5
aug
Seneste opdatering: 5/8-22 kl. 1328
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jaleh Tavakoli med Kim Møller

Jaleh Tavakoli idømt tre måneders betinget fængsel for at “dele halshugningsvideo”

Af Uwe Max Jensen

Jaleh Tavakoli har fået en dom på tre måneders betinget fængsel for at have delt en video, hvor man ser en marokkansk islamist skære hovedet af danske Louisa Vesterager Jespersen, mens hun hjerteskærende kalder på sin mor.

Emil Findalen og Per Lysholt fra Frihedsbrevet skriver om sagen:

“Debattør og forfatter Jaleh Tavakoli blev i 2019 sigtet for at have overtrådt Straffelovens paragraf 264 d stk. 2 ved at dele en video af halshugningen af danske Louisa Jespersen i Marokko. Frihedsbrevet kan nu fortælle, at der den 14. juli blev afsagt dom i sagen: Tre måneders betinget fængsel. Tavakoli har anket dommen, som hun kalder uretfærdig. Hun håber, at hun kan vinde sagen i landsretten, fordi, hun mener, at det, hun har gjort, er en vigtig og principiel sag, der handler om, at myndighederne “nærmest lyver” for borgerne, og at hun har været udsat for en “politisk hetz”.”

For nylig blev undertegnede idømt to måneders betinget fængsel i en delvist sammenlignelig sag. Jeg har skrevet omfattende om Louisa Vesterager Jespersen-sagen på Ballet Magnifique.

Omkring 10 personer er tidligere blevet dømt for at have “delt videoen fra Marokko.” De har som Jaleh Tavakoli fået tre måneders betinget fængsel, mens debattøren Maj-Britt Krittenstein fik seks måneders betinget fængsel for at dele videoen.

Også bloggeren Snaphanen / Steen Raaschou er anklaget for at have delt henrettelsesvideoen fra Marokko. Steen Raaschou har trods tre års ventetid endnu ikke været for retten.

Efter mordene på Louisa Jespersen og hendes norske veninde og rejsekammerat Maren Ueland frigav de marokkanske myndigheder disse fotos af de mistænkte. (Tip: Snaphanen)

Se også Uriasposten: Et slag er tabt – kampen fortsætter

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Det er typisk, så snart det drejer sig om muslimers brutalitet, så skal det drysses med.
Det siges om muhammedanere at de “altid” er “søde og hjælpsomme”, jo det er de også, men, kun så længe de er i mindretal, men de har sværget på, så snart de bliver mange nok, så vil piben få en anden lyd.
Jo, sådan er det i landhandlen.
Jo flere børn de får, jo mere magt vil de få i fremtiden, det vi kan kalde krig fra barnevognen.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Birger Hansen og undrer sig over hvad negre og muhammedanere vil her hos os. Det ligger lige til højrebenet, de vil simpelthen de mange rare penge, som vi i vores dårskab forærer dem i pensioner og andre rare ydelser, derfor.

andre simmelkjær sandgaard
andre simmelkjær sandgaard
1 month ago

hvorfor må vi ikke se sandheden,, det kun når det er små flygtninge børn der drukner og georg floyd , sorte, muslimer ,så må vi se dem dø,for det er jo så syndt for dem,, du må ikke danne dig den forkerte mening om muslimer,, der altid skriger ALLAH ACKBAR når de slå uskyldige ihjel,,hvilken mennsker priser deres gud når de draber mennesker? 🙂 det ville hedde satanister,, og det er de i ikke må se allah ackbar skriger de mens de voldtager dem ,hugger deres hoved af,, tænk hvis danskerne kunne sige 1+1:) har du nogensiden set en kristen… Read more »

Birger Hansen
Birger Hansen
1 month ago

Nu skal jeg fortælle dig hvorfor. Årsager er den simple, at de grupper du nævner som regel tilhører minoriteter, som per definition bare ikke kan gøre noget forkert.

Det er altid majoriteten, her i landet etniske danskere, som er på gale veje. Kig “forkert” på en muselmand, og omgående er du racist. Muslimer derimod, der eksempelvis begår dominansvold og i øvrigt skaber sig som om de ejer landet, er sølle stakler, der er ofre for “strukturel racisme”. Bare spørg Sikandardrengen.

Birger Hansen
Birger Hansen
1 month ago
Reply to  Birger Hansen

Fortsættelse: Og foregår muslimernes ugerninger i f.eks. Afrika er det stadig den hvide mand, som har skylden, for det var jo den hvide mand, der i mange århundreder mishandlede og udnyttede mennesker hjemmehørende på dette kontinent. Muslimer i Mellemøsten og i Afrika har sådan set fødselsret til at gøre, hvad de vil. Hvilket de også ofte gør. Jeg har et par gange ferieret i Spanien, og på vej derned kunne jeg fra flyet se ned på store dele af Europa. Det slog mig, at alt menneskeskabt nede på jorden; veje, marker, byer, lufthavne osv. var udført af, ikke sorte eller… Read more »

JHS
JHS
1 month ago
Reply to  Birger Hansen

Det startede med at den hvide mand gav kvinderne stemmeret! Har har islam fat i den lange ende!

Birger Hansen
Birger Hansen
1 month ago

Det ligner sørme heller ikke noget at dele sådan en video. Tænk dog på, hvilken ubodelig skade det kan gøre på den i forvejen traumatiserede muslim. Fortjener han måske yderligere at lide?!

Birger Hansen
Birger Hansen
1 month ago
Reply to  steen

Uanset hvordan du juridisk opfatter ordet “dele”, så tænk dog på den stakkels, stakkels jalla, som risikerer at få sit gode navn og rygte sværtet.

Personer som linker til links, der linker til links osv. kan bare ikke være det bekendt, hvilket forresten mange venligboer nok vil give mig ret i.

Torstein
Torstein
1 month ago

Hva skal man da si om vår norske notoriske løgner statsminister Erna Solberg som sendte sin «helseminister» Bent Høie til å representere regjeringen ved Maren Uelands begravelse i Norge?

Mads kering
Mads kering
1 month ago

Rettelse – hun ligger på maven. Ikke ryggen.

Mads kering
Mads kering
1 month ago

Jeg har set den bestialske og modbydelige halshugning af Louisa Vestager Jespersen, og det var ikke en halshugning før hun var dræbt. Hun liggger på ryggen da muslimen begynder at skærer/saver hende med en kniv i nakken (hun siger av) derefter vender han hende rundt imens han skærer/saver i hendes hals med en kniv uden takker. Idet den udøvende og praktiserende muslim stadig er igang, træder en anden muslim hende på hovedet, imens den anden fortsætter med at skærer/save. Hun ligger stort set stille, pånær nogle rystelser (er helt sikkert gået i choktilstand). Til allesidst hakker han hendes hovede af… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x