16
aug
Seneste opdatering: 17/8-22 kl. 1610
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette forties naturligvis også af vestlige ‘presstitutes’. Den almindelige dansker har ikke hørt et ord om, at 30 procent af hollandsk landbrug søges nedlagt – verdens næststørste eksportør af føfevarer. Den globalistiske kontrol med vores presse og vores ytringsfrihed, har allerede skabt to offentligheder, der har svært ved at tale med hinanden. En kort og god indføring i spørgsmålet. Se også Lars Bern: Fria bönder hotar globalisterna – ”Därför måste de bort”.


EU’s nye madpyramide – spis orme og insekter

Af Lars Hedegaard

I sit daglige show på Fox News kunne Greg Gutfeld vise optagelser af kendte skuespillere, der indtog forskellige insekter, orme og edderkopper. Og da de var skuespillere, lykkedes det dem næsten at se glade ud. De smager faktisk forbavsende godt, forlød det.

Det begynder at ligne en ny bølge. Allerede i december 2021 kunne EU fortælle, at fårekyllinger, melorme og græshopper er velegnede som menneskeføde, og det forlyder, at fluer står næst på menuen. Propagandafelttoget er beregnet på at få folk til at holde sig fra kød, som vore anførere siger skader klimaet. Næsten alt skader klimaet – bortset fra roning – så det skal nok passe. Og for at få det til at trænge ind selv hos de mest tungnemme, er der planer om at lægge yderligere afgifter på bøffer, bacon, kyllinger og den slags gift.

Fortalere for den gastronomiske revolution henviser til, at 70 pct. af afrikanerne spiser insekter – men glemmer at fortælle, at de ikke har råd til andet. Det bliver heller ikke nævnt, at mange af de små bæster er bærere af parasitter.

Naturligvis regner ingen med, at de rige og berømte vil indtage edderkopper eller fluer, med mindre der er journalister til stede, som kan bevidne deres heroiske indsats.

Det store spørgsmål er, hvordan almindelige mennesker vil reagere, når klimaeliten har gjort dem så fattige, at de er nødt til at gå over til en afrikansk livsstil.

Da fattige franskmænd ikke havde råd til brød, skal dronning Marie-Antoinette have anbefalet dem at spise kage. Det lød unægteligt mere appetitligt end insekter, men det slog ikke an, og resultatet blev en revolution, der endte med, at den uheldige dronning fik hovedet kappet af.
Bare det nu ikke sker med Greta Thunberg.

Se også Globalisterne vil have dig til at spise insekter

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I Afrika når en neger rammes af parasitter, kan denne over disken og uden problem købe både Hydroxyklorokin og Ivermectin til små penge, medicin der fjerner parasitter, det hører ligesom til dagligdagen i Afrika. Her koster det en formue, uanset nærmest umuligt for hvide mennesker ved sin egen læge at få fat på en sådan medicin, også selv om du er døende, covid lærte os at helsemyndigheden endsige din egen læge kan du ikke længere stole på. Om du alligevel går over til en afrikansk livsstil, husk at have enten Hydroxyklorokin eller Ivermectin rigeligt på lager, for om du bliver syg… Read more »

john M
john M
1 year ago

DETTE ER DANMARK ikke usa eller afrika. FOCUS

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Et par små prepper tips: Et lille dyr, dog ikke så lille som insekter, og betydeligt mere delikat, har været ret overset som en sand guldgrube, når det gælder adgang til billigt, nemt produceret kød. Kaniner. Folk med børn i voksealderen, skal nok især gøre deres overvejelser med hensyn til, hvordan de kan fastholde muligheder for adgang til animalske proteiner. Her er kaniner en god løsning. De er fra naturens side skabt til at skulle leve af næringsfattig svært fordøjeligt føde. Derfor skal 90 procent af deres kost være hø og græs. Det kan alle selv samle ind på skråninger… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Kaniner var en kær spise i Sverige for hundrede år siden + lidt mere, men i 1930’erne og -40’erne begyndte man at fodre kaninerne med majroer (en forfærdelig grønsag i mine smagsløg). Det var vist nok tænkt som en hurtig opfodring med efterfølgende eksport til Tyskland i tankerne, men kaninerne smagte nu ikke længere godt, og svenskerne har stort set ikke spist kanin siden. Kaniner lever ellers vildt i Skåne.
PS: Jeg har desværre intet link til historien, men jeg mener det var majroer.

john M
john M
1 year ago
Reply to  Margrethe

prepper tips
jagttegn riffel – grupper med din lokal – østrig dieser . træn. . REJECT de idioter . FORBIND LOKALT !!! der er altid en nær dig, som er DANER

Anders
Anders
1 year ago

Politikerne og pressen lyver, fortier og fordrejer, som var de betalt for det.
De er hverken i landets eller frihedens tjeneste.
Se på de tomme hylder i butikkerne. Vi er vidner til en politisk orkestreret fødevaremangel.

Men nødhjælpen til Afrikas overbefolkede ørkenhuller skal fortsætte ufortrødent, imens den nordlige halvkugles befolkninger, mæsker sig i biller, larver og eksotiske “vacciner”.
Vores skattekroner går ubeskåret til danskernes undergang. Men skafottet kalder på de formastelige.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Anders

“Se på de tomme hylder i butikkerne”

Undskyld, men hvilke butikker tænker du på? Mere så jeg kan undgå at gå forgæves…

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Nick Mikkel

Du kan vel åbne dine øjne og navigere som en seende.
Ellers bor du vel i en storby, hvor varemanglen skjules, indtil den ikke kan skjules længere.
I landdistrikterne ligner fødevarebutikkerne snart noget fra Stalins tid. Meget mangler, men der er lejlighedsvis gode tilbud på Marie-kiks.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Anders

Hvor jeg bor er komplet uvedkommende, men den med tomme hylder køber jeg bare ikke. Faktisk den værste gang BS længe.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Det mest groteske er dog, at da loven om de facto afvikling af hollandsk landbrug, AD 20/22, blev stemt igennem i det hollandske parlament i maj måned i år, rejste samtlige 18 kvindelige medlemmer af de to ekstremt venstreorienterede partier Nederlandse Justitie og Hollandse Ochtendglorie sig og afsang, spontant og på tværs af partiskel, Internationale.

Endnu én af de ting vi bliver forholdt af MSM.

Eva-Mari van der Aaseters, lederen af Hollandse Ochtendglorie sagde bagefter, at det havde været den største dag i hendes liv.

john M
john M
1 year ago
Reply to  Nick Mikkel

Vildt skræmmende. Det er jo verden på hovedet, som det har været siden 2015
Det ville være fint , hvis du kunne linke . Et eller andet sted må der være optagelser som ft.dk

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Hvor skør kan man være i klimahysterriets navn?. En kan jeg slå fast, med ti tommer søm, det er, at jeg ikke, på noget tidspunkt har tænkt mig at indtage et sådant måltid.
Bare tanken giver mig kvalme. Så æd det selv. Velbekomme.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Én eller anden har fået et tal i den gale hals, for det drejer sig ikke kun om 30 %, men om mere end halvdelenI Inden 2035!

Oplysningen ligger frit tilgængelig på det hollandske landbrugsministeriums hjemmeside, og lovforslaget blev vedtaget i maj måned i år.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Internettet gjør oss dummere på en subtil måte, opplysninger får vi lettere enn før men vi blir dummere i alle fall.
Hvorfor mangler det ellers spørsmålstegn i overskriften?

Å glemme spørsmålstegn etter åpenbare spørsmål brer om seg som en pest og det er ikke ubetydelig, tvert imot er det en del av (og et tegn på) den generelle entropien i samfunnet …at ting faller fra hverandre rett og slett.

Hvis du først blir oppmerksom på det ser du det overalt…

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  steen

…det stemmer, og du tok så mye hensyn at du har oppdatert overskriften, 😀.

Takk for det og for at du lærte meg et nytt dansk ord.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

Et spørgsmålstegn mere eller mindre er ikke noget du bør bekymre dit lille ansigt med.

ino
ino
1 year ago

Jeg er formentlig ikke den eneste herinde der har prøvet at spise friturestegt græshoppe (det skete på en rejsemesse i Bella Centret). Den smagte faktisk udmærket, men jeg foretrækker en hakkedreng.

john M
john M
1 year ago

kalif islamist – støttet af USA og får suttet hans pik af EU og dine penge din IDIOT https://duckduckgo.com/?q=erdogan+phone+call+osmanen&hps=1&ia=web

john M
john M
1 year ago

oplysning flader til et virkeligt lavt niveau, deres USA som kina CCP, hjernehvasker folk. Det er så sørgeligt, ingen er istand til selvstændig , at søge oplysning ved kilden. ikke msm. fuck msm .som er blevet svært. I SKAL ALLE STOPPE med at se USA medie. vi er DANER i europa. IKKE USA WAR MORMONGERS libyen afganistan iraq syrien , osv. osv. USA ER IKKE VORES VEN MEN har skabt ALT dårligdom for europa . alle flygtninge – nu ukraine idioter cia plan som de har rullet med i årtier. hviderusland . der forsøgte CIA også . ALT sort på… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x