25
aug
Seneste opdatering: 25/8-22 kl. 0026
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demokratierne korrumperer til Potemkinkulisser

Hvem er det, der korrumperer demokratierne i en sådan grad, at vi befinder os midt i, hvad ikke så få har kaldt et globalt statskup, der har sine værste virkninger i Vesten? Svaret er blandt andet hedgefonden Black Rock, der er så mægtig, at ingen politiker eller journalist vover at kritisere dem, endsige bare omtale dem.

Tiden for tillid til medierne er forbi

De er medejere af de fleste store, internationale medier, og har derfor også korrumperet dem og deres forhold til sandheden. De ligger bag de helt store omvæltninger i tiden, ligesom World Economic Forum: De livsfarlige Covidsprøjter, nedlægning af landbrug, klimaløgnen, den galopperende inflation og de høje brændstof- og elektricitetspriser. De har allerede lavet vore demokratier om til tomt teater, og offentligheden ved intet om dem takket være medierne. Offentligheden er u- og fejlinformeret, den forstår ikke at tiden for tillid til medierne er forbi. Documents nye program Rett på sak belyser historien

Consumer Research: About Black Rock

Den uafhængige organisation Consumer Research har sat sig for, at belyse Black Rocks magtudøvelse.

About BlackRockWho is Larry Fink? (Disse links er nærmest umulige at finde hos Google – der jo er delvist ejet af dem. Brug en mere uafhængig søgemaskine). Vil du have mere baggrund, så se eller gense Hvem ejer verden?

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det er jo også derfor jeg søger informationer fra de alternative, frie medier. Den Korte avis, Snaphanen mm.

H. nielsen
H. nielsen
1 year ago

Boycot merchandise from Blackrocks companies

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x