14
mar
Seneste opdatering: 16/3-22 kl. 1345
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magnus Stenlund om den alternative bogmesse og filmen Magthaverne du aldrig valgte

Jeg kan ikke huske, hvornĂ„r jeg fandt pĂ„ udtrykket, men det har i hvert fald vĂŠret 2019, hvor jeg var til demokraticirkus pĂ„ Christiansborg ved valget: Kirsten Birgit og verdenspressen. Det er – omend sent – gĂ„et op for mig, at jo stĂžrre et spĂžrgsmĂ„l er, desto mindre har befolkningen at sige om det. F.eks. blev UdlĂŠndingeloven af 1983 kĂžrt igennem helt udenom den befolkning, der skulle aflevere sit land, sin arv, og betale for det. Ingen politiker vil mindes om det idag, du kan ganske enkelt ikke fĂ„ en diskussion om dette faktum. Vi skal tro, at Gud lavede loven. Og Marrakesh som Lars LĂžkke alligevel fik svindlet pĂ„ os allesammen. Og……

Hvorfor sÄ deltage, nÄr de folkevalgte ikke engang selv tror pÄ demokratiske principper? De kunne da prÞve, ikke? Men nej, alle magthavere, fra kejser Nero til Mette Frederiksen og Vladimir Putin, har én hovedprioritet: At beholde magten, nÄr de nu har fÄet den. Som Broderskabet siger: Demokratiet er en stige, du kravler op af, og smider vÊk, nÄr du stÄr pÄ toppen. Med varianter over dette tema, reagerer alle magthavere uden undtagelse.

Nu skal vi snart stemme om forsvarsforbeholdet, for en sjÊlden gangs skyld. Det handler om mere afgivelse af suverÊnitet, for de folkevalgte er helt vilde med, ikke at have nogen magt eller noget ansvar. De er Äbenbart tilfredse med lÞnnen og privillegierne. Det bedste der er sagt om den folkeafstemning, er skrevet af Henrik Gade Jensen.  MÄske skal man skrive i avisen sÄ sjÊldent, for at skrive sÄ godt. (Han  skriver selvfÞlgelig sine prÊdiker.) Asger Aamund spÄr et nej, lad os virkelig hÄbe det.

En skygge i asfalten

Jeg synes, alt taget i betragtning, at vi har valget mellem sofaen og at stemme blankt. En EU hĂŠr ser jeg som en direkte trussel mod det danske folk, nu vi for kort tid siden sĂ„ Justin Trudeau bruge FN tropper mod sit eget folk, fordi for mange af hans politifolk kviede sig ved at udfĂžre hans ordrer. Helt fortiet af danske medier, mĂŠrkeligt nok…

Henrik Nordbrandt sagde engang i et interview: “Jeg forstĂ„r ikke al den snak om kriser, hele livet er en krise.”  Jeg ville tilfĂžje: Livet alternerer mellem krig og krise. Vindstille er ikke det normale. Har vi ikke ĂŠgte problemer, skaffer vi selv de uĂŠgte. “Klimakrisen,” “Covid-krisen.” Hvis nogen er krisetrĂŠt, forstĂ„r man dem sĂ„ udmĂŠrket, men der er altsĂ„ mĂŠngder af mennesker, der lever af dem, sĂ„ man kan blot forsvare sig mod krisehysteriet, ved at lukke for MSM. Og gerne ogsĂ„ for sociale medier.

Vi der har oplevet Cubakrisen, kan ikke lide det, der foregÄr nu, men det er som om nutiden har glemt, at vi alle kan vÊre forstÞvet af en brintbombe pÄ sekunder. Vi kan reduceres til en skygge i asfalten uden at vi opdager det, som pÄ gader og mure i Nagasaki, hvor min mor blev fÞdt. Vi kan ikke lide tanken.

Fredsskadede

Svenskerne er ekstremt fredsskadede efter over 200 Ă„rs fred, men nu pĂ„ 3-4 generation efter 1945, er hele Vesteuropa ganske godt med. Journalistikken op til krigen, og nu under, er mĂŠrkbart ubekymret og eksalteret  pĂ„ samme tid. Retorikken tangerer endda af og til det verbalvoldelige. Og sĂ„ er de fulde af propaganda, ogsĂ„ “de frie vestlige medier,” hvilket man bĂžr undre sig over.

Faren er ikke mindre end i 1962. Forskellen er, at dengang havde USA en hÞjt begavet og krigsbevidst prÊsident. Han kendte krigens rÊdsler pÄ egen krop. Biden/Harris indgyder alt andet en ro og tryghed. Det er en grim tid at komme igennem, og der er tyve grunde til, at jeg ikke har lyst til at skrive om den. En er, at jeg ikke synes, jeg ved nok om lige Ukraine-konflikten, og den er vel sÄ god som nogen. Der er en tid til at skrive, og en tid til at lÊse.

Hvis vi troede, den kolde krig var forbi, kan vi hĂžre pĂ„ Bo Theutenberg, der pĂ„ Palmes tid var ansat i Udenrigsministeriet. Kommunismens maffiosoer blev bare erstattet af KGB’s, som ogsĂ„ er hele Putins baggrund: Bo Theutenberg om KGB-mannen Putin och kriget i Ukraina.

Forskellen er ikke sÄ stor. Vesten er derimod mere suicidal, kvindagtig og defaitistisk end under den kolde krig. Her er forskellen ganske stor.

Er vi ligefrem blevet en invitiation til krig? Et fysisk og psykisk magttomrum?

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BennyBenny
BennyBenny
2 years ago

TrĂŠt, Karl, Karlo, Benny, FuckEverything, TrĂŠdt, john M, Odd S m.fl.

Man skal godt nok holde tungen lige i munden herinde for at kunne fĂžlge med.

karl madsen
karl madsen
2 years ago

Jeg kan godt lÊse, hvad nogle tror. Men det er altsÄ ikke mig, der laver ravage i kommentarsporene. For tiden holder jeg ferie (velfortjent), men lover selvfÞlgelig at vende tilbage igen.

TrĂŠdt
TrĂŠdt
2 years ago
Reply to  karl madsen

SÄ tror vi pÄ den. Og pÄ julemanden.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  karl madsen

Dit ord har en uhyre ringe sandhedsvĂŠrdi, Karl.
Du er nogenlunde ligesÄ savnet, som en byld i rÞven.
Men selvfÞlgelig vender du tilbage, nÄr din ferie/diagnose dikterer dig at gÞre det.

Marl Kassen
Marl Kassen
2 years ago

Afskaffelse af forsvarsforbeholdet er Frederiksens ansĂžgning til et kommissĂŠrjob i EU.

Hvorendervi
Hvorendervi
2 years ago
Reply to  Marl Kassen

Ja det kunne du nok have ret i.

Carla Madsen
Carla Madsen
2 years ago

Det eneste rigtige er selvfĂžlgelig, altid at stemme modsat det magthaverne Ăžnsker.

Trött
Trött
2 years ago

Nu holder vi middagspause.

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago

Steen skriver en fremragende artikel om Teaterdemokratiet, og sÄ smadres Snaphanen endnu engang af en eller flere trolle. HvornÄr stopper det? Kan det stoppes?

TrĂŠdt
TrĂŠdt
2 years ago
Reply to  Tim Pallis

“Kan det stoppes?”

Kun hvis Steen har viljen til det.

Virologer advarer mod "vaccinerne"
Virologer advarer mod "vaccinerne"
2 years ago

Hos Aamund og Hodja fungerer tingene ret udmĂŠrket.
Der er ikke mange trolde. MĂ„ske fordi de luges ud efter
kort tid. Det var omvendt hos UP, hvor trolde gerne
mÄtte husere i mÄnedsvis, mens de seriÞse blev
censureret og holdt nede med hÄrd hÄnd. Noget som
virker meget mystisk, nÄr man tÊnker over det.

kalle madsen
kalle madsen
2 years ago

Der er lang tid til juni, og efter et par Är, hvor Frederiksen & co. har kÞrt fuld skrue med corona, er udfaldet af folkeafstemningen ikke givet pÄ forhÄnd.

Odd S.
Odd S.
2 years ago
Reply to  kalle madsen

Hvorfor bliver du ved, og ved Karl? Hvad fĂ„r du ud af at sabotere Snaphanen for os andre? Det er mĂ„ske det der er hensigten, eller er der bare en lille dreng inden i dig der bare MÅ ses og hĂžres hele tiden?

Du er blevet smidt ud herfra, sÄ bliv dog vÊk, uanset hvad du kalder dig!

BennyBenny
BennyBenny
2 years ago
Reply to  Odd S.

“Hvorfor bliver du ved, og ved Karl?”

Hvem er Karl?

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Odd S.

Smidt ud..?

Klara Madsen
Klara Madsen
2 years ago

Madsen (+) fylder ret meget, men det tager den store leder heldigvis sig af, sÄ all de Þvrige genier kan komme til fadet.

Karlo Massen
Karlo Massen
2 years ago
Reply to  Klara Madsen

“den store leder”

Du mener vel obersturmbannfĂŒhreren.

Odd S.
Odd S.
2 years ago
Reply to  Karlo Massen

Snakker med mig selv, snakker med mig selv, snik-snak snakker med mig selv… https://www.youtube.com/watch?v=lFBLGgTIB-8

Karl Madsen, Marl Kassen, Karlo Massen, Klara Madsen, Carla Madsen, Kalle Madsen og til og med Hannelore Madsen.

Ja, ja i disse lgbtquvwx++ dage er man jo hvad man definerer sig som. eller er der bare tale om alvorlige identitetsforstyrrelser?

Last edited 2 years ago by Odd S.
Virologer advarer mod "vaccinerne"
Virologer advarer mod "vaccinerne"
2 years ago

At stemme ved at ligge pÄ sofaen eller stemme blankt,
vil da ikke nytte nogetsomhelst. Det er da helt hÄblÞst.

Hvem stillede FN tropper til rÄdighed for Trudeau?

hannelore madsen
hannelore madsen
2 years ago

Det lyder ellers interessant, det med FN tropper og Trudeau. Den er jeg ikke stÞdt pÄ fÞr.

john M 2
john M 2
2 years ago

nato …nu flytter eussr og din idiot millioner af kvinder unge kvinder og bĂžrn, de vil blive voldtaget af muslmer og konverteret. !!- DE VIL SKJULE DE- deres guldstykker . MUSLIMSKE MÆND. og INGEN gĂžr noget

Last edited 2 years ago by john M 2
john M 2
john M 2
2 years ago

usa og deres petro dollar , er slut . de liberALE har fodret den kiniske drage i Ă„rtier .sĂ„ vi fĂ„r billig lort , INDIEN KINA gĂ„r nu ( det er det meste at verden , reserve valuta. rma , som deres nye valuta , de har set libya iraq osv. – det er tUSA i total game over nu kina valuta. . INDIEN har velkommet putin.Vi er FUCKED, en EU ! kontrol nej tak , FØRST nu . FUCK EU . hvis der ikke sker massive hjemsendelser af den sorte horde , trump 2024 , forvent dĂŠd og ĂždelĂŠggelse,… Read more »

Last edited 2 years ago by john M 2
TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago

SÞg omgÄende IT-hjÊlp, Snaphane. Jeg foreslÄr et PHPBB-baseret forum, hvor det skal koste f.eks. 100 kroner at oprette sig som bruger med skriveret, og du suverent bestemmer om folk som Notarius Umulius, for tiden kendt som karl madsen, skal bandlyses.
NÄr de fÞrste par tusind er brugt opgiver idioten vel Êvred, og ellers har du da fÄet flere lommepenge ud af det.

john M 2
john M 2
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

Du viser vejen, I er total hjerne vasket. som yt facebook instragram osv. ALLE blokere nationalister ! bloker dig selv og den verden der venter
FREE SPEECH
DANMARK for DANERE

Odd S.
Odd S.
2 years ago
Reply to  john M 2

Og Snaphanen for os som ikke vil se den saboteret af trolle.

MĂŒde
MĂŒde
2 years ago
Reply to  john M 2

“Du viser vejen,”

Mange tak.

Bennybenny@gmail.com
Bennybenny@gmail.com
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

SĂ„ forsvinder der ogsĂ„ mange andre – mig FX.

Det er helt tydeligt pÄ mig, at karl madsen er en enorm narcisist, der bare skal hÞres og ses hele tiden.
Hans mission herinde er ikke debat, men at ĂždelĂŠgge forummet og se sig selv gĂžre det samtidig.
Han har ingen moral ej heller nogen sjĂŠl – en tom skal, der bare skal ses og hĂžres for enhver pris.

Steen bĂžr slette alle hans useriĂžse og psykopatiske indlĂŠg. NĂ„r han ikke kan se sig selv og fryde sig over al den ballade han skaber, vil han forsvinde til sidst.

Last edited 2 years ago by Bennybenny@gmail.com
Bennybenny@gmail.com
Bennybenny@gmail.com
2 years ago

Hvis madsens mÄl var at blive hÞrt, ville han skifte til et ukendt navn, men, som vi kan se nedenfor, er det vigtigt for ham, at vi alle kan se at det er ham, der skriver under et andet navn.

Steen – du mĂ„ bare slette lĂžs, det er opmĂŠrksomheden, der driver ham ikke debatten og ytringsfriheden.

johm m
johm m
2 years ago

“et ukendt navn”

Som f.eks. john M 2..? (med indbyggede stavefejl af hensyn til underholdningsvĂŠrdien)

BennyBenny
BennyBenny
2 years ago

Der er sÄ meget Steen bÞr gÞre, og mindst lige sÄ meget han allerede har fÄet at vide, at han skal gÞre, men ikke gÞr. For gÞres det er der ikke noget tilbage af Snaphanen.

Bennybenny@gmail.com
Bennybenny@gmail.com
2 years ago
Reply to  BennyBenny

OverstĂ„ende har jeg ikke skrevet – det er den sjĂŠlelĂžse pĂ„ spil

TrĂŠdt
TrĂŠdt
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

SĂ„dan skal det gĂžres!

john M 2
john M 2
2 years ago

FOCUS steen
pandamien er slut ! nu rykker vi , HORDEN digitalt dĂžd over Rusland ” ikke kun rusland men russere der lever i europa- . selv facebook tillader nu oprĂ„b om drĂŠbe russere —slet envhver amerikansk tjenete jeg har advaret i 20 Ă„r

Last edited 2 years ago by john M 2
john M 2
john M 2
2 years ago

historie RUSLAND EUSSR . ! pakastan muslimer krig
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_India
det var ikke usa der kom til hjĂŠlp
historie ……..

Last edited 2 years ago by john M 2
Virologer advarer mod "vaccinerne"
Virologer advarer mod "vaccinerne"
2 years ago

Den foregÄende debat er kÞrt af sporet af pjathoveder
eller trolle. Og den her er pÄ vej i samme retning. Hvad
mon Steen vil gĂžre ved det?

ingelise madsen
ingelise madsen
2 years ago

Bare du ikke et er pjathoved og en troll.

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x