21
aug
Seneste opdatering: 21/8-22 kl. 2249
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gustav Kasselstrand (AfS) møder sossernes nye vælgere i Norrland – ikke én svensker

I Bräcke lidt syd for Östersund er Kasselstrand til S-valgmøde. Ingen af socialdemokraterne er forståeligt nok interesserede i at tale med ham om deres forræderi, men nogle yngre arabere og afrikanere er. Sverige viser tydeligst, hvad indvandringsbedraget går ud på. Det drejer sig ikke om “flygtninge,” de er kun  redskaber til at opløse folk,  nationer og folkestyre. Det er den egentlige dagsorden skåret ud i pap – også i Danmark, men Sverige gør det så tydeligt, at den mest nærsynede burde kunne se det.

Danske politikere går mere tøvende til sagen, men principielt har de fået den samme opgave af EU og  globalisternes forskellige foreninger. De står og vader midt i floden, hvor svenske politikere er gået “all in” fra starten. “Nationer er af det onde, internationalisme er godt. En ikke-valgt verdensregering af de hyperrige er bedst, hvilket jo også er World Economic Forums mål.”

Hvem har givet nogen af politikerne mandat til dette? Ingen, og det er derfor deres taktik er at drukne indvandringssagen i evig snak og knævren, tale befolkningen efter munden, og så fortsætte masseindvandringen der vil afskaffe både demokratiet og dem selv.

Hvem husker ikke bedrageren Lars Løkkes “straksopbremsning” i 2015? (Netop det år slog opholdstilladelserne rekord med 84.693 personer.) Hvem husker ikke, hvad Thorning lovede, eller hvordan Mette Frederiksen med varm luft lokkede tusinder af DF vælgere over? Se hvad der kom ud af det fra 2002 til 2022. Opholdstilladelser givet pr. år.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Jeg har forstået på svt.se at der introduceres fem nye regler vedrørende valget den 11. september: Den ene er at de valgtilforordnede nu skal lægge partiernes stemmesedler på plads (Hvert parti kommer med sine egne stemmesedler til hvert valglokale – som tidligere – men fra i år skal de tilforordnede i stemmelokalet sørge for at stemmesedlerne lægges på deres tildelte plads. Der har tidligere været problemer med at der typisk manglede stemmesedler til SD, selvom SD lige havde været forbi med et bundt stemmesedler. De kunne være fjernet af andre partier, men i teorien kunne de også være fjernet af… Read more »

UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago

Der er tale om et tredobbelt forræderi. For det første
var det en stor løgn at masseindvandringen var et
“humanistisk” projekt. For det andet har man bevidst
organiseret en indvandring for at berige sig selv, dvs.
godhedsindustrien korrupte og tossegode ansatte og
politikerne selv. Man var god og gavmild, men kun for
andres penge. Endelig har man anbragt islamister alle
mulige steder i samfundet, i skoler, i hospitaler, i kom-
muner, i politiet, i kaserner, i retsvæsnet, i råd og sty-
relser, i socialvæsnet, i partier og medier osv. Noget
som Bastardo mfl. af gode grunde har advaret imod.

Anders
Anders
1 year ago

Overskriften er forkert! Det er ikke et sanseløst, men et fuldt bevidst forrædderi mod det svenske folk, fordi politikere ikke behøver at blive givet mandat til noget, men selv tager det.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Svigt/forræderi, tomato/tomato.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Jag håller helt med Gustav Kasselstrand att det Socialdemokraterna gör mot Sverige är direkt vedervärdigt, tårar räcker inte längre att beskriva Sveriges olycka. Alternativ För Sverige går fullt ind för återvandring av invandrarna från Mellanöstern och Afrika, i verkligheten har Sverige inga som helst problem den dagen islamisterna får en spark i rumpan och försvinner. Nu har Sverige alla möjliga problem på grund av islam, om Alternativ För Sverige om också Paludan Stram Kurs får över 50% av röster tillsammans i nästa val är Sverige räddat, annars är det definitivt över i Sveriges fall, – all over and out for… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Tyvärr rækker det ikke helt at holde med Kasselstrand, om Sverige skal bestå. Der skal mere til!

Men såklart: Alternativ För Sverige og Paludan får givetvis 50 % af røsterne ved næste valg. Og julemanden bor på Grønland!

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  steen

“drømmen om repatriering er en illusion, mange klynger sig til”

Især mange danskere klynger sig til den drøm, for de svenskere jeg taler med er ude af stand til at se, at der er noget rivende galt i deres land, og holder på, at alt er i sin skønneste orden mens de meget gerne vil belære mig om, hvilken kedelig indflydelse Fremskridtspartiet har i Danmark, og de nægter fuldstændigt at tro på, at omtalte parti ikke har eksisteret de sidste 20 – 22 år.

Enten er de idioter eller også er jeg det.

Sebastian
Sebastian
1 year ago
Reply to  steen

Erfaringen fra 1939 må være at problemerne erkendes lige inden det er for sent. For nogle millioner var det selvfølgelig også for sent. 
Hvad skulle have ændret sig i mellemtiden? 

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Og ikke mindst husker vi Kristian Thulesen-Dahls forræderi mod alle de mennesker der over to årtier havde båret ham frem til statsministeriets dør.

Hvis man tror Støjberg eller Vermund vil handle anderledes end KTD den dag hvor de har mandaterne, har man ikke forstået hvordan demokrati fungerer i den nye verdensorden.

UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago

En enkel og simpel forklaring:

Korruption, kommunisme, tossegodhed.

De korrupte tænker ikke på landet eller
folket, men kun på sig selv. Kommunister
har som ideologi at samfundet skal rives
ned. De tossegode vil redde alt og alle,
og tænker kun til spidsen af næsetippen.
For at redde spændende og eksotiske
fremmede, ofrer de gerne eget land og
andres penge. Tilsammen har de korrupte,
kommunisterne og pladderhumanisterne
stor magt. De er aktivister, hvor borgerne
mest er naive og passive. Det lægger op
til idioti og rædsler.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Verden vil bedrages, især “den kloge mand” . Sådan er det, og sådan har det altid været.

A. Gorm Larsen
A. Gorm Larsen
1 year ago

Verden vil ikke bedrages, men da ikke alle har adgang til frie medier, kan det for mange være svært at hitte rede i, hvad der er op og ned.

(Navneligheden gør, at jeg må nøjes med at skrive A.)

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Unødvendigt med fjender, når vi har socialdemokrater. De er i stand til at ødelægge et samfund på et par generationer.

john M
john M
1 year ago

(JEG KAN IKKE PUBLICERE DINE UBEGRUNDEDE BESKYLDNINGER MOD KIM MØLLER I INDLEDNINGENS FØRSTE LINJER. DE ER DERFOR SLETTET. Steen) Den DemoKratiste DemoGrafiske europæiske forår er snart forestående. Muslimer vælger “extreme højre ” hjemme og ” extreme venstre” I det land de nu suger på lappen,stjæler,røver,voldtager og andet kriminielt. Overalt i Europa , blomstre muslimske partier op. Der skal kun 10% til , at vælte fornuft, til TOTAL KAOS, død og , fatigdom, Greata style ,mens de bliver rige af vores arbejde, arbejder NEO liberale på at fjerne mideelklassen, i et idiologisk amerikansk selvmords projekt 1. valgrunde i Frankrig 69% musimer stemte… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Och ändå tvingas bidragstagare av utplundrade skattepengar att rösta på “socialister”.
Bagarna stänger ner “brödbaket” i ELRANSONERINGES” spår, Vilken tillfällighet?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Til A Gorm Larsen, det jeg skrev skal ikke opfattes sådan at jeg tænker på almindelige mennesker, men der imod politikerne.
Jeg ved godt at de fleste almindelige borgere ved hvad der foregår. Så jeg håber at det kan rydde misforståelser af vejen.
Det er forresten pudsigt at vi hedder det samme, så jeg fortsætter naturligvis med at bruge mit fulde navn.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x