10
jun
Seneste opdatering: 11/6-22 kl. 1156
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Min tilstand er nu så forværret, at lidelserne er uudholdelige”

Jeg har i lang tid forsøgt at dække vaccineskandalen med fakta og statistik fra de bedste kilder, jeg kunne finde. Når man tænker på, at 80 % af landet er vaccineret, og altså burde have indvendinger imod, hvad jeg har skrevet i over et år, kan det undre, at de ikke har været forbi bloggen og argumentere for deres standpunkt. Hvad vil der ske? Det vil blive forbudt at videreformidle det, jeg gør. Vi befinder os i demokratiet og ytringsfrihedens svanesang, og en dag kommer politiet igen en tidlig morgen. Det er næppe for fantasifuld en tankegang.

Men jeg har også fulgt Sidse Kærsgaards skæbne som vaccineskadet, da det er vigtigt at få et menneskeligt ansigt på den katastrofe, vi er  kastet ud i af politikere, presse og big pharma. Derfor denne seneste historie om Sidse idag. Man må takke hende for at sætte et ansigt på de lidelser, hun er tilføjet af skruppelløse mennesker. Der er et skærmbillede fra hendes Facebook med, da hendes beretning givetvis bliver slettet af globalistcensorerne på Facebook. Menneskeliv er dem komplet ligegyldige.

Kæreste jer

Undskyld, jeg ikke får svaret på alle beskeder og anmodninger. I må bære over med mig lige nu. En kort status herfra, så godt jeg kan: Min tilstand er nu så forværret, at lidelserne er uudholdelige. I snart et år har hver dag været ren overlevelse. Lige nu overlever jeg fra time til time. Det er så umenneskeligt det her. Er tredje gang mon lykkens gang?

Med hjælp fra fantastiske folk omkring mig og jeres opbakning og støtte herinde var det muligt at tage til Tyskland to gange i jagten på lindring. Først Berlin og senest en klinik helt sydpå, som gjorde et forsøg. Desværre er jeg så hårdt ramt, at selv de eksperter, som godt ved, hvad det er for et ondskabsfuldt, transhumanistisk eksperiment, jeg er blevet udsat for via, må konstatere, at de er oppe imod en teknologisk ondskab, som er svær at knække koden til.

Min vanvittige kamp har nu givet mig en sidste chance. Et eksperthold bag frihedskæmper Sacha Stone har sagt ja til at forsøge at lindre mine lidelser, hvis jeg kan komme til dem. Om muligt drager jeg derfor snart igen mod udlandet i håbet om, at det er NU, det sker. Jeg beder jer af hele mit hjerte en sidste gang om at hjælpe mig, hvis I kan, så det kan lade sig gøre. Jeg er desperat i et sidste forsøg på at redde mit liv.

Af hele mit hjerte TAK for jer og TAK for alt
Hjælp mig:
https://www.givlivettilbage.dk/about-5
Kontakt | Giv Livet Tilbage

Sidse Kærsgaards symptomer

Sidse Kærsgaards Facebookopslag

3.5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.hanse
H.hanse
1 year ago

Globalisternes og milliardæren og FN ( overtaget af diktaturstater) kører rundt med os. Covid og krig og inflation. Part of the great reset.

Det er de selvstændige der knækkes . De som arbejder.

Bistandsklienter og de andre 50 procent der lever af de som arbejder , rammes ikke på opsparing og erhvervet

Minkerhvervet fik kniven

De hader os , nægterne, de der ikke kan køres rundt med

Misinformation
Misinformation
1 year ago
Reply to  H.hanse

“De hader os , nægterne, de der ikke kan køres rundt med”

“Nægterne” bliver såmænd bare kørt rundt med af andre. En blog er faktisk alt, der skal til.

Dragen
Dragen
1 year ago

Tak også til Snaphanen for, at følge op på historien om Sidse Kærsgaard. Det er jo helt grotesk hvad hun bliver udsat for og må gennemleve. Hvor mange vaccine-skadet mennesker sidder rundt omkring? Og hvorfor er det kun i medier som Snaphanen, Hodjas og lignende , at det kommer frem ? Er der opmærksomhed på fænomenent i sygehussystemet? Hvordan arbejder man eller forholder man sig til senfølger og skader fra covid-sprøjterne på ministerielt-nivaeu? Er man stadigt helt “uvidende” om skaderne ,- eller er man begyndt at lugte lugten? At noget virkeligt stygt kunne være undervejs? Er alt i ro og… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg har for nogle måneder siden været til gl. klassefest og jeg skal hilse at sige, at folk er helt og aldeles hjernevasket. Ikke EN er mistænksom overfor forløbet. Man er bare en paranoid tosse, hvis man bringer det på banen. Folk bliver vrede, når man bringer det frem – skal vi nu ikke bare hygge os lidt. De VIL ikke tænke tanken, de VIL ikke høre argumenterne – for tænk hvis man havde ret og de har pumpet dem selv og deres egne børn med en uoprettelig genterapi. Tanken om at det hele er korrupt, er simpelthen for ubærlig.… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Vicktor Børge

Jeg kender situationen glimrende fra min familie. I den holder jeg mund, familien synes jeg er mærkelig nok fordi jeg altid har talt pænt om Trump.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  ino

Nej , det med at tale pænt om Trump ,- det er heller ikke så godt. Det går ikke.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Vicktor Børge

Det med,- kontrolgruppe… kunne vise sig at have større betydning end man lige tror. Jeg er ikke sundhedsfagligt uddannet , – men det har slået mig i anden sammenhænge , at de uvaccinerede jo er den” utilmative” kontrolgruppe før eller siden.eller kunne gå hen og blive en afgørende kontrolgruppe.. Er der andre som har overvejelser af den karakter. Kontrolgrupper, de uvaccinerede etc…i det hele taget kontrol og sammenligningsgrupper/ grundlag?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Præcis. Der er en grund til, at “kontrolgruppen” i form af ikke injicerede, skal udraderes for enhver pris. Vi er jo omvandrende lyslevende, (og overarbejdende) beviser på, at de injektioner er alt andet end helsebringende.

På et tidspunkt beklagede Christine Stabell Benn sig netop over, at Pfizer mm havde haft travlt med at injicere de, som i deres forsøg var defineret som “kontrolgruppen”. På den måde forsvandt muligheden for at registrere effekten af ikke-vaccinerede op mod de vaccinerede.

Nu må de sidste da snart have lugtet lunten…

Last edited 1 year ago by Margrethe
ino
ino
1 year ago

Lidt er der kommet frem om skaderne, men ikke meget for der er tilsyneladende ikke mange ramte i Danmark, se: https://propatienter.dk/nyheder/4345-corona-erstatninger-sa-meget-har-danskerne-faet-for-smitte-pa-hospitalerne-og-for-skader-efter-vaccination.html Min kone og jeg har selv modtaget de anbefalede stik, inkl. boosteren, uden problemer foreløbig. Men lige i dag er vi faktisk begge syge af Covid-19. Så hvorfor det var så fandens nødvendigt at blive vaccineret, fatter jeg ikke. Det hedder sig at vi pga. vaccinerne har fået et mildere forløb. Det er en billig uvidenskabelig omgang snak i mine ører. Jeg har taget pænt med vitamin D og C, zink osv. Jeg er nu på fjerdedagen, og langt… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  ino

Da jeg på et tidspunkt ringede til lægevagten på vegne af en ældre nabo, spurgte lægen i røret om patientens “coronastatus”. Jeg afbrød med ” – Synes du ikke, vi skal blive enige om at stoppe det pjat?” Det eneste, han svarede var “jo”. De sendte en ambulance uden yderligere snak i den retning. De véd det godt…

Misinformation
Misinformation
1 year ago
Reply to  Margrethe

En sidste desperat udvej er naturligvis at stikke en lodret løgn.(Så er dokumentation helt overflødig).

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Misinformation

Det er spøjst, som du er i stand til at føle dig truet af en lille flok skeptikere. Hvorfor går du ikke ud og nyder sommeren i fulde drag, sammen med de andre “fuldt vaccinerede”, det vil sige flertallet? I har jo intet at frygte. Ingen politikere, eller politi, og da slet ingen vira. Eller det er måske det sidste, der gnaver lidt? Sidse tror du heller ikke på. Det ville jeg nok heller ikke gøre, hvis jeg var blevet “vaccineret”. Men de barske realiteter forsvinder ikke uanset hvor mange krumspring og besværgelser man gør sig. Man kan forberede sig… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er ikke nok for de totalitære, at de afhængige MSM har lukket alle kommentarspor og indført F.B. censurmaskinen i stedet.

Nej, fuld kontrol er hvad ny-fascister aka. neo-kommunisterne går efter.
De kan simpelthen ikke sove roligt uden censurens golde stilhed over hele linjen.
Datidens lejervagterne er nu blevet selvsøgende missiler, der torpederer alt og alle der ikke går strækmarch med de gamle nazi håndlangere Claus schwab og George soros

Misinformation
Misinformation
1 year ago

Virkeligheden er, at ingen (som i overhovedet ingen) er det fjerneste interesseret i at formidle oplysninger, afsløringer eller sandhed om noget som helst, men foretrækker at fremme egen dagsorden.

Tag eksempelvis minkskandalen med de slettede sms’er. Havde man villet læse disse sms’er, ville man naturligvis have taget logningsbekendtgørelsen i brug, og med den i hånden fået udleveret de famøse sms’er af diverse teleselskaber. Men den mulighed har end ikke været nævnt nogen steder, så selvfølgelig får også big pharma lov til alt.

Misinformation
Misinformation
1 year ago
Reply to  Misinformation

Adskillige danske netmedier, herunder også Snaphanen, er via mail blevet gjort opmærksom på det med logningsbekendtgørelsen og de slettede sms’er, men har ikke fundet det på sin plads at råbe vagt i gevær. MSM, Minkkommissionen m.fl. er ligeledes blevet underrettet, men intet er sket.

Man tænker uvægerligt sit!

Misinformation
Misinformation
1 year ago

Kan ikke lade være med at spekulere på, om vaccineskadet er den eneste lidelse…

Give me liberty or
Give me liberty or
1 year ago

Sidse kan muligvis få hjælp fra protesterende kritiske ekspertlæger i USA, der siden starten af frygtpandemien har prøvet at udvikle behandlinger, ikke vacciner, og som nu tilbyder en behandlingsprotokol for de vaccineskadede. https://covid19criticalcare.com/   Sidse kan kontakte Dr. Paul Marik eller Dr. Pierre Kory for at få mere at vide. Desværre er den første medicin nævnt i protokollen ivermectin,som ikke kan fås i Danmark i håndkøb, og som de Sundhedstyrelsensbetalte praktiserende læger ikke vil skrive recepter for, fordi de er bange for at komme på den forkerte side af den officielle – og fejlslagne – fremgangsmåde m.h.t. covid19 og vaccinationsskader.… Read more »

Danske drenge, der kan knalde
Danske drenge, der kan knalde
1 year ago

Stol på en læge er det samme som at modtage en dødsdom.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Desuden var denne her ret god.
https://www.bitchute.com/video/990hTcdTgeW8/

Anders P
Anders P
1 year ago

Jeg har nu set flere der opponerer mod de rablende paranoide antiwax fantastarier der kommer her på siden, men de bliver jo som oftest blokeret eller haglet ned af antiwaxernes helt egen form for wokeisme. Der er flere ting og sige til Sidses påstande og symptomforklaringer, faktisk er der så meget, man kunne sige at man aldrig ville blive færdig. Men her nogle få 1. Nej Sidse du har ikke været fuldstændigt uden søvn i flere uger endsige mange dage! 2. Nej Sidse du overlever ikke fra time til time for intet i din sygdomsbeskrivelse tilskriver, at du skulle være… Read more »

Anders P
Anders P
1 year ago
Reply to  steen

Du ved jo udmærket, at for hver læge og virolog der hælder vand på din mølle, så er der 10 der ikke gør. Og her er det ikke et argument, at du tillægger de 10 alverdens skjulte intentioner, det er nemlig det empiriske grundlag du skal ændre og der er du stadigvæk bagud 10/1 uanset hvad du mener om de 10 eller hvad den ene mener om de 10.

Anders P
Anders P
1 year ago
Reply to  steen

Nej det ved jeg faktisk ikke og det er overhovedet ikke min oplevelse. Tværtimod er min erfaring, at de fleste læger er godt trætte af al polemikken og rent faktisk ofte må sige -Hør her det er naturligt at have den her skepsis, og her har du min holdning der ikke nødvendigvis er eviggyldig eller evigsand og så må du jo gøre op med dig selv hvad du vil! Det er slet ikke almen modstand eller skepsis imod vacciner jeg har et problem med, men de fuldstændigt afsindige påstande der bliver kastet rundt med, og her er det værd at… Read more »

Anders P
Anders P
1 year ago
Reply to  steen

Du virker selv skræmt. Skulle det så være et argument for, at hvad du ser som sandt ikke er sandt og begrænset af din skræmthed?

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Anders P

Skræmthed. Den lader vi stå for sig selv.
@ Steen. Jeg fik gjort en ende på alle afsnit af StateOfSweeden. Min konklussion må være, at den er ret godt lavet og at den lever op til Ingrid Carlqvists karakteristik leveret i RAIR Foundation interviewet. Den episode jeg beskrev fra Fuckingham Plaza i sidste kommentar dukkede faktisk op 1:04:32 i afsnit VI. Desuden gætter jeg på at nederste del af venstre halvdel af kollagen 2:05:32 er Reiner Fuellmichs fortolkning af artiklen i Nurenberg Rettens artikel 6 stk 3 omhandlende folkemord.
-Altså. Mandatory vaccines violates individuals concent to being experimented on.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Nielsen

Hr. Nilesen må jo bare spørge sig selv:
Hvorfor kender den danske offentlighed ikke navnet på opfinderen af mrna-teknologien Dr. Robert malone.

Hvorfor er det en offentlig hemmelighed, at opfinderen af selve Mrna-teknologien advarer mod covid19 vaccinerne og de førte programmer.

Alle vacciner har sideeffekter – nogle flere end andre. Hvorfor har vi ingen debat om side effekterne i de stats-afhængige medier om det førte politik overhovedet?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Vi må heller ikke glemme, at i begyndelsen var al kritik, selv det mindste pip, af den førte linje, som at sidde i en frokoststue på en fabrik i Nord Korea og sige “Hey – er der andre end mig, der har tænkt på, at demokratiske valg og ytringsfrihed, vil være et gode for Nord Korea. Har ham Kim Jung-Ung ikke sidder på magten lidt længe?” Der var simpelthen en stemning af konsensus-beton, meget tykkere end hvad selv den muslimske invasions-lobby har formået. Mange læger har sikkert siddet i deres stille sind og tænkt deres, men vidst det var håbløst… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg talte Stig Ekkert, en af de eneste læger, der offentligt har opponeret mod vaccine-kampagnen.
Han fortalte, at han havde lavet et kritisk 20mins program med tv2 i starten af forløbet.
Det hele var filmet, klippet færdigt og klar til broadcast, men det blev stoppet af ledelsen og blev aldrig sendt.

(20min så vidt jeg husker)

Læs DRs hak i tuden på ham:
https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansk-laege-irettesat-efter-paastand-om-kur-mod-corona-helt-uacceptabelt

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Vicktor Børge

Det har jeg ikke hørt før. Men det er sådan noget, der får mig op i det røde felt(om man så må sige), hver gang jeg hører om de røde lejesvin, og deres helt bevidste manipulation og fordrejninger i denne sag. Hvor mange 100.000’er ja måske millioner af danskere ender med at miste livet på den konto? Det er ikke “mediernes”, men de personer, mennesker med en vilje, hver og én, der arbejder for dem som “journalister”, der har ansvaret for dette massemord. Nå. Men vrede er en rigtig god gødning, som næring til viljen til at fortsætte. Koste hvad… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Dolores Cahill fremstår(desværre havde jeg nær sagt) altid kompetent, fornuftig og evidensbaseret i sine udmeldinger, men her har hun forhåbentlig skudt over målet: “Alle, der har fået en mRNA injektion vil være døde inden for de næste 3-5 år.”

Det må ikke være sandt. Men på den anden side, er der selvfølgelig den mulighed, at de fleste har fået et skud saltvand. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at følge hendes, velmente, råd om at fortælle de injicerede, om deres prognose for overlevelse. Det er en lægeopgave. Nåeeh nej….

https://www.bitchute.com/video/fiysVjZ4PPwV/

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg var heldig , at få fat i netop Dolores Cahill i den allerførste tid . Det var bund solide facta om spikeproteinet hun gav fra sig. Jeg var heldig meget let , hurtigt og tidligt i “covid-cirkus-tiden” at finde og følge 2 meget info tunge interview med hende , hvor jeg kunne spole tilbage igen og igen , og derfor blive ganske godt undervist af ” Dolores” – som vi bare kalder hende herhjemme. Så “nordkorea”- agtig stemmningen var i den tidlige covid-tid blev det AFGØRENDE for ikke at tage “vaccinerne” før jeg var sikker på , at vores… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Min pointe er , at det er/var så tilfældigt hvad nogen af os fangede op og nogen af os ikke fangede op. Set i baglyset er læren ,at vi ikke kunne regne med vores myndigheders evne til at varetage vores helbred med ansvar , varsomhed og integritet. Traditionen med selvbestemmelse over egne sundhedsvalg er undermineret og formel mere end reel. Hele lemminge mentaliteten og adfærden vi er trænet så godt op i efterhånden , slår igennem med fuld styrke i en situation som denne. Det bliver meget privat at undgå masse-psykosen/hypnosen.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x