12
sep
Seneste opdatering: 13/9-22 kl. 1043
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med stort “B.” Skabelon for en storstilet repatriering

Jeg skrev for femten år siden, at man “ikke skal tro, at Sveriges indvandringsvanvid stopper i et pludseligt anfald af fornuft. Det stopper, når bunden af pengekassen er nået.” Den er kommet meget nærmere siden dengang, og det kan meget vel være i den kommende inflationsplagede, frysende og sultende vinter, at Sveriges bund endelig nås med et brag. Sveriges naboer bør forberede sig på konsekvenserne af det.

Hvem vinder på onsdag/torsdag?

Man skal huske, at de valgdistrikter der mangler optælling, er de mest folkerige i og omkring byerne, og de er overvejende røde. Ghettoerne har 10-20.000 indbyggere, og de er  90% røde. Afgørende bliver, hvor mange S stemmer, der er gået til det muslimske parti, Nyans. Jeg tipper, at Magdalena Andersson kan fortsætte som statsminister, og  at hun vil bejle kraftigt til Moderaterna for en “midteregering.” Formentlig bør man også håbe det, for de der har regeringsmagten denne vinter, får et Helvede, og da er det også mest retfærdigt at de værste hærværkspolitikere er modtagerne af skraldet.

Gå ikke glip af Swebbtv’s valgaften, navnlig del 2 hvor Stefan Torssell og Gunnar Sandelin medvirker: Om demografin, pandemin med minskande födelsetal, WEF med summering och kommentarer.

Søren Pape i den tredje verden

Af Lars Hedegaard

Det skal blive spændende at se de politiske meningsmålinger, efter at Søren Pape Poulsen har måttet indrømme, at hans mand ikke er søn af storfyrsten af Burkina Faso – eller hvad det nu var. Han er heller ikke prominent leder af landets jødiske menighed, for han er nemlig ikke jøde.

Den konservative partileder må nu erkende, at hans eksotiske historier er opspind, men han har været i god tro, siger han. Og det er næsten det værste, hvis det er rigtigt. I Danmark kommer det ikke bag på os, når politikere lyver så stærkt, som en hest kan rende, men vi anser dem normalt ikke for at være godtroende. Det ville også være bekymrende, hvis enhver plattenslager kunne bilde dem hvad som helst ind. Især hvis de stod til at blive statsminister.

Som sagt har jeg ikke set meningsmålinger, siden Epinion den 25.8. gav De Konservative en kæmpefremgang på 19 mandater og dermed gjorde partiet til landets næststørste. Hvis den fremgang holder efter afsløringen af Papes forunderlige oversøiske eventyr, må man konkludere, at de borgerlige får den ledelse, de fortjener.

Og hvis valget kommer til at stå mellem Mette Frederiksen og Søren Pape, bliver det så svært at vælge, at man hellere må lade være.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H. nielsen
H. nielsen
1 year ago

Det er anti- demokrati at tillade så stor indvandring

Og crime against humanity

Og mod menneskerettighederne, da man ikke må lade folk der skader modtagerlandet indvandre

Totalt imod de europæiske menneskerettigheder !!

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Så længe de fleste mennesker er naive og dumme som en dør, vil det fortsætte.
Mennesker i dag tror på hvad politikere siger, og så til helvede med at de gør det modsatte.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Søren Pape og Barbara Bertelsen sammen i Statsministeriet?
Det kan da umuligt være det, vælgerne vil have!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Så ser vi som sædvanligt. at folkemordet foregår som planlagt.
De lede perkerludere LEDER Sverige i helvede

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

At der er nogen der deltager i valghandlingerne tjener kun til at understrege deres totale naivitet og idioti. Alle vores problemer ville forsvinde hvis vi nedlagde staten og lukkede alle dens virksomheder

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Snart er det vel kun Kronprins Frederik og INGER STÖJBERG tilbage?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Inger Støjberg er Danmarks bedste Ghettoblaster.
Kronprins Frederik er utvivlsomt Danmarks bedste nulevende kronprins; ligesom Sverige er verdens lykkeligste land, fordi de har verdens bedste land – med verdens dummeste skattevæsen – som nabo.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja,det er til stor skade for Søren Pape Poulsens at han har fået de ridser i lakken. Jeg mener at han ellers vil være det bedste bud på en ny statsminister, da jeg mener at hverken Mette Frederiksen eller Jakob Ellemann-Jensen vil kunne nå op på Højde med Pape Poulsen. Trist.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x