21
jun
Seneste opdatering: 25/6-22 kl. 1322
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn speaks to Vikki Spit whose fiancé died after having the AstraZeneca Covid vaccine. Vikki will become the first person in the UK to receive a Covid vaccine damage payment of £120,000, GB News can exclusively reveal.

Vikki Spits mand blev i realiteten myrdet af big pharma, og de politikere der kritikløst fremmer dens og globalisternes dagsorden. Hun er nu blevet tilkendt en erstatning på sølle £120,000. Mark Steyn er en af de eneste journalister på et europæisk medie, der beskæftiger sig med alle tiders værste, medicinske skandale.

Alle de andre journalister, der holder deres mund i disse år, skulle skamme sig over at kalde sig journalist. Vi har ikke længere en fri presse, vi kan stole på. Det vigtigste værktøj til at forstå samtiden nu, er derfor at drosle helt ned for tilliden til main-stream medierne. De er blevet et ocean af løgne, der nu også er dødelige.

Blodpropper der ikke er blodpropper

“Biostrukturer” man finder i afdøde, obducerede Covid-19 vaccineredes arterier

Skræmmende billeder som vaccinerede måske skal overveje, om de er stærke nok til at se.

Strukturer, som man nu systematisk finder hos voksne, som “pludseligt er afgået ved døden”

Oversat fra fransk af Bitten-Kirsti Nielsen

fra Vaccination : Structures que l’on trouve désormais systématiquement chez les adultes qui sont « morts subitement » se fotografierne i artiklen.

Vi publicerer i dag en serie fotos af laboratoriemikroscopi, som viser bizarre blodpropper, der nu rutinemæssigt bliver fundet hos voksne, der er afgået ved pludselig død, dvs. inden for måneder efter vaccination mod covid.

Disse propper kaldes ofte “blodpropper”, men de ligner ikke normale blodpropper og består af mere end blot blodlegemer. Imodsætning til normale blodpropper, som er gelatinøse ja næsten géléagtige, så indeholder disse såkaldte “blodpropper” ekstremt store og komplekse strukturelle elementer, der gentager sig (som illustreret nedenunder), og som helt klart er ved at blive opbygget i blodet hos offeret, som er død af disse propper.

Alle disse propper er blevet udtaget af patienten nogle ganske få timer efter dødens indtræden. De er ikke et resultat af en post-mortem blodstase Det er strukturer, som findes i blodkar og arterier og er ikke størknet blod.

Vi vil gerne takke Dr. Jane Ruby for at have bragt os i kontakt med balsamøren, Richard Hirschman, som sørgede for at udtage disse propper. (T.ME/DRJANERUBY telegrafkanal)…..

Her er et hætteglas med disse rå “propper”, vasket for blod og konserveret før farvning. Disse strukturer udviser følgende chokerende egenskaber:

De er stærke, fibrøse og elastiske og udviser egenskaber svarende til gummibånd. De består af talrige små fibrøse tråde.

Disse fibrøse tråde (se det sidste foto nedenfor) har gentagende mønstre af stigelignende konstruktioner, som om kroppen var blevet programmemret til at bygge en anden livsform i blodkarrene.

Man finder mærkelige krystalstrukturer på disse proppepr, som er gennemsigtige og modstandsdygtige over for normale Gram farveteknikker.

Nedenfor ses et eksempel på en struktur, som ligner et siliciumlignende biokredsløb eller en mikrochiplignende struktur. Vi ved ikke, hvad det er.

Billederne nedenfor afslører noget, der synes at være et biokredsløb, som klart har de gentagne mønstre og grænseflade strukturer på nanometrik skalaen, som er samlet i en særlig geometri og til et ukendt formål [..]

Så hvad er alt dette?

Vi ved endnu ikke, hvad alle disse strukturer er. Men vi ved, hvad de ikke er, og de er ikke størknede blodlegemer. Hvis det var tilfældet, ville forstørrelsen 1500x, vist på det sidste foto ovenfor, tillade os at se individuelle blodceller. Dette er dog ikke blodceller, men proteinstrukturer.

Proteinstrukturer, som på denne måde cirkulerer i blodet, og som over tid opbygges, er helt klart bygget af celler i kroppen. Ribosomerne af cellerne fortæller kroppen, hvilke proteiner den skal bygge. Disse ribosomer bliver kapret af genterapi-mRNA-injektionerne, som knuser de nye instruktioner, der bliver givet til cellerne og får dem til at fabrikere noget andet end menneskeligt.

Forfatteren tror, at de strukturer vi ser ovenfor, er resultatet af instruktioner fra mRNA-proteinsyntesen, som blev indsprøjtet i mennesker under den falske betegnelse “vaccine”. Forfatteren er åben for kommentarer fra andre eksperter, som kan have andre teorier eller forklaringer på oprindelsen af disse strukturer.

Yderligere forskning er nødvendig for at bekræfte funktionen og sammensætningen af disse strukturer, men pga. ekstrem censur og “videnskabellig autoritarisme”, som i øjeblikket findes i verden, tør ingen laboratorier eller universiteter undersøge disse klumper og ærligt rapportere resultaterne. De risikerer faktisk at miste deres NIH-finansiering og diverse bevillinger, da de samme mennesker, der designer vacciner og biovåben, også kontrollerer financieringen af forskningen. [her taler han om forhold i USA]

Kun forskere, laboratorier og uafhængige journalister tør fortælle sandheden om disse blodpropper.

Afslutningsvis er disse “propper” ikke blodpropper. Det er strukturer i blodet. Det er “strukturelle blodpropper” eller “fibrøse blodpropper”, som er ekstremt store og opbygges inde i kroppen over tid.

Jeg (forfattere) frygter i høj grad, at enhver person, som er blevet injiceret med mRNA-instruktionerne, opbygger disse fibrøse strukturer i deres krop lige nu, og det er kun et spørgsmål om tid, før de blokerer store arterier eller forårsager hjerteanfald, slagtilfælde eller andre akutte årsager til “pludselig dødssyndrom” (ADS)

Jeg (forfatteren) tror, at disse strukturer meget vel kan forklare, hvorfor så mange tilsyneladende raske voksne mennesker pludselig dør.

source : Natural News
via L’Échelle de Jacob

En længere mere detaljeret video om det samme. To læger og en balsamør medvirker. Fra minut 14:50

Scientists Prove COVID Vaccine Causes Blood Clots Live On Air

Mike Adams brings his microscope to the studio and examines strange rubberband-like tissue removed from cadavers that appear to be engineered to grow inside the body. Also, a doctor who wishes to remain anonymous describes the composition and characteristics of these newly discovered tissue clots that appear in victims of SADS (sudden adult death syndrome). After that, Mike Adams is joined by Richard Hirschman, a mortician who has found an innumerable amount of clots in the blood of cadavers AFTER the COVID vaccine was distributed and administered to the public. Dr. Jane Ruby discusses how these clots are formed by self assembling nanoparticles administered in the COVID vaccines. Gerald Celente hosts the fourth and final hour.

Se også: The Latest Tragedy: Sudden Adult Death Syndrome

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 month ago

Bare til almen info hvis nogle sidder og undrer sig over om de danske medier mon overhovedet er klar over alt dette, så kan jeg tilføje at jeg har sendt dem mange links til snaphanen gennem de sidste par år. Jeg har endnu til gode at se dem omtale en eneste sag herinde fra. Prøv selv. Hvis du læser noget herinde som er hentet fra udlandet og som du mener også burde stå i de danske medier, så kontakt dem med et link til artiklen. Bemærk derefter hvilke ligegyldigheder de vælger at skrive om istedet for. At tro at danske… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Der findes vel omkring 4 personer jeg ville kalde for journalister i danmark: Dig selv, kim møller, uwe max, og søren grinderslev. Ingen af jer bliver der lyttet til af det brede flertal, fordi i insisterer på at sidde i hver jeres lille ekkokammer og tale til 8-10 mennesker som er enige i forvejen. Det kan der være mange gode grunde til, jeg har heller ikke selv penge eller mulighed for at lave et større medie, og jeg gider ligesom jer (uwe max undtaget) heller ikke bruge tid på sociale medier. Men højrefløjens trang til individualisme og venstrefløjens meget effektive… Read more »

ACC8447F-CD05-4188-997D-220CF04816F6.jpeg
Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Dagligt kontakt i over 15 år, og alligevel sidder i stadig på hver jeres blog og skriver. Jeg ved også at den korte avis citerer dig nu og da om sverige.

Det er præcist det jeg mener steen, for hvad kunne det mon blive til hvis alle i små bloggere slog kræfterne sammen?

Individualisme er ofte en god ting, men ikke i alle tilfælde.

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  steen

Du har også gjort meget, måske mere end nogen anden. Det var mere en generelt betragtning om tendensen med at sidde på hver sin blog og skrive istedet for at lave noget større. Document er måske stor i norge, men herhjemme knapt så meget. Jeg forstår det heller ikke ud fra et udelukkende økonomisk synspunkt, for der må da være sindssygt mange penge i at være mediet som eksklusivt afslører ting som får watergate til at ligne en hånd på et lår i de radikale, istedet for bare at copy/paste de samme “nyheder” om kendisser og pis og papir som… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg håber du bliver ved . Også på ned-drosslet fart. Snaphanen har spillet en større rolle, end du er klar over i forb m sprøjterne. Jeg tror ikke du helt er forstår hvor vigtig du har været i den forbindelse. Snaphanen har været et lille åndehul, der ALTID virkede/ eksisterede. Mens fb og andre medier eller platforme kunne være mere “trickkery” at gå på. Jeg ved godt det har været et mindre ” del-emne” for Snaphanen , men det har været yderst vigtigt for mig ,at trække “overlevelses-ilt” fra snaphanen. Margrethes skriverier , og nu rapport har spillet en stor… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Poul

Lone Nørgaard på Newspeek , har gjort et stort arbejde omkring corona og gmo-sprøjterne.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Poul

Nok er Henrik Qvortrup en lort på flere planer, jvf. hans forhold til at benytte sig af ulovlige kreditkortoplysninger fra kendisser i hans tidligere job som chefredaktør på Se&Hør. Men du har tidligere nævnt, at have sendt diverse link til ham, da han var chefredaktør på Ekstra Bladet. Jeg har haft på fornemmelsen, at han har lugtet luntet mhb. på de injektioner, baggrunden for dem og ikke mindst konsekvenserne. Hvorfor stoppede han pludselig på Ekstra Bladet? Var tavsheden om dette historiske bedrag og medfølgende katastrofer for meget for hans journalisthjerte at sidde inde med uden at kunne skrive om det,… Read more »

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror du tilægger ham for meget integritet, men han skrev dog en leder på et tidspunkt hvor han satte et mikroskobisk spørgsmålstegn til tingene. Derefter kom han vist i tanke om sine regninger, for der har ikke været et pip fra ham siden.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Margrethe jeg har haft samme tanke mht Henrik Qvortrup.

K. Madsen
K. Madsen
1 month ago
Reply to  Poul

Du kommer ike på her mere. Glem det. S

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

VEM VÅGAR IDAG ACCEPTERA BLODTRANSFUSSIONER? Blodet kan ju ha tagits från en person som “vaccinerats” mot Covid. De som har vägrat ta mRNA-preparaten kommer alltså senare att påtvingas mRNA i alla fall – via blodtransfussion.

Detta innebär samtidigt att blod från icke-“vaxade” blir extra värdefullt. Skall vi gissa att sådant blod kommer att förbehållas den oligarki som orsakat skiten?

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Som, nu eksblod/plasma-donor,(jeg tør sgu ikke mere, tænk hvis man bliver injiceret med “noget” den anden vej) fik jeg en mail, hvor de efterspørger flere plasma-donorer, jvf det vedhæftede billede. Læg mærke til teksten “for patienter, der f.eks har fejl i immunsystemet”. Ja det tror jeg på.

De kan ringe efter mig igen den dag, alle kort er lagt på bordet, den dag al skyld er erkendt og de ansvarlige rent faktisk draget til ansvar – den dag vil jeg gerne bistå med friske ikke-forurenede blodforsyninger, men ikke et sekund før!

Brev fra blodbank om plasma.JPG
Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det er godt du slriver det her. Det vil jeg huske .

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Traditionen tro, var vi afsted på den årlige tur på Bakken, med “stegt flæsk og persillesovs” og så i Cirkusrevyen bagefter. Det skulle have været et tiltræng afbræk fra WW3’s rædsler. Men ikke engang dér kunne man træde ind i frirum for et kort øjeblik. På ” Den Hvide Hest” rendte en tjener rundt, som diskret forsøgte at skjule, han med jævne mellemrum var nødt til at støtte sig op ad stolperne for at kunne blive stående på benene. Han benægtede, at der var noget galt, hvor på han forsøgte at stramme sig an og fortsætte. Men alt var tydeligvis… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

“Jeg tror, de ansvarlige danskere bliver draget til ansvar”
Det gør de nok. Jeg forestiller mig, det sker, når det hele bliver lidt for hedt, og folk begynder at finde faklerne frem for at søge efter de skyldige i mørket. Så kapper Mettes, Magnus og Sørens arbejdsgivere, snorene til deres dukker, kaster dem ind under bussen og forbliver selv usynlige som hidtil , så de kan fortsætte deres ødelæggelser uforstyrret. Det lyder måske ikke så optimistisk, men det er jeg vist heller aldrig blevet beskyldt for at være.

Poul
Poul
1 month ago

Artikel fra i dag: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f.-saerligt-saarbare-vil-faa-tilbudt-booster-stik/9309341 Jeg troede faktisk at grunden til at danmark åbnede hurtigere op efter nedlukningen end andre lande, var at regeringen bag kulisserne godt vidste at der var nogle alvorlige bivirkninger ved vaccinen som de ikke ville stå med ansvaret for. Ved at lukke hurtigere op kunne de måske slippe afsted med at påstå at de oplysninger først kom til dem senere. I dag står de så og opfordrer til at stikke flere sprøjter (det må så være stik nummer 4 med den effektive vaccine, eller “supervåbenet” som magnus heunicke kalder den) i de udsatte, som nu… Read more »

Poul
Poul
1 month ago

Når du har læst om de blodpropper og måske set videoen, så bemærk det sidste mette frederiksen siger her: https://youtu.be/XwnE2oON420

”Jeg bliver nødt til som landets statsminister at sige at alle har et ansvar”.

Mon det også gælder for dem?

Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
1 month ago
Reply to  Poul

Husk også at hun sagde: “Det er de få, der ødelægger det for de mange”. Ca. Dette blev også sagt i 1933 i Tyskland.

Poul
Poul
1 month ago

Ja, og meget andet. Søren grinderslev (No Name) har lavet en masse videoer med citater fra hende og søren brostrøm på den samme kanal som fortjener at blive husket i al evighed.

PS: Check også traileren til “PALUDAN” samme sted, den er fandeme genialt skruet sammen hvis man har set “danmarks sønner”.

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

Ingolf
Ingolf
1 month ago

Regimet har ikke nået sine mål til tiden, så nu skal borgerne snart have et fjerde stik.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x