26
jul
Seneste opdatering: 26/7-22 kl. 1422
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Kim Møller, Uriasposten på Mosbjerg, juni 2020. © Snaphanen.dk

Retssagerne mod fredelige bloggere i Danmark vidner om et regime som frygter det frie ord

Af Hans Rustad

En blog med lang levetid, Uriasposten, drevet af Kim Møller, lukker butikken efter mange års drift. Det skyldes en række omstændigheder. De vigtigste er lawfare (“lovførelse,” ordspil på warfare=krigsførelse og andre former for dæmonisering) fra venstrefløjen og retsforfølgelse fra myndighederne. Vi genkender det samme mønster som i USA: Der er ikke længere lighed for loven. Hvis du kan defineres som tilhørende den yderste højrefløj- eller højrepopulist, gælder der særskilte regler for dig. Den samme tendens ser vi i Norge.

Det var påtalemyndigheden selv, der tiltalte Møller med hjemmel i lov om skade på tredjepart. Sagen omhandler en ældre kvinde, der blev stukket ihjel i katedralen i Nice. Billedet i sig selv er brutalt – kvinden fik halsen skåret over – men det er konteksten, der gør billedet vigtigt: Hun blev dræbt i et bedehus under gudstjenesten af ​​en jihadist. Som historiker og journalist er der god nok grund til at dokumentere hændelsen, siger Kim Møller.

“Det overrasker mig, at politiet vælger at åbne en straffesag mod mig. Jeg er historiker, og jeg dokumenterer verden og islams rolle i Vesten. Som borger er det svært at danne sig et reelt indtryk af situationen med islamisk terror i Europa, medmindre vi er nogle, der bringer historierne og billederne,« siger Kim Møller til Kontrast.dk, hvor han selv er klummeskribent.

Det er det uredigerede billede, der fik Møller i problemer. Der er bragt billeder i danske aviser, der er mindst lige så stærke. Der peger aviserne på behovet for at fortælle læserne om, hvor stærk en begivenhed er, som en årsag, for eksempel billeder fra Ukraine.

Møller risikerer tre års fængsel. Det får han ikke. Men bare det at have sådan en sag hængende over hovedet er en belastning.

Den skærpede strafferamme, som Kim Møller risikerer at blive dømt efter, har været en mulighed siden 2018. Dengang blev reglen indført med ønsket om skærpede straffe for digitale seksualforbrydelser, men den kan også bruges i andre sammenhænge.

Her har nogen på højt niveau truffet en politisk beslutning. Det begyndte, da videoen af ​​slagtningen af ​​Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen blev lagt på nettet af morderne. Det var en meget brutal video, og der er folk, der fortryder at have set den. Det er især lyden af ​​dødsskrigene, man ikke kan slippe af med.

Men der er stor forskel på en video af et mord og et stillbillede af et offer, efter at forbrydelsen er begået.

Dansk politi lægger mange kræfter i at få videoen fjernet fra internettet. For første gang gik til politiaktioner mod personer, der menes at have delt videoen eller linket til den. Snaphanen.dk fik besøg af politifolk, som tog både ham og hans computerudstyr med. [Beholdt en på en falsk grund og ødelagde forsætligt en anden iflg. IT reparatør. Steen] Jeppe Juhl, der var kandidat til folketingsvalget, fik samme besøg tidligt om morgenen.

Det er fredelige mennesker, som du bare kan ringe til, så dukker de op på politistationen. I stedet ankommer tre mænd kl. 06.30, som om du var en flygtet kriminel. Det er metoder hentet fra USA, også der mod folk på højrefløjen.

Det ser ud til, at der på højt niveau er truffet beslutning om, at folk på højrefløjen skal negativt særbehandles. Den er baseret på ideologi og dermed uden for pædagogisk rækkevidde, det vil sige, at ingen politisk autoritet har forklaret eller stået til ansvar for beslutningen om at retsforfølge journalister, der dækker islamistisk terror.

Vi genkender det samme mønster som i USA: Den administrative stat står ikke til ansvar for noget.

Ikke at medier eller politikere ville finde på at anmode. I det store og hele støtter medierne mundkurven på en højrefløj, der ikke går i takt.

De grundlæggende bekymringer er indlysende:

“Det er ikke rimeligt, at man risikerer fængsel i op til tre år, fordi man bringer et fotografi af virkeligheden. Et fotografi, der allerede var offentliggjort mange andre steder. Vi skal passe på med at få berøringsangst, når det kommer til at dokumentere islamisk terror. Derfor vil jeg tage sagen op med justitsministeren og stille de relevante spørgsmål,« siger Naser Khader.

Da denne forfatter var ung, var der noget, der hed Chicago 8, det var retssagen mod otte berømte navne, der havde deltaget i en demonstration i Chicago under det demokratiske konvent i august 1968. Dette blev en af ​​de store symbolske begivenheder for 68-generationen: Politi, der gik løs på demonstranter på Michigan Avenue. Det hele blev sendt direkte på tv sammen med billeder inde fra konventet, hvor Hubert Humphrey forsøgte at blive nomineret. Demonstranterne stjal showet.

Dette var en forvarsel om BLM og 2020, men det var stadig en tid med uskyld. Abbie Hoffmann blev anholdt for at skrive FUCK på sin pande. Demonstranterne sang God Bless America and the Star Spangled Banner.

Retssagen mod de otte, som senere blev til syv, blev en mediebegivenhed til fordel for de tiltalte. De tiltalte vidste, hvordan man laver “teater”, og dommene blev senere reduceret til ingenting. De tiltalte er siden blevet heroiseret i film og dokumentarfilm. Det var begyndelsen på 68’ernes mediemagt, der har varet til den dag i dag.

Men al magt eroderer med tiden. 68’ernes magt har ikke den samme magt over sind som før. Det overbeviser ikke. Den må derfor spille på frygt og undertrykkelse.

Retssagerne mod fredelige bloggere i Danmark vidner om et regime, der frygter ytringsfriheden. Det er et regime, der står over for sin undergang, men vi har ingen idé om, hvordan denne undergang vil blive.

Kim Møller orkede ikke mere. Han belejres af advokater, der kræver skyhøje beløb for påståede brud på ophavsretten. Venstrefløjen er talrig og ressourcestærk. Kim er en fattig dansker.

Ytringsfriheden taber.

Vi må dessværre lægge den blændede version af billedet ind  som fik Møller i vanskeligheder for ikke selv at blive udelukket fra Google Ads og Facebook. Den økonomiske straf bliver for hård for os hvis vi skulle lægge det originale foto på. Der er publiceret billeder i danske aviser som er mindst lige så stærke. Da angiver aviserne behovet for at fortælle læserne om hvor stærk hændelsen er, som grund, f.eks billeder fra Ukraine.

Pay Pal – doner til Uriasposten

EVA SELSING: URIASPOSTEN LUKKER – LAD OS HJÆLPE KIM MØLLER ØKONOMISK

Hvor er det trist at leve i den genfødte censurs tidsalder. I modsætning til tidligere totaliserende systemer er censuren i dag markedsdrevet, liberal og progressiv. Dens fjende er nationen, det konkrete, konservative og traditionelle værdier. Vores arv, med andre ord, og os som dens videreførere. Kan man berette om virkeligheden i sådan en tid? Kun for så vidt som virkeligheden huer liberalismen og det progressive. Alt andet skandaliseres og lukkes ned. En hånd på ofrenes munde, anført af alle rettighedernes fortalere.

Kim Møller fortjener alverdens fortjenstmedaljer, hæder og ære for sit uselviske, fædrelandskærlige oplysningsarbejde angående overklassens gæster og det ubegribelige barbari, der følger med tilvandringen.
Var der nogen retfærdighed til, blev Kim og Uriasposten ikke bare støttet økonomisk, men hyldet bredt. Men det er der som bekendt ikke. Kim har ikke så mange andres evne til at kapitalisere på sine gode gerninger ved selvpromovering – den skamløshed ejer han ikke, hvilket tjener ham til ære, men ingen rigmand gør. Jeg synes, vi skal hjælpe ham med at betale for de retssager, de indvandrervoldselskende psykopater på venstrefløjen trækker ham igennem, alene fordi han har forsøgt at beskytte sine landsmænd mod voldtægterne, overfaldene, truslerne og drabene. Piger og drenge, ikke mindst. Dem, alle de dydssignalerende ikke kunne være mere ligeglade med. Dem, der betaler med kroppe, sjæle og i værste tilfælde liv for indvandringen.

Når Uriasposten lukker, er der nærmest ingen steder, den fædrelandskærlige kan gå hen for at få nøgtern oplysning om indvandringens konsekvenser. De etablerede medier fortier volden mod danskerne, og reklamerer endda aktivistisk for en slappere udlændingepolitik (ikke mindst de nominelt borgerlige medier, hvori liberalismen er særligt stærk). Uden en borgerlig offentlighed kan dem, der gerne vil have enten mere billig arbejdskraft eller mere islam kritikløst arbejde videre. Med vold og død og ødelæggelse som følge – men det mærker erhvervslivet og de progressive ikke noget til. Deres børn skal nok komme i sikkerhed.

Hjælp Kim sammen med mig. Det er fandeme det mindste, vi kan gøre. Og tak. Tak for alt det, du har gjort og udstået. Vi kender ikke halvdelen af de syges angreb på dig, men jeg er sikker på at det har været hårdt og til tider ubærligt. Du er en helt.

***Anden opdatering for at slippe udenom skyggeban, der følger højreorienterede sider. Her postet med billede i stedet for. Facebook

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 year ago

Ingen kan være i tvivl om den kolossale arbejdsindsats Kim Møller har lagt i at skabe netmediet “Uriasposten”. Alle artikler var omhyggeligt gennemarbejdede, af høj kvalitet og altid sobre. Altså et absolut kvalitetsprodukt, som vil være næsten umuligt at erstatte uden hjælp fra en retsindet og generøs mæcen. At statslige myndigheder nu har formået at lukke en frihedens stemme vidner ikke blot om Uriaspostens absolutte og helt nødvendige eksistensberettigelse, men må også gøre det åbenbart for alle, at Danmark ikke længere er et retssamfund. Jeg tror, at alle bloggens tidligere læsere er Kim Møller taknemlig for i så mange år… Read more »

ino
ino
1 year ago

Jeg tror stadig at Søren Pape nikkede ja til aktionerne mod Kim Møller og Jaleh Tavakoli. Hverken Pape eller partiet får derfor min stemme. Ingensinde. Det skete trods alt da Pape var en slags justitsminister og havde en aktivistisk, muslimsk fuldmægtig ansat. Jeg kan ikke længere finde navnet på ham, da uriasposten er lukket!

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Undskyld. Jeg er dybt beskæmmet over at have glemt at nævne din sag også i sammenhængen.Jeg håber virkelig du fortsætter, nu hvor Kim stopper.

Nora Malkekowitz
Nora Malkekowitz
1 year ago
Reply to  ino

Det bliver jo ikke bedre af, at den muslimske fuldmægtige har en fortid som medlem af DKP.

Kurt Børgesøn
Kurt Børgesøn
1 year ago

De fleste fra det ekstreme venstre er forhenværende DKP-medlemmer. Faktisk kan jeg kun komme i tanker om Mathilde Pedersen, som ikke er det.

Flemming Lau
Flemming Lau
1 year ago

Politisk korrekthed er anstændighed, påstår eliten. Sandheden er at politisk korrekthed er forklædt fascisme. Churchill sagde efter krigen at fremtidens fascister ville være selvbestaltede antifascister. Alle der vil være noget i dette post kristne samfund, ved at de skal igennem gymnasiernes og universiteternes censur, hvorfor samlingen af de politiske kommissærer, lektorerne har kronede dage med en uhyggelig magt. Selv juridisk direktør i erhvervslivet Jan Andersen er hamrende biased når han kalder Støjberg uværdig som MF’er. Tag ikke fejl, vi er på vej til den totalitære vinter med det medfølgende tankepoliti. Tak til Uriasposten, Smaphanen og den korte.

Åse Mogensen
Åse Mogensen
1 year ago

@ Flemming Lau:

Set herfra er Støjberg nok noget nær den eneste politiker, der er værdig til en plads som MF’er.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Pape får heller ikke min stemme. Politiet er blevet politiske.

Som rigsadvokaten sagde da han fik jobbet: jeg vil nu arbejde for regeringen..Det siger alt om hvor depraverede venstrefløjen er

De besudler mit land og min kultur og arv

Åse Mogensen
Åse Mogensen
1 year ago

Kim Møller stopper alene fordi han er blevet truet på livet af venstreekstremister. Havde det ikke været for det ville han kunne fortsætte med at fortælle sandheden.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Åse Mogensen

Kim Møller kun toppen af isbjerget, snart vil alle danske uden undtagelse blive truet på livet, det er intet vi skal frygte, de eneste der har noget at frygte er de der truer os!

Nora Malkekowitz
Nora Malkekowitz
1 year ago

Det virker en smule selvmodsigende, at regimet på den ene side fortæller, at russerne lukker for gassen, samtidig med, at man er på vej til at åbne en rørledning, som skal forsyne Polen med billig gas fra Nordsøen. En rørledning, som løber tværs gennem Danmark.

Inge Suhr
Inge Suhr
1 year ago

Tak Kim for Uriasposten, som jeg har fulgt i mange år. Dette der sker nu, er så frygtelig at den fri tale er ved at være slut. Vores umodne politikere er ikke værd at stemme på. Skal vi finde os i det? Nej- vi må kæmpe sammen også med at hjælpe dig økonomisk.

Michael Unna
Michael Unna
1 year ago

Hej Kim. Tak for din indsats. Skylder dig mere end ord. Det har du fortjent. mvh Michael Unna

A. Peabody
A. Peabody
1 year ago

Kan uriasposten ikke lægges ud på en udenlandsk server? Det der skrives i udlandet kan ikke retsforfølges i Danmark. Yderligere kan man vel også lave et site, der ligger i blockchain og derfor ikke kan censureres.

Frisk
Frisk
1 year ago
Reply to  A. Peabody

Kim Møller bor i Danmark og kan derfor i høj grad censureres

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Retssagen er helt parallel til sagerne imod Infowars. Sjovt nok fik jeg at vide i Uriaspostens kommentarspor at Infowars ville blive lukket af retssager, så Alex var jo en forbryder sagt af Antifa-plant med tilladelse til at hærge i kommentarerne, men det blev altså Uriasposten først

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Frisk
Frisk
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Ja, Kim Møller havde en uforklarlig overbærenhed overfor de venstreekstreme sabotører i kommentarsporet.
Han troede måske at denne eftergivenhed ville vække anerkendelse i løgnepressen, der ellers ikke selv tilstod dissidenter samme privilegier.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x