25
jun
Seneste opdatering: 30/6-22 kl. 1728
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alvorlig Covid-19 er sjælden hos uvaccinerede. To patologer taler.

Myndigheder og læger siger, at får man Covid som vaccineret, bliver det mildere og sjældnere. Min egen læge har sagt det til mig fire gange. Men det forholder sig lige omvendt. Vaccinerede får det oftere og værre, og de videnskabelige og statistiske beviser for det, myldrer frem for tiden. Myndighederne slår kontra ved at kalde de vaccineskadede for “long covid” og de vaccinedøde for “Covid-døde” for at lokke flere sprøjter i os andre.

Men tag dem ikke, for hver booster du tager, forringes dit immunsystem og du bliver mere syg og hospitaliseret. Hvordan kan min læge se sig selv i spejlet, når han skal barbere sig? Jeg har ikke spurgt ham. Hans problemer og hans dilemma må være stort nok, uden at jeg bidrager yderligere. Enhver må medbringe deres informerede, kritiske sans, når de går til lægen.

The survey uploaded to the preprint server ResearchGate presented data from more than 18,500 respondents from the “Control Group” project with more than 300,000 overall participants. An analysis revealed that compared to those who got jabbed, unvaccinated people reported fewer hospitalizations.

The international survey also found that the unvaccinated people from more than 175 countries were more likely to self-care to prevent and manage COVID-19 infection. They used natural products like vitamin D, vitamin C, zinc, quercetin, and drugs, such as ivermectin and hydroxychloroquine.

Many participants experienced discrimination for refusing the administration of “genetic vaccines” and struggled with mental health burdens due to the stigma in the mostly “vaccinated” society. Severe COVID-19 ‘Rare’ In Unvaccinated People, Survey Reveals. Man ser det lokalt i hele Vesten: More vaccinated Nova Scotians died of COVID than unvaccinated

De døde lyver ikke

“Nu ser vi tonsvis af ellers sjældne cancertilfælde

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

“Hvordan kan min læge se sig selv i spejlet, når han skal barbere sig? Jeg har ikke spurgt ham.” Og der har du en af årsagerne til at folk tror mere på deres tv end deres egne øjne, for den typisk danske konflikskyhed hjælper intet. Jeg ved godt at du personligt i den grad opvejer det ved at drive snaphanen og en million gange tak for det, men indholdet på snaphanen burde deles med alle andre så snart de bare nævner corona. Især hvis det er en læge der lyder som et ekko af mette frederiksen. Læger er ofte en… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Fair nok, men når du står overfor en mand som kan invalidere eller i yderste konsekvens slå andre ihjel med sin uvidenhed, så KUNNE du da godt lige hviske “snaphanen.dk” i øret på ham. Ikke for hans skyld, men hans mulige ofre.

Og hvis han så også lærer noget nyt undervejs som han måske taler med andre læger om senere hen, så er det jo bare en bonus.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Man er nødsaget til at vælge sine kampe med omhu. Udvælge præcis, på hvilke områder man vil sætte ind med fuld styrke og så lade resten passere.

Jeg har også ladet flere slippe af sted med beundrende lovprisninger af de injektioner lige foran snuden på mig. Uden at jeg har modsagt dem. Det ér frustrerende. Men at gå rundt og gøre sig kronisk upopulær, det holder bare ikke. Man skal også selv leve.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Max Scmheling fortsætter succesen. Nu i Århus. Kan kun anbefales:

Max Schmeling foredrag.Århus.JPG
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Allerede forudsagt at fremtidens syge er de covidvaccinerede, de der deltog i et genmanipuleret dræbercelle eksperiment, hvor der sprøjtes gift ind i kroppen, udgangen af dette eksperiment på mennesker helt forudsigelig, degenerering og død at ligesom eksperiment med dyr er vi mennesker ikke udødelige, i virkeligheden slet intet eksperiment, men regulær gift der sprøjtes ind i folk for at mindsker jordens befolkning! Der sprøjtes ind dræber T-celler i dine CD8 celler, risiko for cancer bliver x 20, vaccinen indeholder statiner, statiner testede på dyr, alle dyr døde, her hjælper end ikke hospital behandling, det samme hospital vi gør klogest i… Read more »

Bent Andreasen
Bent Andreasen
1 year ago

Løsningen er naturligvis at finde en læge, som lystrer. Mind eventuelt lægen om, hvem der betaler dennes løn.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Du har desværre stadig tillid til de mennesker, som dikterer dig hvad du må.

Bent Andreasen
Bent Andreasen
1 year ago
Reply to  steen

“Sige sandheden og miste alt hvad han har arbejdet for, siden han begyndte a studere medicin?”

Og lægeløftet! Skal lægen have lov til at glemme det?

Bent Andreasen
Bent Andreasen
1 year ago
Reply to  steen

Generelt er danske læger bare en hindring på vejen mod helbredelse. Men de har haft stort held med at overbevise især politikere om, at de er halvguder

Møns Klint nu med udspring
Møns Klint nu med udspring
1 year ago

Som en loyal samfundsborger lod jeg nogle får få mine vacciner. Mææh mææh siger dansken. Og kommer 4. 5. og 10. Booster så står dansken klar.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

<i>Hvordan kan min læge se sig selv i spejlet, når han skal barbere sig? </i>

Pengene hjælper.

Hvis din læges adfærd undrer dig, så husk at læger er ligeså lette at bestikke som politikere.

Kloge Poul
Kloge Poul
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Det er nemlig desværre helt rigtigt!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x