21
jun
Seneste opdatering: 25/6-22 kl. 1322
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn speaks to Vikki Spit whose fiancé died after having the AstraZeneca Covid vaccine. Vikki will become the first person in the UK to receive a Covid vaccine damage payment of £120,000, GB News can exclusively reveal.

Vikki Spits mand blev i realiteten myrdet af big pharma, og de politikere der kritiklÞst fremmer dens og globalisternes dagsorden. Hun er nu blevet tilkendt en erstatning pÄ sÞlle £120,000. Mark Steyn er en af de eneste journalister pÄ et europÊisk medie, der beskÊftiger sig med alle tiders vÊrste, medicinske skandale.

Alle de andre journalister, der holder deres mund i disse Är, skulle skamme sig over at kalde sig journalist. Vi har ikke lÊngere en fri presse, vi kan stole pÄ. Det vigtigste vÊrktÞj til at forstÄ samtiden nu, er derfor at drosle helt ned for tilliden til main-stream medierne. De er blevet et ocean af lÞgne, der nu ogsÄ er dÞdelige.

Blodpropper der ikke er blodpropper

“Biostrukturer” man finder i afdĂžde, obducerede Covid-19 vaccineredes arterier

SkrÊmmende billeder som vaccinerede mÄske skal overveje, om de er stÊrke nok til at se.

Strukturer, som man nu systematisk finder hos voksne, som “pludseligt er afgĂ„et ved dĂžden”

Oversat fra fransk af Bitten-Kirsti Nielsen

fra Vaccination : Structures que l’on trouve dĂ©sormais systĂ©matiquement chez les adultes qui sont « morts subitement » se fotografierne i artiklen.

Vi publicerer i dag en serie fotos af laboratoriemikroscopi, som viser bizarre blodpropper, der nu rutinemÊssigt bliver fundet hos voksne, der er afgÄet ved pludselig dÞd, dvs. inden for mÄneder efter vaccination mod covid.

Disse propper kaldes ofte “blodpropper”, men de ligner ikke normale blodpropper og bestĂ„r af mere end blot blodlegemer. ImodsĂŠtning til normale blodpropper, som er gelatinĂžse ja nĂŠsten gĂ©lĂ©agtige, sĂ„ indeholder disse sĂ„kaldte “blodpropper” ekstremt store og komplekse strukturelle elementer, der gentager sig (som illustreret nedenunder), og som helt klart er ved at blive opbygget i blodet hos offeret, som er dĂžd af disse propper.

Alle disse propper er blevet udtaget af patienten nogle ganske fÄ timer efter dÞdens indtrÊden. De er ikke et resultat af en post-mortem blodstase Det er strukturer, som findes i blodkar og arterier og er ikke stÞrknet blod.

Vi vil gerne takke Dr. Jane Ruby for at have bragt os i kontakt med balsamĂžren, Richard Hirschman, som sĂžrgede for at udtage disse propper. (T.ME/DRJANERUBY telegrafkanal)…..

Her er et hĂŠtteglas med disse rĂ„ “propper”, vasket for blod og konserveret fĂžr farvning. Disse strukturer udviser fĂžlgende chokerende egenskaber:

De er stÊrke, fibrÞse og elastiske og udviser egenskaber svarende til gummibÄnd. De bestÄr af talrige smÄ fibrÞse trÄde.

Disse fibrÞse trÄde (se det sidste foto nedenfor) har gentagende mÞnstre af stigelignende konstruktioner, som om kroppen var blevet programmemret til at bygge en anden livsform i blodkarrene.

Man finder mÊrkelige krystalstrukturer pÄ disse proppepr, som er gennemsigtige og modstandsdygtige over for normale Gram farveteknikker.

Nedenfor ses et eksempel pÄ en struktur, som ligner et siliciumlignende biokredslÞb eller en mikrochiplignende struktur. Vi ved ikke, hvad det er.

Billederne nedenfor afslÞrer noget, der synes at vÊre et biokredslÞb, som klart har de gentagne mÞnstre og grÊnseflade strukturer pÄ nanometrik skalaen, som er samlet i en sÊrlig geometri og til et ukendt formÄl [..]

SĂ„ hvad er alt dette?

Vi ved endnu ikke, hvad alle disse strukturer er. Men vi ved, hvad de ikke er, og de er ikke stÞrknede blodlegemer. Hvis det var tilfÊldet, ville forstÞrrelsen 1500x, vist pÄ det sidste foto ovenfor, tillade os at se individuelle blodceller. Dette er dog ikke blodceller, men proteinstrukturer.

Proteinstrukturer, som pÄ denne mÄde cirkulerer i blodet, og som over tid opbygges, er helt klart bygget af celler i kroppen. Ribosomerne af cellerne fortÊller kroppen, hvilke proteiner den skal bygge. Disse ribosomer bliver kapret af genterapi-mRNA-injektionerne, som knuser de nye instruktioner, der bliver givet til cellerne og fÄr dem til at fabrikere noget andet end menneskeligt.

Forfatteren tror, at de strukturer vi ser ovenfor, er resultatet af instruktioner fra mRNA-proteinsyntesen, som blev indsprĂžjtet i mennesker under den falske betegnelse “vaccine”. Forfatteren er Ă„ben for kommentarer fra andre eksperter, som kan have andre teorier eller forklaringer pĂ„ oprindelsen af disse strukturer.

Yderligere forskning er nĂždvendig for at bekrĂŠfte funktionen og sammensĂŠtningen af disse strukturer, men pga. ekstrem censur og “videnskabellig autoritarisme”, som i Ăžjeblikket findes i verden, tĂžr ingen laboratorier eller universiteter undersĂžge disse klumper og ĂŠrligt rapportere resultaterne. De risikerer faktisk at miste deres NIH-finansiering og diverse bevillinger, da de samme mennesker, der designer vacciner og biovĂ„ben, ogsĂ„ kontrollerer financieringen af forskningen. [her taler han om forhold i USA]

Kun forskere, laboratorier og uafhĂŠngige journalister tĂžr fortĂŠlle sandheden om disse blodpropper.

Afslutningsvis er disse “propper” ikke blodpropper. Det er strukturer i blodet. Det er “strukturelle blodpropper” eller “fibrĂžse blodpropper”, som er ekstremt store og opbygges inde i kroppen over tid.

Jeg (forfattere) frygter i hĂžj grad, at enhver person, som er blevet injiceret med mRNA-instruktionerne, opbygger disse fibrĂžse strukturer i deres krop lige nu, og det er kun et spĂžrgsmĂ„l om tid, fĂžr de blokerer store arterier eller forĂ„rsager hjerteanfald, slagtilfĂŠlde eller andre akutte Ă„rsager til “pludselig dĂždssyndrom” (ADS)

Jeg (forfatteren) tror, at disse strukturer meget vel kan forklare, hvorfor sÄ mange tilsyneladende raske voksne mennesker pludselig dÞr.

source : Natural News
via L’Échelle de Jacob

En lĂŠngere mere detaljeret video om det samme. To lĂŠger og en balsamĂžr medvirker. Fra minut 14:50

Scientists Prove COVID Vaccine Causes Blood Clots Live On Air

Mike Adams brings his microscope to the studio and examines strange rubberband-like tissue removed from cadavers that appear to be engineered to grow inside the body. Also, a doctor who wishes to remain anonymous describes the composition and characteristics of these newly discovered tissue clots that appear in victims of SADS (sudden adult death syndrome). After that, Mike Adams is joined by Richard Hirschman, a mortician who has found an innumerable amount of clots in the blood of cadavers AFTER the COVID vaccine was distributed and administered to the public. Dr. Jane Ruby discusses how these clots are formed by self assembling nanoparticles administered in the COVID vaccines. Gerald Celente hosts the fourth and final hour.

Se ogsÄ: The Latest Tragedy: Sudden Adult Death Syndrome

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Bare til almen info hvis nogle sidder og undrer sig over om de danske medier mon overhovedet er klar over alt dette, sĂ„ kan jeg tilfĂžje at jeg har sendt dem mange links til snaphanen gennem de sidste par Ă„r. Jeg har endnu til gode at se dem omtale en eneste sag herinde fra. PrĂžv selv. Hvis du lĂŠser noget herinde som er hentet fra udlandet og som du mener ogsĂ„ burde stĂ„ i de danske medier, sĂ„ kontakt dem med et link til artiklen. BemĂŠrk derefter hvilke ligegyldigheder de vĂŠlger at skrive om istedet for. At tro at danske… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Der findes vel omkring 4 personer jeg ville kalde for journalister i danmark: Dig selv, kim mĂžller, uwe max, og sĂžren grinderslev. Ingen af jer bliver der lyttet til af det brede flertal, fordi i insisterer pĂ„ at sidde i hver jeres lille ekkokammer og tale til 8-10 mennesker som er enige i forvejen. Det kan der vĂŠre mange gode grunde til, jeg har heller ikke selv penge eller mulighed for at lave et stĂžrre medie, og jeg gider ligesom jer (uwe max undtaget) heller ikke bruge tid pĂ„ sociale medier. Men hĂžjreflĂžjens trang til individualisme og venstreflĂžjens meget effektive… Read more »

ACC8447F-CD05-4188-997D-220CF04816F6.jpeg
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Dagligt kontakt i over 15 Är, og alligevel sidder i stadig pÄ hver jeres blog og skriver. Jeg ved ogsÄ at den korte avis citerer dig nu og da om sverige.

Det er prÊcist det jeg mener steen, for hvad kunne det mon blive til hvis alle i smÄ bloggere slog krÊfterne sammen?

Individualisme er ofte en god ting, men ikke i alle tilfĂŠlde.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Du har ogsĂ„ gjort meget, mĂ„ske mere end nogen anden. Det var mere en generelt betragtning om tendensen med at sidde pĂ„ hver sin blog og skrive istedet for at lave noget stĂžrre. Document er mĂ„ske stor i norge, men herhjemme knapt sĂ„ meget. Jeg forstĂ„r det heller ikke ud fra et udelukkende Ăžkonomisk synspunkt, for der mĂ„ da vĂŠre sindssygt mange penge i at vĂŠre mediet som eksklusivt afslĂžrer ting som fĂ„r watergate til at ligne en hĂ„nd pĂ„ et lĂ„r i de radikale, istedet for bare at copy/paste de samme “nyheder” om kendisser og pis og papir som… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg hĂ„ber du bliver ved . OgsĂ„ pĂ„ ned-drosslet fart. Snaphanen har spillet en stĂžrre rolle, end du er klar over i forb m sprĂžjterne. Jeg tror ikke du helt er forstĂ„r hvor vigtig du har vĂŠret i den forbindelse. Snaphanen har vĂŠret et lille Ă„ndehul, der ALTID virkede/ eksisterede. Mens fb og andre medier eller platforme kunne vĂŠre mere “trickkery” at gĂ„ pĂ„. Jeg ved godt det har vĂŠret et mindre ” del-emne” for Snaphanen , men det har vĂŠret yderst vigtigt for mig ,at trĂŠkke “overlevelses-ilt” fra snaphanen. Margrethes skriverier , og nu rapport har spillet en stor… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Lone NÞrgaard pÄ Newspeek , har gjort et stort arbejde omkring corona og gmo-sprÞjterne.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Nok er Henrik Qvortrup en lort pĂ„ flere planer, jvf. hans forhold til at benytte sig af ulovlige kreditkortoplysninger fra kendisser i hans tidligere job som chefredaktĂžr pĂ„ Se&HĂžr. Men du har tidligere nĂŠvnt, at have sendt diverse link til ham, da han var chefredaktĂžr pĂ„ Ekstra Bladet. Jeg har haft pĂ„ fornemmelsen, at han har lugtet luntet mhb. pĂ„ de injektioner, baggrunden for dem og ikke mindst konsekvenserne. Hvorfor stoppede han pludselig pĂ„ Ekstra Bladet? Var tavsheden om dette historiske bedrag og medfĂžlgende katastrofer for meget for hans journalisthjerte at sidde inde med uden at kunne skrive om det,… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror du tilÊgger ham for meget integritet, men han skrev dog en leder pÄ et tidspunkt hvor han satte et mikroskobisk spÞrgsmÄlstegn til tingene. Derefter kom han vist i tanke om sine regninger, for der har ikke vÊret et pip fra ham siden.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe jeg har haft samme tanke mht Henrik Qvortrup.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Poul

Du kommer ike pÄ her mere. Glem det. S

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

VEM VÅGAR IDAG ACCEPTERA BLODTRANSFUSSIONER? Blodet kan ju ha tagits frĂ„n en person som “vaccinerats” mot Covid. De som har vĂ€grat ta mRNA-preparaten kommer alltsĂ„ senare att pĂ„tvingas mRNA i alla fall – via blodtransfussion.

Detta innebĂ€r samtidigt att blod frĂ„n icke-“vaxade” blir extra vĂ€rdefullt. Skall vi gissa att sĂ„dant blod kommer att förbehĂ„llas den oligarki som orsakat skiten?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Som, nu eksblod/plasma-donor,(jeg tĂžr sgu ikke mere, tĂŠnk hvis man bliver injiceret med “noget” den anden vej) fik jeg en mail, hvor de efterspĂžrger flere plasma-donorer, jvf det vedhĂŠftede billede. LĂŠg mĂŠrke til teksten “for patienter, der f.eks har fejl i immunsystemet”. Ja det tror jeg pĂ„.

De kan ringe efter mig igen den dag, alle kort er lagt pĂ„ bordet, den dag al skyld er erkendt og de ansvarlige rent faktisk draget til ansvar – den dag vil jeg gerne bistĂ„ med friske ikke-forurenede blodforsyninger, men ikke et sekund fĂžr!

Brev fra blodbank om plasma.JPG
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er godt du slriver det her. Det vil jeg huske .

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Traditionen tro, var vi afsted pĂ„ den Ă„rlige tur pĂ„ Bakken, med “stegt flĂŠsk og persillesovs” og sĂ„ i Cirkusrevyen bagefter. Det skulle have vĂŠret et tiltrĂŠng afbrĂŠk fra WW3’s rĂŠdsler. Men ikke engang dĂ©r kunne man trĂŠde ind i frirum for et kort Ăžjeblik. PĂ„ ” Den Hvide Hest” rendte en tjener rundt, som diskret forsĂžgte at skjule, han med jĂŠvne mellemrum var nĂždt til at stĂžtte sig op ad stolperne for at kunne blive stĂ„ende pĂ„ benene. Han benĂŠgtede, at der var noget galt, hvor pĂ„ han forsĂžgte at stramme sig an og fortsĂŠtte. Men alt var tydeligvis… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

“Jeg tror, de ansvarlige danskere bliver draget til ansvar”
Det gÞr de nok. Jeg forestiller mig, det sker, nÄr det hele bliver lidt for hedt, og folk begynder at finde faklerne frem for at sÞge efter de skyldige i mÞrket. SÄ kapper Mettes, Magnus og SÞrens arbejdsgivere, snorene til deres dukker, kaster dem ind under bussen og forbliver selv usynlige som hidtil , sÄ de kan fortsÊtte deres ÞdelÊggelser uforstyrret. Det lyder mÄske ikke sÄ optimistisk, men det er jeg vist heller aldrig blevet beskyldt for at vÊre.

Poul
Poul
1 year ago

Artikel fra i dag: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f.-saerligt-saarbare-vil-faa-tilbudt-booster-stik/9309341 Jeg troede faktisk at grunden til at danmark Ă„bnede hurtigere op efter nedlukningen end andre lande, var at regeringen bag kulisserne godt vidste at der var nogle alvorlige bivirkninger ved vaccinen som de ikke ville stĂ„ med ansvaret for. Ved at lukke hurtigere op kunne de mĂ„ske slippe afsted med at pĂ„stĂ„ at de oplysninger fĂžrst kom til dem senere. I dag stĂ„r de sĂ„ og opfordrer til at stikke flere sprĂžjter (det mĂ„ sĂ„ vĂŠre stik nummer 4 med den effektive vaccine, eller “supervĂ„benet” som magnus heunicke kalder den) i de udsatte, som nu… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

NÄr du har lÊst om de blodpropper og mÄske set videoen, sÄ bemÊrk det sidste mette frederiksen siger her: https://youtu.be/XwnE2oON420

”Jeg bliver nþdt til som landets statsminister at sige at alle har et ansvar”.

Mon det ogsÄ gÊlder for dem?

Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
Mette for retten for forbrydelser mod menneskehede
1 year ago
Reply to  Poul

Husk ogsĂ„ at hun sagde: “Det er de fĂ„, der ĂždelĂŠgger det for de mange”. Ca. Dette blev ogsĂ„ sagt i 1933 i Tyskland.

Poul
Poul
1 year ago

Ja, og meget andet. SÞren grinderslev (No Name) har lavet en masse videoer med citater fra hende og sÞren brostrÞm pÄ den samme kanal som fortjener at blive husket i al evighed.

PS: Check ogsĂ„ traileren til “PALUDAN” samme sted, den er fandeme genialt skruet sammen hvis man har set “danmarks sĂžnner”.

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

trackback

[…] Mark Steyn og vaccineskandalen […]

Ingolf
Ingolf
1 year ago

Regimet har ikke nÄet sine mÄl til tiden, sÄ nu skal borgerne snart have et fjerde stik.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x