31
aug
Seneste opdatering: 1/9-22 kl. 1516
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Militær i EU forbereder sig på folkelige opstande dette efterår

Europæerne lever i praksis i undtagelsestilstand under EU’s epidemityranni. Ikke valgte personer i Kommissionen styrer os alle, og demokratiet er i realiteten afskaffet. NĂĽrnberg Codex, der blandt andet forbyder medicinske eksperimenter pĂĄ mennesker, er sat ud af kraft. Militær i EU forbereder sig pĂĄ folkelige opstande dette efterĂĄr, og i det tager de nok ikke helt fejl, nĂĄr man ser pĂĄ Holand pt., som de skrivende lakejer i MSM har travlt med at fortie. Tyskerne ligefrem pĂĄ et militært styre.

Frederiksen, Heunicke, Sundhedsstyrelsen og danske læger genoptager deres forbrydelse (beklager, der findes ikke et andet ord for det) mod befolkningen om fjorten dage, og pressen er stadig tavs om den 10-20 procents overdødelighed i hele vesten og de mange invaliderede.

England har 2000 ekstra døde – om ugen(!) Det samlede antal, der er invaliderede, er ukendt, men en ud af hver 5000 sprøjtede, er et rimeligt gæt fra det tyske Sundhedsministerium. (Thalidomid blev trukket tilbage i Danmark efter 20 misdannede børn, Pandemrix (svineinfluenzavaccine) ligeledes.) USA oplever det største fald i middellevetid i 100 ĂĄr. Vi befinder os i en helt ekstraordinær situation med mRNA, der har forĂĄrsaget flere skader end samtlige andre vacciner tilsammen, og der hersker dødelig tavshed om det. Man kan have øjeblikke, hvor man tror, vi endegyldigt er blevet vanvittige, men det er heldigvis ‘kun eliten.’ Befolkningerne er lykkeligt comatøse lidt endnu.)

“The convergence of Catastrophes”

Hvis ikke dette, er det største moralske sammenbrud nogen af os kommer til at opleve, ved jeg ikke, noget der kan konkurrere med det. 17 mio døde mink, som “journalistikken” mener? Tilliden til vores samfundsorden siver i en lind strøm ud af de 10-15 % godt informerede borgere, vi mĂĄ regne med at være. Det vil sige de, der finder dansk journalistik ubrugelig, købt og politisk bestukket i spørgsmĂĄl af væsentlig betydning for politikere og ejere af medierne – der jo i den store verden ejes af globalister for 5/6 deles vedkommende.

Der sker sĂĄ mange store ting i tiden, at vi har svært ved at identificere dem, der har virkelig historisk betydning, som Tucker sagde forleden. For mig at se, ligner det sĂĄ smĂĄt den tilstand, som Guillaume Faye kaldte “The convergence of Catastrophes” i sin bog om et civillisationskollaps. Det vil sige, nĂĄr alle ulykker indtræffer samtidigt og derfor med en effekt i anden eller tredje potens. Artiklen forsøger at besvare, hvorfor denne katastrofe forties:

European Union countries are in a state of emergency “due to Covid” – see this Statement by unelected European Commission President, Ursula von der Leyen.

Accent is on “unelected”. Because the elected European Parliament, has hardly any teeth in the decision-making process of the European Union. Why is this not more often debated, or brought to the open? Or is it, but it doesn’t get media coverage – thus, it becomes simply a rule by habit and attrition. People are getting used to the growing dictatorship of the EU monster, controlling and coercing close to 500 million people. Madame Von der Leyen is also a Member of the Board of Trustees of the World Economic Forum (WEF)

Injecting deadly poisons into human bodies, under the pretext of “covid vaccinations” are medical trials. They are to determine, what toxic substances have the greatest effects on the human body and under what circumstances. They are medical trials without human consent.

Other violations of the Nuremberg Codex are the Cult-inspired showering of lies, fear and other psychological instruments to keep the people “down”, in check, and easily manipulable. So, they will be afraid not to do the bidding of their governments, or if necessary – increasingly the case – of the military-supported dictatorial rules, often sanitary rules, falsely justified for health protection.

What to do about it?

First, inform as many people as possible of their condition – that they live in a state of emergency, when legality as we know it, has little or no meaning. In extreme cases, the police can break into your home, without explanation, and search, harass or even arrest you, whatever is convenient.

This is not said to create fear. To the contrary, informed citizens know how to prepare for “worst case scenarios”.

Second, we have to organize; think-alike people have to find each other – organize in groups or communities of togetherness – as in resistance, non-violent resistance.

Third, we must never lose hope, never give up, and never hate “them”, as hate fosters negative vibes, keeps us “down” on their level and they feed on our negative energy.

Sounds esoteric? Maybe. But you are welcome to read up on a quantum science, hidden in the western world, but omnipresent in the east, in eastern philosophies, i.e., Hinduism and Buddhism.

Be always conscious that not only are we many and they are few, but we strive for the sun, for the light – and light will overcome darkness.

“Fake Covid-19 Emergency”: Nuremberg Codex – Why Is It Ignored Today, and Nothing Happens (artiklen er længere)

I dag kan man også læse Dr. Michael Yeadon: The Most Important Single Message I’ve Ever Written

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Det ser mere og mere ud til at der faktisk findes en drejebog for politikerne. Her torsdag morgen hørte jeg at Mette Frederiksen nu synes at Danmark er gĂĄet for langt som landbrugsland – vi ligger tæt ved bunden hvad angĂĄr vild natur, sĂĄ det skal vi have noget mere af. I Holland var det kvælstofudledningen som fik Rutte til at nedlægge landbrug. Begrundelsen fra Trudeau i Canada husker jeg ikke, Hvorfor fanden vil de fremprovokere en verdensomspændende hungersnød? Hvis altsĂĄ ikke der ligger en større plan bag.
Og samtidig øver militæret sig pĂĄ folkelig opstand…

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Injektionerne bruger gennemsnitlig fem måneder på at myrde folk. Smart, smart. De fleste er jo tydeligvis ikke i stand til at gennemskue sammenhængen, når det ikke sker lige så hurtigt, som fluesprayen myrder fluerne hjemme hos dem selv:

https://stevekirsch.substack.com/p/this-one-graph-tells-you-everything?utm_source=email

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Covid er reel lungesygdom, som kan forebygges/behandles med Ivermectin o.l. gamle afprøvede medikamenter,se feks.Uthar Pradesh,Indien.
Men da Mette Makrel bevidst har overladt behandlingen til WHO, fejlbehandles der bevidst og patienter dræbes sĂĄledes bevidst af vort eget “sundhedssystem”.
Den skyldige i Danmark er først og fremmest Mette Frederiksen, som også synes at være begejstret for WEF og dets sindssyge og utopiske tanker..
Korrupt eller blot dum?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Mette F korrupt eller dum ? Det spør jeg ogsĂĄ mig selv om . Er hun dum , vil en opvĂĄgning sandsynligvis ske langsomt , og IKKE fĂĄ hende til at ændre kurs. Fordi hun sidder for dybt fast i skidtet. Men hva ‘ sĂĄ ….?

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago

Een invalideret af 5000?? Det må da nærmere være
en ud af 500 eller en ud af 50. Ellers giver det da ingen mening
med 1000 døde – om ugen. Hvor stammer det tal fra? Og hvem
siger at militæret forbereder sig på opstande?

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  steen

Men eftersom du hører til blandt de udsatte, er du selvfølgelig selv vaccineret.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago
Reply to  steen

Jo, selvfølgelig, det er een for mange. Men hvis
der er 1000 ekstra døde om ugen, kan det da
ikke passe at der kun er een invalideret pr.
5000 “vaccinerede”. Mon ikke det tyske
sundhedsministerium har pyntet pĂĄ tallet?

Dragen
Dragen
1 year ago

Epoch tv. Amerikansk tv kanal. Har lavet en række udsendelser om forskellige covid- del-emner. Udsendelser af forsk. Varihed : 25-30 min interview , fx Robert Malone om immunitetens skadethed efter sprøjterne ( del 2 er bedst) til 1,5 time lang udsendelse om SADS ( sudden adult death syndrom) der giver et foreløbigt indblik i hvad vi skal være forberedt på mht langtids effekt og følgerne / skaderne på vorrs helbred. Det er udsendelser man kan lytte til mens man laver noget andet. Epoch tv har også links til tal/foreløbige antagelser og statestik

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det er sandsynligvis kun begyndelsen. Det, vi ser nu, er den akutte overdødelighed. SĂĄ kommer alle de cancertilfælde, der er indirekte afledt af injektionerne. For slet ikke at nævne den forøgede dødsrate, der kommer som en følge af hjertehindebetændelsen. Jeg mener myocharditis giver en maks. levetid pĂĄ fem ĂĄr. Hjertet forsøger at kompensere for det døde væv ved at blive større. Det holder hjertet bare ikke til. Men fem ĂĄr er selvfølgelig ogsĂĄ rigeligt med tid, nĂĄr den virkelige dødsĂĄrsag skal sløres. Hvad et ødelagt immunforsvar ellers kan levere af nye dødsĂĄrsager, ja det bliver i sandhed spændende at notere… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

” Og hvem siger at mlitæret forbereder sig pĂĄ oppstande”
Prøv at se hvordan landene behandler borgerne, hvis de vover, at praktisere deres civile rettigheder.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ja, i nogle lande lader militæret sig bruge til hvad
som helst. Men det kunne stadig være interessant
at få at vide HVEM der hævder at bestemte EU
lande har militær der gøres klar til at blive sat
ind mod eget folk. Er det ikke mere sandsynligt
at det er politi politikerne vil benytte sig af?
Iøvrigt interessant at der nu er kæmpe-protester
mod “grøn” omstilling i Holland, Belgien og
Tyskland mv. En “grøn” (læs rød) politik som
EL, R, S og SF gĂĄr ind for, selvom den vil blive
en økonomisk og social katastrofe for danskerne.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Dit tal er forkert, Steen.
Den engelske overdødelighed er på 2.000 ugentligt.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x