– Det lover ikke godt for fremtiden eller tilliden til Digitaliseringsstyrelsen, når man har haft tillid til, at der ikke ville blive brugt biometri, som opbevares på servere, siger Jesper Lund, formand for It-Politisk Forening. MitID bruger ansigtsgenkendelse i ny app trods løfter om det modsatte

3.5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra sportstrænet Bjørn Borg til fedtet og indavlet
Fra sportstrænet Bjørn Borg til fedtet og indavlet
1 year ago

12 timers video om et lorteland, det skal I ikke bruge tiden pĂĄ, svaret er her: Islam.

Svenskerne ligger præcis som de har redt, det er 100 % deres egen skyld. Lev med det svensker.

Misinformation
Misinformation
1 year ago

Tolv timers film om Sverige! Det var ellers ikke så lidt. Måske det vil være hurtigere selv at smutte en tur til Sverige og få syn for sagen.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

> Steen
Har nu set den, og hun er i bedste stil i det interview. Godt gået Ingrid Karlqvist. Jeg tror i øvrigt at jeg har set alle ingridochmaria podcasts og læst en stor del Julia Caesar.
> Misinformation
Hvis du tager hele vejen til Stockholm, vil du mĂĄske gĂĄ til den mĂĄnedlige “grappa” som nationalister og interesserede afholder. Se omtale pĂĄ swebbtv.se .

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Uanset hvad hun mener, er jeg uenig. Men hun er en af de hårdtarbejdende journalister (på trods af hendes fortid arbejdende for de der dirrigerer rundt med ikke bare politikere, men også vælgere, som ALTID bliver fortalt hvad de skal stemme) Hvis hun synes mere end hun syntes i seneste ingridochmaria dot se podcast, vil jeg tage forbehold. Hun er en journalist i verdensklasse, men hun faldt, som alle os andre for corona plandemien. Jeg husker hun agiterede for personlige værnemidler (gasmasker, beskyttelsdragter og ikke mindst tiltag mod mennesker, som hun absolut INTET kendte til). -Altså en typisk politikertype.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Hun var “hawkish” lige da plandemien startede.
-Jo vist er det farligt.”
“Vi skal beskytte os”
Og den slags. Jeg er ikke i tvivl om at hun var pĂĄ samme side af World Homocide Organisation, som vi var pĂĄ Dick Cheneys efter 2001.
Heldigvis opdagede vi hvad det handler om.
Som Dr. Coleman siger: “Once they have woken up, they do not go back to sleep

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x