21
jun
Seneste opdatering: 25/6-22 kl. 1322
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn speaks to Vikki Spit whose fiancé died after having the AstraZeneca Covid vaccine. Vikki will become the first person in the UK to receive a Covid vaccine damage payment of £120,000, GB News can exclusively reveal.

Vikki Spits mand blev i realiteten myrdet af big pharma, og de politikere der kritikløst fremmer dens og globalisternes dagsorden. Hun er nu blevet tilkendt en erstatning på sølle £120,000. Mark Steyn er en af de eneste journalister på et europæisk medie, der beskæftiger sig med alle tiders værste, medicinske skandale.

Alle de andre journalister, der holder deres mund i disse år, skulle skamme sig over at kalde sig journalist. Vi har ikke længere en fri presse, vi kan stole på. Det vigtigste værktøj til at forstå samtiden nu, er derfor at drosle helt ned for tilliden til main-stream medierne. De er blevet et ocean af løgne, der nu også er dødelige.

Blodpropper der ikke er blodpropper

“Biostrukturer” man finder i afdøde, obducerede Covid-19 vaccineredes arterier

Skræmmende billeder som vaccinerede måske skal overveje, om de er stærke nok til at se.

Strukturer, som man nu systematisk finder hos voksne, som “pludseligt er afgĂĄet ved døden”

Oversat fra fransk af Bitten-Kirsti Nielsen

fra Vaccination : Structures que l’on trouve désormais systématiquement chez les adultes qui sont « morts subitement » se fotografierne i artiklen.

Vi publicerer i dag en serie fotos af laboratoriemikroscopi, som viser bizarre blodpropper, der nu rutinemæssigt bliver fundet hos voksne, der er afgået ved pludselig død, dvs. inden for måneder efter vaccination mod covid.

Disse propper kaldes ofte “blodpropper”, men de ligner ikke normale blodpropper og bestĂĄr af mere end blot blodlegemer. Imodsætning til normale blodpropper, som er gelatinøse ja næsten gĂ©lĂ©agtige, sĂĄ indeholder disse sĂĄkaldte “blodpropper” ekstremt store og komplekse strukturelle elementer, der gentager sig (som illustreret nedenunder), og som helt klart er ved at blive opbygget i blodet hos offeret, som er død af disse propper.

Alle disse propper er blevet udtaget af patienten nogle ganske få timer efter dødens indtræden. De er ikke et resultat af en post-mortem blodstase Det er strukturer, som findes i blodkar og arterier og er ikke størknet blod.

Vi vil gerne takke Dr. Jane Ruby for at have bragt os i kontakt med balsamøren, Richard Hirschman, som sørgede for at udtage disse propper. (T.ME/DRJANERUBY telegrafkanal)…..

Her er et hætteglas med disse rĂĄ “propper”, vasket for blod og konserveret før farvning. Disse strukturer udviser følgende chokerende egenskaber:

De er stærke, fibrøse og elastiske og udviser egenskaber svarende til gummibånd. De består af talrige små fibrøse tråde.

Disse fibrøse tråde (se det sidste foto nedenfor) har gentagende mønstre af stigelignende konstruktioner, som om kroppen var blevet programmemret til at bygge en anden livsform i blodkarrene.

Man finder mærkelige krystalstrukturer på disse proppepr, som er gennemsigtige og modstandsdygtige over for normale Gram farveteknikker.

Nedenfor ses et eksempel på en struktur, som ligner et siliciumlignende biokredsløb eller en mikrochiplignende struktur. Vi ved ikke, hvad det er.

Billederne nedenfor afslører noget, der synes at være et biokredsløb, som klart har de gentagne mønstre og grænseflade strukturer på nanometrik skalaen, som er samlet i en særlig geometri og til et ukendt formål [..]

SĂĄ hvad er alt dette?

Vi ved endnu ikke, hvad alle disse strukturer er. Men vi ved, hvad de ikke er, og de er ikke størknede blodlegemer. Hvis det var tilfældet, ville forstørrelsen 1500x, vist på det sidste foto ovenfor, tillade os at se individuelle blodceller. Dette er dog ikke blodceller, men proteinstrukturer.

Proteinstrukturer, som på denne måde cirkulerer i blodet, og som over tid opbygges, er helt klart bygget af celler i kroppen. Ribosomerne af cellerne fortæller kroppen, hvilke proteiner den skal bygge. Disse ribosomer bliver kapret af genterapi-mRNA-injektionerne, som knuser de nye instruktioner, der bliver givet til cellerne og får dem til at fabrikere noget andet end menneskeligt.

Forfatteren tror, at de strukturer vi ser ovenfor, er resultatet af instruktioner fra mRNA-proteinsyntesen, som blev indsprøjtet i mennesker under den falske betegnelse “vaccine”. Forfatteren er ĂĄben for kommentarer fra andre eksperter, som kan have andre teorier eller forklaringer pĂĄ oprindelsen af disse strukturer.

Yderligere forskning er nødvendig for at bekræfte funktionen og sammensætningen af disse strukturer, men pga. ekstrem censur og “videnskabellig autoritarisme”, som i øjeblikket findes i verden, tør ingen laboratorier eller universiteter undersøge disse klumper og ærligt rapportere resultaterne. De risikerer faktisk at miste deres NIH-finansiering og diverse bevillinger, da de samme mennesker, der designer vacciner og biovĂĄben, ogsĂĄ kontrollerer financieringen af forskningen. [her taler han om forhold i USA]

Kun forskere, laboratorier og uafhængige journalister tør fortælle sandheden om disse blodpropper.

Afslutningsvis er disse “propper” ikke blodpropper. Det er strukturer i blodet. Det er “strukturelle blodpropper” eller “fibrøse blodpropper”, som er ekstremt store og opbygges inde i kroppen over tid.

Jeg (forfattere) frygter i høj grad, at enhver person, som er blevet injiceret med mRNA-instruktionerne, opbygger disse fibrøse strukturer i deres krop lige nu, og det er kun et spørgsmĂĄl om tid, før de blokerer store arterier eller forĂĄrsager hjerteanfald, slagtilfælde eller andre akutte ĂĄrsager til “pludselig dødssyndrom” (ADS)

Jeg (forfatteren) tror, at disse strukturer meget vel kan forklare, hvorfor så mange tilsyneladende raske voksne mennesker pludselig dør.

source : Natural News
via L’Échelle de Jacob

En længere mere detaljeret video om det samme. To læger og en balsamør medvirker. Fra minut 14:50

Scientists Prove COVID Vaccine Causes Blood Clots Live On Air

Mike Adams brings his microscope to the studio and examines strange rubberband-like tissue removed from cadavers that appear to be engineered to grow inside the body. Also, a doctor who wishes to remain anonymous describes the composition and characteristics of these newly discovered tissue clots that appear in victims of SADS (sudden adult death syndrome). After that, Mike Adams is joined by Richard Hirschman, a mortician who has found an innumerable amount of clots in the blood of cadavers AFTER the COVID vaccine was distributed and administered to the public. Dr. Jane Ruby discusses how these clots are formed by self assembling nanoparticles administered in the COVID vaccines. Gerald Celente hosts the fourth and final hour.

Se ogsĂĄ: The Latest Tragedy: Sudden Adult Death Syndrome

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
9 months ago

Bare til almen info hvis nogle sidder og undrer sig over om de danske medier mon overhovedet er klar over alt dette, sĂĄ kan jeg tilføje at jeg har sendt dem mange links til snaphanen gennem de sidste par ĂĄr. Jeg har endnu til gode at se dem omtale en eneste sag herinde fra. Prøv selv. Hvis du læser noget herinde som er hentet fra udlandet og som du mener ogsĂĄ burde stĂĄ i de danske medier, sĂĄ kontakt dem med et link til artiklen. Bemærk derefter hvilke ligegyldigheder de vælger at skrive om istedet for. At tro at danske… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  steen

Der findes vel omkring 4 personer jeg ville kalde for journalister i danmark: Dig selv, kim møller, uwe max, og søren grinderslev. Ingen af jer bliver der lyttet til af det brede flertal, fordi i insisterer pĂĄ at sidde i hver jeres lille ekkokammer og tale til 8-10 mennesker som er enige i forvejen. Det kan der være mange gode grunde til, jeg har heller ikke selv penge eller mulighed for at lave et større medie, og jeg gider ligesom jer (uwe max undtaget) heller ikke bruge tid pĂĄ sociale medier. Men højrefløjens trang til individualisme og venstrefløjens meget effektive… Read more »

ACC8447F-CD05-4188-997D-220CF04816F6.jpeg
Poul
Poul
9 months ago
Reply to  steen

Dagligt kontakt i over 15 ĂĄr, og alligevel sidder i stadig pĂĄ hver jeres blog og skriver. Jeg ved ogsĂĄ at den korte avis citerer dig nu og da om sverige.

Det er præcist det jeg mener steen, for hvad kunne det mon blive til hvis alle i små bloggere slog kræfterne sammen?

Individualisme er ofte en god ting, men ikke i alle tilfælde.

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  steen

Du har ogsĂĄ gjort meget, mĂĄske mere end nogen anden. Det var mere en generelt betragtning om tendensen med at sidde pĂĄ hver sin blog og skrive istedet for at lave noget større. Document er mĂĄske stor i norge, men herhjemme knapt sĂĄ meget. Jeg forstĂĄr det heller ikke ud fra et udelukkende økonomisk synspunkt, for der mĂĄ da være sindssygt mange penge i at være mediet som eksklusivt afslører ting som fĂĄr watergate til at ligne en hĂĄnd pĂĄ et lĂĄr i de radikale, istedet for bare at copy/paste de samme “nyheder” om kendisser og pis og papir som… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  steen

Jeg hĂĄber du bliver ved . OgsĂĄ pĂĄ ned-drosslet fart. Snaphanen har spillet en større rolle, end du er klar over i forb m sprøjterne. Jeg tror ikke du helt er forstĂĄr hvor vigtig du har været i den forbindelse. Snaphanen har været et lille ĂĄndehul, der ALTID virkede/ eksisterede. Mens fb og andre medier eller platforme kunne være mere “trickkery” at gĂĄ pĂĄ. Jeg ved godt det har været et mindre ” del-emne” for Snaphanen , men det har været yderst vigtigt for mig ,at trække “overlevelses-ilt” fra snaphanen. Margrethes skriverier , og nu rapport har spillet en stor… Read more »

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Poul

Lone Nørgaard på Newspeek , har gjort et stort arbejde omkring corona og gmo-sprøjterne.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Poul

Nok er Henrik Qvortrup en lort pĂĄ flere planer, jvf. hans forhold til at benytte sig af ulovlige kreditkortoplysninger fra kendisser i hans tidligere job som chefredaktør pĂĄ Se&Hør. Men du har tidligere nævnt, at have sendt diverse link til ham, da han var chefredaktør pĂĄ Ekstra Bladet. Jeg har haft pĂĄ fornemmelsen, at han har lugtet luntet mhb. pĂĄ de injektioner, baggrunden for dem og ikke mindst konsekvenserne. Hvorfor stoppede han pludselig pĂĄ Ekstra Bladet? Var tavsheden om dette historiske bedrag og medfølgende katastrofer for meget for hans journalisthjerte at sidde inde med uden at kunne skrive om det,… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror du tilægger ham for meget integritet, men han skrev dog en leder på et tidspunkt hvor han satte et mikroskobisk spørgsmålstegn til tingene. Derefter kom han vist i tanke om sine regninger, for der har ikke været et pip fra ham siden.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Margrethe jeg har haft samme tanke mht Henrik Qvortrup.

K. Madsen
K. Madsen
9 months ago
Reply to  Poul

Du kommer ike pĂĄ her mere. Glem det. S

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago

VEM VĂ…GAR IDAG ACCEPTERA BLODTRANSFUSSIONER? Blodet kan ju ha tagits frĂĄn en person som “vaccinerats” mot Covid. De som har vägrat ta mRNA-preparaten kommer alltsĂĄ senare att pĂĄtvingas mRNA i alla fall – via blodtransfussion.

Detta innebär samtidigt att blod frĂĄn icke-“vaxade” blir extra värdefullt. Skall vi gissa att sĂĄdant blod kommer att förbehĂĄllas den oligarki som orsakat skiten?

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Som, nu eksblod/plasma-donor,(jeg tør sgu ikke mere, tænk hvis man bliver injiceret med “noget” den anden vej) fik jeg en mail, hvor de efterspørger flere plasma-donorer, jvf det vedhæftede billede. Læg mærke til teksten “for patienter, der f.eks har fejl i immunsystemet”. Ja det tror jeg pĂĄ.

De kan ringe efter mig igen den dag, alle kort er lagt pĂĄ bordet, den dag al skyld er erkendt og de ansvarlige rent faktisk draget til ansvar – den dag vil jeg gerne bistĂĄ med friske ikke-forurenede blodforsyninger, men ikke et sekund før!

Brev fra blodbank om plasma.JPG
Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Det er godt du slriver det her. Det vil jeg huske .

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Traditionen tro, var vi afsted pĂĄ den ĂĄrlige tur pĂĄ Bakken, med “stegt flæsk og persillesovs” og sĂĄ i Cirkusrevyen bagefter. Det skulle have været et tiltræng afbræk fra WW3’s rædsler. Men ikke engang dĂ©r kunne man træde ind i frirum for et kort øjeblik. PĂĄ ” Den Hvide Hest” rendte en tjener rundt, som diskret forsøgte at skjule, han med jævne mellemrum var nødt til at støtte sig op ad stolperne for at kunne blive stĂĄende pĂĄ benene. Han benægtede, at der var noget galt, hvor pĂĄ han forsøgte at stramme sig an og fortsætte. Men alt var tydeligvis… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  steen

“Jeg tror, de ansvarlige danskere bliver draget til ansvar”
Det gør de nok. Jeg forestiller mig, det sker, når det hele bliver lidt for hedt, og folk begynder at finde faklerne frem for at søge efter de skyldige i mørket. Så kapper Mettes, Magnus og Sørens arbejdsgivere, snorene til deres dukker, kaster dem ind under bussen og forbliver selv usynlige som hidtil , så de kan fortsætte deres ødelæggelser uforstyrret. Det lyder måske ikke så optimistisk, men det er jeg vist heller aldrig blevet beskyldt for at være.

Poul
Poul
9 months ago

Artikel fra i dag: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f.-saerligt-saarbare-vil-faa-tilbudt-booster-stik/9309341 Jeg troede faktisk at grunden til at danmark ĂĄbnede hurtigere op efter nedlukningen end andre lande, var at regeringen bag kulisserne godt vidste at der var nogle alvorlige bivirkninger ved vaccinen som de ikke ville stĂĄ med ansvaret for. Ved at lukke hurtigere op kunne de mĂĄske slippe afsted med at pĂĄstĂĄ at de oplysninger først kom til dem senere. I dag stĂĄr de sĂĄ og opfordrer til at stikke flere sprøjter (det mĂĄ sĂĄ være stik nummer 4 med den effektive vaccine, eller “supervĂĄbenet” som magnus heunicke kalder den) i de udsatte, som nu… Read more »

Poul
Poul
9 months ago

Når du har læst om de blodpropper og måske set videoen, så bemærk det sidste mette frederiksen siger her: https://youtu.be/XwnE2oON420

”Jeg bliver nødt til som landets statsminister at sige at alle har et ansvar”.

Mon det også gælder for dem?

Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
9 months ago
Reply to  Poul

Husk ogsĂĄ at hun sagde: “Det er de fĂĄ, der ødelægger det for de mange”. Ca. Dette blev ogsĂĄ sagt i 1933 i Tyskland.

Poul
Poul
9 months ago

Ja, og meget andet. Søren grinderslev (No Name) har lavet en masse videoer med citater fra hende og søren brostrøm på den samme kanal som fortjener at blive husket i al evighed.

PS: Check også traileren til “PALUDAN” samme sted, den er fandeme genialt skruet sammen hvis man har set “danmarks sønner”.

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

Ingolf
Ingolf
9 months ago

Regimet har ikke nĂĄet sine mĂĄl til tiden, sĂĄ nu skal borgerne snart have et fjerde stik.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x